Ayyy vicdan yaptım kızz şimdiii... :26:
kocişimi bu zevkten mahrum bırakıyorumm.... :26:
eşim çok anlayışlıdır...hiç öyle zorlamazzz...
dediğin gb zorla yapsam bu ona küfür gb olurr...istemezz..
ama ben bi konuşayım kocişle bu konuyu... :82:
Ayyy vicdan yaptım kızz şimdiii... :26:
kocişimi bu zevkten mahrum bırakıyorumm.... :26:
eşim çok anlayışlıdır...hiç öyle zorlamazzz...
dediğin gb zorla yapsam bu ona küfür gb olurr...istemezz..
ama ben bi konuşayım kocişle bu konuyu... :82:
ayy benii biraz rahat bırakırlarsa son aylarımda inş oje süremeyede bol bol fırsatım olur.inanırmısın tinker bi bebeğimi doğursamda 4-5 ay evimden hiç çıkmasam diye dört gözle bekliyorum...
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvv coşmuşuz kızlar....bende muhabbetinize katılabilirmiyimben karı-koca arasında yapılan herşeye masum gözüyle bakıyorum:86:yani bazı pisliker varki tanımadıkları erkeklerle bir gecede neler yapıo pis o..... erkekler bence doyumsuz yaratıklar onları her anlamda doyurmak lazım diye düşünüyorum..bende çok nazlıyımdır hele ilk başlarda bakma yapma elleme adamı öldürdüm yani.ama ben yavaş yavaş 1 senede aştım kendimi..bende islamiyette cinsellik kitabı var orda yazıo erkeğinizin istediğini yapın...karı koca arasında sadece arkadan yaklaşma olayı harammış... ben eşime diğer herşey için müsade ederim adam benim üstümde yapmayacakta zevklerini kimin üstünde yapacak
bence hiç konuşma o seni kırmamak için demiyordur bır gun deneyıver ama dıkkatet banyodan cıktıgında yap ha bırde ıllakı tamamıyle yapmak zorunda degılsın oralarda dolanman bıle yeterlı olabılır bazen yalnız ben fazla açıldım gibiii:78:
sevenler ayrılmaz diyordun ne oldu şarkı nasıl
abboooo ayseye bak argosunu bılıyormuş
evet tamamıyle
öle tabi...haklısın cıcım
yok be hayatımm....kudurukluk yokk...bilgi alışverişi diyelimmm...
kesınlıkle katılıyorum seliz bende karı koca arasındakı herseyı normal görüyorum
hatta o arkadan yaklaşma olayı varya onun ne kadar gunah oldugunu bılddıgım halde
eşiem bi sorayım belki aklına geliyordur falan diye sordum...eşimde olurmu çok günah o o nu yapanın
asla ama asla cennete gıremeyeecıgını bılıyormusun helalımı harama dönüştürmek istemem dedi
yani onu bile sordum ben :)
diğer hepsine normal bakıyorum hatta hiçte dokunma etme demem ben atlarım üstüne
çoğunlukla dans ederek soyunurum flnn :78:
sevıyorum öle şeler yapmayı ellerini fln bağlarım
deli oluyo o zaman bence bi şekle takılıp kalmamak lazımm :) sonucta sadece onalrın ıhtıyacı olmuyo
zaten bu ıhtıyactanda öte bi şey
aynen dediğin gibi benle yapmıycakta kımle yapcak dimi ama
hele bi yapsın gebertirim zatenn
selm şekerlerrr
anaaammm kızlaraaa bakkkkk ateşleri tavan yapmışşşş herkese bi haller olmuş akşama topik tamamen boş kalcek böyle konuşma dvm ederse ehueheuehuehu
kesınlıkle katılıyorum seliz bende karı koca arasındakı herseyı normal görüyorum
hatta o arkadan yaklaşma olayı varya onun ne kadar gunah oldugunu bılddıgım halde
eşiem bi sorayım belki aklına geliyordur falan diye sordum...eşimde olurmu çok günah o o nu yapanın
asla ama asla cennete gıremeyeecıgını bılıyormusun helalımı harama dönüştürmek istemem dedi
yani onu bile sordum ben :)
diğer hepsine normal bakıyorum hatta hiçte dokunma etme demem ben atlarım üstüne
çoğunlukla dans ederek soyunurum flnn :78:
sevıyorum öle şeler yapmayı ellerini fln bağlarım
deli oluyo o zaman bence bi şekle takılıp kalmamak lazımm :) sonucta sadece onalrın ıhtıyacı olmuyo
zaten bu ıhtıyactanda öte bi şey
aynen dediğin gibi benle yapmıycakta kımle yapcak dimi ama
hele bi yapsın gebertirim zatenn
kesinlikle katılıyorumm..karı koca arasında herşey masumdur... ama ne bilimm..yetiştirilme tarzımdan kaynaklanıyor olabilirmi acabaa... ama cidden içimden gelmiyorr... :26:
ama kızlarrr iyi oldu bu konuyu konuşmakk...biraz bencil davrandığımı düşünüyorummm şimdi....
