Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy bi prensesmi gördüm sankiiiiiiiiiiiiiii....
allahım bizede nasip ettt yavrumuzu koklamayıı.... :97:

:)) teşekkür ederizz teyzesiiiii kuzumun yanakları resimde tombul
çıkıyo yaa halbuki alakası yok

Aminn canım benimm Allah hepinize nasip etsin

:)) teşekkür ederizz teyzesiiiii kuzumun yanakları resimde tombul
çıkıyo yaa halbuki alakası yok

Aminn canım benimm Allah hepinize nasip etsin

daha dur..tombalak olucak kollarını ağrıtıcakk bu cadıı..ay Allahım çok güzel yaaaaaa....

canimmmm geç kaldim tarif içinnnn ((( kafama gore uydurdum valla icine sogan sarimsak zeytinyag tuz ve kekik koydum oyle idare ettim :))))

cok acimmmmmmmm esim gelmediii halaaaa cok geç geliyo bu aralar yaa offf

canimmmm geç kaldim tarif içinnnn ((( kafama gore uydurdum valla icine sogan sarimsak zeytinyag tuz ve kekik koydum oyle idare ettim :))))

cok acimmmmmmmm esim gelmediii halaaaa cok geç geliyo bu aralar yaa offf

idill benim kızım bu aralar kusmaya başladı yaa normal mii?
özellikle akşam saatlerinde oluyo emiyoo ve 10 dk sonra felan çok olmasada
kusuyo acaba üşüttü mü endişelendim yoksa süt mü fazla geliyo :26:
bi de sürekli hıçkırık tutuyo normal mi :26:

anammmmmmmmm yesinler senin zıpırdagınııııı maşallah onaaaaaaaaa

oy maşallahh maşallahh maşallahhh pıtırıcıgaaaa
teşekkür ederizzzz canlarımmm inşallah hep böyle sağlıklı 9 ayı bitirmeyi nasip etsin rabbim..

selam kızlar naberrr avatarıma kızımın resmini koydum :)
biraz minik oldu ama olsun :):)
oyy oyyy yerim ben bu minnak ceren kızı..
sucum maşallah cok tatlı kızın allahım nazarlardan korusun rabbim inş. sağlıklı bir şekilde bizlerede tatırsın bu duyguyu.
iyi bak kızına ve kendine..

oyy oyyy yerim ben bu minnak ceren kızı..
sucum maşallah cok tatlı kızın allahım nazarlardan korusun rabbim inş. sağlıklı bir şekilde bizlerede tatırsın bu duyguyu.
iyi bak kızına ve kendine..

teyzesii çook teşekkür ederizzzzz aminnn
darısı sizlere inşallahh
senin pıtırcıkta iyiymiş maşallah ona çok sevindim canım hep böyle devam etsinn
Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah

Hatice canım masallah kuzun her gecen gun buyuyor...baksana hareketlendi bilehaberlerıne çok sevındım cnm dilerim hep böyle gider...

Su canım ne de güzel bir prenses o öyle yakıyamam nasılda uyuyor...Allah sana eşine bagıslasın..çok duygulandım darısı basımıza olsun ınsallah

teyzesii çook teşekkür ederizzzzz aminnn
darısı sizlere inşallahh
senin pıtırcıkta iyiymiş maşallah ona çok sevindim canım hep böyle devam etsinn
Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah
sağol canım cok şükür herşey yolunda..AMİNNNNNNNNNN İNŞALLAHHHH...
Hatice canım masallah kuzun her gecen gun buyuyor...baksana hareketlendi bilehaberlerıne çok sevındım cnm dilerim hep böyle gider...

teşekkür ederiz canım evet maşallahh kuzum büyüyor sanki ilk defa hamilelik yaşıyomuş gibi heyecanlanıyoruz bebişimizi görünce allahım mutluluğumuzu daim etsin inş..AMİNNNNNNNNNNNNNN..

bu arada sende annenlerin yanına ucucakmışsın galiba inş. bir sorun olmadan gidersin canım hiç olmassa orda olunca daha rahat olur senin için..

canim hiçkirik normall baharin da ilk aylarda cok hickirik tutardi simdi geçti midesi buyuyo derler :) ama ne kadar dogru tabi bilemem
emdikten hemen sonra kusuyorsa sut fazla geliyor olabilir ama emdikten bayagi bir zaman sonra kusuyosa bir doktoruna danis bence...ama sanmiyorum ya cok kusmuyorsa normaldir herhalde...endiselenme

bahar dunden beri cok kusuyooo su an var ya cok pis kokuyo banyosunu yaptirdim yine kustu yine kustuuu...kabiz oldu diye doktor bir su onerdi ondan içiriyorum midesi kaldirmiyo herhalde

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…