Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

,yelizcem+,ParadiesAngel+,Yildiz10+,Seliz,Yavyum+,ciceklara,

günaydın kızlaar :)

günaydın canım...tabikide pozitif olacaksın.kimler kimler hamile kalıp bebek dünyaya getiriyorlar...sen üstelik hamile kalmakta sıkıntı çekmiyosun...bide sorunun tam olarak anlaşıldımı tamamdır bu işkontrol altında sağlıklı bir gebelik geçireceksin Rabbimin izniyle..

güünaydınn kuzularrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmm

ayşecim allahın izniyle sag salim hamiş kalıpp doguracan pıtır pıtır hiççç endişelenme yanii bak poziştif düşünmeyede başlamışınn zatiii
tinkercimm yine korkularr sarmış seniiii kuzum korunuyosanız bişicik olmaz tırsma hemencikkk bende bu ay tam hamilelik belirtileri yaşıyorum kasıgım batıyo midem bulanıyo başım agrıyo falan ama adetimin son günü birlikte olmuştuk ondan sonrada olmadukk zatennn 6 mayısta adet olmam lazım şimcük öyle bişi olsaydı yani hamile kalsaydım erken döllenme olur ve şimdi bilem test yapsam çıkardı dümüüüü

bugün ben iyiyim çok şükür akşammm kocişle alışverişe gittik de factodan kendime 2 tane baharlık ceket aldumm
bide konuştum dün kocişle sinir oladum annenlere didim oda ya haklısın sonuna kadar ama ben nediyimki şimdi dedi bende istemiyorum gitmiyceksin zaten dedi aradıgım zaman ben derim anneme kız zaten cumartesi çalışıyo eve gelincede evi temizliyo bi pazar günümüz kalıyo onuda birlikte geçirmek istiyoruz derim dedi

kızz ördek banyoda bebeklerin oynadıgı ördekler varya onun titreşimlisi işteeeeeee

selammmm kızlarrr hayırlı cumalar RAbbim bütün dualarınızı kabul etsin..

geçmişi anca okuyabildim Su canımm kızın çok tatlı maşallah

yıldız sonuçların güzel çıkmış sevindim senin adına

yavyumm sende tekmeleerle uyanmışsın ne güzel yaaa

ayşecim pozitif olmana çok sevindim

tinker ikincimi geliyo kıss hade hayırlısı

ve vee veee topiğimizin güzel kızları herkes iyidir inşallah

saol bitanem neyseki herşey yolunda çıktı benim kızda iki gündür çok sakin tekmeleri yavaş yoruldu heralde kuzum
oğluşunun ismi netleştimi

fevzi kısmı kesin hayatım Allahın izniylede...ben karar vermeedim ikinci ismee...Ömer olabilir diye düşünüyorum ama...Rabbim kucağımıza nasip etsinde yüzünü göreyimde karar veririm elbett...
sen naptınnn...

günaydın yelizcim inşallah sağlıkal nasib olsun tekrardan hepimizeeee :)
ay bu ay da herkes hamılelık belirtisi yaşamış kız kesin bahardan ya :)
ceeketlerinde hayırlı olsun şekerimm...

sen kocişine kzııyon ediyon arada ama bak gene sevunuyo seni adamceez :)
ne kocalar var kayınvalıde yanında ezıyo eşini ooo :)

günaydınn...inşallahh canım ya inşallahhh doktorla bı konussam dahada cok rahatlıycamm

tickerimdada 1 ay ve 3 gün sonra yeniden... yazıyor 1 seneyı doldurdum valla afferım bana

kızzz....ikincimi geliyorr.........
kızmı istiyorsunuz erkekmiii...
isim düşündünüzmüüüüüüüüüü.....
ne kadan sevimli bi kızımm sabah sabahhh.....
ayyyy keşkem kızım olsaaaaa....ama benim kızım olmazmış gibi geliyo..ıkı erkekle baş edemem kız..evın altını utunu gtırırler...
ama bıcır bıcır bır kız ıyı olurdu

vallahı bellı olmuyor bu ısler ...hayırlısı dıyelım
ooh kocan arkanda takma o zaman kafanı
kızz ördek banyoda bebeklerin oynadıgı ördekler varya onun titreşimlisi işteeeeeee
ana egenın ordegı var pıl taksam tıtrer mibırde ne edıyon onla onu merak ettım

yok canım olabılır mı dıye korkuyorum sadece ben gecen ay da korkmustum fos cıkar yıne ınsallah

günaydunn kuzumm hayırlı cumalarrrr sanada veee herkezeeeeeeeeeeeeee
buarada günaydın yelizcim..

günaydın fıstıklar nasulsunuz bakalımmmmmmm

,yelizcem+,ParadiesAngel+,Yildiz10+,Seliz,Yavyum+,ciceklara,

günaydın kızlaar :)

günayydıııııııııınnnnnnnnnnn...

günaydın elif aminnn.....ben ilk tekmelerde biraz irkilirim gibi geliyor..ablam hamileyken karnına dokunamıyordum bebek tekmeleyince korkuyordum.inş kendimde korkmam

korkulurmu be anacıııııımmmm... leyla gibi olursun bak görr...anne ben burdayım diyor sana ve sen başka bi boyuta geçiyorsunn...

affelimmm senin kocişeeeeee...alkışşşşşşşşş.....

evet canım ya baharla alakalı sanırım gelemeyen baharla
tatlımm benim ceme kızdıgım şeyler bir acaip üşengeç iki cinsellik üçte para olayını çok kafaya takıp bunu yansıtması onun dışında allah var ara sıra dışında ailesine laf söyletmez yaniii onlarda söylemezler zaten ama böyle düşüncesizlikler can sıkmaya yetiyooo

ayyy nedilcek kızz bilmiomki bendeee

ayyyy keşkem kızım olsaaaaa....ama benim kızım olmazmış gibi geliyo..ıkı erkekle baş edemem kız..evın altını utunu gtırırler...
ama bıcır bıcır bır kız ıyı olurdu

ayyy..bende ikinciyi kız isterdimm..Rabbim nasip ederse tabi inşallahhh...
eşime diyorumki kızıda yapalımm ondan sonra atıcam sana tekmeyii...işim bitiyo senlee...
oda beni tehdit ediyo..sein oğluma söyliycemm.annen sen erkek oldun diye bozuldu...kız bekliyodu senii diycem diyoo...uyuzzzzz....

Son düzenleme:
gunaydın arkadaslar nem aranıza yenı kaatıldımm slm olsun)

hoşşgeld,nnnnnnnnnnnnn
şttt öyle bir geçer zaman ki nin gelecek senaryolarını okudunuzmu dün akşam yayınlamıştım:82:

canım ben onu facede okumuştummm hamilelik kesin bence ee osman katil olcak onuda başından beri sölüolar inci ölcek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…