- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
sorun anlaşıldığı içinn artık korkmuyorum canım :)
şimdi doktoru ayarlamak üzereyiz randevu ayarklanıcak bakalım salı yada perşembeye
doktor bi yol haritası çizsin diyoruz hani önlem olrk bişey yapılcaks bilelim diye :)
randevu alayım doktorla görüşeyim inşallah hemen başlıycam
biraz sıkıntılı gecıcek evet riskte var ama kontrol altında olunca sorun olmıycak ınsallah
hastende benım gıbı kadınalr gördüm hematolojıde kadın 5 tane
bebek kaybetmsı 7-8 aylık ama sonra arastırılıp da sorun ortaya cıkınca kontrol altında
hamılelık gecırmıs sımdı 3, çocuguna hamıleymsı kontroel gelmsıtı :)
acayip pozitifimm hakkıımızda hayırlısı diyorum :)
,yelizcem+,ParadiesAngel+,Yildiz10+,Seliz,Yavyum+,ciceklara,
günaydın kızlaar :)
kız o ördek ne be ben bilmiyom
canım maşallah diyorumo ne güzellik oo ..kıyamam yaaa.allah bağışlasın çok kibar çok güzel bir kız maşallah...kusması mı oluyor sucum..ege de bi bilsen ne kusukluydu..yediği gibi çıkarırdı...onun sebebi şuu..deli gibi emiyorlar doyduklarını bile bile emme duygularını tatmın etmek ıccın ..sonra eskı sutle yenı sut mıdede karısınca gaza sebep oluyor ve fazlası cıkıyor kılosu normalse sen fazla takma kusma olayına ege nerdeyse 5 ay kustu hep her yer batıyordu bızde..o bir problem degıl yani.reflu olabılıyor kımı bebekte...basını yuksek tut sadece ve sırt ustu yatırma yan yatır yanındayken de yuz ustu yatır ıyı gelır gazına
saol bitanem neyseki herşey yolunda çıktı benim kızda iki gündür çok sakin tekmeleri yavaş yoruldu heralde kuzum
oğluşunun ismi netleştimi
güünaydınn kuzularrrrrrrrrrrrrnasılsınız bakalımmmmmm
ayşecim allahın izniyle sag salim hamiş kalıpp doguracan pıtır pıtır hiççç endişelenme yanii bak poziştif düşünmeyede başlamışınn zatiii
tinkercimm yine korkularr sarmış seniiii kuzum korunuyosanız bişicik olmaz tırsma hemencikkk bende bu ay tam hamilelik belirtileri yaşıyorum kasıgım batıyo midem bulanıyo başım agrıyo falan ama adetimin son günü birlikte olmuştuk ondan sonrada olmadukk zatennn 6 mayısta adet olmam lazım şimcük öyle bişi olsaydı yani hamile kalsaydım erken döllenme olur ve şimdi bilem test yapsam çıkardı dümüüüü
bugün ben iyiyim çok şükür akşammm kocişle alışverişe gittik de factodan kendime 2 tane baharlık ceket aldumm
bide konuştum dün kocişle sinir oladum annenlere didim oda ya haklısın sonuna kadar ama ben nediyimki şimdi dedi bende istemiyorum gitmiyceksin zaten dedi aradıgım zaman ben derim anneme kız zaten cumartesi çalışıyo eve gelincede evi temizliyo bi pazar günümüz kalıyo onuda birlikte geçirmek istiyoruz derim dedi
ayşecim allahın izniyle sag salim hamiş kalıpp doguracan pıtır pıtır hiççç endişelenme yanii bak poziştif düşünmeyede başlamışınn zatiii
tinkercimm yine korkularr sarmış seniiii kuzum korunuyosanız bişicik olmaz tırsma hemencikkk bende bu ay tam hamilelik belirtileri yaşıyorum kasıgım batıyo midem bulanıyo başım agrıyo falan ama adetimin son günü birlikte olmuştuk ondan sonrada olmadukk zatennn 6 mayısta adet olmam lazım şimcük öyle bişi olsaydı yani hamile kalsaydım erken döllenme olur ve şimdi bilem test yapsam çıkardı dümüüüü
bugün ben iyiyim çok şükür akşammm kocişle alışverişe gittik de factodan kendime 2 tane baharlık ceket aldumm
bide konuştum dün kocişle sinir oladum annenlere didim oda ya haklısın sonuna kadar ama ben nediyimki şimdi dedi bende istemiyorum gitmiyceksin zaten dedi aradıgım zaman ben derim anneme kız zaten cumartesi çalışıyo eve gelincede evi temizliyo bi pazar günümüz kalıyo onuda birlikte geçirmek istiyoruz derim dedi
günaydın canım...tabikide pozitif olacaksın.kimler kimler hamile kalıp bebek dünyaya getiriyorlar...sen üstelik hamile kalmakta sıkıntı çekmiyosun...bide sorunun tam olarak anlaşıldımı tamamdır bu iş kontrol altında sağlıklı bir gebelik geçireceksin Rabbimin izniyle..
günaydın kızlarr..
hayırlı cumalarrr....
sefkilimlenn ben geldikkk...
annesi çükünü yer onun...
tekmelemesi ne güzel bi duygu yaa...onun tekmeleriyle uyanmak..
