Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay bende öyleydim ama bi süre sonra neolur geçsin artık dedim...şuan çok azaldı..
sen başın ağrıyınca falan hemen öyle kötü şeyler düşünme
günsydın cnmm..sınav sonucları acıklandı.. sonucların nasul sekerim..

herkese hayırlı cumalar..
ayyy evet baktım..bütün derslerimden geçmişimmuhasebe hariçç
istatistikten74 almışım inanamıyorum

canım ya panik olma hemen yoktur bşey korunuyosunuzz siz....olsa bile Allahın takdiri

Anaaaaaammmm ben de düşünemiyom seni

evet ben de bahardan mı acaba dıyorum ama aklıma da gelmıyor degıl...tarıhı hatırlasam..ay en cahıl kadın bıle tutyor gununu ben nasıl yaptım da not almadım ya...neyse bekleyelım ve gorelım...:84:

yuuppiii 2.sınıftan 3.sınıfa terfii edicem gibi görünüyo matematikten geçtim sonunda

ay misafirlerim gelecek yaa sabah 5 te uyandım kızlarrr misafir geleceği gün hayatt uyuyamam

saçlarıma bi bigudii sarıp geliyorum hemen

olursun be canım, egeye sıkılıp üzüldün ya bu ay gecikebilir...korkma hemen ama için rahat olsun hafta sonu, al bi test... bi aspirin iç sıcak bi duş...

ay süsülü seni... ben uyuyorum şidmi valla 1 saat kesitirmem lazım. tetanoz aşısı vurdurcam öğleden sonraaaa.... üfff hiç sevmem aşıyı iğneyiiiiii...

günaydın kızlarr..
hayırlı cumalarrr....
sefkilimlenn ben geldikkk...
annesi çükünü yer onun...
tekmelemesi ne güzel bi duygu yaa...onun tekmeleriyle uyanmak..
Güzel Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kucağımızda
nasip etsinn..sağlıkla sıhhatleee....
hepimizeee....

evet ben de bahardan mı acaba dıyorum ama aklıma da gelmıyor degıl...tarıhı hatırlasam..ay en cahıl kadın bıle tutyor gununu ben nasıl yaptım da not almadım ya...neyse bekleyelım ve gorelım...:84:

kızzz....ikincimi geliyorr.........
kızmı istiyorsunuz erkekmiii...
isim düşündünüzmüüüüüüüüüü.....
ne kadan sevimli bi kızımm sabah sabahhh.....

günaydın amin amin amin aminnn :)

gece bile ister istemez uykumu kaçırıyo, acısından falan değil ama çocukluktan gelen bişey sanırım bu... asabım bozuluyo vallahiiii

evet bebişim benımde yaaa...giderken bile ayakalrım geri geri gidiyo yanii...
günlük iğneleri nasıl vuruncam bılmıyom valla Allah yardım etsin

senin varmıydı gunluk ıgnelerın ?

kızzz....ikincimi geliyorr.........
kızmı istiyorsunuz erkekmiii...
isim düşündünüzmüüüüüüüüüü.....
ne kadan sevimli bi kızımm sabah sabahhh.....

walla az kalsın oluyodu 3üzler vardı ya ilk başta... ama gerek kalmadı... şimdi hamileliğim rutin haliyle gidiyo, extra bişey yok. ama sürekli kan veriyorum ya, o bile yetiyo bana...

