evet o kaynanalık iç güdüsel tamamiyle
di mi elif ya allah sana da yaşatacak ve göreceksin...buyudukçe tatlılasıyoırlar..ve kesınlıkle erkekler anacı kızlar babacı oluyor
eneeeeeeeeeekupası benden o zaman..kız nasıl bağlıyon onun kıçını..bu arada yazık eşine be..evde iki kadının regl öncesi sendromlarını yaşıyacak
ayşecim şimdi bizi yeliz döver he kaşındık
ya ben çocuğum olmadığı içinn hiiiç kestiremiyorumm ben nasıl davranırımm diyee...
ama benimm küçük erkek kardeşim varr..onun sevgisi kardeş sevgisi gb değil..bambaşka..
bazen düşünüyorum onu kıskanırmıyım diyee.cıksss...hiç öyle geçmiyor içimdenn...
gelsinn gitsinn...oturalım konuşalımm...abla şöyle böyle diye konuşsunn...ben ona
hediyeler alıyımm...ne bilimmm...hiç kıskanırmışım gb gelmiyorr..
inşallahta öyle olurr...
buarada senden korktummmmmmm ayşeee....fena bi görümce oalcaksınnnnn...
kaynanalığından hiç bahsetrmiyorum bilee...
ayy tinker alemsin heeeeeeeeee valla yazık benim kocişeeeeee
canım o bizim gibi olmuyoki 3 gün falan sürüyo ve ööle pıtır pıtır damlamıyo yaniii ben halıları kaldırıyorum zeytin hanım bi haltlar yer diye bütün gün yanlız yaaa iki gündür koridorun fayanslarında böle bi iki yerde minnacık sanki çikolata dökülmüş gibim lekeler oluyoduu alal ayagımı kanadı falan die düşünüodum bende jeton bugün düştü işteeeyani ööle halıya falan bulaşacak kadar çok fazla olmuyo kıçınıda baglamıyom o yüzden ama ilerde artarsa ufacık bi don dikerim ona çiş donları varya onlardan
iyiyim kurban çok iyi gidiyor
sen nasılsın bahar nasıl
neden hemşom
vav yakındabeni evlendirde der yandın sen kızım havlar durur demedi deme
der vaallaa hatta geçen gün yatıyodu kalktı geldi bacagıma tırmandı baya erkek köpekler gibi iş görüyo bende ceme dedim
bu napıyo be die oynuyodur erkek degilki ööle yapsın dedi sonra köpegi olan bi arkadaşıma sordum dişilerde azınca ööle yapıyo dedi
yok kız ööle ortalıgı batırmıyoki yagmur damlası kadar gelio oda yere yatmadıgı sürece bulaşmıyo bile heryere bende dün banyo yaptırdım onu güselce yıkadım kukusunu çıkıncada ıslak mendille sildim mis mis
ya ben çocuğum olmadığı içinn hiiiç kestiremiyorumm ben nasıl davranırımm diyee...
Ama benimm küçük erkek kardeşim varr..onun sevgisi kardeş sevgisi gb değil..bambaşka..
Bazen düşünüyorum onu kıskanırmıyım diyee.cıksss...hiç öyle geçmiyor içimdenn...
Gelsinn gitsinn...oturalım konuşalımm...abla şöyle böyle diye konuşsunn...ben ona
hediyeler alıyımm...ne bilimmm...hiç kıskanırmışım gb gelmiyorr..
Inşallahta öyle olurr...
Buarada senden korktummmmmmm ayşeee....fena bi görümce oalcaksınnnnn...
Kaynanalığından hiç bahsetrmiyorum bilee...
ayşecim şimdi bizi yeliz döver he kaşındık
eheueheueue
şimdi arattım okudum google de varya hıc duyamdıgım bıseydı
geenl kültür olsun bneler varmış beee :)
valal iyi bi görümce olmaya çalışıcam :)
yani aslında böyle konuşuyorum ama gıcık dahi olsam kötü davranmam
davranamam yapımda yok öyle bişey ancak büyük bişey olcak o zaman müdahale
etmem gerekıcek o zmaan şaparım ancakk :) ama iyi akıllı uslu kzı olsun isterim
ama en önemlisi onalr mutlularsa hiçbişekıdle karışmam kafayada takmam
oğluşum içinde aynısını düşnüüyorum tabii ama o zaman farklı olurum
evlenırken çok pis ağlarım sanırım....ben iyi bi kayınvalide olurum sanırım
böyle diyorum ama kıyamam genç aşıklara
öle gelin gezdırmeye fln zorlamam misafir getırıom hazırlan demem fln
davet ettiğinde icabet ederim....
