Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çok kötüyüm çoooooookkkkk
bahtsız bedevi oldum resmen bana bakmak için ankaradan teyzem geldi annem çalıştıgı için
ama burdaki teyzeme acil ameliyat dediler kalp kapakçıkları değişti. Dün ameliyat oldu pazartesi gecesi arayıp burdaki teyzemi istedi yanına bende git kardeşini gör dedim normalde bugun yanıma gelecekti bende 2 gece idare ederim dedim hoş ettimde kızımla çok iyiyiz
ama ne var ki evim aldı başını gidiyor teyzemi bugunde getirmediler misafir kabul etmem diodum gecede annem geliyo yanıma ama gece sadece ev toarlanıyo temizlik malesef yapılmıyo
eşim geldi şimdi yarın annemler gelecek dio ya delirecem ben bgn yemek bile yapamadım görmüyo sanki halimi bide davet etmiş. hayır kaynamam öle yardım eden biri dil alır kızımı kucagına benden bekler herşeyi öle tek çeşit yemeklede idare etmezler kafayı yicem yaaa agla agla ögrenndigimden beri

ayy ağlama lütfen ne ağlıosun...annesi bebek doğduğundan beri daha yenimi teşrif ediyolarmış...ne öle misafir yerine koyma sen onu..yemek falan yapmıcaksın tabikide.sen lohusa kadınsın üstelik annende çalışyormuş gelip kayınvaldenin işi gücü yapması lazımçok sinirlendim şimdi..neyapacksın biliyomusun kaynanan gelsin otursun sende otur yemek falanda yapma ağrım var de kötüyüm de...sürekli bebeğini emzir...böyle kayınvaldeleri duyuncada kendi kayınvaldemin alnından öpesim geliyor...şimdiden diyor annen çalışıyor ben gelirim yaparım herşeyini puaçanı böreğini kurabiyeni yaptırtırım yaparımda getiririm hergün dio...şimdiden daha börek siparişini baklava siparişini düşünüo...,
temizliğe gelincede yardımcı bir bayan yokmu bildiğin.şimdilik birkaç kere çağır..haftada 2 kere çağır 4-5 kere çağırsan yeter birdaha gelein gidenin olsada sen ayaklanırsın..ben şimdiden konuştum kadınla doğumumda gelecek haftada kere öbür zamanlarda annem yapar işte kayınvaldem siler süpürür..
sen lohusa kadınsın sakın haa sakınnnotur keyfine bak yorma kendini

slm gusellerım nasılsınızzzz
ben ıyıyım yanı daha ıyıyımmm bugun oğlumu kntrole gotrddummm kan ılacı verdı 3.aydan ıtıbaren kullanılacakmış.. rota vırusu için aşı vardı ama eşimın dr ark sorduk olmalıyın dedı.sebebı ıse rota vırusu çok yonlu bır vırusmuş ve bu aşı yenı çıkmış kaldıkı rota nın her yonune etkısı yookmuş kendısının de oğlu var o da yaptrmamış ben de yaptrmadım o yuzdenn çnku guvenıorum ona ... neysee boyumuz 60cm kılomuz 6600 çıktı. bu ay sadece 600gr almışızzz...dr her emzırmeden snra 30ya da 40 cc aptamıl1ver bakalım alacak mı dedı eve geldım denedım ınanın kızlar 15 dk benı emdı sonra 50cc lık mama verdım hemen yuttuu meğer bebeğim açmışş anlamamışımmm kıyamam yaaa tosuncuğumaaa bılıor musunuzz mert kağan benım aşkım oldu yaaa.. bana guluyırr artık ,benı tanıyorr agular başladıı gulmeler başladı allahım her ıstyeyene nasıp etsın harıka bı duyguymuş bu yaaa ....