şerocum çok sevindim pıtpıtları duymana
günaydın canım hayırlı cumalar amin
evt çok güzel bi duyguymuş kuzumdan tekme yemek
Dün biz doktordaydık 100gr şekeri aç karnına içtim aç aç öğleye kadar saat başı 4 kere kan verdimmmmmmm neyseki değerlerim normalmiş.aç şeker 75,bi saat sonra 108,bi saat sonra 128 yine bi saat sonra 88 çıktı değerlerimama damar bulamadılar her seferinde kollarım delik deşik oldu.bide aksi gibi akşama grip oldum sabaha kadar uyuyamadım halada kötüyüm

walla az kalsın oluyodu 3üzler vardı ya ilk başta... ama gerek kalmadı... şimdi hamileliğim rutin haliyle gidiyo, extra bişey yok. ama sürekli kan veriyorum ya, o bile yetiyo bana...

iyyy kan vermektende nefffret ediyorum bide faktör testelri neyn yapılcak diye 5 tüp
alıyoalr her defasında başka test de ekelrlerse 8 tüpe kadar çıkıyo anam ağlıyo yaa öğğğğ

gebelıkde günlük iğnem olacak benım maaleseff aman bebiş iyi olsun da katlancaz napalımm :)

günaydın canımm öncelıkle gecmıs olsunnn :)

değerlerinin de iyi çıkmasıan sevındımm huh yarısı bitti zaten dimi ama :)

Son düzenleme:

çoook sevindimm herşeyin yolunda olmasına....
senin kız nasıl bakalımmm...yirim onun ballarınııııı...

günaydın canımm öncelıkle gecmıs olsunnn :)

değerlerinin de iyi çıkmasıan sevındımm huh yarısı bitti zaten dimi ama :)

saol canım evet yarısı bitti çok şükürsende biran önce başlasan çalışmalarada seni tebrik etsek
ne olur korkma artık denemeye başla

çoook sevindimm herşeyin yolunda olmasına....
Senin kız nasıl bakalımmm...yirim onun ballarınııııı...

saol bitanem neyseki herşey yolunda çıktı benim kızda iki gündür çok sakin tekmeleri yavaş yoruldu heralde kuzum
oğluşunun ismi netleştimi

saol canım evet yarısı bitti çok şükürsende biran önce başlasan çalışmalarada seni tebrik etsek
ne olur korkma artık denemeye başla

sorun anlaşıldığı içinn artık korkmuyorum canım :)
şimdi doktoru ayarlamak üzereyiz randevu ayarklanıcak bakalım salı yada perşembeye
doktor bi yol haritası çizsin diyoruz hani önlem olrk bişey yapılcaks bilelim diye :)
randevu alayım doktorla görüşeyim inşallah hemen başlıycam
biraz sıkıntılı gecıcek evet riskte var ama kontrol altında olunca sorun olmıycak ınsallah
hastende benım gıbı kadınalr gördüm hematolojıde kadın 5 tane
bebek kaybetmsı 7-8 aylık ama sonra arastırılıp da sorun ortaya cıkınca kontrol altında
hamılelık gecırmıs sımdı 3, çocuguna hamıleymsı kontroel gelmsıtı :)
acayip pozitifimm hakkıımızda hayırlısı diyorum :)

,yelizcem+,ParadiesAngel+,Yildiz10+,Seliz,Yavyum+,ciceklara,

günaydın kızlaar :)

ay süsülü seni... ben uyuyorum şidmi valla 1 saat kesitirmem lazım. tetanoz aşısı vurdurcam öğleden sonraaaa.... üfff hiç sevmem aşıyı iğneyiiiiii...
he he sardım bile...
kızz ne aşısı hamilelikle ilgili bir aşımı bu yoksam ben vurunmak istemiyorumm:18:
günaydın elif aminnn.....ben ilk tekmelerde biraz irkilirim gibi geliyor..ablam hamileyken karnına dokunamıyordum bebek tekmeleyince korkuyordum.inş kendimde korkmam

günaydın yıldızcım...değerlerinin güzel çıkmasına sevindim canım...
bende çok kötüyüm gribim yorgunumya bazı salaklar bulamıyor damar banada bikeresinde rastladı öyle biri bulamadı 3 gün kolum ağrımıştı.şimdi bizim hastanede bi kadın var onun eli çok hafif..önünde bekleyen bile olsa hemen yanına giderim kadının otururum hiç acıtmıyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…