ayyyy...yok yok..bu bayanlarınnn özünde var bi şizofrenik durumm...
Ama itiraf ediyorumm.benimde aklıma gelirdi öncedenn.artıkk gelmiyo...benimde eşim bi kızla çıkmış..çok sevmişş..kız bunu askerdeyken aldatmış sanırımm...bir sürü olaylar olmuşş...ayyy sinir oldum yaa..bu konuyu kim açmıştıı...benmiii...
hani bi kıskanma var bi kıskanmacık var hangisi ben kıskanma grubuna giriyorum sanırım
bencede öyle olması gerekiyo...ama dediğin gb arkadaş muhabbeti çok kötü..eşim söylemişti bana..bi araya geldiklerinde bu muhabbet oluyomuş bekarkenn..güya deneyimlerini anlatıyolarmıışş..eşim bende yalan söyledim onlara diyoo...
Yaşamış gb anlatmışş...
tokatlar yaramış bizee...baya akıllı kızlarr olduk baksana...vücut çorabı jartiyer falannnn...
Ama şaka bi yana... Ilk ciddi ilişkimdi eşim benimm...hiç bi zaman hoppa bi kız olmadımm...eşimede söyler dururumm.bu devirde böyle kız buldun ne şanslısınn diye..Bana ilk dokunan ilk öpenn... Bu devirde böylesi zorrr bulunurr..
Kendiside daha ilkokulda kız sıkıştırmışşş....öpmüş dudağındann...
esim ilk cinsel iliskisini bende yasadigini soyluyor ama bilemiyorum yaaa inanmak istiyorum ama tuhaf geliyo :))) inaniyim mi kizlar
evet ya nerden çıktı bu konu bu konular evliliğimizin ilk aylarında açılıp kapanmıştı bende sinir olsum zaten halim yokayyyy...yok yok..bu bayanlarınnn özünde var bi şizofrenik durumm...
Ama itiraf ediyorumm.benimde aklıma gelirdi öncedenn.artıkk gelmiyo...benimde eşim bi kızla çıkmış..çok sevmişş..kız bunu askerdeyken aldatmış sanırımm...bir sürü olaylar olmuşş...ayyy sinir oldum yaa..bu konuyu kim açmıştıı...benmiii...
evet o terketmisssssssss....unutmustur daa ay ne bilimmmmm offffffffff........engin altan duzyatan var yaaaa esim kiskaniyo hahahah tv'de ne zaman gorseee "askinnnnn geldiii bakk' diyip duruyo
cok hosuma gitti bu konuuu demekkii bi tek ben oyle dusunmuyorummmm kadinlarin ozunde var bu yaaaaa allahim yarabbimmm :))))
vallahi benim eşimin2 kere genel ev olayı olmuş ayııının...ama 17 yasında hemde bı abısı goturmus..ne oldugumu anlamadım ki zaten diyor..ılkınde soyunmus kadını beklıyomus ama ayagındada corap..kadın gelmıs kudurttmus bunu..benım esım saskınlıktan kadına sormus çorabımı cıkarayımmı dıye..ayyy burası çok komikkadında niye demiş.ayağını mı sokacan ne kaşar değil mi kızlar ya...ben çok gülmüştüm bu olaya..eşim yazık saf 17 yasında tasra cocugu..gercı pek saf sayılmaz saf adamın ne ısı var orda de mi ıkıncısınde gıtmıs bu sefer kadınla kavga etmıs ..kadın 4 ayak durmus sıgara yakmıs peçete cıkarmıs belının ustune koymus...eşim diyor ki dusun ben orda heycandan oluyom kadın bu sekıl davrandı dıyo ..işini bitirse de gıtse gıbı..onunde bı gazetesı eksıkmıs zaten o olaydan sonra esım tövbe etmıs...ve evlenene kadar da olmamıs...
Kızlarr bi tane topik varr.komik topik..arada orayı okuyorum ben..oraya yazmıştımm..sizede yazıyım dedimmm.....
Nişanlandıktan sonra müstakbel kayınvalidem,kayınpederim. Ve sevgili nişanlım bize geldilerr...gayet nezihh,, saygın,, resmi bi ortam...çaylar yudumlanıyorr...
Benim küçük kardeşimde tutturmuş arabaya binicemm diye akşamın o vakti..biz olmaz diyoruzz...sus diyoruzz.En sonunda içimizden birine salak dedi...
Aaa bizde güya terbiye edicez ya çocuğu...çok ayıp salak denirmi dedikkk...
Ve kardeşim cevap verdii..
Ama abimde a-ına goduğum diyo...Kırmızılaşan suratlarr...atılan kahkahalarr...
