Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
olabilir vallahi toy zamanlarımdı karısık paket almıştık ama hıc sevmemıstım onu..aslında su zamanlar yenıden denemek lazım...dogum sonrası durgun donem bıttı...ne de olsa yanardağ faliyette

prezervatif kullanarak korunmak zorunda olanlar için en iyisidir tırtıklı ama tabi markaları var ben for you die bi marketten alıyodum 3 lü kutu halinde satılıyodu o süperdiiiiii

gokcegokce
idilcan+
ParadiesAngel
tinkerbell09
şurda şu kadar kişisiniz ayol birinizde diyinki ebruli ojelerim için aaa evet becerebilmişin ilerleme var felan

hoşgeldin canımm bi görüşemeden gidiosun amaaa

evet yaa tam analamıyla goruşemyoruzz mert rahat durmuyokı şimdı dedesı sallıo portbebe de dun konuşulan kudurukluklarınızı okudummmm vayyyyyyyyyyyyy be dedımm neler varr

merhaba canım sen daha dönmedin mi kız kocanın yanına..oğlunu nasıl özlemiştir babası

yok şekerım daha donmedım salı doneceğim nasıpseee bakalımm offffffffffff donmek de ıstemıorum burası çok gusel amma yaaaaaaa valla yoğun bır şekılde ozledı hem de her akşam 3G ile görüşüyorlar kendılerı

gokce selamm kizz nasilsinnnnnnnn

slm ıdılışkommmmmmmmmmmmm ıyıyım sen nasılsın baharışko nasıl hımm

aa şekerim valla cumartesi falan bi saat ayır ya ayşeyle buluşucaz bi aksilik olmazsa seninlede tanışmış oluruz gitmeden hem mertt paşayıda çok merak ediorumm mennnnnn

aa şekerim valla cumartesi falan bi saat ayır ya ayşeyle buluşucaz bi aksilik olmazsa seninlede tanışmış oluruz gitmeden hem mertt paşayıda çok merak ediorumm mennnnnn

ayyyyyyyyyyy evet yaaaaa doğru dıyosunnn ben de sızle görüşmek ıstıorum ama cmts okumuşsundur belkı buraya da yazdım yengemle sozleşmıştık nışantaşına gıdeceğizz alılverişee :2: yaa ayarlayabılırsem ama cmts gırerım cepten buraya ya da sız cumadan nerde buluşacağınızı yazarsınız ben gelırım belkı olur yengemı de alırım ne gusel olur dur bakalım ayarlarsam super olur

bı dde ben buraya nasl foto yukleyeceğimm şimdık yaaa
mert kağan ın

Son düzenleme:

ayyyy evet canım yaa valla süper olurrrrrr ayarlamaya çalışş lütfen istersen özelden cep numaramı vereyim olmadı arar yada msj atarsın buluşuruz süperr olurr

konuya cevap ver de altta eklenti ekle var ordan yüklenio canım

mertişkomun bır kaç fotosu kızlarrrr
oğluşuma album hazılıyorum her gun busuru fotosunu çekıyorumm
dk başı kıyafet değiştiriyoruzz saolsun kendısı asla yakalık takmak ıstemıor ee emerken de bazen çıkarıyorr malummm durum bu oluyorrr

nasılll

Eklentiler

• $17042011263.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…