Güzel Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kucağımızda
nasip etsinn..sağlıkla sıhhatleee....
hepimizeee....
ayyyy keşkem kızım olsaaaaa....ama benim kızım olmazmış gibi geliyo..ıkı erkekle baş edemem kız..evın altını utunu gtırırler...kızzz....ikincimi geliyorr.........
kızmı istiyorsunuz erkekmiii...
isim düşündünüzmüüüüüüüüüü.....
ne kadan sevimli bi kızımm sabah sabahhh.....
vallahı bellı olmuyor bu ısler ...hayırlısı dıyelım
ana egenın ordegı var pıl taksam tıtrer mikızz ördek banyoda bebeklerin oynadıgı ördekler varya onun titreşimlisi işteeeeeee
selammmm kızlarrr hayırlı cumalar RAbbim bütün dualarınızı kabul etsin..
geçmişi anca okuyabildim Su canımm kızın çok tatlı maşallah
yıldız sonuçların güzel çıkmış sevindim senin adına
yavyumm sende tekmeleerle uyanmışsın ne güzel yaaa
ayşecim pozitif olmana çok sevindim
tinker ikincimi geliyo kısshade hayırlısı
ve vee veee topiğimizin güzel kızları herkes iyidir inşallah
günaydunn kuzumm hayırlı cumalarrrr sanada veee herkezeeeeeeeeeeeeeeselammmm kızlarrr hayırlı cumalar RAbbim bütün dualarınızı kabul etsin..
geçmişi anca okuyabildim Su canımm kızın çok tatlı maşallah
yıldız sonuçların güzel çıkmış sevindim senin adına
yavyumm :96:tekmeleerle uyanmışsın ne güzel yaaa
ayşecim pozitif olmana çok sevindim
tinker ikincimi geliyo kısshade hayırlısı
ve vee veee topiğimizin güzel kızları herkes iyidir inşallah
buarada günaydın yelizcim..
,yelizcem+,ParadiesAngel+,Yildiz10+,Seliz,Yavyum+,ciceklara,
günaydın kızlaar :)
günaydın elif aminnn.....ben ilk tekmelerde biraz irkilirim gibi geliyor..ablam hamileyken karnına dokunamıyordum bebek tekmeleyince korkuyordum.inş kendimde korkmam
günaydın yelizcim inşallah sağlıkal nasib olsun tekrardan hepimizeeee :)
ay bu ay da herkes hamılelık belirtisi yaşamış kız kesin bahardan ya :)
ceeketlerinde hayırlı olsun şekerimm...
sen kocişine kzııyon ediyon arada ama bak gene sevunuyo seni adamceez :)
ne kocalar var kayınvalıde yanında ezıyo eşini ooo :)
günaydınn...inşallahh canım ya inşallahhh doktorla bı konussam dahada cok rahatlıycamm
tickerimdada 1 ay ve 3 gün sonra yeniden... yazıyor 1 seneyı doldurdum valla afferım bana
ayyyy keşkem kızım olsaaaaa....ama benim kızım olmazmış gibi geliyo..ıkı erkekle baş edemem kız..evın altını utunu gtırırler...
ama bıcır bıcır bır kız ıyı olurdu
vallahı bellı olmuyor bu ısler ...hayırlısı dıyelım
ooh kocan arkanda takma o zaman kafanı
ana egenın ordegı var pıl taksam tıtrer mibırde ne edıyon onla onu merak ettım
yok canım olabılır mı dıye korkuyorum sadece ben gecen ay da korkmustum fos cıkar yıne ınsallah
ayyyy keşkem kızım olsaaaaa....ama benim kızım olmazmış gibi geliyo..ıkı erkekle baş edemem kız..evın altını utunu gtırırler...
ama bıcır bıcır bır kız ıyı olurdu
hoşşgeld,nnnnnnnnnnnnngunaydın arkadaslar nem aranıza yenı kaatıldımm slm olsun)
şttt öyle bir geçer zaman ki nin gelecek senaryolarını okudunuzmu dün akşam yayınlamıştım:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?