Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evetttttttt bugünkü kivili tırnaklarımmmmmmmmmm vedeeeee güzel topigimin güzel bayanları için çekmiş oldugum istanbul lalelerindennnn iki kareeeeeee

Eklentiler

• $rff.webp
    36 KB · Görüntüleme: 27
  • $Yeni Resimfff.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $Yeni Resim.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

hımmmsen bu işin ehli olmuşsun canım benim ilk tecrübem..belki ilk anda olur sonra açılırız haaslında şu msn nın çoklu görüntülü oturumu olsada 20 kişi falan netten görüntülü konuşsak

ayyy canımmm bi görseydin kızımı elleri başının altında keyif yapıyor..hatta sizler için poz istedik doktorumdan düzgün bir poz yakala diyee.ama benim kızım sırt üstü yatmıyor ya yan yada yüz üstü dr.baya bi uğraştı yok dönmedi inşallah doğuma kadar döner dedii şuan ters kızımmbide yalanıp duruyor çok tatlı yaa ilkdefa babası gelmedi biz ablamla gittik babası akşamı zor etti akşam gelince resmini baya bi inceledi...bide yüzünü çekti dr..geçen sefer ..biraz korkunçççhepsini yüklerim teyzeleriii

bugünde eşimlee hastaneye gittik ordan annemin yanına geldim..idrar kan falan..yalnızz idrarı zor verdim birtürlüü yapamadım

sen napıosun bıbıdığımmm

evetttttttt bugünkü kivili tırnaklarımmmmmmmmmm vedeeeee güzel topigimin güzel bayanlı için çekmiş oldugum istanbul lalelerindennnn iki kareeeeeee

ayyyy eşimde geçende bana lale almış pazardan bir de saksıçok güzellerr...kız tırnaklar da süper olmuş ama bu sekıllı ojeler yaza daha guzel durur renk renk kıyafetlerle cıvıl cıvıl bıkınılerle bende dekor ojelerden alcam yaza flormarın yapcam ama ben tırnak uzatamam cok uzun sevmıyom dıger turlu olur mu ki..

açılırsın canım açılırsınnn eger görüşürsen birileriyle aslında şöyle bi muhabbet var aslında mesela topikten biriyle yüzyüze görüşsen soguk davranmazsın ama burda yaptıgın muhabbetleri utandıgın için yapamazsın gibi olurrr yoksa aynı samimiyet devam eder yaniii..
ya bende acaip istiyorum şu msn olayında 3-5 kişiye cam açma olsa keşke

bencede olabilirr...

bende birçoğunuzu görmeyi istiyorum daha 2 saat uzaklığımda olan mervemi göremedim...aslında bu cumartesi gitme imkanım varda acaba kayınvaldemlerden fırsat bulup buluşabilrimiyizz

ayy maşallahhh yigenime sıpaya bak şimdiden keyiflere başlamış vallaaa canım faceye yükleme resimleri heee nazar deger allah korusunnn
iyi canım bende napıyımmmm yeni geldim işte takılıyom ööle

maşallah şimdiki değilde son aylardakı resımlerı aynı oluyo egenın bı resmı var aynı köfte dudal ve sivri çene ordada var

canım hiçç farketmezzzzz kısayada oluyo ben dün 6 tane yeni oje daha aldımmm 3 normal 3 art ojelerden yanlız sana tavsiyem flormar degil golden rose al art ojeleri onların fırçası daha ince ve daha kullanışlııı
bencede olabilirr...

bende birçoğunuzu görmeyi istiyorum daha 2 saat uzaklığımda olan mervemi göremedim...aslında bu cumartesi gitme imkanım varda acaba kayınvaldemlerden fırsat bulup buluşabilrimiyizz

canım bizim yazın çoruma gelme ihtimalimiz var sungurluda ortaokul arkadaşımın yanınaaaa

hımmmmben kusadasında kıpada flormarınkını gormustum ondan o marka dedım..goldenrose daha guzelse vede bulabılırsem onu alırım tokatta yok herhalde adam gıbı nar çiçeği kırmızısı oje bile bulamadım burda...ne anlarlar diyeceğim ayıp olacak ama öle yaniiiiben de yazın parmak arası terlılerle nar cıcegı kırmızısına vede pembe ama seker pembesıne bayılıyorum

nar çiçegi çok zor bulunuyo zaten ama senin için hangi markalarda varmış ufak çaplı bi araştırma yapabilirimmm

kız yeliz sana gecende faceden vıdeolar yolladım..dekor ojelerı yapıyorlardı kadınlar youtubeden ızlemıstım senden dolayı ılgımı cekmıstı geldımı hıc yaptın mı onlardan

Flormar Plus Quartz 02

pastel 56
flormar 377
golden rose 83

kız yeliz sana gecende faceden vıdeolar yolladım..dekor ojelerı yapıyorlardı kadınlar youtubeden ızlemıstım senden dolayı ılgımı cekmıstı geldımı hıc yaptın mı onlardan

yok canım yaaa hiç görmedim bakıyım tekrar bi ama ben zaten bi çok video izliyorummm onlardan örnekler alıyorum daha çogunu uygulamadım ama kiviyide videoda görmüştğümm

yok canım yaaa hiç görmedim bakıyım tekrar bi ama ben zaten bi çok video izliyorummm onlardan örnekler alıyorum daha çogunu uygulamadım ama kiviyide videoda görmüştğümm

sana şiddetle tavsiye ettiğim bi ürün var ojelerle çok haşır neşirsin..flormarın yenı cıkan bı urunu...saç spreyi gibi oje kurutucu sprey..çok guzel suruyorsun sıkıyorsun hemen kuruyor..bozulmuyor kolay kolay..15 tl ydı ama kocaman bırsey

biliorum canım dün golden rosedan aldımm DDDDDDD

kızlar ben genelde krem rengii oje sürerim..ama ayakta pembe ve kırmızı çok hoş duruyor...bende parmak arası sandalet aldım dünamaöbüşümden sürebilecekmiyim ayaklarıma ojeyii onu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…