hoşşgeld,nnnnnnnnnnnnn
canım ben onu facede okumuştummm hamilelik kesin bence ee osman katil olcak onuda başından beri sölüolar inci ölcek zaten
dün gece rüyamda john clooneyi gördüm
ayyy inci ölmesin ya ben ona bayılıyorum meteye de tabi...metenın aşkına bayılıyorum nasıl da güzel aşık oluyor çocuk ya...:2:
hadi bakalım canım son kontrollerini yap ta bebişler gelsin çifter çiftersorun anlaşıldığı içinn artık korkmuyorum canım :)
şimdi doktoru ayarlamak üzereyiz randevu ayarklanıcak bakalım salı yada perşembeye
doktor bi yol haritası çizsin diyoruz hani önlem olrk bişey yapılcaks bilelim diye :)
randevu alayım doktorla görüşeyim inşallah hemen başlıycam
biraz sıkıntılı gecıcek evet riskte var ama kontrol altında olunca sorun olmıycak ınsallah
hastende benım gıbı kadınalr gördüm hematolojıde kadın 5 tane
bebek kaybetmsı 7-8 aylık ama sonra arastırılıp da sorun ortaya cıkınca kontrol altında
hamılelık gecırmıs sımdı 3, çocuguna hamıleymsı kontroel gelmsıtı :)
acayip pozitifimm hakkıımızda hayırlısı diyorum :)
,yelizcem+,paradiesangel+,yildiz10+,seliz,yavyum+,ciceklara,
günaydın kızlaar :)
geçmiş olsun canım ben dün bebişim için herşeye katlanabileceğimi gördüm o kadar kötü oluyoki insan aç karnına o şekerli suyu içincehe he sardım bile...
Kızz ne aşısı hamilelikle ilgili bir aşımı bu yoksam ben vurunmak istemiyorumm:18:
Günaydın elif aminnn.....ben ilk tekmelerde biraz irkilirim gibi geliyor..ablam hamileyken karnına dokunamıyordum bebek tekmeleyince korkuyordum.inş kendimde korkmam
Günaydın yıldızcım...değerlerinin güzel çıkmasına sevindim canım...
Bende çok kötüyüm gribim yorgunumya bazı salaklar bulamıyor damar banada bikeresinde rastladı öyle biri bulamadı 3 gün kolum ağrımıştı.şimdi bizim hastanede bi kadın var onun eli çok hafif..önünde bekleyen bile olsa hemen yanına giderim kadının otururum hiç acıtmıyor gerçekten
günaydın tatlım hoş geldin aferin eşinegüünaydınn kuzularrrrrrrrrrrrrNasılsınız bakalımmmmmm
ayşecim allahın izniyle sag salim hamiş kalıpp doguracan pıtır pıtır hiççç endişelenme yanii bak poziştif düşünmeyede başlamışınn zatiii
Tinkercimm yine korkularr sarmış seniiii kuzum korunuyosanız bişicik olmaz tırsma hemencikkk bende bu ay tam hamilelik belirtileri yaşıyorum kasıgım batıyo midem bulanıyo başım agrıyo falan ama adetimin son günü birlikte olmuştuk ondan sonrada olmadukk zatennn 6 mayısta adet olmam lazım şimcük öyle bişi olsaydı yani hamile kalsaydım erken döllenme olur ve şimdi bilem test yapsam çıkardı dümüüüü
Bugün ben iyiyim çok şükür akşammm kocişle alışverişe gittik de factodan kendime 2 tane baharlık ceket aldumm
Bide konuştum dün kocişle sinir oladum annenlere didim oda ya haklısın sonuna kadar ama ben nediyimki şimdi dedi bende istemiyorum gitmiyceksin zaten dedi aradıgım zaman ben derim anneme kız zaten cumartesi çalışıyo eve gelincede evi temizliyo bi pazar günümüz kalıyo onuda birlikte geçirmek istiyoruz derim dedi
saol canım darısı san inşallahselammmm kızlarrr hayırlı cumalar rabbim bütün dualarınızı kabul etsin..
