tinker nereye kaçıyosunay bence de ben bırde ben ustte olunca sevıyorum...
ayyy hakketten acayıp motıve oldum bende
kızlar eşim o vucut çoraplarında istedi benden..ama gırıs yerı delık olanı ay çok komık ya ben nasıl gıyerım onu beeee
neyse ben kaçtım bayyy:81::81:
hak yolu varken bok yolunu seçmeyin diyor dinimiz kısacası zaten de acılı bir durummuş..nefret ediyorum eşime sordum hiç aklından geçti mi diye ben sapık mıyım ne gerek var..dedi..deidim ya çok titiz cinsellik konusunda...
yaaa ben de tam anlayamadım mete anlr gıbı oldu ama bence anlamadı salaklar...kadın nıye yıkansın o kadar de mi...bencede hamıle kalacak...
abbbboooooo......ayyy ben ne yapmıstım bı keresınde esımın annesı bana pazarda satılan paçalı fırfırlı cici kız pijamaları var ya adi mi adi ama...kapri seklınde ama ıspanyol paça..gercekten komık yanı...eşime dedimki harıka bır camasır aldım yatakta senı beklıyorum dedım...bu tabi bı hışım cıktı geldı yorgan cekılı ustumde ama bende bu pijamalar var tam embesil işi...esım yavasca cekıyo esrarı bozulmasın dıye bı cektı bu pijamaları gördü ...ben de gözleri şaşı yaptım...ama adam şok bu ne be dıye...ben de anan aldı senın için giydım dedım..tabı gulmekten bıraz gec baladık o işe...ben de işi tiye almaya bayılıyorum o işte
heee evet ya ben kudurttum bu sefer mılletı ...
regl öncesi üzerimdeler zannedersem ...
ayyy evet isteyınce harıkalar yaratabılıyorum...ama istemeyıncede tam bır kutuk olurum yani....ama gezinme olayını dene..bole dudaklarını gezdır ...öper gıbı yap ama kaldır başını o doğal olarak seni o bölgeye kilitleyecektir cicim...
ay bence de ben bırde ben ustte olunca sevıyorum...
kızlar eşim o vucut çoraplarında istedi benden..ama gırıs yerı delık olanı ay çok komık ya ben nasıl gıyerım onu beeee
abbbboooooo......ayyy ben ne yapmıstım bı keresınde esımın annesı bana pazarda satılan paçalı fırfırlı cici kız pijamaları var ya adi mi adi ama...kapri seklınde ama ıspanyol paça..gercekten komık yanı...eşime dedimki harıka bır camasır aldım yatakta senı beklıyorum dedım...bu tabi bı hışım cıktı geldı yorgan cekılı ustumde ama bende bu pijamalar var tam embesil işi...esım yavasca cekıyo esrarı bozulmasın dıye bı cektı bu pijamaları gördü ...ben de gözleri şaşı yaptım...ama adam şok bu ne be dıye...ben de anan aldı senın için giydım dedım..tabı gulmekten bıraz gec baladık o işe...ben de işi tiye almaya bayılıyorum o işte
ayyy evet isteyınce harıkalar yaratabılıyorum...ama istemeyıncede tam bır kutuk olurum yani....ama gezinme olayını dene..bole dudaklarını gezdır ...öper gıbı yap ama kaldır başını o doğal olarak seni o bölgeye kilitleyecektir cicim...
ay bence de ben bırde ben ustte olunca sevıyorum...
hak yolu varken bok yolunu seçmeyin diyor dinimiz kısacası zaten de acılı bir durummuş..nefret ediyorum eşime sordum hiç aklından geçti mi diye ben sapık mıyım ne gerek var..dedi..deidim ya çok titiz cinsellik konusunda...
yaaa ben de tam anlayamadım mete anlr gıbı oldu ama bence anlamadı salaklar...kadın nıye yıkansın o kadar de mi...bencede hamıle kalacak...
