tokatlar yaramış bizee...baya akıllı kızlarr olduk baksana...vücut çorabı jartiyer falannnn...
Ama şaka bi yana... Ilk ciddi ilişkimdi eşim benimm...hiç bi zaman hoppa bi kız olmadımm...eşimede söyler dururumm.bu devirde böyle kız buldun ne şanslısınn diye..Bana ilk dokunan ilk öpenn... Bu devirde böylesi zorrr bulunurr..
Kendiside daha ilkokulda kız sıkıştırmışşş....öpmüş dudağındann...
esim ilk cinsel iliskisini bende yasadigini soyluyor ama bilemiyorum yaaa inanmak istiyorum ama tuhaf geliyo :))) inaniyim mi kizlar
benimkide aynısını dio ben inanıyom valla
ay evet ya benım tocısımde bana ılk sarılan ilk öpenn
Bende söyleyip dururumm dünyayı karış karış etsen bulamazdın benim gibisini diye eheueheu :d
ama bizimki usluymuş ya....küçükken öle girişimleri olmuş ama
gencken bizimkini kzılar genedle ellerini tutmadıkalrı için terkedermişş...kocısımde diokı
her kızın elini öle hemen tutamam ama napayım ben onalrın iyiliği için yaptım
onalrın adı çıkardı yoksa erkeğe bişi olmuyo diyo
düşünceli kocişim ve yelloz kızlaar hepsini yolarımmm
Senınkıd e fenaymıs hee fılmlerde gördükelrını mı denemıs eheueheu
oda hemen el tutma flanevett...valla lisede bi çocukla çıkmıştımm...folklördeydimm.bizim ekiptekiler zorladı..tanış et diye..çocuk 1 hafta zor dayandı bana..elifin elini tutmak için vinç lazım diyomuşş..beni şikayet ediyomuşşş... safffff...
saol canımgecmis olsun canimmmmm dikkat et kendine
bilmem sonuçta erkek benimkide ilkimsin diyo ama bilemiyorumesim ilk cinsel iliskisini bende yasadigini soyluyor ama bilemiyorum yaaa inanmak istiyorum ama tuhaf geliyo :))) inaniyim mi kizlar
kız ayşe sen çok mu kıskançsınay evet ya benım tocısımde bana ılk sarılan ilk öpenn
bende söyleyip dururumm dünyayı karış karış etsen bulamazdın benim gibisini diye eheueheu
ama bizimki usluymuş ya....küçükken öle girişimleri olmuş ama
gencken bizimkini kzılar genedle ellerini tutmadıkalrı için terkedermişş...kocısımde diokı
her kızın elini öle hemen tutamam ama napayım ben onalrın iyiliği için yaptım
onalrın adı çıkardı yoksa erkeğe bişi olmuyo diyo
düşünceli kocişim ve yelloz kızlaar hepsini yolarımmm
senınkıd e fenaymıs hee fılmlerde gördükelrını mı denemıs eheueheu
ben yemin olayına girmedim sonuçta edemezse soğurum :26::26::26:inan canımm...çünkü yaşasa niye söylemesinki..erkek sonuçtaa...onların elinin kiri...
Bende eşimi çok sıkıştırdımm.hatta yemin ettirdimm...onunda ilk göz ağrısı benmişimmm...Yirim onu benn...
ben yemin olayına girmedim sonuçta edemezse soğurum :26::26::26:
ben asiri kiskancim kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eski sevgilisiyle bi kere karsilastikkkk ben taniyamadim kizi ve elini siktim yaaaaa bilseydim sikmazdim ay ne bilimmm offff kuzenimin gorumcesi oluyo ustelik gicik seyyyyyyyy, hadi ben neyse de esim de hal hatir sordu yaaaa
ben asiri kiskancim kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eski sevgilisiyle bi kere karsilastikkkk ben taniyamadim kizi ve elini siktim yaaaaa bilseydim sikmazdim ay ne bilimmm offff kuzenimin gorumcesi oluyo ustelik gicik seyyyyyyyy, hadi ben neyse de esim de hal hatir sordu yaaaa
esim ilk cinsel iliskisini bende yasadigini soyluyor ama bilemiyorum yaaa inanmak istiyorum ama tuhaf geliyo :))) inaniyim mi kizlar
offf lahmacun haaa annem cok guzel yaparrr yaaaa hafta sonu soylim deeee lahmacun yapsin :))) canim cektiii
kız ayşe sen çok mu kıskançsın
::26:
çekip gitmek olmaz tabi ama bende insanlara karşı bi güven problemi var zaten bide yemin edemezse ben kötü olurum hep şüpe duyarım ilkimsin diyo yetiyo banaben ettirdim çünkü hertürlü cevaba hazırdım.yaşasaydıda söylerdii..çünkü yaşadım dese ben ne diycemm..kapıyı çarpıp çıkıcammı..onlar yaşadımı deneyim oluyor anacımm..kızlar yaşadımı(allah korusun)namussuzzz....
