- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
yelizcimmm senin kocaa aynen böyle söylerse bravooo onaoffffffffff yaaaaaaaaaaaaa ben bu temizlik olayı yüzünden hala çok sinirliyim gitmiycem orası kesin ama ööle bişi dedirtmeliyimki utansınlar .cemle telde konuştum şimdi dedim napıcaz oda dioki işteydim dersin bende dedim neden yalan söylüyümki hem ben neden bişi diyip yüz göz oluyum sen söyle anlat annenlere anne benim evimde yatakodasının duvarları yapılırken yeliz usta gibi çalıştı ki ben elimi hiç bişeye sürmedim bittikten sonrada gece ikilere birlere kadar temizlik yaptı zar zor bitirdi tek başına bide siz iki kişisiniz ki evdesiniz bütün gün üstüne üstlük banyo yapılırken kimse sizden yardımda beklemio usta gibi çalışmıyosunuz oturuyosunuz de anlasınlar onlarda dedim utanmadan bide cumartesi çalışıyomusun diye soruyo kaynanam evet diincede işten sonra bekleriz diyo yaa bişeyde diyemiyorummm patlıycammmmmmmmmm
annaaaammm bende işte böyle olunca sinir oluyorum kendileeri hiç bişeye el atmaslar uzaktan uzaktan seyrederler sonra kendi işleri düşüncee bi baksan bi gelsen fln fln oooffhhh çok sinirrrr benim kaynanam temizliğe fln çağırmaz beni ama bu tarz meseleler oluyo tabii görümcemin düğün hazırlığında gitmemiştim yardımaaa beni arayıp hiç sormuyosunda napıosnuz die demişti bende valla bende zamanında çeyiz yaptım benimkine gelen olmamıştı dedim şşrraaakkkkk kapak oldu :d kii hamileiğimin başlarıydı miidem bulanıodu ömerde demişti meltem rahatsız gelemez evde zor duruo die ooohhhh sefam olsun :)))))
yelizcimmm senin kocaa aynen böyle söylerse bravooo ona
aferin kızzz azcık diş göstermek gerekiyoo
yelizcimmm senin kocaa aynen böyle söylerse bravooo ona
aferin kızzz azcık diş göstermek gerekiyoo
ben dişli deilmm dua etsinler bunu söledikten sonraa çok keyiflenmiştim daha neler derim de denmiyo işteee ama eşim laf söletmez hataa bana dio babam sana bişi derse hmn cevabını ver ben senide tanıom babamıda dio
söylemezki geberse söylemez
evet canım misafirim var...off şu temizliğim bi bitse mutfak işi kolayda...misafirin mi var canımmm
bnimde dün vardııı
menüm ıspanaklı börek, tuzlu kurabiye ,iki renkli irmik tatlısı ,patates salatası, yoğurtlu kereviz salatası (kereviz salatasını kaynanam getirdi)
annaaaammm bende işte böyle olunca sinir oluyorum kendileeri hiç bişeye el atmaslar uzaktan uzaktan seyrederler sonra kendi işleri düşüncee bi baksan bi gelsen fln fln oooffhhh çok sinirrrr benim kaynanam temizliğe fln çağırmaz beni ama bu tarz meseleler oluyo tabii görümcemin düğün hazırlığında gitmemiştim yardımaaa beni arayıp hiç sormuyosunda napıosnuz die demişti bende valla bende zamanında çeyiz yaptım benimkine gelen olmamıştı dedim şşrraaakkkkk kapak oldukii hamileiğimin başlarıydı miidem bulanıodu ömerde demişti meltem rahatsız gelemez evde zor duruo die ooohhhh sefam olsun :)))))
biz geldikkkk..
cok şükür herşey yolunda maşallahkuzucum haftasına göre 3 gün büyük pıttık pıttık atıyo kalbi. hareketlenmeyede başlamış sıpam zıp zıp zıplyodu işte böyle teyzoşlar haber verelim dedik. .benim şimdi biraz dinlenmem lazım cok yoruldum..
ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN SİZİ
biz geldikkkk..
cok şükür herşey yolunda maşallahkuzucum haftasına göre 3 gün büyük pıttık pıttık atıyo kalbi. hareketlenmeyede başlamış sıpam zıp zıp zıplyodu işte böyle teyzoşlar haber verelim dedik. .benim şimdi biraz dinlenmem lazım cok yoruldum..
maşallahbiz geldikkkk..
idil kızın çok güzel maşşallah yaakizlarrrrrrrrrrrrrrrrr selizin verdigi bir levrek tarifi vardiiiiiiiiiii tarifi bilen varmiii :44::44::44:
idil kızın çok güzel maşşallah yaa
selam kızlar naberrr avatarıma kızımın resmini koydum :)
biraz minik oldu ama olsun :):)
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben bunu yaaaaa minik cerennnnnnnnnnnnnnnnnn cok tatli annesi masallahhhhh annesi gibi cok tatli
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr selizin verdigi bir levrek tarifi vardiiiiiiiiiii tarifi bilen varmiii :44::44::44:
misafirin mi var canımmm
bnimde dün vardııı
menüm ıspanaklı börek, tuzlu kurabiye ,iki renkli irmik tatlısı ,patates salatası, yoğurtlu kereviz salatası (kereviz salatasını kaynanam getirdi)
biz geldikkkk..
ayyyyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhhhhhh yaaaaaaaaaaaaaaaaa çok tatlııı ceren hanımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?