Kişisel özgürlüklere saygılı olduğum için sıkmam onu
ama bunlara rağmen bana cadı kaynana muamelesi yaparsa yolarım onuu
Muahahhahaahahahaha
eheueheu kızmaz o kızmazz
ayyyy ugg bot ve tuvalet heeeeeeeeeeeeekıskançlık mutlaka olur da tabi bu sezdirilmemeli ..çünkü sezince karşı tarafla münasebet bıraz gergınlesıyor..benım kaynanam kıskandıgını acayıp bellı eder gecen yaz dogum oncesı esım bana altınbastan yakut bı kolye ucuyla kolye aldı..mınk bırsey ama cok otantık...kaynanama gosterdı anne neslıye aldım dıye kadın bız 3 tane dogurduk cıcek bıle alan olmadı dedı..daha dk 1 gol bır ınsan guzelmıs kızım gule gule kullan der ama nasıl bozuldu yuzu gor yani..çaktırmaması lazım yada kızım gule gule kullan der içten kıskanır ben öle yapardım yani..ama kıskanmazdım böle bir durumda sevınırdım ne kadar ınce bı oğlan yetıstımısım dıye..zaten esımlede hep konusuruz egeye bazı seylerı kucukten verelım dıye mesela hedıye alma ozel gunlerı dusunme merhamet böle duyguları erkenden kazandırmak lazım..hödük bir koca olmasını asla ama asla ıstemem..kaynanamda görmemıs böle seyler ama kendı ne kendıde kocası gıbı yani..ay ılk ev yerleştırdıgımızde annemle ıkısı gelmıstı..annem bbamla hayatımlı konusuyordu telefonda bı bakatım ertesı gun benım kaynanamda hayatım canım lı konusmaya basladıama esım nasıl guluyor..esımın anne babası koyde yetısmıs konusmaları da o sekılde yani..kınamak degıl de garıp kaçtı onların hıtaplarının yanında..eşimde diyor annemın hayatımı öküzüm der gibi oldu diyo demekki bazı seylere ımrenıyo kıskanıyo ama barı caktırma demi.. mesela annemın evınde ne varsa aynısın nı kendı evıne uydurmaya calısıyo falan en son yaz ıcın dugunde gıymek ıcın tuvlet bakıyordum kendıme netten o da bana da bak bende tuvalet gıycem dedı..ben sok tabı...o yaşta bı kadına yakıstıramam ben tuvaletı döpiyes giy de mi..ama allı pullu tuvalet ıstıyormus giysın bakalım...ha ha bı kerede esım bana ugg bot almıstı...gördü dediki annecım bana da anneler gununde al bundan tam benlık dedi..ya ciks işi ugg bot hiç sana olur mu ama kıskanç işte...ben asla ama asla böle bellı eden bı kaynana olmam...
