Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Doğrudru şekerim fekat ben pek şapamadım yani farklı renkle denesenn bide :)

huuuu kuduruklarr knşsanızaaaa busuru kişi var muhabbet eden yok alla allaa kızcam heeeee az snra mert uynacakk

ben ederüm şekerim çenem düşük bugun DDDDD ee napıyon bakem başka ya bu arada geçen bi kavga olayı olmuş eşinlemi görümcenlemi ama ben hiç bişe anlamadım heee naptılar yine

ben ederüm şekerim çenem düşük bugun DDDDD ee napıyon bakem başka ya bu arada geçen bi kavga olayı olmuş eşinlemi görümcenlemi ama ben hiç bişe anlamadım heee naptılar yine

oo............... u gorumcemleee aklıma bıle getrme yelız boşverrr bıttı artık o benım iç.innn ben kı ağzımı bozmam aslaa ben bozduysam herkes bozar benceee allahından bulsun kıskanç ıbliss

Canlarım biz geldiiiiikkk teşekkür ederiz bütün iyi dilekleriniz için, yazdıklarınızın hepsini okudum dün akşam hastaneden sonra dışardaydık, dolaştık biraz, eve geç geldik, giremedim topiğe, bu sabah da lab.da toplantı yaptılar giremedim, öğretmenler odasında boş boş oturuyodum kaç saattir, ancak girebildim sınıfıma
Bebişimizin kalbisini duyduk dün, babası heyecandan yapıştı monitöre, bütün akşam kalp kaslarının hareketini anlatıp durdu, miniminnacık fasulyemiz doktorumuz sen onun fasulye kadar olduğuna bakma, kolları bacakları tomurcuklanmaya başladı artık onun, 1-2 haftaya tam insan evladı olacak dedi kan sulandırıcı ilacımı 9 ay boyunca içecekmişim, onu sakın ihmal etme dedi, progestanımızı da 3. aydan sonra bırakacaz inşallah bir sonraki randevuyu 3 hafta sonraya vermek istedi ama ben çok uzun 3 hafta, ben dayanamam deyince, hadi senin hatrın için 2 hafta yapalım dedi accuk daha ısrar etse miydim acaba belki haftaya yine gel derdi
İşte böyle şekerciklerim, çok mutlu olduk, çok heyecanlandık, bütün akşam etkisinden kurtulamadık, sanki daha önce hiç hamile kalmamış gibiyim, acayip bi heyecan var ikimizde de Allah bozmasın bu sefer kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah

Doğrudru şekerim fekat ben pek şapamadım yani farklı renkle denesenn bide :)

canım zaten şu renk olayına takıldın sen yoksa desenler bi kaç denemeden sonra yapan biri için oldukça iyi aslında istedigim şekilleri verebildim yani renk olayına gelincede sen videosunu izledigin için nasıl yapıldıgını bilion yanlız evde deneyenler için şöyle bir sorun oluyo ojelerin kalitesi akışkanlıgı falan yurtdışındaki ojeler çok kaliteli oldugu için ve trde ki kaliteli ojelerin fiyatları 25 tl den başladıgı için ilk sorun bu oluyo yani yurtdışından 4-5 dolara alabildigim ojenin aynısı tr de geçen gün sordum 27 tl ydi düşün tabi alamıyorumm
bende genelde golden rose,flormar ve pastel alıyorumki bunların içinde flormar suda hiç dagılmıyo pastelde aynı bu arada sedefli ve simli ojeler hiç ama hiç dagılmıyo bende dün oturdum başına geçen aldıgım sarı yeşil ve beyaz ojeyle denedim ama bitürlü suda dagıtamadım beyaz ve yeşili yarım saat ugraştıktan sonrada siyahı aldım elime bi baktım yeşil ve sşyah zırt diye dagılınca bi daha ugraşmamak adına böyle yaptımm
dedim ya sana tek tek ugraşmaktan çok yapması yoruyo insanı çünkü acaip zor bişi

oo............... u gorumcemleee aklıma bıle getrme yelız boşverrr bıttı artık o benım iç.innn ben kı ağzımı bozmam aslaa ben bozduysam herkes bozar benceee allahından bulsun kıskanç ıbliss
timam kuzum timam hiçç hatırlama salla amannnnnnnn allahından bulsunlarrr sen üzme canınııı
canım maşallahhh sen,n fındıgınaaaa topigin en küçük üyesi oo allahım işallah sag salim tamamına erdirsin canım

canlarım ben kaçıorumm mert kağan paşam uyandı emişicezzz oynaşıcazzz sonra yıne gelırım öpuldunuz şeker portakallarımmmmmmmmmmmmmmmm :80::80::80::80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…