Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

cok hosuma gitti bu konuuu demekkii bi tek ben oyle dusunmuyorummmm kadinlarin ozunde var bu yaaaaa allahim yarabbimmm :))))

hani bi kıskanma var bi kıskanmacık var hangisi ben kıskanma grubuna giriyorum sanırım

ben ciddi ciddi kıskanırım ya ama hani dese ki mesela allah göstermesınde
böyle böyle bişey var artık bitti fln çok üzülürüm ama müsaade ederim
ama yalan söylerse beni salak yerine koymaya çalışrısa o zaman
mahvederimm

eheuehu bizimkide bana analtıyodu herkes ne bıcım kafadan atıyodu
olayalr anlatıyodu bı bılsen varyaa diyo yeni bişey yaşıyosun değişik
yani diyo....dergilerinden fln bahseder sorarım ben çünkü

çıktıgı kızlarıda anlattı bende anlattım gizlimiz saklımız yok valla bizim
kzımıyorumda çünklü herkez bi dönemden geçiyo sevdiği hoşlandıgı insanlar
oluyo olabılıyo yani bu bi süreç bu gün sana gelen adam o süreçlerden geçerek
bugünki insan oldu senin aşkın oldu değilmi ama

esim ilk cinsel iliskisini bende yasadigini soyluyor ama bilemiyorum yaaa inanmak istiyorum ama tuhaf geliyo :))) inaniyim mi kizlar

vallahi benim eşimin2 kere genel ev olayı olmuş ayııının...ama 17 yasında hemde bı abısı goturmus..ne oldugumu anlamadım ki zaten diyor..ılkınde soyunmus kadını beklıyomus ama ayagındada corap..kadın gelmıs kudurttmus bunu..benım esım saskınlıktan kadına sormus çorabımı cıkarayımmı dıye..ayyy burası çok komikkadında niye demiş.ayağını mı sokacanne kaşar değil mi kızlar ya...ben çok gülmüştüm bu olaya..eşim yazık saf 17 yasında tasra cocugu..gercı pek saf sayılmaz saf adamın ne ısı var orda de miıkıncısınde gıtmıs bu sefer kadınla kavga etmıs ..kadın 4 ayak durmus sıgara yakmıs peçete cıkarmıs belının ustune koymus...eşim diyor ki dusun ben orda heycandan oluyom kadın bu sekıl davrandı dıyo ..işini bitirse de gıtse gıbı..onunde bı gazetesı eksıkmıszaten o olaydan sonra esım tövbe etmıs...ve evlenene kadar da olmamıs...

evet ya nerden çıktı bu konu bu konular evliliğimizin ilk aylarında açılıp kapanmıştı bende sinir olsum zaten halim yok
evet o terketmisssssssss....unutmustur daa ay ne bilimmmmm offffffffff........engin altan duzyatan var yaaaa esim kiskaniyo hahahah tv'de ne zaman gorseee "askinnnnn geldiii bakk' diyip duruyo

cok hosuma gitti bu konuuu demekkii bi tek ben oyle dusunmuyorummmm kadinlarin ozunde var bu yaaaaa allahim yarabbimmm :))))

hemşom hepimiz bayan olarak aynıyız galiba eşlerimizi kıskanıyoruz bi sen değil

niye ayagini mi sokcan
puhahhaahhahahha

Kızlarr bi tane topik varr.komik topik..arada orayı okuyorum ben..oraya yazmıştımm..sizede yazıyım dedimmm.....

Nişanlandıktan sonra müstakbel kayınvalidem,kayınpederim. Ve sevgili nişanlım bize geldilerr...gayet nezihh,, saygın,, resmi bi ortam...çaylar yudumlanıyorr...
Benim küçük kardeşimde tutturmuş arabaya binicemm diye akşamın o vakti..biz olmaz diyoruzz...sus diyoruzz. En sonunda içimizden birine salak dedi...
Aaa bizde güya terbiye edicez ya çocuğu...çok ayıp salak denirmi dedikkk...
Ve kardeşim cevap verdii..
Ama abimde a-ına goduğum diyo... Kırmızılaşan suratlarr...atılan kahkahalarr...

Bizim oğlan dayılara çekerse yandıkkk....

hahahahahahahha ayyyyyyyyyyy cok guldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Onlar öyle yaaaa bişey hissetmiyolarki sonuçta onlar için para o iş başkada bişi degil

Cok hosuma gitti bu konuuu demekkii bi tek ben oyle dusunmuyorummmm kadinlarin ozunde var bu yaaaaa allahim yarabbimmm :))))

yok yok tek değilsinnn....hepimizde var accık ruh hastalığı...

ayy nesli koptummmmmmmmmmmmm....ne maceralar varmış sendeeee...daha doğrusu sizdeeeeee...koptummmmm yaaaaaaaa...

Kız bizimkide gitmiş genelevee...biraları içmişş..cesaret toplıyım diye...
Geç kalmışş.kadın kapattık oğlum demişşş... Canıma deysinn...
Ikincisindede arkadaşlarıyla gitmişler..onun beğendiği kızı arkadaşı almışş...(ay töbe allahımm ne çirkin bişeyy)))
oda çıkmış gelmişşş...

en kötüsü salak yerine konulmak olur heralde

bu arada tinker maşallah sana dinlediinmi kız sende bu anlattıklarını

ama güzel biş anı olmus yaa baksana :) hemde 17 yas yanı saf tabii
insan nerden bılecekk :)

ama ayak olayına çok güldüm abıcımm

ohhhhhhhhhhhhhh iyi olmuş

Ayy çokta işim var ama muhabbetten geri kalmiim die etteledümm acukkk tinker ve yavyum kopardınız benii

Benimki titizlik abidesi oldugu için geberse gitmez genel evine ama bi kere dayısının kaşar bi arkadaşı varmış onunla takılıyomuz benimkide kadın bundan büyük benimkide liseye gidio alıyomuş kadın bunu iç çamaşırcıya götürüomuş falanbi kerede öpmüş karı bunu ama benimki öpüşmekten nefret edio zaten çekmiş kendünübende dedim delimisin sen yaaa nsan çekermi hiçç:82::82::82:

Yavruşlar ben geldim:)
Yine ince konuların tam ortasına indim galiba :))
İyisiniz ınsallah kuzular...

bu arada tinker maşallah sana dinlediinmi kız sende bu anlattıklarını

kızzz kıskanılırmı böyle şeyyy..ben olsam dalga geçirdim eşimlee...tınkerda geçiyordur muhakkak..oda benim gb goygoycuuu...

ohhhhhhhhhhhhhh iyi olmuş

bencedeee...

anamm senin kocişte iyi aile çocuğuymuşş baksana....

kız adam benimlen bile ben zorlarsam yapıyo başka karılarla nasıl yapsın garibim kız gibi yetiştirmiş anası onuuu

ben bi kere arkadasimi durttum diye (durtmek ne demekse artik esim oyle diyo durttun diyo :)) ) esimm kiyameti kopardii ama o arkadasimin ablasi da esimin arkadasiii, esim arkadasina sarildiiii ben kiyameti koparinca da ''niye bu kadar kiskancsin'' diyooo
erkekleri anlamakkkkk mumkun degill kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…