canım zaten şu renk olayına takıldın sen yoksa desenler bi kaç denemeden sonra yapan biri için oldukça iyi aslında istedigim şekilleri verebildim yaniRenk olayına gelincede sen videosunu izledigin için nasıl yapıldıgını bilion yanlız evde deneyenler için şöyle bir sorun oluyo ojelerin kalitesi akışkanlıgı falan yurtdışındaki ojeler çok kaliteli oldugu için ve trde ki kaliteli ojelerin fiyatları 25 tl den başladıgı için ilk sorun bu oluyo yani yurtdışından 4-5 dolara alabildigim ojenin aynısı tr de geçen gün sordum 27 tl ydi düşün tabi alamıyorumm
Bende genelde golden rose,flormar ve pastel alıyorumki bunların içinde flormar suda hiç dagılmıyo pastelde aynı bu arada sedefli ve simli ojeler hiç ama hiç dagılmıyo bende dün oturdum başına geçen aldıgım sarı yeşil ve beyaz ojeyle denedim ama bitürlü suda dagıtamadım beyaz ve yeşili yarım saat ugraştıktan sonrada siyahı aldım elime bi baktım yeşil ve sşyah zırt diye dagılınca bi daha ugraşmamak adına böyle yaptımm
Dedim ya sana tek tek ugraşmaktan çok yapması yoruyo insanı çünkü acaip zor bişi
dun konustuklariniza cok ozendimmm ben de miii seksu seyler alsammmmm
idil senin gönderdiğini açamadım ben sayfa da hata var diyoo
allah allah nedennnnn kiiiii bi de suna bak bakalim acilacak miii
lingerie sexy femme - la redoute
Lingerie Sexy - Lingerie - Femme sur la boutique Quelle
öğlen baktım bende kızların dediği meşhur çoraba...daha önce görmüşüm meğerse ama kütük olduğum için biraz hiç ilgimi çekmemiş..ama öğlen baktığım sitede acayip güzel modeller vardıı...valla eşim hafta sonu gelsin göstercem onaaa...
allah allah nedennnnn kiiiii bi de suna bak bakalim acilacak miii
lingerie sexy femme - la redoute
Lingerie Sexy - Lingerie - Femme sur la boutique Quelle
ayyy yelizzzzzz nerdeyse görünüyordu kızz
ayşeeeeeeeee h&m de gördügüm mavi çizgili büstiyer vardı yaaa jartiyerli artık yok((((((((((((((((((((((8
şu titreşimli ördeklerden almak istiyom bendeeeeeeeeeee
Anaaaaaaaaaaammm kudurmuş bunlar geneay valla ben utanırım böyle şeyler konuşmaya, beni de gendünüze benzeteceksiniz, terbiyemi bozacaksınız tövbe tövbe
Zati hasretim kaç haftadır kocişime :78: :78: :78:
hadi yaa bıtmıs mıııı
efet yaaaaaaaa
o ne işe yarıyo kız sex oyuncağımıı
Aklıma neler gelio bi bilsennn amann kapsama alanı dışına alırlar felna tırsarım ben :))))))) efet şekerim banyoda
Idil kız linklere baktım güzel şeyler varr :)
yeliz kızım o yolladıgın resmın oldugu lınkte ne bıcım şeler var laann
midem bulandıı öğğğğ
neler gelıo anam paylaşPaylaşım platformu dğeilmi burası eheueheuehu
aa bakmadımki kız hiçç dur bakem bendeee
Kayp Balk Nemo Kostm Jartiyer Takmlar - Fantezi Giyim - Fantazi Giyim
bu çok güselll ben bunu giysemm bi yere saklanırrr sonrada kayboldum gulu gulu bul beni gulu gulu dirimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?