günaydınn kızlarrrrrrr nasılsınızz
Fatoşcum hiçç kendini yorma gelmek istiyo torununu görmek istiyosa öyle misafir gibi oturmuycak sendende bişi beklemicekSende lafını söle valla hatta çok agrın varmış gibi davrannn
kızlar benimde dün akşamdan beri kafamı karıştıran bi durum var şimdi kaynanamlar banyoyu ve tuvaleti yaptırıyolar cumartesiye bütün herşey bitmiş olacakmış bende dün öyle bi ayaküstü ugradım onlara kaynanamda görümcemde bana diyoki cumartesi çalışıyomusun evet dedim çalışıyorum o zaman iş çıkışı bekliyoruz temizlige diyolar.bende bişi demedim bakalım dedim.
Ama sorun şuki ben yatak odasını yaptırırken hiç kimse yavrum çalışıyosun yardıma ihtiyacın varmı demedi ve üstüne ben hem yatak odasının yapımındada yardım ettim ve acaip yoruldum bittikten sonrada işten eve gelince gece 1 lere kadar nerdeyse 2 hafta temizlik yaptım.ama kimse sormadı ben şimdi napıcam ne diycem onlarada gitmiycem bi akıl verin bana
kızzzz...o gazla nettinnnn...
Kocişinde şaşırmıştırr..noluyo buna diyee...
günaydınn kızlarrrrrrr nasılsınızz
fatoşcum hiçç kendini yorma gelmek istiyo torununu görmek istiyosa öyle misafir gibi oturmuycak sendende bişi beklemiceksende lafını söle valla hatta çok agrın varmış gibi davrannn
kızlar benimde dün akşamdan beri kafamı karıştıran bi durum var şimdi kaynanamlar banyoyu ve tuvaleti yaptırıyolar cumartesiye bütün herşey bitmiş olacakmış bende dün öyle bi ayaküstü ugradım onlara kaynanamda görümcemde bana diyoki cumartesi çalışıyomusun evet dedim çalışıyorum o zaman iş çıkışı bekliyoruz temizlige diyolar.bende bişi demedim bakalım dedim.
ama sorun şuki ben yatak odasını yaptırırken hiç kimse yavrum çalışıyosun yardıma ihtiyacın varmı demedi ve üstüne ben hem yatak odasının yapımındada yardım ettim ve acaip yoruldum bittikten sonrada işten eve gelince gece 1 lere kadar nerdeyse 2 hafta temizlik yaptım.ama kimse sormadı ben şimdi napıcam ne diycem onlarada gitmiycem bi akıl verin bana
yok kendı de aynı moddaydı zaten...arabada aklına dusurdum beyfendının..bı baktı ki 3. Vıteste baya gaz vermıs tork 6 yı görteriyo neyse evdedevam edelım kaza olcak dedı..bende akıllı bır kız gıbı aksamı bekledim
ben cumartesi günü saat 1 de çıkıyorum işte n 2 gibide evde oluyorumm.hep diretme onların işi 24 yaşında görümcem var evde nişanlı kaynanam bana diyoki gelde bi gün ceydayla koltukları silin falan bende dedim en sonunda ben kendi evimin işini yapamıyorum gelip burayımı yapıcam dedim.ben yine yaparım dedigin gibi işten kaçmama ama salakta degilim evde genç kız var sonuçta valla ben kendi evimi temizlerken milletten yardım istemiyorum yada çalışmama ragmen temizlikçi tutuyum bile demiyorum.ama onlar çok rahat utanmadan bana yardıma ihtiyacın varmı bile demeden beni çagırabiliyolarya hep olumsuz şeyler söylenmesi taraftarı değilim ama...yani onlarda biraz kaşınıyomudur nedirr...çalışmasan tabiki yardım edersin ama işten gelipte bide oraya temizliğe gitmenn..
