hatcemmm hoşgelidn canımmm nasılsınnn
şero kudurttu seniben kesinlikle anlatamazdımmm....şimdiye kadar hiçbir arkadaşımla yatak odası muhabbeti yapmadım,, hoşlanmamdaa..burdada başlarda pek konuşamazdım ama zamanla az biraz aştım kendimii... :97:
günaydınnn hayırlı sabahlar şekeler..
nasılsınızzz ben kendi adıma iyiyim ama bulantılardan pek uğrayamıyorum..
bu arada ben şekernaneme 5 yasin okudum allah kabul etsin inş. ilk denemede bebişi sıkı sıkı tutunsun annesine..
tinker canım oğluşunn cok tatlı olmuş böyleher haliyle cok şirinn yanımda olsa ısıra ısıra sevmek istiyomm cok tatlıı maşallahh allahı nazarlardan korusun..
şerocum inş. bugün güzel haberlerle geleceksin dularımız seninle teyzoşşş..
iyiilik canım çok şükür geçende aklıma geldin çok sık gelmiyorsun ya buraya düşündümişte napıyo acaba diye allahkolaylık versin canm bebişin sağlıklı olsunda annesi dayanır bulantılara nolcak demiiihoşbuldum canımmm..sağol iyiyim allahıma bin şükür sadece daha hala bulantılarla mücedele etmekteyim..:97:
sen nasılsın..
aynen bende ilk etapta asla canımlı cicimli olamam önce o kişiyi iyice tanımalıyımki huyu ,karekterini bana uyuyomu o zaman samimi arkadaşlılar kurarım yoksa eğer o kişiyi sevmemişsen asla görüşmem.ben kendi adıma konuşayım ilk etap soğuk olabilirimanlatamam yani şu anki gibi herşeyi...ben aslında yeni tanıştığım insanlarla ilk etapta sevıyelı olur daha sonra ısınırsam samimiyeti tavanlara çıkarırım..ama gördüğüm gibi çok sıcak olamam huyum kurusun..ama gercek dostlukların da yavas yavas oturarark oluştugunun dusuncesındeyım bilemiyecegım..belki de yanlış düşünüyorumdur ama ..elbettekıde buluşmayı da çok isterdım böle bır ıkı yıl sonra herkesın kucagında sıpasıyla bır yerde ..ne guzel olurdu
ayy kızlarr benim elimde bebek kokusu varrrrrrrrrrrrrrrr............
allahımm koklayıp duruyorumm....
bide bu gece bir rüya gördümkii..
Rabbim aynısını yaşamayı nasip etsinnn... :97: :97: :97:
nasılsın ayşemmmmm
günaydınnn hayırlı sabahlar şekeler..
nasılsınızzz ben kendi adıma iyiyim ama bulantılardan pek uğrayamıyorum..
bu arada ben şekernaneme 5 yasin okudum allah kabul etsin inş. ilk denemede bebişi sıkı sıkı tutunsun annesine..
tinker canım oğluşunn cok tatlı olmuş böyleher haliyle cok şirinn yanımda olsa ısıra ısıra sevmek istiyomm cok tatlıı maşallahh allahı nazarlardan korusun..
şerocum inş. bugün güzel haberlerle geleceksin dularımız seninle teyzoşşş..
iyiyim canım hamilelikte iyi ama sadece bulantılar dışında 2 haftaya gecer diye umut ediyorum bakalım..sağol teyzesi sen nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık
iyiilik canım çok şükür geçende aklıma geldin çok sık gelmiyorsun ya buraya düşündümişte napıyo acaba diye allahkolaylık versin canm bebişin sağlıklı olsunda annesi dayanır bulantılara nolcak demiii
ben kendi adıma konuşayım ilk etap soğuk olabilirimanlatamam yani şu anki gibi herşeyi...ben aslında yeni tanıştığım insanlarla ilk etapta sevıyelı olur daha sonra ısınırsam samimiyeti tavanlara çıkarırım..ama gördüğüm gibi çok sıcak olamam huyum kurusun..ama gercek dostlukların da yavas yavas oturarark oluştugunun dusuncesındeyım bilemiyecegım..belki de yanlış düşünüyorumdur ama ..elbettekıde buluşmayı da çok isterdım böle bır ıkı yıl sonra herkesın kucagında sıpasıyla bır yerde ..ne guzel olurdu
evet yaaa...çok teklif ettimm..topikten atalım şu kızı diyeee ama oralı olmadınızzz....şero kudurttu seni
günaydın canım allah razı olsun amın ıns :) sana vermısmıydık hatırlayamadım neyse fazla yasının
zararı olmazz
allah hayra cıkarsın canımm..
aminnnnn...aminn canımmm...
hoşgeldinn...maşallahh.8 hafta olmuuş..gelsin 18 ler 28 lerr...