neyseee daha snra hemen pendık e ındım mert ın fotolarından anneme yaptrmaya ama dayanamadım kızlar yıne busuru kıyafet aldım oğluma. o kadar nasıplı bır çocuk kı anlatamam yaaa her ıdnıdığımde mutlaka bı takım alıyrumm, busuuru kıyafet hedıye geldıı ama hedıyeler genellıkle buyuk ben şimdı gıymelık alıorummm annem kızım yeter alma çocuk bu buyuyecek dıyor ama olsun değişik değişik her gun gıyınsın benım oğlumm ben babası ne için çalışıcaz bından snra allahın ıznıyle onun için. tam delıkanlı oldu teyzelerı en yakın zamanda yenı fotolarını atacağım burayaa

salı gunu donuyorumm ,annemlerden ayrı kalıcam uzuluyorumm ama napalım hayırlısı olsun yıne gelırım ınş. ozellıkle babam çok uzuluyorrrr...

neyse cmts allah ızın verırse nişantaşına alışverişe gıdıcez abımın nışanlısı ılee ben de ayakkabı ve çanta hastalığı ver her bayanda olduğu gbı orda tanıdığı gusel bır çantacı varmış ve unlu markaları uygun fıyata satıyormuş bakalımmm yengemde gordum bayıldım orjınal zannettımmmm..

geçmişi okuyamadım değişik haber var mıı nasılsınızzzz herkes çok ozledımmmm sızlerı sevıorum ıyıkı varsınızzz şeker portakallarımmmmmmmmmmmmmm :82:

eve geldigimizden beri 1 defa geldi 1 saat oturdu ikramlarını yedi 10 dk bebek sevdi gitti. bide yarın gelecekmiş işte
ya olmadı çağırırım kadını ama kadınlık iş yok ki aman ne b ilim sinirlerim fena bozuk
ben gerildikçede sancılarım başlıo işte

kızımmmm delirmeeee....yeni doğum yapmış kadının evine gidipp bide çeşit bekliyorlarsaaa daha çok beklerlerrrr.....
üstelik bide yabancıı değil kayınvalidenn...
Allah aşkına gelip yabancı gb köşede oturuyorsa sende hırpalama kendini..
kötü konuşmak istemiyorum...sen elinden geleni yap..fazlası için hırpalama kendiniii...

hoşgeldin canımcımm maşallah merteiyice büyüdü kızz
sen daha anengildemisin ayy kocişinden nasıl ayrı kaldın bukdr zaman:26:merti özlemiştir eşin ama anneye babayada doyulmuyoki...topikte değişiklik yok şero pıt pıtları duyduuu

ayy ozaman lütfen neyapıcm ne ikram edicem derdine düşme..hatta yarın kadını çağır kayınvaldenin yanında yapsın temizliğde oda görsün.oda annen kdr mecbur..annen çalıştığı halde akşam geliyomuş..o kayınvaldeninde gelipte hem hazırlığına hem de temizliğe yardım etmesi gerekir..valla ben senin yerinde olsam ne yemek yaparım nede ne ikram edicemin derdine düşerimsen lohusasın..bebeğin babannesii msiafir gbi gelip gitmek nedemekmişşş
bnm ablamın kayınvaldeside öyleydii misafir gibi gelip gidiyodu herşeyi annem yapıodu bende yardıma gidiyordum..benm kayınvaldem bile ablama 1 tepsi börek yaptı yolladı..bazı insanlar bencil oluolar işte...

evet hala ayrıyız tam 40 gundur ayrıyız bu ayrılık ıyı oldu benım için en azından olanalrı bılıorsunuz bıraz bana moral oldu burda olmam. bakalım gıdeceğim yıneee uffffff ayaklarım gerı gerı gıdıyor valaa neyse hayırlısı olsun eşim de yola geldı baya gorsenzzzz sen gel braya bambaşka bırını gıreceksın dıyor hadı bakalım dedım goreceğizzzz sevıorum kendısınııı yaaa allahım ayırmasın tabıkı

ayyy NAGİŞİM duymuş mu pıt pıtlarını allahım analı babalı buyutsın yaaaaa inş. allahım sağlıcakla kucaklarına aldığı gunlerı de gosterır...

mükemmel bir fıkra

Bir kayınvalideye sormuşlar kızın nasıl mutlumu diye.
Ay şekerim hiç sormayın bir damadım var dünya iyiysi her gün dışarıda yemekler. Avrupada tatiller valizler dolusu alışveriş kızımın bir eli yağda bir eli balda böyle damat dostlar başına demiş,
peki ya oğlun nasıl oda mutlumu diye sormuşlar
Nerdee öyle bir kadına düştüki evde hiç yemek yapmaz her gün dişarıda yer, alışverş dersen çok müsrif hep marka giyer, tatiller de hep uludağ sormayın oğlum eridi bitti bu kadının elinde Allah düşmanıma bile vermesin demiş.

