Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kızlar ya çok tatlı olmuşlar bebişleriniz..
gökçe mertın battanıyesı bızımkınden ben bayılıyorum cok kullanıslı bı battanıye demı benımkısı acık mavısı

kızlar ya çok tatlı olmuşlar bebişleriniz..
gökçe mertın battanıyesı bızımkınden ben bayılıyorum cok kullanıslı bı battanıye demı benımkısı acık mavısı

saol canmmm egemuu abı oldu artık

kulllanışlı baya ama ben yenı doğum yapacal arkadaşları hep onu soyledım bolca battanıyesı olsun penyee .2 tane de kalın olsun kafı.. mert kağan ın 3penye 3 kalın battanıyeso var ama en çok işe yarayanlar penyler tabıkııı ...özellıkle bu battanıyesıne ben de bayılıorumm rengı ve dokusu hoşşş

Canlarım günaydın1
Geldim ama hemen çıkmak zorundayım.Samsun a doktoruma gidiyorum.Nst ye giricem nasipse bugun.Dilerim hersey yolundadır.Cumartesi de bir aksilik çıkmazsa ailemin yanına gidiyorum.Doktoruma son gidişim yani...Dualarınızı eksik etmeyın kuzular...

Bu arada yelizim tırnakların yıne yakıo ortalıgı :))
İdilişkom ve Gökçem kuzularınıza koccaman masallahh çook güzeller ne diyim Rabbim nazarlardan saklasın...

Gelince haberleri yazarım canlar...Allah a emanet olun!

evet hele de yenı dogdugunda penyeler baya iş görüyor.ben alt açmalara karşıyım bi halta yaramıyo aldıgıma ona o kadar para verdığıme cok pişmanım...bızım kalın 1 tane var bırde orgu var..ama orgulerde pk ıyı degıl ya..en ıyısı pamuklu ve penyeler ...bebeklerde yün seyler ıyı olmuyor...

canım benım kendıne ıyı bak annenın yanına gıdecekmıssın ucakla umarım dkunmaz sana ve bebegıne ybasınçlı sonucta...uçaga alışkınsan stres yapmazsın ama hadı bakalım hayırlısı..öptük seni

canımmm sagolasınnn dualarım seninle umarım hiç bi sorun çıkmadan gidersin ailenin yanına hayırlısıylaaa

evet ben de yun kıyafetler sevmıorumm ama annem saolsun busuru yelek ormuşş gerçi bayburtta baya gıydırdımm bu sattten snra da gıymez sanrımmm ben alt açmayı sevıoru yaa baya da kullanışlı aslındaaa yaaa sana da ole oluyor mu neslı bılmıorumm ben kendıme de acayıp susluyumdur alırım gıyerım takarım vs vs vs ama oğlum soz konusu olunca her şeyın en ıyısı olsunn en guselı olsun bolca olsun ıstıyorummmm... ıst dan ınan o kadar şey aldımkı ona bı bavul dolusu 6-9 ay , 9-12 ay tabı hedıyelerı de saymıyorum bussuruuu ama hep buyuk almışım dun gıttımm ıdılbaby den 4 takım 3-6arası aldım gusel gusel gıyıyor yavrumm..annem de yazık değil mı o paralara hemen buyuyeek dıyor ama yanıı gıysın napayım oğluma gıden paraya uzulmuyorum ben yaaa

canm benm dualrımız senınleee ınş. hıçbır şeycık çıkmazzz kızçen de çok ıyıdırrr
annenın yanına gıdecekmişsin sanırımm benı 34haftalıkken almadılar umarım senı alırlar hatta o yuzden doğumu trabzon da aptım ben hatırlıyorsan ama ınş. senı alırlar hayırlısı olsun bıtanem sağlıklı gelsınler de dunyaya nerdde olursa olsunnnn

kendıne ıyıbak çok opüyorumm canm benımm

kızlar bebıslerın maşallahıı var yaa çok güzellerr :)

yelizz tırnakların olmamış bugün kusura bakma şekerım dost acı söleerr

kızlar yaaaa sık idrara çıkıyorum bugun acaba idrar yolu enf.mu oldum ama bi dğeişiklikte yok yani daha ben 1-2 ay önce geçirdim onun gibi dğeil yanma felanda yok off yaa inşallah enf. değildir(

selmm kızlazrrr nasılsnzzz

ya tam geçmişi okluorm geliorm elif mızırdanmaya başlıo neyse yine gelirim öptümmm

İDİL ve GÖKÇEE maşallah yavrularınızaa..Rabbim nazarlardan korunn..çok güzeller çokkk...
darısı bizlere,,tüm anne olmak isteyenlere inşallahhh... :97:

kızlar bebıslerın maşallahıı var yaa çok güzellerr :)

yelizz tırnakların olmamış bugün kusura bakma şekerım dost acı söleerr
seni tirbiyesiz senii yok şekerim koyu dişyemi begenmedin bilmiorum ama fotografta iyi çıkmadı cidden şekiller rengi falan yoksa bugün metrobüste vede asansörde 4 kişi sordu nasıl yaptın çok güsel olmuş dieee
kızlar yaaaa sık idrara çıkıyorum bugun acaba idrar yolu enf.mu oldum ama bi dğeişiklikte yok yani daha ben 1-2 ay önce geçirdim onun gibi dğeil yanma felanda yok off yaa inşallah enf. değildir(
canım üşütmüşündür ya enfeksiyon degildirr korkmaaa
selmm kızlazrrr nasılsnzzz

ya tam geçmişi okluorm geliorm elif mızırdanmaya başlıo neyse yine gelirim öptümmm
hoşgeldin kuzu ve gülü gülüüü yaramaz elifcikk

huuuu kuduruklarr knşsanızaaaa busuru kişi var muhabbet eden yok alla allaa kızcam heeeee az snra mert uynacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…