Su canım ne de güzel bir prenses o öyle yakıyamam nasılda uyuyor...Allah sana eşine bagıslasın..çok duygulandım darısı basımıza olsun ınsallah
sağol canım cok şükür herşey yolunda..AMİNNNNNNNNNN İNŞALLAHHHH...
Aminn canımm çok sağol Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın..
inşallah darısı sizlere canım benimm
sen de annenlerin yanına gidiyomuşsun inşallah herşey istediğin gibi
gelişir canım Allah'a emanet olun bilgecikle
canim hiçkirik normall baharin da ilk aylarda cok hickirik tutardi simdi geçti midesi buyuyo derler :) ama ne kadar dogru tabi bilemem
emdikten hemen sonra kusuyorsa sut fazla geliyor olabilir ama emdikten bayagi bir zaman sonra kusuyosa bir doktoruna danis bence...ama sanmiyorum ya cok kusmuyorsa normaldir herhalde...endiselenme
bahar dunden beri cok kusuyooo su an var ya cok pis kokuyo banyosunu yaptirdim yine kustu yine kustuuu...kabiz oldu diye doktor bir su onerdi ondan içiriyorum midesi kaldirmiyo herhalde
amin canım...
ayy sağlıkla gelsın bızım kuzularımızda ınsallah.böylede güzel olsunlar :)
ınsallah canım güya gidicem ama ucaga alacaklar mı orası muallak biletleride aldık valla nasıl olcak bilmioruym sıkıntılıyım o konuda...
biz geldikkkk..
cok şükür herşey yolunda maşallahkuzucum haftasına göre 3 gün büyük pıttık pıttık atıyo kalbi. hareketlenmeyede başlamış sıpam zıp zıp zıplyodu işte böyle teyzoşlar haber verelim dedik. .benim şimdi biraz dinlenmem lazım cok yoruldum..
amanında idilimin canı levrekten çekmiş...yaptınmı bacum güzel oldumu???kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr selizin verdigi bir levrek tarifi vardiiiiiiiiiii tarifi bilen varmiii :44::44::44:
selam kızlar naberrr avatarıma kızımın resmini koydum :)
biraz minik oldu ama olsun :):)
su masallahh ceren kıza cok tatlı canım
ayyyyyyyy ben bu minik prensesiiii yerimmmmmmmmaşallah kuzucuğuma yaaa çok tatlı tıpkı annesi kadar gibi güzelll
kızlar cheesecakemi yaptım...ama yinede neolur neolmaz bi tatlı daha yaptım uydurmasyon:119:
ama güzel olduuu cheesecake hoşuma gitmezse onu ikram edicem...
ŞOK! Öyle bir geçer zaman ki senaryoları çalındı!
‎1)Ali Kaptan'ın son tecavüzünden sonra CEMİLE Hamile kalacak!
2) Balıkçı bu çocu...ga da sahip çıkacak
3) Aylin Mesude - Soner yakınlaşmasından sonra intihara teşebbüs edecek.
4) Mesude ve Soner evlenecek.
5) Mete plak çıkardıktan sonra şöhreti artacak
6) İnci öğretmen eşinden ayrılacak, Meteyle birlikte olacak fakat hastalığından dolayı evlenemeden vefat edecek.
7) Ahmet hapse düşecek Berrin'i çok zor günler bekliyor.
8) Ahmet hapse düşünce Hakan Berrin'e yardım edecek ve Berrin Hakan'dan hoşlanmaya başlayacak yaptıklarından dolayı.
9)Caroline hapse düşecek hırsızlık ve dolandırıcılıktan.
10) Hasefe Hanım olaylara daha fazla dayanamayıp kalp krizi geçirecek.
11) Küçük Osman büyüdüğünde Babasını öldürecek ve dizi bitecek.
Edinilen bilgiye göre Senarist bozulan dizüstü bilgisayarını tamirciye götürdüğünde senaryolar yayılmaya başlamış. KANAL D durumu kontrol altına almaya çalışsa da büyük bir hızla internette yayılmaya başladı bile.
Bu durum karşısında senaristin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu...
maşallah kız sana ne hamaratsın yahuu :81:
oy kıyamam o da mı kusuyo yaa size de geçmiş olsun canım
hemen emdikten sonra kusmuyoda 5-10 dk sonra çıkarıyo ben de anlamadım
banyo yaptırmıştım üşüttü mü diye korktum..bide kusarken korkuyorum elim ayağıma dolanıyo
neyse haftasonu kontrolümüz var doktora sorarım canım..
hıçkırık normal yani sevindim:81:
benim minicik kuzuma maşallah...annesii yerim ben onun pıt pıt diye atan kalbini
amanında idilimin canı levrekten çekmiş...yaptınmı bacum güzel oldumu???
ayyyyyyyy ben bu minik prensesiiii yerimmmmmmmmaşallah kuzucuğuma yaaa çok tatlı tıpkı annesi kadar gibi güzelll
kzlar bakın dolaşırken ne buldumm :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/371939-basit-yontemle-infertiliteyi-yendim.html
kizz elin ayagina niye dolaniyooo normal bunlarrrrr daha neler olacak atesi cikacakkkkk grip olacakkkk kabiz olacakkkk belki ishal olacakkk....buna panik yapma canimmmm soguk kanli ol :) olabilirrr yaniiii cocuk buuu endiselenmeeee haaa cok kusuyorsa dedigim gibi bir doktora gotur cerenimizi
Seliz yaptim ama tadina bakmadim henuzz . . . esim hala gelmedisantiyelere bakiyormusss cok geç gelicekmis sen yemegini ye dedi simdi yiycem napiyim
kizz elin ayagina niye dolaniyooo normal bunlarrrrr daha neler olacak atesi cikacakkkkk grip olacakkkk kabiz olacakkkk belki ishal olacakkk....buna panik yapma canimmmm soguk kanli ol :) olabilirrr yaniiii cocuk buuu endiselenmeeee haaa cok kusuyorsa dedigim gibi bir doktora gotur cerenimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?