Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayağını denk alsınnn...

Alalım bacım alalımda nasıl alalımm..ben alırsam netten alırmm..utanırım mağazadan almaya.. aman ne saflıkk...

bende alalamam canım helede burda, helede kocaman gobemle anca netten getiririz

kız olursa hayır demem ..şaka şaka işin gırgırı tabi hayırlısı olsun
kızlar hiç altızlarımız olsa neolurdu diye düşündünüzmü??

tınker yaa benim özellikle dünn karnımda bi gerilme olduu...yani belli bi bölgede sertleşme...kasılma dedikleri omu oluyorr??? :26:
yok be gülüm basbaya rahmin genişliyo korkma bebişim son aylarda kasımayı gorcen sen
amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn para mı dayanır kızzz
yeni aldıgımm kuzumunn rengiiiiiiiiii bahar geldüü dienler için gelsinnn

evet bu pembeye bayılıyorum böle az desenli sde daha hoş yelizcim...ne bıleyım daha kibar çok begendım

günaydınnnn hayırlı cumalar kızlarrrrrr....

bakıyorum sabah sabahh yine kudurmaya başlamışsınızz...
ayy zati teeee 25 şubattan beri iş filan yok libido tavan yapmış durumda okudukca daha fena oluyomm ee birde bize iş yasak.tabi bebişim sağlıklı olsun iş filan öneli değil.
ama bugün koçişimi rüyamda gördümm ayy nasıl sevişiyoduk sankim gercekkne yapalım bizde artık rüyalarda buluyozz.

aa birde dün erkekler için olan kemerli tangaya bayıldımmm koçişe gösterdinm alayımmı bundan sana diye sapık diyo bana..

hoşgeldin canımmm

yelizzz priti öle bi tutmuşsun ki aklıma başka şeyler geldiiiiiiiii

eheueheeuheue

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy üçüncü resme gecmişimmm

tebrıkler bebişimmmm

günaydın canımmm :) bende gösterdım ya kapat hemen kapattt
siz akşama kadar ne konsuyosunzu bu topikte yaaa diyo eheueheu

günaydınnn kuzularrrrrrr

Gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz?
ayyy cok tuhaf bir ruya gordum yaaaaaa gorumcemin kuçuk kizi hamile 2.5aylik ve ben deliriyorum yaaa nasil olur filan cocuk adet olmadi daha 9 yasinda filan diyorum, gorumcem yaa napalim filan diyo hiç sallamiyo........uyandigimda ohhhh cektim valla yaaa o nasil ruya oyleee :44::44::44::44: internette bir anlam bulamadim bu ruyaya

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın canım allahım hayır etsin rüyayı ama tavsiyem sana ve diger kızlara her rüya anlatılmaz canım böyle karışık bi rüya görünce çeşmeyi aç suya anlat ve çıksın gitsin de

yelizzz priti öle bi tutmuşsun ki aklıma başka şeyler geldiiiiiiiii
anammm fesat kıı buuuuuuu....

hayra yor canımm....hayırlara çıksın inşallahh...

günaydın canım bende gebeliğin ilk dönemlerinde hep rüyamda öle şöyler görüyodum

tebrıkler bebişimmmm

günaydın canımmm :) bende gösterdım ya kapat hemen kapattt
siz akşama kadar ne konsuyosunzu bu topikte yaaa diyo eheueheu
teşekkür ederizzz canım..

herifleride kendimize benzetmeye çalışıyoz ama benzemeye neiyetleri yok..hee birdeo diğeride güzeldi dudak gibim olan ortasından cıkarınca şeyi dil cıkarıyomuş gibim oluyo heralde.

günaydınnn kuzularrrrrrr

günaydın idilimm hoşgeldinnn...
boşver rüyana anlam yükleme anlam yükleyince insanın moreli bozuyo allahım hayra cıkarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…