soğukk nevaleeeeee....
hiç yadırgamam çünkü bende senin gibiyimm.ilk etapta samimi davranamıyorumm..hiç unutmamm memlekette tapu dairesinde staj yapıyodumm..ordaki abla artık beni tanıyınca 'SENİ İLK GÖRÜNCE DAİRENİN PİSKOPATI GELDİ DEMİŞTİM' dedi... çok soğukmuşumm..
okadarda değillllllllll........
ayy elifff psikopat habana da üniversitede sınıfta bi oğlan demişti çok havalısın diye ama çocuk aslında soğuksun demek istedi ben anladım...erkekler yanıma yaklaşamıyormuş korkudan..benim yüzsüz kocama da çok demişler o kız sana bakmam sakın deneme bile diye garibime...aslında hiç de öle çok şeyler bekleyen bir kız değilimdir ama dış cephe öle yansıtıyordu demekki benimki de hırslı ki arkadaslarının demelerıne ragmen allem ettı kallem etı kaptı kızı elimi verdim kolumu kaptırdım zaten..ay bi gün hiç unutmuyom üniversıtede kampuste sınav sonucu bakıyordum camekandan arkamdada bı oğlan hazırlık yapıyo yeltenıyo gerı adım atıyo yeltenıyo gerı adım atıyo..tam yanıma geldı elıyle 1 dk yaptı fıssss dıye kaydım yanından anlamamıs gıbı...arkadan baktım cocuk kafayı vuruyordu duvara
evet yaaa...çok teklif ettimm..topikten atalım şu kızı diyeee ama oralı olmadınızzz....
soğukk nevaleeeeee....
hiç yadırgamam çünkü bende senin gibiyimm.ilk etapta samimi davranamıyorumm..hiç unutmamm memlekette tapu dairesinde staj yapıyodumm..ordaki abla artık beni tanıyınca 'SENİ İLK GÖRÜNCE DAİRENİN PİSKOPATI GELDİ DEMİŞTİM' dedi... çok soğukmuşumm..
okadarda değillllllllll........
evet yaaa...çok teklif ettimm..topikten atalım şu kızı diyeee ama oralı olmadınızzz....
ayy elifff psikopat habana da üniversitede sınıfta bi oğlan demişti çok havalısın diye ama çocuk aslında soğuksun demek istedi ben anladım...erkekler yanıma yaklaşamıyormuş korkudan..benim yüzsüz kocama da çok demişler o kız sana bakmam sakın deneme bile diye garibime...aslında hiç de öle çok şeyler bekleyen bir kız değilimdir ama dış cephe öle yansıtıyordu demekkibenimki de hırslı ki arkadaslarının demelerıne ragmen allem ettı kallem etı kaptı kızıelimi verdim kolumu kaptırdım zaten..ay bi gün hiç unutmuyom üniversıtede kampuste sınav sonucu bakıyordum camekandan arkamdada bı oğlan hazırlık yapıyo yeltenıyo gerı adım atıyo yeltenıyo gerı adım atıyo..tam yanıma geldı elıyle 1 dk yaptı fıssss dıye kaydım yanından anlamamıs gıbı...arkadan baktım cocuk kafayı vuruyordu duvara
şero kudurttu seni
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiimmmm
Bugün büyük gün ve biz çok heyecanlıyız :18:
Dua edin bizim için olur musaat 3 buçukta randevumuz, eve döner dönmez yazarım durumu, inşallah güzel haberlerle geliriz
erkekse de normal bir erkek olamaz herhalde..cinsel kimliğinden şüphe etmesi lazım bizim muhabbetlerimize normal bır erkek tahammul edemez..kızsal sorunlar erkeklerı hep bayar çünkü..sanal arkadaslık konusunda haklısın ben de yadırgardım ama ben bu havanın bozulmaması ıcın sanal olarak kalmasını tercıh ederım ..tamam gorsellerle bırbırımızı gormek guzel ama canlı canlı olunca acaba bozulur mu dıyorum yaşayanlar aydınlatabılır mı acaba ilk buluşma nasıl oluyor...
hakketten ben eşime neler çektirdim ilk sevgililik yaşadığım kişi olarak aşılmaz duvarlarım vardı ve de hepsini birer birer yıktı sağolsun...ben platonik takılmayı sevenlerdendim ...sevdiğim çocuk çıkma teklif etse dahi kabul etmezdim lisede falan...hep üniversiteyi bekleyen inek tipler olur ya...şimdi gülüyorum o düşüncemeanammmm..ne uyuzmuşsun bacım sen öylee...
merhabaselam kızlarrrr
Aaaaaa şunlara bak yaaaa nasıl da çekiştiriyolar arkamdano sizin kudurukluuğunuz anacım, ben sadece bastırılmış duygularınızı açığa çıkarmanıza yardımcı oldum okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?