canım okudumda acaba ne kadar doğru??
ben bitkidir yanlış bişey olmaz diye düşünüp birçok kür denedim öncelikle tarçın+çörek otu+bal kürünü yaptım kistim çıktı (sağlıklıyken bide kisti başıma dert ettim)
sonra soğan suyu içtim kistim erisin diye tam tersine kistim büyüdü
bide gittim bunların yüzünden laparoskopi oldum
bana burda kızlar demişti yapma öyle kürler diye dinlememiştim sonra çok pişman oldum ama iş işten geçmişti
ayşe bide buna bak daha önce rastladınmı bilmiyorum ama
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...940-hamile-kalmak-isteyenlere-yeni-k252r.html
ben hamile kalmayı istediğim zamanlar bu topiğe çok takılmıştım.hatta o elma yağından gidip almıştım..o topikte elma yağının sayesinde kaç kişi hamile kalmıştı..özellikle senin gibi herhangi bir rahatsızlığı olanlarda olumlu sonuç almışlardı..
rahimi tamamen temizlediği için...ama ben kullanmadım nedense başka kürler denemeyi tercih etmiştim sonradan pişman olmuştum..
canım ben öyle her kürü denemeyı pek doğru bulmuyorumm.....
ama bu kadın direk infertiliteye yanı kısırlığa çare olduugunu söyluyor..
belki bı ıhtıyacı olan vardır diye paylaşmak ıstedımm
canım baktım ama benım ınfertılıte gıbı bı sorunum yokkı yanı ben hamıle kalabılıyorum bebegımde
sağlıklı buyyo hatta neden kaybettıgımde anlaşıldı kan hastalıgım varmış
yanı böyle şeyler kullanmama gerek yok dediğin gibi hiçbişey cıkmasaydı belkı denerdım
ama çok şükür anlaşıldı sorun gebelıkte şiddetlenen bıkan hastalıgım varmıs ve kontrol altına
alınıcak ınsallahh bı daha aynı seylerı yasamıycam nasip tabıı :) sağol canım paylaştıgın için
belki ihtiyacı oaln olur görürr :)
canım ben öyle her kürü denemeyı pek doğru bulmuyorumm.....
ama bu kadın direk infertiliteye yanı kısırlığa çare olduugunu söyluyor..
belki bı ıhtıyacı olan vardır diye paylaşmak ıstedımm
kızlar ben kaçıyorum..daha işlerim bitmedii..herkese ii akşamlar...:80:
hııı bende kendin için soruyosun sandım pardon canım...
Allahım isteyen herkese nasip etsin.kimsenin ihtiyacı kalmasın böyle şeylere inş..
evet sende inş kan hastalığın kontrol altına alındığında bebeğini sağlıklı bir şekilde büyütebileceksin inş..
kızlar ben kaçıyorum..daha işlerim bitmedii..herkese ii akşamlar...:80:
aa bugün topiği açmak bana kalmışşş
günaydınlar topiğimin güzel bayanlarıııı:118:
herkese Hayırlı Cumalar!!!
Günaydın teyzoşlar biz geldiiiiiiiiiikkkbu gece çok başım ağrıdı tansiyonum çıktı diye çok korktum neyseki geçti ama yavaştan mide bulantılarım başlıyo sanırsam çok acayip, sırt üstü yattığımda midem bulanıyo, yan yatınca geçiyo, bi de kafamı biyandan biyana ani çevirince bulanıyo
Midesinin bulanmasına sevinen bi çatlak daha gördünüz mü yaa
sağlık işareti bu gerçekten, bende 4 ay kustum canım....
Günaydın teyzoşlar biz geldiiiiiiiiiikkkbu gece çok başım ağrıdı tansiyonum çıktı diye çok korktum neyseki geçti ama yavaştan mide bulantılarım başlıyo sanırsam çok acayip, sırt üstü yattığımda midem bulanıyo, yan yatınca geçiyo, bi de kafamı biyandan biyana ani çevirince bulanıyo
Ay inşallah inşallahtabi 4 ay kusma kısmına değil de sağlık işareti olmasına
ayşecim inşallah sen de iyi bi doktor bulursun da çözüme kavuşur artık bu iş..
aylardır stres oldun canım ya ama ben inanıyorum bunların hepsi geride kalacak
ve miss kokuluna sağlıkla kavuşacaksınn
iyi akşamlar canım
İnşallahh canım ya :) daha kesin değil ama sanırım bi doktor buldum
okmeydanı araş. hastanesinde bi tanıdık var ayarlıycak ınsallah bakalım haber beklıyoruz kesın değil.
günaydın şekerim sevınsemmı üzülsemmi bilemedımmm
üzülmeee, sevinnn... hamile işte ot,ipik hamiş
günaydın kızlar ben yine adet olamıyorum ve son adet tarihimi hatırlayamıyorum kaynanam gelmeden onceydı herhalde...30 gun falan oluyor..nasıl bole bır sorumsuzluk yaptım da yazmadım delırecegım karnım davul gıbı ama agrı sızı yok..sadece kasıklarım batıyor..bugun test alcam yarın sabah yaparım bu korkuyla mı yasayacagım omur boyu ya...korunuyoz da ama sonuna dogru takıyoz kondomu acaba kalmıs olabılır mıyım..ege de nezle oldu ust dısler kasınıyo gece boyu huzursuzdu ıkı cocukla hayal edemıyom kendımı
şu titreşimli ördeklerden almak istiyom bendeeeeeeeeeee
kız o ördek ne be ben bilmiyomAKLIMA NELER GELİO Bİ BİLSENNN amann kapsama alanı dışına alırlar felna tırsarım ben :))))))) efet şekerim banyoda
canımm çok teşekkürlerrr
ayy teyzesii çok teşekkür ederizzzz,o senin güzelliğin
doğru diyosun canım ya ben de zamanla alışıcam sanırım
şimdi acemiyim ya hemen telaşlanıyorum :):)
içim rahatladı ama çok sağol canım
günaydın kızlar ben yine adet olamıyorum ve son adet tarihimi hatırlayamıyorum kaynanam gelmeden onceydı herhalde...30 gun falan oluyor..nasıl bole bır sorumsuzluk yaptım da yazmadım delırecegım karnım davul gıbı ama agrı sızı yok..sadece kasıklarım batıyor..bugun test alcam yarın sabah yaparım bu korkuyla mı yasayacagım omur boyu ya...korunuyoz da ama sonuna dogru takıyoz kondomu acaba kalmıs olabılır mıyım..ege de nezle oldu ust dısler kasınıyo gece boyu huzursuzdu ıkı cocukla hayal edemıyom kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?