Ne bilimm bide benim bi huyum varr...dayatma yapıldımı sinir oluyorumm...yani ozaman iş çıkışı bekliyoruz yerine '''kızım sen çalışıyorsun biz yavaş yavaş yaparız temizliği,,sen dinlen'''' dese..koşa koşa giderimm.ama böyle ''bekliyoruz''' dendimii....bana gelenler gelirr..
Kaçta çıkıyosun işten???
yok kendı de aynı moddaydı zaten...arabada aklına dusurdum beyfendının..bı baktı ki 3. vıteste baya gaz vermıs tork 6 yı görteriyo neyse evdedevam edelım kaza olcak dedı..bende akıllı bır kız gıbı aksamı bekledim
vallahi ben tam anlamadım canım..senın banyo ve tuvaletımı temızlemeye beklıyorlar yoksa kendı evlerını mı...yalan sole adet oldum sancım var acayıp de..kustum butun gun ıste de...ne bılem yalandan bol ne var ki
ben cumartesi günü saat 1 de çıkıyorum işte n 2 gibide evde oluyorumm.hep diretme onların işi 24 yaşında görümcem var evde nişanlı kaynanam bana diyoki gelde bi gün ceydayla koltukları silin falan bende dedim en sonunda ben kendi evimin işini yapamıyorum gelip burayımı yapıcam dedim.ben yine yaparım dedigin gibi işten kaçmama ama salakta degilim evde genç kız var sonuçta valla ben kendi evimi temizlerken milletten yardım istemiyorum yada çalışmama ragmen temizlikçi tutuyum bile demiyorum.ama onlar çok rahat utanmadan bana yardıma ihtiyacın varmı bile demeden beni çagırabiliyolar
canım şimdi genel olarak nasıl insanlar olduklarını bilemediğim için çokta yorum yapmak istemiyorum..ama dediğim gb illaki yeliz gelsin yardım etsinn nede olsa gelinimizz mecbur edecek...işyerinde yorulmuyodur gb düşünceleri varsaa....ben olsam bardak oynatasım gelmez yerindenn..son kararı yine sen ver...kalplerini kırma ama kendinide kullandırmaa...
Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ayse gecmis olsun, sero gozun aydin pitpitlari duymussun, merve dikkat ettt ben yerinde olsam ucaga filan binmezdim ama sen bilirsin tabi...
sizi kuduruklar siziiiiiiiiii gecmisi okudummmm vucutt corabi haaaa delikli olannnnn sizi siziiiiiiiiiiiiiibu aradaaa geçenlerde prezervatif mevzusu olmustu yaaa ayseyle yelizzz tirtikliii seviyoruz demislerdiii dun tirtikliyi denedikk anacimmmmmm amaaaa bisey anlamadimmmmm bildigin prezervatif yaniiiiiiiiiiiiiiiii
canımcım akşama güzel haberlerini bekliyoruz...bebişin gayet sağlıklıdır keşke diyebilseydim sana çikolata yede git göreceksin bak bebk çok hareketli oluyor ozaman...neyse sağlıklı olsunda gerisi mühim değil...iyi geceler kızlarrr...
biz yarın dr. gidiyoruz bizim için dua edermisiniz herşey yolundadır inş. diye..akşama anca geliriz büyük ihtimalle inş. bebişimin sağlıklı,hareketli ve herşeyin yolunda olduğunu görürüz. .cok heyecanlıyımm. rabbim yüzümüzü hep güldürsün inşallahhhhh..
bu arada şeroda kalp atışlarını duymuş cok sevindim..
fatoşş kuşum yaaa ne bu stres böylee valla kaynanan gelecek diye sen lohusa halinle kendini yorma eğer gelen ac geliyosa girsin mutfağa kendisi pişrisin hem sen ye hemde gelenler...valla kayınvalden ayıp ediyo benimkisi olsa aferdersen altıma kadar temizler sağolsun..
teyzesiii kızım çok tatlı bi görsen..ama ultrason resiminedn korktum yüzünü çekti yakından böyle bi acayip bakıoCanlar işte bir gece daha ve işte karşınızda gece kusu Merveee ve kızı Bilgeee
Size kendimle ilgili son verileri aktarayım canlar...Şu saat itibariyle belimdeki agrılar ve kafamdaki karısıklıklarlayım...Uçuş izni için doktorumu aradım ama doktorum vermek istemedi yanaşmadı rapora.Ben de şansımı denemek için bugün devlet hastanesine gittim.Durumu anlattım.Ultrason istedi.36nın içindeyiz şimdi.Ehh verelim raporunu istersen bir an önce git ailenin yanına dedi...
