Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Su canım ne de güzel bir prenses o öyle yakıyamam nasılda uyuyor...Allah sana eşine bagıslasın..çok duygulandım darısı basımıza olsun ınsallah

Aminn canımm çok sağol Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın..
inşallah darısı sizlere canım benimm
sen de annenlerin yanına gidiyomuşsun inşallah herşey istediğin gibi
gelişir canım Allah'a emanet olun bilgecikle

sağol canım cok şükür herşey yolunda..AMİNNNNNNNNNN İNŞALLAHHHH...

amin canım...
ayy sağlıkla gelsın bızım kuzularımızda ınsallah.böylede güzel olsunlar :)
ınsallah canım güya gidicem ama ucaga alacaklar mı orası muallak biletleride aldık valla nasıl olcak bilmioruym sıkıntılıyım o konuda...

oy kıyamam o da mı kusuyo yaa size de geçmiş olsun canım
hemen emdikten sonra kusmuyoda 5-10 dk sonra çıkarıyo ben de anlamadım
banyo yaptırmıştım üşüttü mü diye korktum..bide kusarken korkuyorum elim ayağıma dolanıyo
neyse haftasonu kontrolümüz var doktora sorarım canım..
hıçkırık normal yani sevindim:81:

inşallah canım amin
evet canım okudum rapor almışsın ama inşallah bi sorun çıkmaz
senin için de iyi olur ailenin yanında olması..hayırlısı olsun canımcım sen sıkma canını

benim minicik kuzuma maşallah...annesii yerim ben onun pıt pıt diye atan kalbini
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr selizin verdigi bir levrek tarifi vardiiiiiiiiiii tarifi bilen varmiii :44::44::44:
amanında idilimin canı levrekten çekmiş...yaptınmı bacum güzel oldumu???
selam kızlar naberrr avatarıma kızımın resmini koydum :)
biraz minik oldu ama olsun :):)

ayyyyyyyy ben bu minik prensesiiii yerimmmmmmmmaşallah kuzucuğuma yaaaçok tatlı tıpkı annesi kadar gibi güzelll

kızlar cheesecakemi yaptım...ama yinede neolur neolmaz bi tatlı daha yaptım uydurmasyon:119:
ama güzel olduuu cheesecake hoşuma gitmezse onu ikram edicem...

yoğurtlu ve yeşil salatamıda yaptım.kurabiyede kayınvaldem yaptıı...

hazırlığım bitti....evide temizledim sadece tozlar kaldı bide yerleri yarın birdaha silerim...:76:

Allahtan kocişte toplantıda..böyle günlerde toplantıya gidince çok mutlu oluyorum

ŞOK! Öyle bir geçer zaman ki senaryoları çalındı!
‎1)Ali Kaptan'ın son tecavüzünden sonra CEMİLE Hamile kalacak!

2) Balıkçı bu çocu...ga da sahip çıkacak

3) Aylin Mesude - Soner yakınlaşmasından sonra intihara teşebbüs edecek.

4) Mesude ve Soner evlenecek.

5) Mete plak çıkardıktan sonra şöhreti artacak

6) İnci öğretmen eşinden ayrılacak, Meteyle birlikte olacak fakat hastalığından dolayı evlenemeden vefat edecek.

7) Ahmet hapse düşecek Berrin'i çok zor günler bekliyor.

8) Ahmet hapse düşünce Hakan Berrin'e yardım edecek ve Berrin Hakan'dan hoşlanmaya başlayacak yaptıklarından dolayı.

9)Caroline hapse düşecek hırsızlık ve dolandırıcılıktan.

10) Hasefe Hanım olaylara daha fazla dayanamayıp kalp krizi geçirecek.

11) Küçük Osman büyüdüğünde Babasını öldürecek ve dizi bitecek.

Edinilen bilgiye göre Senarist bozulan dizüstü bilgisayarını tamirciye götürdüğünde senaryolar yayılmaya başlamış. KANAL D durumu kontrol altına almaya çalışsa da büyük bir hızla internette yayılmaya başladı bile.
Bu durum karşısında senaristin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu...

wuuuu

kizz elin ayagina niye dolaniyooo normal bunlarrrrr daha neler olacak atesi cikacakkkkk grip olacakkkk kabiz olacakkkk belki ishal olacakkk....buna panik yapma canimmmm soguk kanli ol :) olabilirrr yaniiii cocuk buuu endiselenmeeee haaa cok kusuyorsa dedigim gibi bir doktora gotur cerenimizi

Seliz yaptim ama tadina bakmadim henuzz . . . esim hala gelmedi santiyelere bakiyormusss cok geç gelicekmis sen yemegini ye dedi simdi yiycem napiyim

canım okudumda acaba ne kadar doğru??
ben bitkidir yanlış bişey olmaz diye düşünüp birçok kür denedim öncelikle tarçın+çörek otu+bal kürünü yaptım kistim çıktı (sağlıklıyken bide kisti başıma dert ettim)
sonra soğan suyu içtim kistim erisin diye tam tersine kistim büyüdü

bide gittim bunların yüzünden laparoskopi oldum
bana burda kızlar demişti yapma öyle kürler diye dinlememiştim sonra çok pişman oldum ama iş işten geçmişti

ayşe bide buna bak daha önce rastladınmı bilmiyorum ama

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...940-hamile-kalmak-isteyenlere-yeni-k252r.html

ben hamile kalmayı istediğim zamanlar bu topiğe çok takılmıştım.hatta o elma yağından gidip almıştım..o topikte elma yağının sayesinde kaç kişi hamile kalmıştı..özellikle senin gibi herhangi bir rahatsızlığı olanlarda olumlu sonuç almışlardı..

rahimi tamamen temizlediği için...ama ben kullanmadım nedense başka kürler denemeyi tercih etmiştim sonradan pişman olmuştum..

canım sana afiyet olsun ozaman:)
küçük prensesşmede yedir:))

doğru diyosun canım ya ben de zamanla alışıcam sanırım
şimdi acemiyim ya hemen telaşlanıyorum :):)
içim rahatladı ama çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…