Geçmişi anca okuyabildim su canımm kızın çok tatlı maşallah
Yıldız sonuçların güzel çıkmış sevindim senin adına
Yavyumm sende tekmeleerle uyanmışsın ne güzel yaaa
Ayşecim pozitif olmana çok sevindim
Tinker ikincimi geliyo kıssHade hayırlısı
ve vee veee topiğimizin güzel kızları herkes iyidir inşallah
iyi canım siz o dertten kurtulmuşunuz biz hala kararsızız dün iklim ismi çok hoşumuza gittifevzi kısmı kesin hayatım allahın izniylede...ben karar vermeedim ikinci ismee...ömer olabilir diye düşünüyorum ama...rabbim kucağımıza nasip etsinde yüzünü göreyimde karar veririm elbett...
Sen naptınnn...
ayyyy keşkem kızım olsaaaaa....ama benim kızım olmazmış gibi geliyo..ıkı erkekle baş edemem kız..evın altını utunu gtırırler...
ama bıcır bıcır bır kız ıyı olurdu
:
gunaydın arkadaslar nem aranıza yenı kaatıldımm slm olsun)
selammmm kızlarrr hayırlı cumalar RAbbim bütün dualarınızı kabul etsin..
geçmişi anca okuyabildim Su canımm kızın çok tatlı maşallah
yıldız sonuçların güzel çıkmış sevindim senin adına
yavyumm sende tekmeleerle uyanmışsın ne güzel yaaa
ayşecim pozitif olmana çok sevindim
tinker ikincimi geliyo kısshade hayırlısı
ve vee veee topiğimizin güzel kızları herkes iyidir inşallah
ayyy..bende ikinciyi kız isterdimm..Rabbim nasip ederse tabi inşallahhh...
eşime diyorumki kızıda yapalımm ondan sonra atıcam sana tekmeyii...işim bitiyo senlee...
oda beni tehdit ediyo..sein oğluma söyliycemm.annen sen erkek oldun diye bozuldu...kız bekliyodu senii diycem diyoo...uyuzzzzz....
eşinizin bu durumdan haberi varmıı....
hadi bakalım canım son kontrollerini yap ta bebişler gelsin çifter çifter
eşinizin bu durumdan haberi varmıı....
çocuuuuunn önünde kavga mı ediyosnuz kıss psikolojisi bozulcak oğluşun
ayyy selizin rüyasından aklıma geldi yawwwww ben bazen tarkanı görüyommm sabah kalkınca yüzümde güller açıyo kocişte hemen anlıyo tabiibozuluyo ama napemmm
bide rüyamda cemi başka hatunla görünce sabah bi sinirle uyanıp cemi döverek uyandırıyommm garibim bişide diyemio gülüyo sadece banaaa
tabi canım bu kadar beklemeye anca iki ,üç kurtarırhe bide çift yani o kadar aştımm kendümü
eee niye gördün o zamn rüyandayokhem john benim amcam sayılır
aman ben bişey demiyorumm.bizimki beni tehdit ediyorr... Uyuzzz...
tabi canım bu kadar beklemeye anca iki ,üç kurtarır
eee niye gördün o zamn rüyanda
kıs durup durup uyuz deme kocişine
yarın geliyomu kocan sana tavsiyelerimiz vardı ya onları dinle:82::82:
kıs durup durup uyuz deme kocişine
yarın geliyomu kocan sana tavsiyelerimiz vardı ya onları dinle:82::82:
aaaaaaaaaa sonuçta rüya ne suçu var adamcağızınay bende bi kere eşimi bi kızla görmüştümm..elleriylen yediriyodu kızı...
Ama burnundan fitil fitil getirdimmi..getirdimmm...
hıminsan amcasını rüyasında göremezmi kızzzYok canım yaa ben çok beğenirim john amcamıda ondan yaneee
öteki haftaya o zamn canım hem o zamna kadar çorapta gelirGelmiyoooooo...vardiyası değişti...
Dün telefonda çoraptan bahsettimm...
Ovv iyyimiş dedii...aslında alsam giyebilirim.aman aman bi göbüşüm yokk...
aaaaaaaaaa sonuçta rüya ne suçu var adamcağızın
öteki haftaya o zamn canım hem o zamna kadar çorapta gelir
benimde yok o çoraptan :26::26:ama süslü süslü şeysilerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?