Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
anammmmmmmmmmm tirbiyesizlere bakkk yaaaaaaaaaaaaa kzıım sizin aklınız fikriniz fesatlıkta heeeeee
bansa bi haller oluyor bu aralar aklım fıkrım orda herhalde ayyyyy

ben de bayıldım..eşime anlattım da ben hayatta gıymem erkek adam tanga mı gıyer dıyoama ben arzulasam dedim yıne de gıymezmıs..bılıyom sen etkılencegıne gecer karsıma gulersın dedi..nasıl da tanıyo karısını
anammm fesat kıı buuuuuuu....
vallaha aklıma geldı ne edeyım

hayra yor canımm....hayırlara çıksın inşallahh...

annemleri bugün uğurluyorum ya çok üzülüyorum ya özleyeceğim..yalnız günler başlıyor
kızlar bu arada dün gece ege huysuz dıye aramızda yatırdım sabaha dogru 4 gıbı aglayarak uyandı mama yaptım sonra bırakınca uyudu yatakta bende hemen yattım 5 dk sonra bırı uyandı emeklemeye basladı yatkta..yastıgıma cıktı yuzumu yaladı yani öpmeye calısıyo bu sekılde...kollarını boynuma sardı yastıgıma kafayı koydu ve uykuya daldı..kızlar ya o an onu ne kadar sevdıgımı ve de onun benı cok sevdıgını anladım kımseye sarılmıyo bılıyor musunuz sadece bana

gerçek aşk bu olsa gerekkk

gerçek aşk bu olsa gerekkk

kesinlikle anneme de öle sölüyordum dün anne sadece ege olsun hayatta ne koca ne başka bırsey ıstemem o bana yeter dıyordum...gercekten de evlat sevgısı hıcbır duyguya hazza degısılmezmış..şimdilik öle o olsun yeter dıyoruz ama ege buyucek ve bızden kopacak baska bır kızı sevıcek onla yasıyacak ona sarılacak ben de kocamın kıymetını o zaman anlayacagım herhalde...

hayırlara cıksın canım

ay yaa annişini sevmiş o :)

ay evet yaa bazen bende düşünüyorum oğlum olsa onu nasıl verırım bi kıza
diye ayy içimdeki öcü kaynana açığa çıkıyo birden anlatamam
ama heralde o mutlu oldukça aşkını yaşadıkça bende mutlu olurum heralde dimi
öyle diyelim öyle olsun bari :)

ayyy eridimm bittim okurkennnnnnnn....

içimizde potansiyel kaynanalar varmışş yafuu...
bende düşünümyor değilm..burnu büyük havalı bi kız olura bize saygılı olmazsa oğlumu bizden koparırsa diye..:26:
ama diyorum inşallah iyi bi kız olurr...arkadaş gb oluruzz... :87:
ayyyy bunları düşünmekk içinn çoooooook erkenn...

ben çok kötü olurum sanırım yaa...erkek kardeşimi bile yakıştıramıyorum kimseye
arkadaş gibide olmasın kayınvalideyım ben o da gelin yerini bilsin yani
Oğlumu da çok mutlu etsin bi dediğin iki etmesşnnn :82:
Ama ağırlığınıda koysun evini idare etsinn erkeke bırakmasın yönetimi
erkek milleti anlamıo bu işlerden oğlum bile olsa kusura bakmasın valla

ayyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrr ben size bomba vermeyi unuttuummmm zeytin artıkkk büyüdü ve ilk reglini görmeye başladıııı

Hemsom nasilsin canim? nasl gidiyo hamilelik?
iyiyim kurban çok iyi gidiyor
sen nasılsın bahar nasıl
kizlar ben nikimi degistirmek istiyorummm nasil yapabilirim???
neden hemşom
ayyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrr ben size bomba vermeyi unuttuummmm zeytin artıkkk büyüdü ve ilk reglini görmeye başladıııı
vav yakında beni evlendirde der yandın sen kızım havlar durur demedi deme

Son düzenleme:
iyiyim kurban çok iyi gidiyor
sen nasılsın bahar nasıl

neden hemşom
vav yakında beni evlendirde der yandın sen kızım havlar durur demedi deme
der vaallaa hatta geçen gün yatıyodu kalktı geldi bacagıma tırmandı baya erkek köpekler gibi iş görüyo bende ceme dedim
bu napıyo be die oynuyodur erkek degilki ööle yapsın dedi sonra köpegi olan bi arkadaşıma sordum dişilerde azınca ööle yapıyo dedi
kız ne reglı yaa alla alla nası yani orkid mı alıosn zeytın eheueheueheu

yok kız ööle ortalıgı batırmıyoki yagmur damlası kadar gelio oda yere yatmadıgı sürece bulaşmıyo bile heryere bende dün banyo yaptırdım onu güselce yıkadım kukusunu çıkıncada ıslak mendille sildim mis mis

ya ben çocuğum olmadığı içinn hiiiç kestiremiyorumm ben nasıl davranırımm diyee...
ama benimm küçük erkek kardeşim varr..onun sevgisi kardeş sevgisi gb değil..bambaşka..
bazen düşünüyorum onu kıskanırmıyım diyee.cıksss...hiç öyle geçmiyor içimdenn...
gelsinn gitsinn...oturalım konuşalımm...abla şöyle böyle diye konuşsunn...ben ona
hediyeler alıyımm...ne bilimmm...hiç kıskanırmışım gb gelmiyorr..
inşallahta öyle olurr...
buarada senden korktummmmmmm ayşeee....fena bi görümce oalcaksınnnnn...
kaynanalığından hiç bahsetrmiyorum bilee...

evet o kaynanalık iç güdüsel tamamiyle
di mi elif ya allah sana da yaşatacak ve göreceksin...buyudukçe tatlılasıyoırlar..ve kesınlıkle erkekler anacı kızlar babacı oluyor

eneeeeeeeeeekupası benden o zaman..kız nasıl bağlıyon onun kıçını..bu arada yazık eşine be..evde iki kadının regl öncesi sendromlarını yaşıyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…