Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yelizcimmm senin kocaa aynen böyle söylerse bravooo ona

aferin kızzz azcık diş göstermek gerekiyoo

yelizcimmm senin kocaa aynen böyle söylerse bravooo ona

aferin kızzz azcık diş göstermek gerekiyoo

ben dişli deilmm dua etsinler bunu söledikten sonraa çok keyiflenmiştim daha neler derim de denmiyo işteee ama eşim laf söletmez hataa bana dio babam sana bişi derse hmn cevabını ver ben senide tanıom babamıda dio

ben dişli deilmm dua etsinler bunu söledikten sonraa çok keyiflenmiştim daha neler derim de denmiyo işteee ama eşim laf söletmez hataa bana dio babam sana bişi derse hmn cevabını ver ben senide tanıom babamıda dio

Eeheheheh eşimde bana haklı oldugun yerde kimolursa olsun cevabnını verebilirsin demişti ama denilmiyo bişeee neyse ki ben fazla sorun yaşamadım...

söylemezki geberse söylemez

misafirin mi var canımmm
bnimde dün vardııı

menüm ıspanaklı börek, tuzlu kurabiye ,iki renkli irmik tatlısı ,patates salatası, yoğurtlu kereviz salatası (kereviz salatasını kaynanam getirdi)
evet canım misafirim var...off şu temizliğim bi bitse mutfak işi kolayda...

anaaaammm sizi gidi kötü gelinler sizi.....

biz geldikkkk..
cok şükür herşey yolunda maşallahkuzucum haftasına göre 3 gün büyük pıttık pıttık atıyo kalbi.hareketlenmeyede başlamış sıpam zıp zıp zıplyoduişte böyle teyzoşlar haber verelim dedik..benim şimdi biraz dinlenmem lazım cok yoruldum..

ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN SİZİ

anammmmmmmmm yesinler senin zıpırdagınııııı maşallah onaaaaaaaaa

maşallah
anamm kimsecikler kalmamış

selam kızlar naberrr avatarıma kızımın resmini koydum :)
biraz minik oldu ama olsun :):)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben bunu yaaaaa minik cerennnnnnnnnnnnnnnnnn cok tatli annesi masallahhhhh annesi gibi cok tatli

:)) çok teşekkür ederim canım benim..
bahar'ın yeni resimlerini gördüm ay çook tatlı yaa kuzuu Maşallah ona

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr selizin verdigi bir levrek tarifi vardiiiiiiiiiii tarifi bilen varmiii :44::44::44:

şekerim ben seliz ve pempedananın tarıflerını derleip yapmıstım
blogumda resımlı olrk anlattım adım adım bakabılrısınnn

Tatlı / Tuzlu Anılarım....: Fırında Levrek Nasıl Yapılır ?

misafirin mi var canımmm
bnimde dün vardııı

menüm ıspanaklı börek, tuzlu kurabiye ,iki renkli irmik tatlısı ,patates salatası, yoğurtlu kereviz salatası (kereviz salatasını kaynanam getirdi)

kım vardıy kız mısafırınn :)

oy maşallahh maşallahh maşallahhh pıtırıcıgaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…