arkadaşlarr hemen ben ayşeyle ve meloşla görüşen biri olarak anlatıyımmm hiçç öyle sogukluk falan olmuyo hatta aksine tam anlamıyla burda konuşulamayan şeyleri bile konuşuyoruz vede daha samimi oluyo yüzyüze olunca endini daha iyi ifade edebiliyosun yanii.tabi bu kişiden kişiye göre degişir normalde bende ilk defa tanıştıgım birisine acaip soguk davranırım hatta ilk tanışıp daha sonra samimi oldugum insanlar banada aynı şekilde acaip havalı oldugunu düşünüyoduk ama hiç öyle degilmişsin diyolarama dedigim gibi sanalda da olsa bişiyer paylaştıgım bi insana yüzyüze görüştügümüzdede aynı davranırım ben aynı sıcaklıkta olurum yanii eşimlede sanaldan tanıştıgım ve sanalda tanışıp yüzyüze görüştügüm bi çok arkadaşım oldugu için sanal dünyayada inananlardanımm
Seliz
ay_she+
KotuKediSero
ParadiesAngel
Yildiz10
günaydın kuzularrrrrrrr ben anca geldim ofiseeeeeee
kötükedicim hadi gözün aydın belirtilerin başlamışşş
selizcikkk sen naptın dün bakimm fındık kızın nasılllmış ammesi kocaman olmuşturr dimii
evetttttttt bugünkü kivili tırnaklarımmmmmmmmmm vedeeeee güzel topigimin güzel bayanlı için çekmiş oldugum istanbul lalelerindennnn iki kareeeeeee
hımmmsen bu işin ehli olmuşsun canım benim ilk tecrübem..belki ilk anda olur sonra açılırız haaslında şu msn nın çoklu görüntülü oturumu olsada 20 kişi falan netten görüntülü konuşsak
hımmmsen bu işin ehli olmuşsun canım benim ilk tecrübem..belki ilk anda olur sonra açılırız haaslında şu msn nın çoklu görüntülü oturumu olsada 20 kişi falan netten görüntülü konuşsak
ayyy canımmm bi görseydin kızımı elleri başının altında keyif yapıyor..hatta sizler için poz istedik doktorumdan düzgün bir poz yakala diyee.ama benim kızım sırt üstü yatmıyor ya yan yada yüz üstü dr.baya bi uğraştı yok dönmedi inşallah doğuma kadar döner dedii şuan ters kızımmbide yalanıp duruyor çok tatlı yaa ilkdefa babası gelmedi biz ablamla gittik babası akşamı zor etti akşam gelince resmini baya bi inceledi...bide yüzünü çekti dr..geçen sefer ..biraz korkunççç hepsini yüklerim teyzeleriii
bugünde eşimlee hastaneye gittik ordan annemin yanına geldim..idrar kan falan..yalnızz idrarı zor verdim birtürlüü yapamadım
sen napıosun bıbıdığımmm
ayyy canımmm bi görseydin kızımı elleri başının altında keyif yapıyor..hatta sizler için poz istedik doktorumdan düzgün bir poz yakala diyee.ama benim kızım sırt üstü yatmıyor ya yan yada yüz üstü dr.baya bi uğraştı yok dönmedi inşallah doğuma kadar döner dedii şuan ters kızımmbide yalanıp duruyor çok tatlı yaa ilkdefa babası gelmedi biz ablamla gittik babası akşamı zor etti akşam gelince resmini baya bi inceledi...bide yüzünü çekti dr..geçen sefer ..biraz korkunççç hepsini yüklerim teyzeleriii
bugünde eşimlee hastaneye gittik ordan annemin yanına geldim..idrar kan falan..yalnızz idrarı zor verdim birtürlüü yapamadım
sen napıosun bıbıdığımmm
canım hiçç farketmezzzzz kısayada oluyo ben dün 6 tane yeni oje daha aldımmm 3 normal 3 art ojelerden yanlız sana tavsiyem flormar degil golden rose al art ojeleri onların fırçası daha ince ve daha kullanışlıııayyyy eşimde geçende bana lale almış pazardan bir de saksıçok güzellerr...kız tırnaklar da süper olmuş ama bu sekıllı ojeler yaza daha guzel durur renk renk kıyafetlerle cıvıl cıvıl bıkınılerle bende dekor ojelerden alcam yaza flormarın yapcam ama ben tırnak uzatamam cok uzun sevmıyom dıger turlu olur mu ki..
bencede olabilirr...
bende birçoğunuzu görmeyi istiyorum daha 2 saat uzaklığımda olan mervemi göremedim...aslında bu cumartesi gitme imkanım varda acaba kayınvaldemlerden fırsat bulup buluşabilrimiyizz
canım hiçç farketmezzzzz kısayada oluyo ben dün 6 tane yeni oje daha aldımmm 3 normal 3 art ojelerden yanlız sana tavsiyem flormar degil golden rose al art ojeleri onların fırçası daha ince ve daha kullanışlııı
canım bizim yazın çoruma gelme ihtimalimiz var sungurluda ortaokul arkadaşımın yanınaaaa
hımmmmben kusadasında kıpada flormarınkını gormustum ondan o marka dedım..goldenrose daha guzelse vede bulabılırsem onu alırım tokatta yok herhalde adam gıbı nar çiçeği kırmızısı oje bile bulamadım burda...ne anlarlar diyeceğim ayıp olacak ama öle yaniiii ben de yazın parmak arası terlılerle nar cıcegı kırmızısına vede pembe ama seker pembesıne bayılıyorum
nar çiçegi çok zor bulunuyo zaten ama senin için hangi markalarda varmış ufak çaplı bi araştırma yapabilirimmm
hımmmmben kusadasında kıpada flormarınkını gormustum ondan o marka dedım..goldenrose daha guzelse vede bulabılırsem onu alırım tokatta yok herhalde adam gıbı nar çiçeği kırmızısı oje bile bulamadım burda...ne anlarlar diyeceğim ayıp olacak ama öle yaniiii ben de yazın parmak arası terlılerle nar cıcegı kırmızısına vede pembe ama seker pembesıne bayılıyorum
kız yeliz sana gecende faceden vıdeolar yolladım..dekor ojelerı yapıyorlardı kadınlar youtubeden ızlemıstım senden dolayı ılgımı cekmıstı geldımı hıc yaptın mı onlardan
yok canım yaaa hiç görmedim bakıyım tekrar bi ama ben zaten bi çok video izliyorummm onlardan örnekler alıyorum daha çogunu uygulamadım ama kiviyide videoda görmüştğümm
sana şiddetle tavsiye ettiğim bi ürün var ojelerle çok haşır neşirsin..flormarın yenı cıkan bı urunu...saç spreyi gibi oje kurutucu sprey..çok guzel suruyorsun sıkıyorsun hemen kuruyor..bozulmuyor kolay kolay..15 tl ydı ama kocaman bırsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?