Bizim oğlan dayılara çekerse yandıkkk....
vallahi benim eşimin2 kere genel ev olayı olmuş ayııının...ama 17 yasında hemde bı abısı goturmus..ne oldugumu anlamadım ki zaten diyor..ılkınde soyunmus kadını beklıyomus ama ayagındada corap..kadın gelmıs kudurttmus bunu..benım esım saskınlıktan kadına sormus çorabımı cıkarayımmı dıye..ayyy burası çok komikkadında niye demiş.ayağını mı sokacan ne kaşar değil mi kızlar ya...ben çok gülmüştüm bu olaya..eşim yazık saf 17 yasında tasra cocugu..gercı pek saf sayılmaz saf adamın ne ısı var orda de mi ıkıncısınde gıtmıs bu sefer kadınla kavga etmıs ..kadın 4 ayak durmus sıgara yakmıs peçete cıkarmıs belının ustune koymus...eşim diyor ki dusun ben orda heycandan oluyom kadın bu sekıl davrandı dıyo ..işini bitirse de gıtse gıbı..onunde bı gazetesı eksıkmıs zaten o olaydan sonra esım tövbe etmıs...ve evlenene kadar da olmamıs...
Cok hosuma gitti bu konuuu demekkii bi tek ben oyle dusunmuyorummmm kadinlarin ozunde var bu yaaaaa allahim yarabbimmm :))))
en kötüsü salak yerine konulmak olur heraldeben ciddi ciddi kıskanırım ya ama hani dese ki mesela allah göstermesınde
böyle böyle bişey var artık bitti fln çok üzülürüm ama müsaade ederim
ama yalan söylerse beni salak yerine koymaya çalışrısa o zaman
mahvederimm
:
Kızlarr bi tane topik varr.komik topik..arada orayı okuyorum ben..oraya yazmıştımm..sizede yazıyım dedimmm.....
Nişanlandıktan sonra müstakbel kayınvalidem,kayınpederim. Ve sevgili nişanlım bize geldilerr...gayet nezihh,, saygın,, resmi bi ortam...çaylar yudumlanıyorr...
Benim küçük kardeşimde tutturmuş arabaya binicemm diye akşamın o vakti..biz olmaz diyoruzz...sus diyoruzz.En sonunda içimizden birine salak dedi...
Aaa bizde güya terbiye edicez ya çocuğu...çok ayıp salak denirmi dedikkk...
Ve kardeşim cevap verdii..
Ama abimde a-ına goduğum diyo...Kırmızılaşan suratlarr...atılan kahkahalarr...
Bizim oğlan dayılara çekerse yandıkkk....
ohhhhhhhhhhhhhh iyi olmuşyok yok tek değilsinnn....hepimizde var accık ruh hastalığı...
ayy nesli koptummmmmmmmmmmmm....ne maceralar varmış sendeeee...daha doğrusu sizdeeeeee...koptummmmm yaaaaaaaa...
Kız bizimkide gitmiş genelevee...biraları içmişş..cesaret toplıyım diye...
Geç kalmışş.kadın kapattık oğlum demişşş... Canıma deysinn...
Ikincisindede arkadaşlarıyla gitmişler..onun beğendiği kızı arkadaşı almışş...(ay töbe allahımm ne çirkin bişeyy)))
oda çıkmış gelmişşş...
bu arada tinker maşallah sana dinlediinmi kız sende bu anlattıklarını
ohhhhhhhhhhhhhh iyi olmuş
ayy çokta işim var ama muhabbetten geri kalmiim die etteledümm acukkk tinker ve yavyum kopardınız benii
Benimki titizlik abidesi oldugu için geberse gitmez genel evineama bi kere dayısının kaşar bi arkadaşı varmış onunla takılıyomuz benimkide kadın bundan büyük benimkide liseye gidio alıyomuş kadın bunu iç çamaşırcıya götürüomuş falan bi kerede öpmüş karı bunu ama benimki öpüşmekten nefret edio zaten çekmiş kendünü bende dedim delimisin sen yaaa nsan çekermi hiçç:82::82::82:
Yavruşlar ben geldim:)
Yine ince konuların tam ortasına indim galiba :))
İyisiniz ınsallah kuzular...
kızzz kıskanılırmı böyle şeyyy..ben olsam dalga geçirdim eşimlee...tınkerda geçiyordur muhakkak..oda benim gb goygoycuuu...
Bencedeee...
Anamm senin kocişte iyi aile çocuğuymuşş baksana....
kızzz kıskanılırmı böyle şeyyy..ben olsam dalga geçirdim eşimlee...tınkerda geçiyordur muhakkak..oda benim gb goygoycuuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?