Onlara da haram sonuçtaa...
çok şükürki eşim o günahı işlememişş...
aynenayyyy..bende ex aşka tahammülü olamayanlardanımmmmmm...
ayy yıldızımmmm allahaşkına ne soguması yawww bi alemsiniz heeoda hemen el tutma flan
saol canım
bilmem sonuçta erkek benimkide ilkimsin diyo ama bilemiyorum kız ayşe sen çok mu kıskançsın
ben yemin olayına girmedim sonuçta edemezse soğurum :26::26::26:
valla ne yalan söliimm sevdiğim insnaları ksıkanırım mal mülk eşya
hiç öle şeyleri kıskanmam ama eşimi ailemi ksıkanırımm ya herkes gibi
niye canım ınan bence ya :) zaten ölede olması gerekıo yanı
ama arkadas cevresı çok etkılıyo....eşim analtıyoda arkadasları gidermıs hep
sende gel fln derlermıs ama eşim yanlış buluıyo böyle şeyleri
bende yanlıs buluyorum heopsinden ziyade bu ınsanın kendı benlıgıne saygısızlık
bence :)
doğru söylüyosun canımayy yıldızımmmm allahaşkına ne soguması yawww bi alemsiniz heeSonuçta evlilikten önce olmuş bişey yani olmuş bitmiş gitmiş seni sevmese seni en özel yere koymasa evlenirmiydi seninle hiççç
Ayy kıskançlara bak yaa
doğru söylüyosun canım
ama yapmış olsa takarım kafaya
yapıyla ilgili olsa gerek ama ben eski ben değilem çok sakin ve pozitif bi eş olmaya başladım buda eşimin hoşuna gidiyor
niye canım ınan bence ya :) zaten ölede olması gerekıo yanı
ama arkadas cevresı çok etkılıyo....eşim analtıyoda arkadasları gidermıs hep
sende gel fln derlermıs ama eşim yanlış buluıyo böyle şeyleri
bende yanlıs buluyorum heopsinden ziyade bu ınsanın kendı benlıgıne saygısızlık
bence :)
evet yaa annemde yapar ama sımdı çok açız tek caremzız :)
valla ne yalan söliimm sevdiğim insnaları ksıkanırım mal mülk eşya
hiç öle şeyleri kıskanmam ama eşimi ailemi ksıkanırımm ya herkes gibi
ayyyy..bende ex aşka tahammülü olamayanlardanımmmmmm...
üfss kötü bi durum olmuş,bende acayip kıskancım benimki eski sevgililerini inkar edr yoktu öle bişi uydurdular der, bu güne kadar bi beni sevmiş
Ayy kıskançlara bak yaa
demek kız terketmiş keşke seninki terketseydi. ama unutmuştur canımevet ya esime askerde ozellikle buna hep gelll seye gidelim filan diyorlarmis ama esim hiç istememiss, gunde kaç tane adam geliyo onlari sey yapmaya diyoo ne hastaliklar varrr elimi sey yaparim daha iyi ..............askim benim yaaaa cok seviyorumkizlar kocami yaaa
ben de nefret ediyorummmmmmmmmmm o kizdann yaaaaa!!!!!!! ustelik kiz onu terketmisssssss bazen diyorum acaba hala onu dusunuyo mu filan diyeee hatirladikca yuregi cizzz ediyo mu
ben de nefret ediyorummmmmmmmmmm o kizdann yaaaaa!!!!!!! Ustelik kiz onu terketmisssssss bazen diyorum acaba hala onu dusunuyo mu filan diyeee hatirladikca yuregi cizzz ediyo mu
demek kız terketmiş keşke seninki terketseydi. ama unutmuştur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?