hııı bebeklerın alıştırma donları ver al onlardan pembe pembe..ay bız ılk oldugumuzda cok mu gelırdı bızımde az gelırdı zaten ben ılkokul 5.sınıfın bıtımınde oldum..kıçımda çiçekli kısa tayt var..oldum anneme geldım hemen annem kalın orkıdler var o zaman ondan taktı bana ben taytı gıydım yıne cıktım oynamaya...anneme hala kızıyorum sen nasıl benı ole saldın dısarı dıye dusunsene tayttan kalın bır sey bellı oluyo kıçımdatam rezıllık ya
kızarmıyımmm kuzularımmmmmmmmmmmeheueheueue
şimdi arattım okudum google de varya hıc duyamdıgım bıseydı
geenl kültür olsun bneler varmış beee :)
valal iyi bi görümce olmaya çalışıcam :)
Muahahhahaahahahaha
eheueheu kızmaz o kızmazz
kıskançlık mutlaka olur da tabi bu sezdirilmemeli ..çünkü sezince karşı tarafla münasebet bıraz gergınlesıyor..benım kaynanam kıskandıgını acayıp bellı eder gecen yaz dogum oncesı esım bana altınbastan yakut bı kolye ucuyla kolye aldı..mınk bırsey ama cok otantık...kaynanama gosterdı anne neslıye aldım dıye kadın bız 3 tane dogurduk cıcek bıle alan olmadı dedı..daha dk 1 gol bır ınsan guzelmıs kızım gule gule kullan der ama nasıl bozuldu yuzu gor yani..çaktırmaması lazım yada kızım gule gule kullan der içten kıskanır ben öle yapardım yani..ama kıskanmazdım böle bir durumda sevınırdım ne kadar ınce bı oğlan yetıstımısım dıye..zaten esımlede hep konusuruz egeye bazı seylerı kucukten verelım dıye mesela hedıye alma ozel gunlerı dusunme merhamet böle duyguları erkenden kazandırmak lazım..hödük bir koca olmasını asla ama asla ıstemem..kaynanamda görmemıs böle seyler ama kendı ne kendıde kocası gıbı yani..ay ılk ev yerleştırdıgımızde annemle ıkısı gelmıstı..annem bbamla hayatımlı konusuyordu telefonda bı bakatım ertesı gun benım kaynanamda hayatım canım lı konusmaya basladıama esım nasıl guluyor..esımın anne babası koyde yetısmıs konusmaları da o sekılde yani..kınamak degıl de garıp kaçtı onların hıtaplarının yanında..eşimde diyor annemın hayatımı öküzüm der gibi oldu diyo demekki bazı seylere ımrenıyo kıskanıyo ama barı caktırma demi.. mesela annemın evınde ne varsa aynısın nı kendı evıne uydurmaya calısıyo falan en son yaz ıcın dugunde gıymek ıcın tuvlet bakıyordum kendıme netten o da bana da bak bende tuvalet gıycem dedı..ben sok tabı...o yaşta bı kadına yakıstıramam ben tuvaletı döpiyes giy de mi..ama allı pullu tuvalet ıstıyormus giysın bakalım...ha ha bı kerede esım bana ugg bot almıstı...gördü dediki annecım bana da anneler gununde al bundan tam benlık dedi..ya ciks işi ugg bot hiç sana olur mu ama kıskanç işte...ben asla ama asla böle bellı eden bı kaynana olmam...
yani evet bu kadar şeye cadı kaynana derseee hakkı köteeekkk...valal iyi bi görümce olmaya çalışıcam :)
Muahahhahaahahahaha
hııı bebeklerın alıştırma donları ver al onlardan pembe pembe..ay bız ılk oldugumuzda cok mu gelırdı bızımde az gelırdı zaten ben ılkokul 5.sınıfın bıtımınde oldum..kıçımda çiçekli kısa tayt var..oldum anneme geldım hemen annem kalın orkıdler var o zaman ondan taktı bana ben taytı gıydım yıne cıktım oynamaya...anneme hala kızıyorum sen nasıl benı ole saldın dısarı dıye dusunsene tayttan kalın bır sey bellı oluyo kıçımdatam rezıllık ya
ay delisin sen yaa..bende ablama söylemiştim ilkk...ve tokatı yemiştimm...
öyle bişey varmışş..genç kız olduğunda tokat ataarmışsınki kendine gelsinn.yanlış bişey yapmasınn.
ablamın beni döveceği varmıştaa.bahane iştee...
annemde banaatmıştı
tokatlar yaramış bizee...baya akıllı kızlarr olduk baksana...vücut çorabı jartiyer falannnn...
Ama şaka bi yana... Ilk ciddi ilişkimdi eşim benimm...hiç bi zaman hoppa bi kız olmadımm...eşimede söyler dururumm.bu devirde böyle kız buldun ne şanslısınn diye..Bana ilk dokunan ilk öpenn... Bu devirde böylesi zorrr bulunurr..
Kendiside daha ilkokulda kız sıkıştırmışşş....öpmüş dudağındann...
kizlar ucmussunuz yineeeeeeeeeeee :)
yeminle bende çocukluk aşkımla evlendim bu devirde bizim gibisi zor bulur
hemşom çok kötü grip oldum her yerim ağrıyor
ayy cok acıktım aşçıda öööö şeler yapmış yıyemedım lahmaccuuunn söledık vala kızlarla
enerjisiz düştüm ya açlıktaann anaaammm
esim ilk cinsel iliskisini bende yasadigini soyluyor ama bilemiyorum yaaa inanmak istiyorum ama tuhaf geliyo :))) inaniyim mi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?