seni tirbiyesiz senii yok şekerim koyu dişyemi begenmedin bilmiorum ama fotografta iyi çıkmadı cidden şekiller rengi falan yoksa bugün metrobüste vede asansörde 4 kişi sordu nasıl yaptın çok güsel olmuş dieee
canım üşütmüşündür ya enfeksiyon degildirr korkmaaa
hoşgeldin kuzu ve gülü gülüüü yaramaz elifcikk
huuuu kuduruklarr knşsanızaaaa busuru kişi var muhabbet eden yok alla allaa kızcam heeeee az snra mert uynacakk
ben ederüm şekerim çenem düşük bugunDDDDD ee napıyon bakem başka ya bu arada geçen bi kavga olayı olmuş eşinlemi görümcenlemi ama ben hiç bişe anlamadım heee naptılar yine
selam kızlar naberrr nagiş cim naptın dün dr da
saol canım merte allah uzun ömür versin çok tatlı rabbim bağışlasın inşallahhoşgeldın cnm
Doğrudru şekerim fekat ben pek şapamadım yani farklı renkle denesenn bide :)
Canlarım biz geldiiiiikkkteşekkür ederiz bütün iyi dilekleriniz için, yazdıklarınızın hepsini okudum dün akşam hastaneden sonra dışardaydık, dolaştık biraz, eve geç geldik, giremedim topiğe, bu sabah da lab.da toplantı yaptılar giremedim, öğretmenler odasında boş boş oturuyodum kaç saattir, ancak girebildim sınıfıma
Bebişimizin kalbisini duyduk dün, babası heyecandan yapıştı monitöre, bütün akşam kalp kaslarının hareketini anlatıp durdu, miniminnacık fasulyemizdoktorumuz sen onun fasulye kadar olduğuna bakma, kolları bacakları tomurcuklanmaya başladı artık onun, 1-2 haftaya tam insan evladı olacak dedi kan sulandırıcı ilacımı 9 ay boyunca içecekmişim, onu sakın ihmal etme dedi, progestanımızı da 3. aydan sonra bırakacaz inşallah bir sonraki randevuyu 3 hafta sonraya vermek istedi ama ben çok uzun 3 hafta, ben dayanamam deyince, hadi senin hatrın için 2 hafta yapalım dedi accuk daha ısrar etse miydim acaba belki haftaya yine gel derdi
İşte böyle şekerciklerim, çok mutlu olduk, çok heyecanlandık, bütün akşam etkisinden kurtulamadık, sanki daha önce hiç hamile kalmamış gibiyim, acayip bi heyecan var ikimizde deAllah bozmasın bu sefer kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah
saol canım merte allah uzun ömür versin çok tatlı rabbim bağışlasın inşallah
timam kuzum timam hiçç hatırlama salla amannnnnnnn allahından bulsunlarrr sen üzme canınıııoo............... u gorumcemleee aklıma bıle getrme yelız boşverrr bıttı artık o benım iç.innn ben kı ağzımı bozmam aslaa ben bozduysam herkes bozar benceee allahından bulsun kıskanç ıbliss
canım maşallahhh sen,n fındıgınaaaa topigin en küçük üyesi ooCanlarım biz geldiiiiikkkteşekkür ederiz bütün iyi dilekleriniz için, yazdıklarınızın hepsini okudum dün akşam hastaneden sonra dışardaydık, dolaştık biraz, eve geç geldik, giremedim topiğe, bu sabah da lab.da toplantı yaptılar giremedim, öğretmenler odasında boş boş oturuyodum kaç saattir, ancak girebildim sınıfıma
Bebişimizin kalbisini duyduk dün, babası heyecandan yapıştı monitöre, bütün akşam kalp kaslarının hareketini anlatıp durdu, miniminnacık fasulyemizdoktorumuz sen onun fasulye kadar olduğuna bakma, kolları bacakları tomurcuklanmaya başladı artık onun, 1-2 haftaya tam insan evladı olacak dedi kan sulandırıcı ilacımı 9 ay boyunca içecekmişim, onu sakın ihmal etme dedi, progestanımızı da 3. aydan sonra bırakacaz inşallah bir sonraki randevuyu 3 hafta sonraya vermek istedi ama ben çok uzun 3 hafta, ben dayanamam deyince, hadi senin hatrın için 2 hafta yapalım dedi accuk daha ısrar etse miydim acaba belki haftaya yine gel derdi
İşte böyle şekerciklerim, çok mutlu olduk, çok heyecanlandık, bütün akşam etkisinden kurtulamadık, sanki daha önce hiç hamile kalmamış gibiyim, acayip bi heyecan var ikimizde deAllah bozmasın bu sefer kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah
canlarım ben kaçıorumm mert kağan paşam uyandı emişicezzz oynaşıcazzz sonra yıne gelırım öpuldunuz şeker portakallarımmmmmmmmmmmmmmmm :80::80::80::80::80:
NAGİŞCIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM allahım kucağınıza almayı nasıp etsın yaaa
canım maşallahhh senin fındıgınaaaa topigin en küçük üyesi ooallahım işallah sag salim tamamına erdirsin canım
kızımmm sen bide buna bak
seksi erkek tanga fantazi giyim jartiyer takmlar - fantezi giyim - fantazi giyim
kızımmm sen bide buna bak
Seksi Erkek Tanga Fantazi Giyim Jartiyer Takmlar - Fantezi Giyim - Fantazi Giyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?