Eki Görüntüle 185977 Eki Görüntüle 185970
ayyyyyyyyyyy evet yaaaaa doğru dıyosunnn ben de sızle görüşmek ıstıorum ama cmts okumuşsundur belkı buraya da yazdım yengemle sozleşmıştık nışantaşına gıdeceğizz alılverişee :2: yaa ayarlayabılırsem ama cmts gırerım cepten buraya ya da sız cumadan nerde buluşacağınızı yazarsınız ben gelırım belkı olur yengemı de alırım ne gusel olur dur bakalım ayarlarsam super olur
bı dde ben buraya nasl foto yukleyeceğimm şimdık yaaa
mert kağan ın
baharrr annemin yazmasina bayildi yaaaa onunla yatip onunla kalkiyoooo
Eki Görüntüle 185982
Eki Görüntüle 185983
Eki Görüntüle 185984
Eki Görüntüle 185985
Eki Görüntüle 186003 Eki Görüntüle 186004
mertişkomun bır kaç fotosu kızlarrrr
oğluşuma album hazılıyorum her gun busuru fotosunu çekıyorumm
dk başı kıyafet değiştiriyoruzz saolsun kendısı asla yakalık takmak ıstemıor ee emerken de bazen çıkarıyorr malummm durum bu oluyorrr
nasılll
kızlar ya çok tatlı olmuşlar bebişleriniz..
gökçe mertın battanıyesı bızımkınden ben bayılıyorum cok kullanıslı bı battanıye demı benımkısı acık mavısı
mertiskoya bak ya masallahhh kuçuk adammmmm
saol canmmm egemuu abı oldu artık
kulllanışlı baya ama ben yenı doğum yapacal arkadaşları hep onu soyledım bolca battanıyesı olsun penyee .2 tane de kalın olsun kafı.. mert kağan ın 3penye 3 kalın battanıyeso var ama en çok işe yarayanlar penyler tabıkııı ...özellıkle bu battanıyesıne ben de bayılıorumm rengı ve dokusu hoşşş
Canlarım günaydın1
Geldim ama hemen çıkmak zorundayım.Samsun a doktoruma gidiyorum.Nst ye giricem nasipse bugun.Dilerim hersey yolundadır.Cumartesi de bir aksilik çıkmazsa ailemin yanına gidiyorum.Doktoruma son gidişim yani...Dualarınızı eksik etmeyın kuzular...
Bu arada yelizim tırnakların yıne yakıo ortalıgı :))
İdilişkom ve Gökçem kuzularınıza koccaman masallahh çook güzeller ne diyim Rabbim nazarlardan saklasın...
Gelince haberleri yazarım canlar...Allah a emanet olun!
Canlarım günaydın1
Geldim ama hemen çıkmak zorundayım.Samsun a doktoruma gidiyorum.Nst ye giricem nasipse bugun.Dilerim hersey yolundadır.Cumartesi de bir aksilik çıkmazsa ailemin yanına gidiyorum.Doktoruma son gidişim yani...Dualarınızı eksik etmeyın kuzular...
İdilişkom ve Gökçem kuzularınıza koccaman masallahh çook güzeller ne diyim Rabbim nazarlardan saklasın...
evet hele de yenı dogdugunda penyeler baya iş görüyor.ben alt açmalara karşıyım bi halta yaramıyo aldıgıma ona o kadar para verdığıme cok pişmanım...bızım kalın 1 tane var bırde orgu var..ama orgulerde pk ıyı degıl ya..en ıyısı pamuklu ve penyeler ...bebeklerde yün seyler ıyı olmuyor...
Canlarım günaydın1
kızlar bebıslerın maşallahıı var yaa çok güzellerr :)
yelizz tırnakların olmamış bugün kusura bakma şekerım dost acı söleerr
kızlar bebıslerın maşallahıı var yaa çok güzellerr :)
yelizz tırnakların olmamış bugün kusura bakma şekerım dost acı söleerr
canım üşütmüşündür ya enfeksiyon degildirr korkmaaakızlar yaaaa sık idrara çıkıyorum bugun acaba idrar yolu enf.mu oldum ama bi dğeişiklikte yok yani daha ben 1-2 ay önce geçirdim onun gibi dğeil yanma felanda yok off yaa inşallah enf. değildir(
hoşgeldin kuzu ve gülü gülüüü yaramaz elifcikkselmm kızlazrrr nasılsnzzz
ya tam geçmişi okluorm geliorm elif mızırdanmaya başlıo neyse yine gelirim öptümmm
İDİL ve GÖKÇEE maşallah yavrularınızaa..Rabbim nazarlardan korunn..çok güzeller çokkk...
darısı bizlere,,tüm anne olmak isteyenlere inşallahhh...:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?