bu konuya eğileyim birazz...
ayşecim sana kesinlikle katılıyorum ufak bi sorum var arkadan yaklaşmak derken pozisyonu kastedmiyosun değil senin söylediğin başka bişi
bence hiç konuşma o seni kırmamak için demiyordur bır gun deneyıver ama dıkkatet banyodan cıktıgında yap ha bırde ıllakı tamamıyle yapmak zorunda degılsın oralarda dolanman bıle yeterlı olabılır bazen yalnız ben fazla açıldım gibiii:78:
kudur bacımm kudurrr...serbestttttttt....tamam canm bilgi alış verişiama içinde kudurukluk var diilmi akşama kudura bilirem
ayşecim sana kesinlikle katılıyorum ufak bi sorum var arkadan yaklaşmak derken pozisyonu kastedmiyosun değil senin söylediğin başka bişi
pozisyon değil canım pozisyon o şekilde olabilir ama öncen yaptıktan sonra bir günahı yok..ama arkadan olayııı tamamen haram...
hoşgeldın şekerimmm sende ipuçlarını paylaş istersenn eheueheu
ben eşimin beni soymasını isterim genelde...hep bizmi onları çıldırtmak için uğraşalım yaniio arkadan yaklaşma olayı zatenn bekaretini vermek istemeyen o..kızların yaptıkları bir olay.ben onun ne erkeğe nede kadına zevk verdiğini düşünümüyorum bencede erkeğine herşey için müsade edeceksin ama tabiki sadece sen değil oda seni tatmin edecek... varya insanın bazen canı hiçbişey istemio ama bazen öyle bir anlar oluyokiii aklına neler gelio bi erkeğin en zevk aldığı zaman kadının en istekli olduğu zamandır diye düşünüyrum..mesela bazen isteksizce yapacak olursam işim bitsede banyomu yapsam uyusam olayı oluyor ozaman erkeğe nkdr zevk verebilirsinki..ama bazen canın isterse erkeğine vayhhh bee dedirtiyosun..bazen benim eşim iş bitince ağzıma tükürdün yine der
elif bende aynıı sen gibiydim..evlendiğimiz halde bu konuya bir türlü sıcak bakamadım ilk zamanlarda..helal olduğu halde utandım sıkıldım o iş bittikten sonraa ay şunu yaptık bunu yaptık diyee utanmalarım oldu..eşimlede konuştuk bu kounuyu saçmalama sen bnm helalimsin senle yapmıcamda kimle yapıcam deyince ben olayı aşmaya çalıştım...şimdii ooo bi bilsenn baya bi aştım sanırım şuan fazla utanmıyorum...utanmayınca coşunca dahada zevkli hale geliyor..mesela bak ne yap biliyomusun jartiyer all onu hala bende giymedim çünkü benim jartiyerimi utanıyorum giyinemiyorum diye ablama vermiştim şimdi getiriyorum bistüyerli...öyle bişey giyin ..mesela ben geceliğimi giynip yatağa yaıtyodum beni öyle görmesin diyee üstüme yorganı çekiyodum..şimdi öyle değil tabii.ama yinede geçtiğimiz cumartesii eşim dışardaydı gelmeden transparan kısa siyah bir gecelik giydim içime tangaa eşim geldi kapıyı açarken arkasına saklandım gözlerini kapattım yinede birden çıkamıyorum karşısına alıştıra alıştıra...o jartiyer olayına girmem lazımm ama siparişm gelene kdr göbüşüm büyüyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?