kızlar ben genelde krem rengii oje sürerim..ama ayakta pembe ve kırmızı çok hoş duruyor...bende parmak arası sandalet aldım dünamaöbüşümden sürebilecekmiyim ayaklarıma ojeyii onu bilemiyorum
Aaaaaa şunlara bak yaaaa nasıl da çekiştiriyolar arkamdano sizin kudurukluuğunuz anacım, ben sadece bastırılmış duygularınızı açığa çıkarmanıza yardımcı oldum okadar
hakketten elif senin içinde gizli bir sapık yatıyo bence de ..niyese üstüme hiç alınmadım benden iş çıkmaz çünkü
SUS KIZZZ...İYİ AİLE KIZLARIYDIK BİZZZ....SENİN YÜZÜNDEN BÖYLE OLDUKK...
HATTA DUR ŞARKISINIDA SÖYLİYİMMM...
BİZ BÖYLE DEĞİLDİKK..SONRADAN OLDUKKK...
YOK GÜLÜM...ŞİMDİ AYRINTIYA GİRERSEKK BANA ODUN DERSİNİZZZ...
genç çiftlerin zevkle yaptıkları bazı şeyler bana sapıklık gb gelirr... :26:
valla bu bendeki kalıcı bi düşüncemi yoksa zamanla aşarmıyım bilmiyorumm...
ama inan bendende iş çıkmazz...
hehehehedemek hakketten bastırılmış duygular mevcut kızım aş kendını mesela ne gıbı bazı ayıp seyler ayrıntı ver de yorum yapayım acaba ben yapıyom mu
mesela striptizzzzzzzzzzzzzzzz
yapmayı çok istediğim ama asla ve asla yapamayacağım birşey....kendimi düşününce çok gülüyorum yaaahem danssss hem soyunma... aslaaaaaaaaaaaa..ben kesin işi şakaya vurur dalga geçerim öle bir durumda ciddi bir ifade olması lazım ama ben çok gülerim yapamam
yok hayatım yaa..benim bildiğim bastırılmış duygu yapmak istediğin ama yaparsam ayıp karşılanır dediiğin durumlardırr..ben ciddi ciddi hoşlanmıyorumm...ben eşimlede konuştum bu konuyu...ve onada söyledimm hoş gelmiyor bana diyee...
ay nasıl yazayım ben sana..bi kere daha olmuştu öyle bi muhabbett..
heee bak çiğdem açmıştı hatta konuyu..arabada beş evde onbeş lakabı ordan geliyorr...
bildinmi canikomm.....
yapmayı çok istediğim ama asla ve asla yapamayacağım birşey....kendimi düşününce çok gülüyorum yaaahem danssss hem soyunma... aslaaaaaaaaaaaa..ben kesin işi şakaya vurur dalga geçerim öle bir durumda ciddi bir ifade olması lazım ama ben çok gülerim yapamam
yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...hatırlayamadım...eşin istiyor herhalde sen sevmıyorsun anladım cicim ben yapamıyorsun anladım...hımmmm ya şifreli anlat ama açıkça söleme örnek ver mesela bu tarz seylerın takma adları var argoda...mesela normal yolla olmayan fakat farklı turden yapılan seyler mi....mesela üflemeli çalgılarrrrrayyyy çok iğrencim benzetmeye bak
ayy argosunuda bilememmm..çok safım apla bennn..şero olsa bilirdi bakkk.....
ayyy oofff emin değilim ama o---- seks sanırımm...ayy işyerinde konuşturma kızım benii..Allah korusun biri okur falannn...
eşim hoşlanır belki yapsam ama hiç içimden gelmiyi beeee....
ama hamilelikte sıkça başvurulan bir yöntem hayatım son aylarımı öle geçirdim ben:86:ayy argosunuda bilememmm..çok safım apla bennn..şero olsa bilirdi bakkk.....
ayyy oofff emin değilim ama o---- seks sanırımm...ayy işyerinde konuşturma kızım benii..Allah korusun biri okur falannn...
eşim hoşlanır belki yapsam ama hiç içimden gelmiyi beeee....
hımmmm evet erkekler bayılıyo ona..erkekler derken benim erkekim..ben arada coşarsam yaparım bazen iğrenebılıyorum ama asla çaktırmam..eşim çok tıtızdır bu cınsellık konusunmda cok dıkkat eder kendıne de ...iğrendiğimi belli etsem asla yaptırmaz..ama iğrençliğinden degılde ben dıs fırcasında bıle oğürüyorum..düşün yani..ama nadir de olsa yaparım hele ilk yaptıgımda eşim bayılmıştı..ben kndı acımdan bayana yapılanı sevmıyoprum ...
ama hamilelikte sıkça başvurulan bir yöntem hayatım son aylarımı öle geçirdim ben:86:
slm kızlar şerodan ne haber
üfssssssss iş yerinde iş okulda vizeler nete girip girip çıkıyorum yazamıyorum
kıslar çoşmuşunuz yine burda bir kudurukluk gördüm.dayanamayıp atladım
ayy benii biraz rahat bırakırlarsa son aylarımda inş oje süremeyede bol bol fırsatım olur.inanırmısın tinker bi bebeğimi doğursamda 4-5 ay evimden hiç çıkmasam diye dört gözle bekliyorum...ben denedim oluyo..gecende bı resım gordum hamıleyım her yanım şiş yazın çekilmiş bi kırmızı ojem eksıkmıs gıbı el ayak surmusumama eller de ayaklar da şişlikten ayı pençesi gibi..güldüm kendime neyine senın oje dıye ama hamıleyken cok boş oluyorsun işte yaptırmıyorlar son ay rahat rahat acarsın bacakları sürersin
ama hamilelikte sıkça başvurulan bir yöntem hayatım son aylarımı öle geçirdim ben:86:
sevenler ayrılmaz diyordun ne oldu şarkı nasıloffffffff öyle bir geçer zamankiyi izleyemedim ben netten izlioru şimdi ilk bölümden aglattılar yine benii
abboooo ayseye bak argosunu bılıyormuşoo millet uıcmus yaa olay sakso ya kadar gelmişşş eheueheu
evet tamamıyleyok be hayatımm....kudurukluk yokk...bilgi alışverişi diyelimmm...
ayy benii biraz rahat bırakırlarsa son aylarımda inş oje süremeyede bol bol fırsatım olur.inanırmısın tinker bi bebeğimi doğursamda 4-5 ay evimden hiç çıkmasam diye dört gözle bekliyorum...
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvv coşmuşuz kızlar....bende muhabbetinize katılabilirmiyimben karı-koca arasında yapılan herşeye masum gözüyle bakıyorum:86:yani bazı pisliker varki tanımadıkları erkeklerle bir gecede neler yapıo pis o..... erkekler bence doyumsuz yaratıklar onları her anlamda doyurmak lazım diye düşünüyorum..bende çok nazlıyımdır hele ilk başlarda bakma yapma elleme adamı öldürdüm yani.ama ben yavaş yavaş 1 senede aştım kendimi..bende islamiyette cinsellik kitabı var orda yazıo erkeğinizin istediğini yapın...karı koca arasında sadece arkadan yaklaşma olayı harammış... ben eşime diğer herşey için müsade ederim adam benim üstümde yapmayacakta zevklerini kimin üstünde yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?