Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım arkadan yaklaşmak derken anal 'ı kastettım yani boşaltım için kullandıguımız yere
giriş çıkış günahh yoksa arkadan doğru noktayı bulursan sorun yok eheueheyu

onun haram olduğunu kesinlikle biliyorum canım hem de dinden çıkacak kadar ben pozisyondamı haram diye koktum

kızlarr allah canınızı almasın canım çekiyor karnım kocaman oldu susun artıkın yapabileni var yapamayanı var benim gibi .HAaa birde birazdaha şifreli olalım ceza yemeyelimm

fazla açıldım derkenn:26:

sana katılıyorum hamilelikte en çok başvurulan yöntemmiş..biz ilk 2 ay o yönteme başvurduk...şimdi normale döndük..ama son aylarda yine başvurucaz gibi görünüyor..
ama şöyleded bişey varkii bizz bi ilişki sırasında azar azar hepsini yaşıoz zatenn

Son düzenleme:

hahah bende bazen öyle derimm güzel oluyooo :) :) :) tabıı accıkda onalr çalışsın yanı
eşimde mahvettın benı yaa gene der kesınlıkle kadın isteklı olunca bı baska oluyoo

hoşbuldummm yokk anam ben analatamam yaaaa :78::78:

seliz maşallahh yafrumm hamilelik var ama tam gaz tükürmeye devam ehueheuheu

heyy yawrumm ne sandınnn

bir kadın isterse kocasına herşeyi yaptırtır..yeterkiii işini bil

hem napim ayy adam diyecekki bebek istediğin zamanlarr neler yaptınnn şimdi bebeğine kavuştun benimle işin bitti demesin:)))

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum...ve siz bunları konuuşnca ciddi manada eşime bencillik yaptığımı düşünüyorumm...kimbilirr belki bende zamanla alışırımm....bi yerden başlamak lazımmm....
jartiyer olayıda doğruu..hatta geçen izindeyken eşime dedimm alıcam diyee..eve geldiğinde onla karşılıycam seni dedimm..ooffff ne hoşuna gittii...konuşmaktan bile zevk aldı..ama gel görkii ben dükkana giripp ''''''heyy yavru ver bana ordan seksü bi cartiyer!!!''' diycek bi tip değilimmmm...
netten sipariş vereyim dedimm geçenlerde..güvenemedimmm...bedeni olurmu şöylemi böylemi derkenn..zaten artık çok geçç....
göbeğimm büyüdükçee komik bi görüntü olurrr.....
doğumdan sonraya kaldı yanii...

hayır onu almaktan sakın utanma..annemin mağzasının yanıdada çamaşırcı var...kızda tanıdık..geçen ona gittim..ya bakim şu jartiyerlere dedim utanıyorum diye alamadım bugüne kdr dedim..kız dediki ne utanması yaa millet neler alıo jartiyer çok masum bil dedii.ne alıolar çok merak ettim dedim kızz bi göstredii biz şokkk hele sizin yaşınızdaki bayanla çok normal bunları genelde 40 yaş ve üstü alıo dediaboooooooooo tamamen transprana vücüt çorabı...göğüs kısmı ve o alt kısmı delik dekolte yani...bunumu giynio millet dedim günde 3 tane sattığımı biliyorum dedi.bide katalogtan bakıp vücutta nasıl duruo hangisini beğeniolarsa onu getirtiyorlamrış daha ne fantazi kıyafetler gecelikler alıolarmış ben sana anlatamam..vuuuu bende bi jartiyere utanıyormuşum:26gün dedimki millet bunu alıp kocasına giyniyorda benim neyim eksik...aldım bikaçtane gecelik falan..bide o vücüt çoraı alıucam ama dekoltesiz tabikideçünkü onlar çok iğrenç geldi bana..bide jartiyerim gelince siyah dantelli bistüyerlii tamamdır bu iş...aman milletten eksik kalmayım...

hak yolu varken bok yolunu seçmeyin diyor dinimiz kısacası zaten de acılı bir durummuş..nefret ediyorum eşime sordum hiç aklından geçti mi diye ben sapık mıyım ne gerek var..dedi..deidim ya çok titiz cinsellik konusunda...
ayyyyyyyyy deliricim kız tinkerrr bu cemileye alinin tecavüz ettigini anladımı hasefe çocuklar falan yaa anlamamış gibi davranıyolar sadece dövdü muhabbeti geliooo delirdim heee
yaaa ben de tam anlayamadım mete anlr gıbı oldu ama bence anlamadı salaklar...kadın nıye yıkansın o kadar de mi...bencede hamıle kalacak...

abbbboooooo......ayyy ben ne yapmıstım bı keresınde esımın annesı bana pazarda satılan paçalı fırfırlı cici kız pijamaları var ya adi mi adi ama...kapri seklınde ama ıspanyol paça..gercekten komık yanı...eşime dedimki harıka bır camasır aldım yatakta senı beklıyorum dedım...bu tabi bı hışım cıktı geldı yorgan cekılı ustumde ama bende bu pijamalar var tam embesil işi...esım yavasca cekıyo esrarı bozulmasın dıye bı cektı bu pijamaları gördü ...ben de gözleri şaşı yaptım...ama adam şok bu ne be dıye...ben de anan aldı senın için giydım dedım..tabı gulmekten bıraz gec baladık o işe...ben de işi tiye almaya bayılıyorum o işte
selam kızlar naberrrr
hayırdır coşmuşsunuz nereden geldi bu muhabbet hep şu azgın tinkerbell in başının altından çıkmıştır kesin ama lazım olan konular
heee evet ya ben kudurttum bu sefer mılletı ...
regl öncesi üzerimdeler zannedersem ...
baya açıldınn sennnn..ne marifetler vaermış yavrumm sendeee....

kudur bacımm kudurrr...serbestttttttt....

ayyy evet isteyınce harıkalar yaratabılıyorum...ama istemeyıncede tam bır kutuk olurum yani....ama gezinme olayını dene..bole dudaklarını gezdır ...öper gıbı yap ama kaldır başını o doğal olarak seni o bölgeye kilitleyecektir cicim...

neyyyy....o neyyy beee.. transparan vücut çorabı ilk defa duuyuyorummm... :26:
ayyy çok ODUN ve KÜTÜK gördüm kendimii...utanmasam paçalı donla çıkıcam kocişin karşısınaaaa....

yok şekerim o serbest hemde gusel oluo ööle bee

ay bence de ben bırde ben ustte olunca sevıyorum...
devam şekerımm :) eve gıt yap hemen soğumadaann

ayyy hakketten acayıp motıve oldum bende

kızlar eşim o vucut çoraplarında istedi benden..ama gırıs yerı delık olanı ay çok komık ya ben nasıl gıyerım onu beeee

neyse ben kaçtım bayyy:81::81:

neyyyy....o neyyy beee.. transparan vücut çorabı ilk defa duuyuyorummm... :26:
ayyy çok ODUN ve KÜTÜK gördüm kendimii...utanmasam paçalı donla çıkıcam kocişin karşısınaaaa....

kız ay nası bılmıosn yaa ben hepsini arastırdıydım vaktı zamanında merak ıste
ama almadım alacam vücut çorabı çok seksüüü

yok o delikli olanalrı için öle düşünme yaa bende de öle bi jartıyer var
bende yadırgamsıtım ama ıyı oluyoo bazen çıkartmak istemeyebılıosn o kadar seksi gozukuo
obnun ıcın deliği olması iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…