Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım ben öyle her kürü denemeyı pek doğru bulmuyorumm.....
ama bu kadın direk infertiliteye yanı kısırlığa çare olduugunu söyluyor..
belki bı ıhtıyacı olan vardır diye paylaşmak ıstedımm

canım baktım ama benım ınfertılıte gıbı bı sorunum yokkı yanı ben hamıle kalabılıyorum bebegımde
sağlıklı buyyo hatta neden kaybettıgımde anlaşıldı kan hastalıgım varmış
yanı böyle şeyler kullanmama gerek yok dediğin gibi hiçbişey cıkmasaydı belkı denerdım
ama çok şükür anlaşıldı sorun gebelıkte şiddetlenen bıkan hastalıgım varmıs ve kontrol altına
alınıcak ınsallahh bı daha aynı seylerı yasamıycam nasip tabıı :) sağol canım paylaştıgın için
belki ihtiyacı oaln olur görürr :)

hııı bende kendin için soruyosun sandım pardon canım...
Allahım isteyen herkese nasip etsin.kimsenin ihtiyacı kalmasın böyle şeylere inş..
evet sende inş kan hastalığın kontrol altına alındığında bebeğini sağlıklı bir şekilde büyütebileceksin inş..

ayşecim inşallah sen de iyi bi doktor bulursun da çözüme kavuşur artık bu iş..
aylardır stres oldun canım ya ama ben inanıyorum bunların hepsi geride kalacak
ve miss kokuluna sağlıkla kavuşacaksınn

kızlar ben kaçıyorum..daha işlerim bitmedii..herkese ii akşamlar...:80:

iyi akşamlar canım

yok şekerim ben ıhtıyacı olan olursa diye yazdım :) millet baya memnun kalmışta :)

inşallahh canımm :) cümlemzie :)

kızlar ben kaçıyorum..daha işlerim bitmedii..herkese ii akşamlar...:80:

iyi akşamalr canım kolay gelsınn :)

aa bugün topiği açmak bana kalmışşş

günaydınlar topiğimin güzel bayanlarıııı:118:

herkese Hayırlı Cumalar!!!

Günaydın teyzoşlar biz geldiiiiiiiiiikkk bu gece çok başım ağrıdı tansiyonum çıktı diye çok korktum neyseki geçti ama yavaştan mide bulantılarım başlıyo sanırsam çok acayip, sırt üstü yattığımda midem bulanıyo, yan yatınca geçiyo, bi de kafamı biyandan biyana ani çevirince bulanıyo
Midesinin bulanmasına sevinen bi çatlak daha gördünüz mü yaa

Son düzenleme:
aa bugün topiği açmak bana kalmışşş

günaydınlar topiğimin güzel bayanlarıııı:118:

herkese Hayırlı Cumalar!!!

günsydın cnmm..sınav sonucları acıklandı.. sonucların nasul sekerim..

herkese hayırlı cumalar..

sağlık işareti bu gerçekten, bende 4 ay kustum canım....

günaydın canım. kalp atıslarını duymussunuz. masallah kzuzuna..

İnşallahh canım ya :) daha kesin değil ama sanırım bi doktor buldum
okmeydanı araş. hastanesinde bi tanıdık var ayarlıycak ınsallah bakalım haber beklıyoruz kesın değil.

günaydın şekerim sevınsemmı üzülsemmi bilemedımmm

üzülmeee, sevinnn... hamile işte o t,ipik hamiş

günaydın kızlar ben yine adet olamıyorum ve son adet tarihimi hatırlayamıyorum kaynanam gelmeden onceydı herhalde...30 gun falan oluyor..nasıl bole bır sorumsuzluk yaptım da yazmadım delırecegım karnım davul gıbı ama agrı sızı yok..sadece kasıklarım batıyor..bugun test alcam yarın sabah yaparım bu korkuyla mı yasayacagım omur boyu ya...korunuyoz da ama sonuna dogru takıyoz kondomu acaba kalmıs olabılır mıyım..ege de nezle oldu ust dısler kasınıyo gece boyu huzursuzdu ıkı cocukla hayal edemıyom kendımı

Anaaaaaammmm ben de düşünemiyom seni

şu titreşimli ördeklerden almak istiyom bendeeeeeeeeeee

AKLIMA NELER GELİO Bİ BİLSENNN amann kapsama alanı dışına alırlar felna tırsarım ben :))))))) efet şekerim banyoda
kız o ördek ne be ben bilmiyom
canımm çok teşekkürlerrr

ayy teyzesii çok teşekkür ederizzzz,o senin güzelliğin

doğru diyosun canım ya ben de zamanla alışıcam sanırım
şimdi acemiyim ya hemen telaşlanıyorum :):)
içim rahatladı ama çok sağol canım

canım maşallah diyorumo ne güzellik oo ..kıyamam yaaa.allah bağışlasın çok kibar çok güzel bir kız maşallah...kusması mı oluyor sucum..ege de bi bilsen ne kusukluydu..yediği gibi çıkarırdı...onun sebebi şuu..deli gibi emiyorlar doyduklarını bile bile emme duygularını tatmın etmek ıccın ..sonra eskı sutle yenı sut mıdede karısınca gaza sebep oluyor ve fazlası cıkıyor kılosu normalse sen fazla takma kusma olayına ege nerdeyse 5 ay kustu hep her yer batıyordu bızde..o bir problem degıl yani.reflu olabılıyor kımı bebekte...basını yuksek tut sadece ve sırt ustu yatırma yan yatır yanındayken de yuz ustu yatır ıyı gelır gazına

günaydın tinker...

ya bu ay benımde öyle oldu kasıkalrım batıp durdu bıde 3 gün erkenden regl oldum
belki bahar geçişinden flndır stres yapma e bebiş varsada doğuruveririsin canım tecrübelisin artık
hakkında hayırlısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…