Böylece rapor işini halletmiş oldum.Ama nette ve uçak şirketlerinde son uçağa binme haftasının 35hafta oldugunu ögrendım.Şansa biletlerimizi de almış bulundum.Ailemde bekliyor.Neyse şansımızı denicez hava alanına gidip isteyene raporumu göstericez kabul ederlerse de İstanbul a uçucaz.Bu bir yana ben birazda korktum.İllaki kabul etmıyorlarsa bir zararı var mıdır diye.Allah korusun suyumun patlamasına sebep olur mu ya da başka sıkıntılara.Güya sadece bir bucuk saat sürecek ama son ayın verdiği bir korku ve stres var bende.Eşimde suyun gelirse çaktırmazsın ben senı inince en iyi hastaneye götürürüm bir güzel yaparsın dogumunu diyor :) ayy siz ne dersınız kızlar? böyle kötü bir deneyım duyanınız oldu mu?
Diğer taraftan doktoruma malesef gittiğimi söylemicem çünkü çok kızar asırı bozulur.Varsın bilmesin...Yarında nst için randevu alıp yola çıkmadan herseyın yolunda olup olmadıgına baktırmak istiyorum bakalım olanaklı olacak mı...
yorgunum ve karısıgım özetle canlar...dualarınıza ihtiyacım var.ben herseyın hayırlısını diliyorum...
Sizlere gelince yine kaçırmışımdır ben bişiler ama okumaya calıstım geçmişi önemli konular kacırmısım yani üzülmedim dersem yalan olur :) güya son 6 7 aydır kocamla daha ziyade kanka şeklinde bir hayatımız olsa da:) yenı seyler ögrendım sizden yıne ateşli piliçlerim benim
Fatoş um sana çok üzüldüm canım ya ağlama sen;sütüne yazık sana yazık...gelen kayınvalden bosver...ne bulduysa yesin.logusa kadının evınde öyle ceşit aranmaz..gelsınler bebişi sevsınler en buyuk güzellik o zaten şimdisen hiç canını sıkma emi tatlım...
Şeromm senin haberine de bayıldım...Maşallah diyorum kırk bir kere;Rabbim kucagına alıp kokusuyla doldugun gunleri de göstersin canım...
Seliz canım benım yerım ben senın kızının duruslarını yatıslarını masallah ona kocaman oldu yaayrıca kundaga da bayıldım...ben de bir tane ona benzer pembiş bir kundak aldım eşim çok istedi çok tatlı...dayanamadık napalım
Canlarım sizlerde iyisiniz demi..Sizleri seviyorum!sabah gelirim yine ben kalkabilirsem
Allah'a emanet olun ınsallah! Kocaman öptüm sizi!