,
canım ya kıyamam sen delı mısın ne yemegı ne ısı sakın ama sakın bırak mıllet ne yapıyorsa yapsın senın neden agrın var bellı oldu sen bır hafta kolay kolay yataktan da cıkmamalıydın tamam hareket ıyı de ne yemegı ne ısı...tepsın bıle yataga gelmelı yemek yerken ..bol bol uyuyup dınlenmelısın kı sutun ıyıce artsın ..delirme bak cok kızdım sana ...gerekırse ayıl bayıl numara yap

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız:

??

Beklenen Regl Tarihleri:

yelizcem............................6 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--
madeofhonor
// berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ
yemyeshill--idilcan--prensesss016//superisiyim--karaguuul-gokcegokce//clemantine//TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Seliz

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
----------

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Gamzelikiz--Mguner

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
KotuKediSero -- ??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
prensesss016 04.01.2011 (Enes bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)
karaguul 31.01.2011 (Miray bebek dünyaya gözlerini açtı)
clemantine 01.02.2011 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
TopukluAyakkabi 22.02.2011 (Tuna,Öykü,Naz bebek dünyaya gözlerini açtı)
Su06 14.04.2011 (Ceren bebek dünyaya gözlerini açtı)
SariLale 21.04.2011 (Asya bebek dünyaya gözlerini açtı)

iyi geceler kızlarrr...
biz yarın dr. gidiyoruz bizim için dua edermisiniz herşey yolundadır inş. diye..akşama anca geliriz büyük ihtimalle inş. bebişimin sağlıklı,hareketli ve herşeyin yolunda olduğunu görürüz..cok heyecanlıyımm.rabbim yüzümüzü hep güldürsün inşallahhhhh..

bu arada şeroda kalp atışlarını duymuş cok sevindim..

fatoşş kuşum yaaa ne bu stres böylee valla kaynanan gelecek diye sen lohusa halinle kendini yorma eğer gelen ac geliyosa girsin mutfağa kendisi pişrisin hem sen ye hemde gelenler...valla kayınvalden ayıp ediyo benimkisi olsa aferdersen altıma kadar temizler sağolsun..

Haticem dualarım sizinle kuzum..inanıyorum ki bebişin koccaman oldu ve size ultrasondan el sallıcak :)
Güzel haberlerını beklıyor olacagız..

Canlar işte bir gece daha ve işte karşınızda gece kusu Merveee ve kızı Bilgeee

Size kendimle ilgili son verileri aktarayım canlar...Şu saat itibariyle belimdeki agrılar ve kafamdaki karısıklıklarlayım...Uçuş izni için doktorumu aradım ama doktorum vermek istemedi yanaşmadı rapora.Ben de şansımı denemek için bugün devlet hastanesine gittim.Durumu anlattım.Ultrason istedi.36nın içindeyiz şimdi.Ehh verelim raporunu istersen bir an önce git ailenin yanına dedi...
Böylece rapor işini halletmiş oldum.Ama nette ve uçak şirketlerinde son uçağa binme haftasının 35hafta oldugunu ögrendım.Şansa biletlerimizi de almış bulundum.Ailemde bekliyor.Neyse şansımızı denicez hava alanına gidip isteyene raporumu göstericez kabul ederlerse de İstanbul a uçucaz.Bu bir yana ben birazda korktum.İllaki kabul etmıyorlarsa bir zararı var mıdır diye.Allah korusun suyumun patlamasına sebep olur mu ya da başka sıkıntılara.Güya sadece bir bucuk saat sürecek ama son ayın verdiği bir korku ve stres var bende.Eşimde suyun gelirse çaktırmazsın ben senı inince en iyi hastaneye götürürüm bir güzel yaparsın dogumunu diyor :) ayy siz ne dersınız kızlar? böyle kötü bir deneyım duyanınız oldu mu?

