Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ay evet ya benım tocısımde bana ılk sarılan ilk öpenn
bende söyleyip dururumm dünyayı karış karış etsen bulamazdın benim gibisini diye eheueheu
ama bizimki usluymuş ya....küçükken öle girişimleri olmuş ama
gencken bizimkini kzılar genedle ellerini tutmadıkalrı için terkedermişş...kocısımde diokı
her kızın elini öle hemen tutamam ama napayım ben onalrın iyiliği için yaptım
onalrın adı çıkardı yoksa erkeğe bişi olmuyo diyo
düşünceli kocişim ve yelloz kızlaar hepsini yolarımmm

senınkıd e fenaymıs hee fılmlerde gördükelrını mı denemıs eheueheu

esim ilk cinsel iliskisini bende yasadigini soyluyor ama bilemiyorum yaaa inanmak istiyorum ama tuhaf geliyo :))) inaniyim mi kizlar

inan canımm...çünkü yaşasa niye söylemesinki..erkek sonuçtaa...onların elinin kiri...
Bende eşimi çok sıkıştırdımm.hatta yemin ettirdimm...onunda ilk göz ağrısı benmişimmm... Yirim onu benn...

Valla bizimki pek haşereymiş..ama neyseki ilkokuldan sonra gitmiş azmanlığı...lisede kızlar teklif gönderiyomuş bunaa...bizimkinin işi gücü basket oynamakmışşş....
Ama ben çok çektirdim kocişe..1 yılı geçik elini tutmadımm.oh canıma deysiinn..

Son düzenleme:
oda hemen el tutma flan

gecmis olsun canimmmmm dikkat et kendine
saol canım

esim ilk cinsel iliskisini bende yasadigini soyluyor ama bilemiyorum yaaa inanmak istiyorum ama tuhaf geliyo :))) inaniyim mi kizlar
bilmem sonuçta erkek benimkide ilkimsin diyo ama bilemiyorum kız ayşe sen çok mu kıskançsın

ben yemin olayına girmedim sonuçta edemezse soğurum :26::26::26:

ben asiri kiskancim kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eski sevgilisiyle bi kere karsilastikkkk ben taniyamadim kizi ve elini siktim yaaaaa bilseydim sikmazdim ay ne bilimmm offff kuzenimin gorumcesi oluyo ustelik gicik seyyyyyyyy, hadi ben neyse de esim de hal hatir sordu yaaaa

ben ettirdim çünkü hertürlü cevaba hazırdım.yaşasaydıda söylerdii..çünkü yaşadım dese ben ne diycemm..kapıyı çarpıp çıkıcammı..onlar yaşadımı deneyim oluyor anacımm..kızlar yaşadımı(allah korusun)namussuzzz....
Onlara da haram sonuçtaa...
çok şükürki eşim o günahı işlememişş...

üfss kötü bi durum olmuş,bende acayip kıskancım benimki eski sevgililerini inkar edr yoktu öle bişi uydurdular der, bu güne kadar bi beni sevmiş

ayyyy.. bende ex aşka tahammülü olamayanlardanımmmmmm...

niye canım ınan bence ya :) zaten ölede olması gerekıo yanı
ama arkadas cevresı çok etkılıyo....eşim analtıyoda arkadasları gidermıs hep
sende gel fln derlermıs ama eşim yanlış buluıyo böyle şeyleri
bende yanlıs buluyorum heopsinden ziyade bu ınsanın kendı benlıgıne saygısızlık
bence :)

offf lahmacun haaa annem cok guzel yaparrr yaaaa hafta sonu soylim deeee lahmacun yapsin :))) canim cektiii

evet yaa annemde yapar ama sımdı çok açız tek caremzız :)

kız ayşe sen çok mu kıskançsın

::26:

valla ne yalan söliimm sevdiğim insnaları ksıkanırım mal mülk eşya
hiç öle şeyleri kıskanmam ama eşimi ailemi ksıkanırımm ya herkes gibi

çekip gitmek olmaz tabi ama bende insanlara karşı bi güven problemi var zaten bide yemin edemezse ben kötü olurum hep şüpe duyarım ilkimsin diyo yetiyo bana
aynen

oda hemen el tutma flan

saol canım

bilmem sonuçta erkek benimkide ilkimsin diyo ama bilemiyorum kız ayşe sen çok mu kıskançsın

ayy yıldızımmmm allahaşkına ne soguması yawww bi alemsiniz hee Sonuçta evlilikten önce olmuş bişey yani olmuş bitmiş gitmiş seni sevmese seni en özel yere koymasa evlenirmiydi seninle hiççç
Ayy kıskançlara bak yaa

valla ne yalan söliimm sevdiğim insnaları ksıkanırım mal mülk eşya
hiç öle şeyleri kıskanmam ama eşimi ailemi ksıkanırımm ya herkes gibi

hani bi kıskanma var bi kıskanmacık var hangisi ben kıskanma grubuna giriyorum sanırım

bencede öyle olması gerekiyo...ama dediğin gb arkadaş muhabbeti çok kötü..eşim söylemişti bana..bi araya geldiklerinde bu muhabbet oluyomuş bekarkenn..güya deneyimlerini anlatıyolarmıışş..eşim bende yalan söyledim onlara diyoo...
Yaşamış gb anlatmışş...

doğru söylüyosun canım
ama yapmış olsa takarım kafaya
yapıyla ilgili olsa gerek ama ben eski ben değilem çok sakin ve pozitif bi eş olmaya başladım buda eşimin hoşuna gidiyor

evet ya esime askerde ozellikle buna hep gelll seye gidelim filan diyorlarmis ama esim hiç istememiss, gunde kaç tane adam geliyo onlari sey yapmaya diyoo ne hastaliklar varrr elimi sey yaparim daha iyi .............. askim benim yaaaa cok seviyorumkizlar kocami yaaa

üfss kötü bi durum olmuş,bende acayip kıskancım benimki eski sevgililerini inkar edr yoktu öle bişi uydurdular der, bu güne kadar bi beni sevmiş

Ayy kıskançlara bak yaa

ben de nefret ediyorummmmmmmmmmm o kizdann yaaaaa!!!!!!! ustelik kiz onu terketmisssssss bazen diyorum acaba hala onu dusunuyo mu filan diyeee hatirladikca yuregi cizzz ediyo mu

demek kız terketmiş keşke seninki terketseydi. ama unutmuştur canım

ben de nefret ediyorummmmmmmmmmm o kizdann yaaaaa!!!!!!! Ustelik kiz onu terketmisssssss bazen diyorum acaba hala onu dusunuyo mu filan diyeee hatirladikca yuregi cizzz ediyo mu

ayyyy...yok yok..bu bayanlarınnn özünde var bi şizofrenik durumm...
Ama itiraf ediyorumm.benimde aklıma gelirdi öncedenn.artıkk gelmiyo...benimde eşim bi kızla çıkmış..çok sevmişş..kız bunu askerdeyken aldatmış sanırımm...bir sürü olaylar olmuşş...ayyy sinir oldum yaa..bu konuyu kim açmıştıı...benmiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…