Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tinker nereye kaçıyosun bu hızla gidip eşinin soluğunumu kesecen cadı

giyinirsin giyinirsin istiyosa yapacaksınnn
aynen bende ilk evlendiğimde benim üstte olduğum pozisyon bana acı verdiği için çok korkuyodum ama şimdi en sevdiğim ve en zevk aldığım pozisyon

Son düzenleme:

ayy sne manyaksınn koptummmmmmm....
ve geyik konusunda aynı benim kafadasınnn....
bende kro kıyafetlerle eşime güya kur yapmayı çok severimmm...
ama ona hiç işlemezzz....ben içindekini biliyorum derr...
bide bi huyum varr...çarşıda iç çamaşırcının önünden geçerkenn seksi çamaşırlar varsa vitrinde hiç istifimi bozmadan çaktırmadan sağına bak derimm..oda bakar safımm....bi offffffff derr...kalır öylee...
bekarkende annesinin nişan bohçasına aldığı çamaşırları azimle aramış bulmuş evdee...
her paketi açtıkça off deyip durdu...bigün çarşıda onlarla ilgili bişey söyledimm..bizimkinin rengi değişti..sus kötü oluyorum dedi..ciddi ciddi zor durumda kaldı yaniii...
yani o tarz munzurluklarda üstüme yokturr..ama icraat sıfır anacımm..sıfırr..bildiğin kütükümm yaniiiiiiii....

bu arada tavsiyelerine uyuycam şekercimmm...

vay vay vy..haberi var yani eşşinin....ne istiyorsa al bakimm....kocan ne diyorsa oo...

Son düzenleme:

ayyyyy tinkerrrrrrrr şarkıyı şimdi dinledim yaaaaa sonerleeee aylinde fenaaaaaaaaaaamete ve inci zatennn inci aşkından kanser oldu yaaaaaa o aliyide gebertmeye bile degmez zatenn

picama olayıda süperrrrrrrrr

ayy senindemi varrr ayy ben herşeyden eksik kalmışım yaaa

diyorum yaa kadın günde 3 tane sattığımı biliyorum dediii....

tinkercim milleti coştuırdun gidiyosun senin sayende akşama evlerde bayram vargörüşürüz cnm

ayyyyy tinkerrrrrrrr şarkıyı şimdi dinledim yaaaaa sonerleeee aylinde fenaaaaaaaaaaamete ve inci zatennn inci aşkından kanser oldu yaaaaaa o aliyide gebertmeye bile degmez zatenn

picama olayıda süperrrrrrrrr

gerizekalı inci aşkından hastamı oldu yaa kim dedi ona git evlen diyee.bence çok saçmaahangi şarkıyı diyosunuz bende akşam kayınvaldemgil vardı ya tam diziye konsantre olamadım

kesinlikle canım tavsiyelere uy . yazık kocana hemde öyle uyki adam haftasonlarının gelmesini iple çeksin

selizcim aynen delikliler için öyle düşünme inanılmaz seksi duruyooo bide ayşeninde dedigi gibi o an öyle bi oluyosunki çıkarmak istemeyebilir eşinnn eger deliksizlerden alırsan bi gecede zırt diye yırtar kocan onu haberin olsunnnn

kız ay nası bılmıosn yaa ben hepsini arastırdıydım vaktı zamanında merak ıste
ama almadım alacam vücut çorabı çok seksüüü

:26: :26: :26:
ayy ciddi ciddi çok cahil gördüm kendimi..eve gidince ilk işim onlara bakmak olucakk... vah garibim kocişimm..ben gb kütükçüğün eline düştüü....vah ki ne vahh...

gerizekalı inci aşkından hastamı oldu yaa kim dedi ona git evlen diyee.bence çok saçmaahangi şarkıyı diyosunuz bende akşam kayınvaldemgil vardı ya tam diziye konsantre olamadım

canım meteler plak çıkarıyo ya orda bi şarkı söylüyo stüdyodaaa ooo

ay kızlar bu arada saat 3buçuğa geliyorr..şu dakikkalrdaaa şero pıt pıtları duyacakkkkkkk....

ayy hiç düşünmemeiştim yahuuu valla şuan tek düşündüğüm şey bebeğim alışveriş konusunda..kendi ihtiyaçlarımı hiçdüşünmüyorum geri plana attım.....çarşıya çıkyıorum ve sadece pembişe tulumlara bakıyorumdoğurduktan sonra alırım artıkım öle şeyler...bi jartiter istedim oda gelemedi 2 haftadır...
canım meteler plak çıkarıyo ya orda bi şarkı söylüyo stüdyodaaa ooo

hee bilmiyorum görmedim bende dinleyim barim..

ayyy bendeee ne iç çamaşırları var hepsini benim çatlak kuzenlerim fransadan göndermişti nadirde olsa arada çekmecelerinden çıkarıp gün yüzü görüyolar ama onun dışında çekmecede nöbet tutuyolar gariplerimmm.
jartiyer olayıda evet aslında çok çok eskiden rabet görüyomuş ama tabi seksiligini kaybetmedi hala ama onun dışında neler var nelerrrr
hatta utananlar için bişi anlatıyım size benim eşim muhasebeci ya eminönünde bi iç çamaşırcı mükellefleri var orda adamla otururken ne kapalı hatta çarşaflı kadınlar gelip adam satıcıya hatta yanında eşim varken neler neler istiyolarmışşş anlatamam yani
mesela bide fikir olsun bi tane zar var üzerinde rakam yerine her bölümde bi pozisyon şekli var adamlara hediye ediyosunuz o atınca hangisi gelirse o yanii

geçin dalganızı geçinnn...
bak dersime bi çalışırımm..master doktoraa hepsini yaparımm...
taktik istersiniz bendennn... tarafınıza bakmam...
ozaman derimki birzamanlar güldüğünüz bi kız vardı.. hani paçalı don giyennn...
o kız şimdi delikli vücut çorabı giyiyiiiiiiiiiii.....

oy oy oy mastırdamı yapamış bu dombili kıs
şaka bi tarafa ben çok dombili oldum yaaa resmimi yollayacm bi ara şu makinayı getireyimde

evet şekerım hatta kocişim kaybettiği bir iddia sonucu kendısı gidip aldı bana jartıyer almasını
şart koşmuştum kendısı alıcaktı...iki tane almış siyah beyaz pembe vardı bı tane gözüm kaldı
onuda sonra alrıız demıstı eheueheue kocısım kırmzıı sevmıo maaleseff :)

:26: :26: :26:
ayy ciddi ciddi çok cahil gördüm kendimi..eve gidince ilk işim onlara bakmak olucakk... vah garibim kocişimm..ben gb kütükçüğün eline düştüü....vah ki ne vahh...

valla kıs yazık adama az deli et tepesine bin vamp ol kıss :)

kesınlıkle katılıyorummm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…