günaydın cnm bendensin acayip hastayım ve boğazım çok kötüügünaydın kızlaar :)
boğazım çok ağrıyo yaa :S
geçmiş olsun günaydın
günaydın...aman tul corabın tum bedenı kaplamış halını hayal et...ole yanı bu arada dün gece süperdi..gazı aldık yavar mı başka kendını tutamayan
günaydın canım..bak ben hergün kayınvaldemle olan biri olarak sana şunu söylüyorum ben senin yerinde olsam bir bahane bulur neyapar eder gitmezdim..bnm kayınvaldem beni çalışıo olsam beni çağırmazdı.ve en öenmlisi 2 yıldır daha bana bir kere temizliğini yaptırtmadı..hatta şimdi aramışkii sen hastasın yarın misafirin var kadını çağır gelsin ya o yapsın yada ben gelip yapayım dedii..işte ben oyüzden kayınvaldem için koşturuyorum...kıymetini biliyorumm...sende kendi kıymetini bil yelizim..günaydınn kızlarrrrrrr nasılsınızz
fatoşcum hiçç kendini yorma gelmek istiyo torununu görmek istiyosa öyle misafir gibi oturmuycak sendende bişi beklemiceksende lafını söle valla hatta çok agrın varmış gibi davrannn
ama sorun şuki ben yatak odasını yaptırırken hiç kimse yavrum çalışıyosun yardıma ihtiyacın varmı demedi ve üstüne ben hem yatak odasının yapımındada yardım ettim ve acaip yoruldum bittikten sonrada işten eve gelince gece 1 lere kadar nerdeyse 2 hafta temizlik yaptım.ama kimse sormadı ben şimdi napıcam ne diycem onlarada gitmiycem bi akıl verin bana
Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ayse gecmis olsun, sero gozun aydin pitpitlari duymussun, merve dikkat ettt ben yerinde olsam ucaga filan binmezdim ama sen bilirsin tabi...
sizi kuduruklar siziiiiiiiiii gecmisi okudummmm vucutt corabi haaaa delikli olannnnn sizi siziiiiiiiiiiiiiibu aradaaa geçenlerde prezervatif mevzusu olmustu yaaa ayseyle yelizzz tirtikliii seviyoruz demislerdiii dun tirtikliyi denedikk anacimmmmmm amaaaa bisey anlamadimmmmm bildigin prezervatif yaniiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldinizz tatlı kızlarrrrcanımcım akşama güzel haberlerini bekliyoruz...bebişin gayet sağlıklıdır keşke diyebilseydim sana çikolata yede git göreceksin bak bebk çok hareketli oluyor ozaman...neyse sağlıklı olsunda gerisi mühim değil...
teyzesiii kızım çok tatlı bi görsen..ama ultrason resiminedn korktum yüzünü çekti yakından böyle bi acayip bakıobende annengile gidip doğumunu yapman taraftarıyım..çünkü annegil sana gelseler senin epeu bi başın ağrayacaktı.hazır kocişin izin vermşken neyep et git..uçak sorun olmaz inş...ama bnm komşum almanyaya annesiigln yanına doğuam giidceği zaman tam 8 aylıktı..ondan sonra gitmem sorun olur diye...sende çaktırmadan bin...raporunu almışsın zaten..mis gibi git annengilin yanına güzelce yap doğumunu dinlen gel..yalnızz bebeğin onca kıyafetlerini beşiğini hazırlıkları nasıl götüreceksin???
günaydın cnm bendensin acayip hastayım ve boğazım çok kötüü
seni gidi hepimizin aklına girdin...ama bende bi iş yok çok hastayım hiç halim yoktuu kociş 11 gibi banyoya girsemmi diye ağzımı aradı ama gir dedim o çıkana kdr uyumuşum
günaydın canım..bak ben hergün kayınvaldemle olan biri olarak sana şunu söylüyorum ben senin yerinde olsam bir bahane bulur neyapar eder gitmezdim..bnm kayınvaldem beni çalışıo olsam beni çağırmazdı.ve en öenmlisi 2 yıldır daha bana bir kere temizliğini yaptırtmadı..hatta şimdi aramışkii sen hastasın yarın misafirin var kadını çağır gelsin ya o yapsın yada ben gelip yapayım dedii..işte ben oyüzden kayınvaldem için koşturuyorum...kıymetini biliyorumm...sende kendi kıymetini bil yelizim..
günaydın canım..netdesin sen...:122: o tırtıklıyı bizde denemiştik bana tam tersi hiç zevk vermemişti...:102:
canım bak anlatıyım sana yaşadıgım sorunları az çok.