Diğer taraftan doktoruma malesef gittiğimi söylemicem çünkü çok kızar asırı bozulur.Varsın bilmesin...Yarında nst için randevu alıp yola çıkmadan herseyın yolunda olup olmadıgına baktırmak istiyorum bakalım olanaklı olacak mı...

yorgunum ve karısıgım özetle canlar...dualarınıza ihtiyacım var.ben herseyın hayırlısını diliyorum...

Sizlere gelince yine kaçırmışımdır ben bişiler ama okumaya calıstım geçmişi önemli konular kacırmısım yani üzülmedim dersem yalan olur :) güya son 6 7 aydır kocamla daha ziyade kanka şeklinde bir hayatımız olsa da:) yenı seyler ögrendım sizden yıne ateşli piliçlerim benim

Fatoş um sana çok üzüldüm canım ya ağlama sen;sütüne yazık sana yazık...gelen kayınvalden bosver...ne bulduysa yesin.logusa kadının evınde öyle ceşit aranmaz..gelsınler bebişi sevsınler en buyuk güzellik o zaten şimdi sen hiç canını sıkma emi tatlım...

Şeromm senin haberine de bayıldım...Maşallah diyorum kırk bir kere;Rabbim kucagına alıp kokusuyla doldugun gunleri de göstersin canım...

Seliz canım benım yerım ben senın kızının duruslarını yatıslarını masallah ona kocaman oldu ya ayrıca kundaga da bayıldım...ben de bir tane ona benzer pembiş bir kundak aldım eşim çok istedi çok tatlı...dayanamadık napalım

Canlarım sizlerde iyisiniz demi..Sizleri seviyorum!sabah gelirim yine ben kalkabilirsem
Allah'a emanet olun ınsallah! Kocaman öptüm sizi!

mervecim raporunu almsıssın ben bu haftalarda hiç ucak yolculugu yapan hamile görmedim.allahın izniyle hiç bşey olmaz ama sen stres yapma öenmli olan o sakin ol.ben merti 36 haftada dogurdum. yolculuga cıkman aslında cok tehlikeli. çok iyi karar vermen lazım sekerim. öpüyorum seni dualrım sizinle...

günaydın diycem kimse yokkk.... :26:
10 tane misafir içeri teşrif etseniz nitfenn....
gelsenizee...
şero bişeyler yazmıştır dedim ama yazmamışş...
inşallahh ağrısı sızısı yoktur...
benim netim kapanmış..faturayı ödemediğim içinn..
dün bi hevesle bakıyım dediğim çoraplara bakamadığım anlıycağınızz..
ama bugün bakıcamm..çok azimliyimmm....

günaydın kızlaar :)

boğazım çok ağrıyo yaa :S
geçmiş olsun günaydın

günaydın...aman tul corabın tum bedenı kaplamış halını hayal et...ole yanı bu arada dün gece süperdi..gazı aldık yavar mı başka kendını tutamayan

şeroooooo canım gözünüz aydın çok sevindim hayırlısıyla tqamamlaman nasip olur inşallah

benım annem vardı yanımda kaynanamda ıkı hafta kaldı ama annem hep benle ılgıendı kaynanamda iş ve yemek yaptı sağolsun ama oda annemın yonlendırmesıyle..annem buyugu cekınıyor bıraz.fatoşun annesı mecbur calısıyormus..kaynanası gelcek ama vıjdanı varsa yapar her seyı gerekırse onlar yumurta kırcak yıcek ..fatoşa en guzelınden bır bıftek...böle olması lazım ama nerde aglarsa anam aglar benım annem vardı bana kofte yapardı kalabalıga kuru fasulyeama kaynanamda oğluna 4 gelıne 3 kofte koyanlardannapcan işte hepsi aynı

geçmiş olsun günaydın

günaydın...aman tul corabın tum bedenı kaplamış halını hayal et...ole yanı bu arada dün gece süperdi..gazı aldık yavar mı başka kendını tutamayan

kızzzz...o gazla nettinnnn...
Kocişinde şaşırmıştırr..noluyo buna diyee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…