anladım salla boşver herkes kendınınkını temızlesın cok meraklılarsa ev hanımı gelın alsalarmış..yok öle vallahi
aynen
bencede bende bı bok anlamadım ondan
slm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :80:
aaaa siz becerememişinizdirrrr
olabilir vallahi toy zamanlarımdı karısık paket almıştık ama hıc sevmemıstım onu..aslında su zamanlar yenıden denemek lazım...dogum sonrası durgun donem bıttı...ne de olsa yanardağ faliyette
gokce selamm kizz nasilsinnnnnnnn
hoşgeldin canımm bi görüşemeden gidiosun amaaa
merhaba canım sen daha dönmedin mi kız kocanın yanına..oğlunu nasıl özlemiştir babası
gokce selamm kizz nasilsinnnnnnnn
evet yaa tam analamıyla goruşemyoruzz mert rahat durmuyokı şimdı dedesı sallıo portbebe dedun konuşulan kudurukluklarınızı okudummmm vayyyyyyyyyyyyy be dedımm neler varr
yok şekerım daha donmedım salı doneceğim nasıpseee bakalımm offffffffffff donmek de ıstemıorum burası çok gusel amma yaaaaaaavalla yoğun bır şekılde ozledı hem de her akşam 3G ile görüşüyorlar kendılerı
slm ıdılışkommmmmmmmmmmmm ıyıyım sen nasılsın baharışko nasıl hımm
aa şekerim valla cumartesi falan bi saat ayır ya ayşeyle buluşucaz bi aksilik olmazsa seninlede tanışmış oluruz gitmeden hem mertt paşayıda çok merak ediorumm mennnnnn
ayyyyyyyyyyy evet yaaaaa doğru dıyosunnn ben de sızle görüşmek ıstıorum ama cmts okumuşsundur belkı buraya da yazdım yengemle sozleşmıştık nışantaşına gıdeceğizz alılverişee :2: yaa ayarlayabılırsem ama cmts gırerım cepten buraya ya da sız cumadan nerde buluşacağınızı yazarsınız ben gelırım belkı olur yengemı de alırım ne gusel olur dur bakalım ayarlarsam super olur
bı dde ben buraya nasl foto yukleyeceğimm şimdık yaaa
mert kağan ın
baharrr annemin yazmasina bayildi yaaaa onunla yatip onunla kalkiyoooo
Eki Görüntüle 185982
Eki Görüntüle 185983
Eki Görüntüle 185984
Eki Görüntüle 185985
Eki Görüntüle 186010
Eki Görüntüle 186006
Eki Görüntüle 186008
artik ben de resim yukleyebiliyorummmmmmmmmmmm :81::81::81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?