Seksi Siyah Melek Kostm Jartiyer Takmlar - Fantezi Giyim - Fantazi Giyim
Seksi Gelin Kostm Jartiyer Takmlar - Fantezi Giyim - Fantazi Giyim
Sexy Pembe Fantazi Kedi Kz Kostm Jartiyer Takmlar - Fantezi Giyim - Fantazi Giyim
Seksi Dans Kostm Gece Elbisesi Jartiyer Takmlar - Fantezi Giyim - Fantazi Giyim
bittimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
idilllllll mazomusun kızızım senadamı kemerlicek yaaa töbeeeeeeeeeeee
bi denemek lazimmmmmm
idil hangisi o bi bakayımmm
bakma kısım bakma görünüyo len :))))))))))))))))))))))))))))))))))
idil hangisi o bi bakayımmm
Erkek Giyim Jartiyer Takmlar - Fantezi Giyim - Fantazi Giyim bu canimm
kizlar bahar yine huysuzlandii ben kaciyorummmm
allam ya karının abdestini bozacak bak :)
gülü gülü kuzum görüşürükkk
evetttttseliz bu arada esinn agzima tukurdun diyomuss tipki benimki gibi heheheheh dun de agzimi s...tin dedi ))))))
Eki Görüntüle 186010
Eki Görüntüle 186006
Eki Görüntüle 186008
artik ben de resim yukleyebiliyorummmmmmmmmmmm :81::81::81::81:
ayy bizim teyzemizde uçuk pembesini aldıı bende bayıldım o battaniyeyekızlar ya çok tatlı olmuşlar bebişleriniz..
gökçe mertın battanıyesı bızımkınden ben bayılıyorum cok kullanıslı bı battanıye demı benımkısı acık mavısı
canım hadi hakkında hayırlısı olsun canım benim...buarada haftasonu samsuna geliyorum ama pazar eşimle gidicez ve sen yoksunnnCanlarım günaydın1
Geldim ama hemen çıkmak zorundayım.Samsun a doktoruma gidiyorum.Nst ye giricem nasipse bugun.Dilerim hersey yolundadır.Cumartesi de bir aksilik çıkmazsa ailemin yanına gidiyorum.Doktoruma son gidişim yani...Dualarınızı eksik etmeyın kuzular...
Bu arada yelizim tırnakların yıne yakıo ortalıgı :))
İdilişkom ve Gökçem kuzularınıza koccaman masallahh çook güzeller ne diyim Rabbim nazarlardan saklasın...
Gelince haberleri yazarım canlar...Allah a emanet olun!
Canlarım biz geldiiiiikkkteşekkür ederiz bütün iyi dilekleriniz için, yazdıklarınızın hepsini okudum dün akşam hastaneden sonra dışardaydık, dolaştık biraz, eve geç geldik, giremedim topiğe, bu sabah da lab.da toplantı yaptılar giremedim, öğretmenler odasında boş boş oturuyodum kaç saattir, ancak girebildim sınıfıma
Bebişimizin kalbisini duyduk dün, babası heyecandan yapıştı monitöre, bütün akşam kalp kaslarının hareketini anlatıp durdu, miniminnacık fasulyemizdoktorumuz sen onun fasulye kadar olduğuna bakma, kolları bacakları tomurcuklanmaya başladı artık onun, 1-2 haftaya tam insan evladı olacak dedi kan sulandırıcı ilacımı 9 ay boyunca içecekmişim, onu sakın ihmal etme dedi, progestanımızı da 3. aydan sonra bırakacaz inşallah bir sonraki randevuyu 3 hafta sonraya vermek istedi ama ben çok uzun 3 hafta, ben dayanamam deyince, hadi senin hatrın için 2 hafta yapalım dedi accuk daha ısrar etse miydim acaba belki haftaya yine gel derdi
İşte böyle şekerciklerim, çok mutlu olduk, çok heyecanlandık, bütün akşam etkisinden kurtulamadık, sanki daha önce hiç hamile kalmamış gibiyim, acayip bi heyecan var ikimizde deAllah bozmasın bu sefer kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah
kızlar geldim pazardan..işe giriştim hemen
evi temizledimmi şu pazar malzemelerini yerleştirdimmi bide yeşillikleri ayıklayıp yıkadımmı tamamdır
yarınki menüm:çilekli cheesecake,kabaklı patatesli havuçlu yoğurtlu salata,yeşil salata kurabiye..
hamur hazır dışardan...
inş cheesecake güzel olur:18:
anca gösterKzıım zaten karnın burnuna gelmiştir giyemiycen nasılsa gösteripte heveslendürme adamı al şimdi dogumdan sonra giy süprüz olurrr
seliz
ay_she+
yavyum
şu alttan bakennnn arkidişler buyrun alalım sizideee
offffffffff yaaaaaaaaaaaaa ben bu temizlik olayı yüzünden hala çok sinirliyim gitmiycem orası kesin ama ööle bişi dedirtmeliyimki utansınlar .cemle telde konuştum şimdi dedim napıcaz oda dioki işteydim dersin bende dedim neden yalan söylüyümki hem ben neden bişi diyip yüz göz oluyum sen söyle anlat annenlere anne benim evimde yatakodasının duvarları yapılırken yeliz usta gibi çalıştı ki ben elimi hiç bişeye sürmedim bittikten sonrada gece ikilere birlere kadar temizlik yaptı zar zor bitirdi tek başına bide siz iki kişisiniz ki evdesiniz bütün gün üstüne üstlük banyo yapılırken kimse sizden yardımda beklemio usta gibi çalışmıyosunuz oturuyosunuz de anlasınlar onlarda dedim utanmadan bide cumartesi çalışıyomusun diye soruyo kaynanam evet diincede işten sonra bekleriz diyo yaa bişeyde diyemiyorummm patlıycammmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?