kız ay nası bılmıosn yaa ben hepsini arastırdıydım vaktı zamanında merak ıste
ama almadım alacam vücut çorabı çok seksüüü
yok o delikli olanalrı için öle düşünme yaa bende de öle bi jartıyer var
bende yadırgamsıtım ama ıyı oluyoo bazen çıkartmak istemeyebılıosn o kadar seksi gozukuo
obnun ıcın deliği olması iyi
ayyyyy tinkerrrrrrrr şarkıyı şimdi dinledim yaaaaasonerleeee aylinde fenaaaaaaaaaaa mete ve inci zatennn inci aşkından kanser oldu yaaaaaa o aliyide gebertmeye bile degmez zatenn
picama olayıda süperrrrrrrrr
kesinlikle canım tavsiyelere uy . yazık kocana hemde öyle uyki adam haftasonlarının gelmesini iple çeksinayy sne manyaksınn koptummmmmmm....
ve geyik konusunda aynı benim kafadasınnn....
bende kro kıyafetlerle eşime güya kur yapmayı çok severimmm...
ama ona hiç işlemezzz....ben içindekini biliyorum derr...
bide bi huyum varr...çarşıda iç çamaşırcının önünden geçerkenn seksi çamaşırlar varsa vitrinde hiç istifimi bozmadan çaktırmadan sağına bak derimm..oda bakar safımm....bi offffffff derr...kalır öylee...
bekarkende annesinin nişan bohçasına aldığı çamaşırları azimle aramış bulmuş evdee...
her paketi açtıkça off deyip durdu...bigün çarşıda onlarla ilgili bişey söyledimm..bizimkinin rengi değişti..sus kötü oluyorum dedi..ciddi ciddi zor durumda kaldı yaniii...
yani o tarz munzurluklarda üstüme yokturr..ama icraat sıfır anacımm..sıfırr..bildiğin kütükümm yaniiiiiiii....
bu arada tavsiyelerine uyuycam şekercimmm...
vay vay vy..haberi var yani eşşinin....ne istiyorsa al bakimm....kocan ne diyorsa oo...
yok o delikli olanalrı için öle düşünme yaa bende de öle bi jartıyer var
bende yadırgamsıtım ama ıyı oluyoo bazen çıkartmak istemeyebılıosn o kadar seksi gozukuo
obnun ıcın deliği olması iyi
gerizekalı inci aşkından hastamı oldu yaa kim dedi ona git evlen diyee.bence çok saçmaahangi şarkıyı diyosunuz bende akşam kayınvaldemgil vardı ya tam diziye konsantre olamadım
:26: :26: :26:
ayy ciddi ciddi çok cahil gördüm kendimi..eve gidince ilk işim onlara bakmak olucakk... vah garibim kocişimm..ben gb kütükçüğün eline düştüü....vah ki ne vahh...
selizcim aynen delikliler için öyle düşünme inanılmaz seksi duruyooo bide ayşeninde dedigi gibi o an öyle bi oluyosunki çıkarmak istemeyebilir eşinnn eger deliksizlerden alırsan bi gecede zırt diye yırtar kocan onu haberin olsunnnn
canım meteler plak çıkarıyo ya orda bi şarkı söylüyo stüdyodaaa ooo
ay kızlar bu arada saat 3buçuğa geliyorr..şu dakikkalrdaaa şero pıt pıtları duyacakkkkkkk....
vahki vahhhhhhh
geçin dalganızı geçinnn...
bak dersime bi çalışırımm..master doktoraa hepsini yaparımm...
taktik istersiniz bendennn... tarafınıza bakmam...
ozaman derimki birzamanlar güldüğünüz bi kız vardı.. hani paçalı don giyennn...
o kız şimdi delikli vücut çorabı giyiyiiiiiiiiiii.....
ayy hadi inş yalnız şuanda şeronunda kalbi pıt pıtdır
ayy senindemi varrr ayy ben herşeyden eksik kalmışım yaaa
diyorum yaa kadın günde 3 tane sattığımı biliyorum dediii....
tinkercim milleti coştuırdun gidiyosun senin sayende akşama evlerde bayram vargörüşürüz cnm
:26: :26: :26:
ayy ciddi ciddi çok cahil gördüm kendimi..eve gidince ilk işim onlara bakmak olucakk... vah garibim kocişimm..ben gb kütükçüğün eline düştüü....vah ki ne vahh...
selizcim aynen delikliler için öyle düşünme inanılmaz seksi duruyooo bide ayşeninde dedigi gibi o an öyle bi oluyosunki çıkarmak istemeyebilir eşinnn eger deliksizlerden alırsan bi gecede zırt diye yırtar kocan onu haberin olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?