ayağını denk alsınnn...
Alalım bacım alalımda nasıl alalımm..ben alırsam netten alırmm..utanırım mağazadan almaya..aman ne saflıkk...
yeni aldıgımm kuzumunn rengiiiiiiiiiibahar geldüü dienler için gelsinnn
yeni aldıgımm kuzumunn rengiiiiiiiiiiBahar geldüü dienler için gelsinnn
oo tinker dünden razıı
hoşgeldın şekeeriimmm :) aleykumselam :)
günaydın canımm mucxxxx
daha nelerr
çocuuuuunn önünde kavga mı ediyosnuz kıss psikolojisi bozulcak oğluşun
kızlar hiç altızlarımız olsa neolurdu diye düşündünüzmü??
tınker yaa benim özellikle dünn karnımda bi gerilme olduu...yani belli bi bölgede sertleşme...kasılma dedikleri omu oluyorr??? :26:
amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn para mı dayanır kızzz
yeni aldıgımm kuzumunn rengiiiiiiiiiibahar geldüü dienler için gelsinnn
yelizzz priti öle bi tutmuşsun ki aklıma başka şeyler geldiiiiiiiii
günaydınnnn hayırlı cumalar kızlarrrrrr....
bakıyorum sabah sabahh yine kudurmaya başlamışsınızz...
ayy zati teeee 25 şubattan beri iş filan yok libido tavan yapmış durumdaokudukca daha fena oluyomm ee birde bize iş yasak. tabi bebişim sağlıklı olsun iş filan öneli değil.
ama bugün koçişimi rüyamda gördümm ayy nasıl sevişiyoduk sankim gercekkne yapalım bizde artık rüyalarda buluyozz.
aa birde dün erkekler için olan kemerli tangaya bayıldımmm koçişe gösterdinm alayımmı bundan sana diye sapık diyo bana..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy üçüncü resme gecmişimmm
ayy zati teeee 25 şubattan beri iş filan yok libido tavan yapmış durumdaokudukca daha fena oluyomm ee birde bize iş yasak. tabi bebişim sağlıklı olsun iş filan öneli değil.
ama bugün koçişimi rüyamda gördümm ayy nasıl sevişiyoduk sankim gercekkne yapalım bizde artık rüyalarda buluyozz.
aa birde dün erkekler için olan kemerli tangaya bayıldımmm koçişe gösterdinm alayımmı bundan sana diye sapık diyo bana..
Gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz?
ayyy cok tuhaf bir ruya gordum yaaaaaa gorumcemin kuçuk kizi hamile 2.5aylik ve ben deliriyorum yaaa nasil olur filan cocuk adet olmadi daha 9 yasinda filan diyorum, gorumcem yaa napalim filan diyo hiç sallamiyo........uyandigimda ohhhh cektim valla yaaa o nasil ruya oyleee :44::44::44::44: internette bir anlam bulamadim bu ruyaya
anammm fesat kıı buuuuuuu....yelizzz priti öle bi tutmuşsun ki aklıma başka şeyler geldiiiiiiiii
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz?
Ayyy cok tuhaf bir ruya gordum yaaaaaa gorumcemin kuçuk kizi hamile 2.5aylik ve ben deliriyorum yaaa nasil olur filan cocuk adet olmadi daha 9 yasinda filan diyorum, gorumcem yaa napalim filan diyo hiç sallamiyo........uyandigimda ohhhh cektim valla yaaa o nasil ruya oyleee :44::44::44::44: Internette bir anlam bulamadim bu ruyaya
günaydın canım bende gebeliğin ilk dönemlerinde hep rüyamda öle şöyler görüyodumgünaydınnnn hayırlı cumalar kızlarrrrrr....
Bakıyorum sabah sabahh yine kudurmaya başlamışsınızz...
Ayy zati teeee 25 şubattan beri iş filan yok libido tavan yapmış durumdaOkudukca daha fena oluyomm ee birde bize iş yasak. tabi bebişim sağlıklı olsun iş filan öneli değil.
Ama bugün koçişimi rüyamda gördümm ayy nasıl sevişiyoduk sankim gercekkne yapalım bizde artık rüyalarda buluyozz.
Aa birde dün erkekler için olan kemerli tangaya bayıldımmm koçişe gösterdinm alayımmı bundan sana diye sapık diyo bana..
teşekkür ederizzz canım.tebrıkler bebişimmmm
günaydın canımmm :) bende gösterdım ya kapat hemen kapattt
siz akşama kadar ne konsuyosunzu bu topikte yaaa diyo eheueheu
günaydınnn kuzularrrrrrr
Gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz?
ayyy cok tuhaf bir ruya gordum yaaaaaa gorumcemin kuçuk kizi hamile 2.5aylik ve ben deliriyorum yaaa nasil olur filan cocuk adet olmadi daha 9 yasinda filan diyorum, gorumcem yaa napalim filan diyo hiç sallamiyo........uyandigimda ohhhh cektim valla yaaa o nasil ruya oyleee :44::44::44::44: internette bir anlam bulamadim bu ruyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?