geçen sene güne girdik bunlarla onların ayında beni çagırdılar yine yardım ettim bi yıgın ama benim günümde onlar misafirlerle birlikte geldiler ki ben yine çalışıyodum yani.
biz ilk evlendigimizde ben çalışmıyodum eşim 800 tl maaş alıyodu ve biz 900 ev kredisi ödüyoduk eşimin ailesi 300 tl falan yardım ediodu bize ki görümcem çalışıyodu o zaman kaynanam ve kayınbabamın emekli maaşlarıda var.biz görümcemle pazara çıkardık yok annem de şundan yiyemedi bu sene falan derdi çok pahalı derdi bende salak gibi o yoklukta cebimdeki son paraya kadar alırdım dedigi şeyleri üzüldügüm için ama sonra ben reçel istedim vişne benden vişne ve şeker parasını aldılarakıllandım artık zırnık vermiyorum
temizlik olayındada görümcem çalışmamasına ve evde olmasına ragmen beni temizlige çagırırlar gittigim zamanlardada yok camları silsene bi ara yok koltuk silin yok halı yıkıycam yardım et falan filan en sonda benim misafirim gelicekti kaynanamda ameliyat olmuştu görümcemin kaynanasıyla görümcesi gelcekmiş ziyarete bana yardım et diyo bende dedim edemem benimde misafirim var dedim diyoki hep gelio onlar söle gelmesinler dedim iki kişi gelicek sana altı üstü tek başına halledemiyomusun evlenince napıcaksın o zaman dedim.
neyse yani şu olaya sinir oluyorum kaynanam yanlız olsa kızı olmasa yada kızı evli olsa emrivaki yapsa bile koşa koşa giderim sorun olmaz benim için ama kızı evdeyken bana böle salak salak şeyler söleyince sinir oluyorum seliz bi fıkra paylaşmış ya o olay gibi yani bende 26 yaşındayım görümcemle aramızda 2 yaş var ki ben evlendigimde 23 yaşına yeni girmiştim.ben kimseye demedimki ya yardım edin bana
buarada herkese günaydın kızlaaaarrr:118:
çok hastayım yarın misafirim geliyor evim temiz ama silip süpürüm toz alıcam bi
bugün pazar günüm az sonra o tazecik meyveler sebzeler tükenmeden giyim pazarıma miss gibihatta kayınvaldemide ayarttım pazara gidelim diyee pazar lafını duyarsa dayanamaz gelip herşeyi alır aynıı benn valla kayınvaldeme bazen çok benzediğimi düşünüyorum:111:
hoşgeldin bacuuummm..
yaramaslıkmı yaptın bakim senn...
anladım salla boşver herkes kendınınkını temızlesın cok meraklılarsa ev hanımı gelın alsalarmış..yok öle vallahiben cumartesi günü saat 1 de çıkıyorum işte n 2 gibide evde oluyorumm.hep diretme onların işi 24 yaşında görümcem var evde nişanlı kaynanam bana diyoki gelde bi gün ceydayla koltukları silin falan bende dedim en sonunda ben kendi evimin işini yapamıyorum gelip burayımı yapıcam dedim.ben yine yaparım dedigin gibi işten kaçmama ama salakta degilim evde genç kız var sonuçta valla ben kendi evimi temizlerken milletten yardım istemiyorum yada çalışmama ragmen temizlikçi tutuyum bile demiyorum.ama onlar çok rahat utanmadan bana yardıma ihtiyacın varmı bile demeden beni çagırabiliyolar
canım kendi evlerinin banyo ve tuvaleti yapılıyo onlara temizlige gidicekmişim bende.ki ben yatak odamın duvarlarını yaptım ya resimleri görmüşsündür hem yatak odasını arkadaşla ben yaptım usta gibi çalıştım bitirdik 2 haftada evde temizlik yaptım gece birlere kadar ama kimse bana demediki yardıma ihtiyacın varmı diye
slm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?