Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlarrrrr
bugün mesaiye erken başlamışınız sabahın köründennnn hayırdııırrrr ehueheueh

Bence kadın erkek farketmez insanoglunu anlamak mümkün degil şekerim seninde vardır mutlaka böle kıskançlıklarınn

Ben eskiden çok kıskançtım ama şimcik heçç degilim yaaaaaa anlamadım gitti vallaaa

Hosgeldin Merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! bilgemiz nasillllllll karate yapiyormusunuz :)))

Hoşbulduk İdilişkom!!
Bilge iyi çok şükür...2700gr 48cm olmus teyzeleri..Dizini mideme dayamış doktor gösterdi...Yüzü tombik tombik olmus kuzumun :) Elleri kasıklarımda bacaklar yukarlarda tepinip duruyor zilli :)
Siz nasılsınız Bahar ım nasıl yerım ben onu ya hep bakıorum resımlerıne de kızım azcık benzesin :)

hoş geldin tatlım ben kendi adıma gribim dışardada dolu yağmur üfsssss bian önce eve gitsem yaaaaaaaaa

Hoşbulduk canım!ayy sen de şifayı kapanlardansın bu aralar yıne salgın döndü sanki kendıne çok dikkat et dinlen...ihmal etme ye iç bol bol ...çok geçmiş olsun

ablaaaaaaaaaaaaa hastaymışsın sen ölemii annem söledi demin
ama telde hiç annamadım yauuu geçmiş olsunnn şimdi nasıl daha iimisin ????

Masallah Bilgeyeeeeeeeeee yerim ben onun tombik yanaklariniiii!!!!!!!!! bak bak kizzz ben de haticenin resimlerini cok bakmistim hamileykennn kizimin da gamzeleri var

Meloj hosgeldin bacim Elif nasil sen nasilsin?

meloşş hoşgeldınnn

bak yeliz diokı yarın buluşuosmu dioo :)

hem bilale hedıyede alırıs olmazmıı

ivit göldümmmmm emmeee yarın bi olsunnnn inş. hava güzel olcakmış yarın öle duydumm gidebilerisss ama ben gelemesemde size ii eğlencelerrr üüühhüüü (

Masallah Bilgeyeeeeeeeeee yerim ben onun tombik yanaklariniiii!!!!!!!!! bak bak kizzz ben de haticenin resimlerini cok bakmistim hamileykennn kizimin da gamzeleri var

hoşbuldum tatlımmm iimm ben şiükürdee ellif 2 gündür çok huzursuzz uyandığında çok ağlıo fln ama sağlığı iyi şükürr

hoşbuldum tatlımmm iimm ben şiükürdee ellif 2 gündür çok huzursuzz uyandığında çok ağlıo fln ama sağlığı iyi şükürr

ablaaaaaaaaaaaaa hastaymışsın sen ölemii annem söledi demin
ama telde hiç annamadım yauuu geçmiş olsunnn şimdi nasıl daha iimisin ????

evet ya soğuk almışım boğazım şiştii :) saol cnm eh ıdare ederr

ivit göldümmmmm emmeee yarın bi olsunnnn inş. hava güzel olcakmış yarın öle duydumm gidebilerisss ama ben gelemesemde size ii eğlencelerrr üüühhüüü (

kızım avm de fln olururs ya bişi olmazz ki amaa :) gideriz gezeriz işi olmass bulusakk

evettt...bi kere bana bi çocuk dadandıydı tanışmak istiyordu..eşim bana o çocuk yüzünden allah belanı versin demişti...
Bana en kötü lafı budurrr...

hoşgeldinn caınmmmm...

Merve meloş elif ve bilgeee meleba melebaaaaaaaaa:79::79::79::79::79:

hoşgeldın şekerimmm :) :) :)

selam kızlarrrrr
bugün mesaiye erken başlamışınız sabahın köründennnn hayırdııırrrr ehueheueh

Canlarım merhabalar hepinize!!!
Ben gece rüyamda kanamam oldugunu gördüm..Sonrada bebişi dogurmusum ama hiç agrım yok...Sadece kafamı bir egdim iç çamasırımda kan var rüyamda bile olsa şok olmustum
Neyse yarın içinde aklım karısık canlar...Raporumu aldım biletlerımız alındı...Bakalım ucak şirketi bizi havaalanından çevirmezse yaklasık bir saat 25dakikalık bir ucus yapıcaz.Korkuyorum,heyecanlanıyorum,neyın ne olacagını bilmiorum...Dualarınızı eksik etmeyın emı kuzularım...

evet ya soğuk almışım boğazım şiştii :) saol cnm eh ıdare ederr

kızım avm de fln olururs ya bişi olmazz ki amaa :) gideriz gezeriz işi olmass bulusakk

eyiii mademmm şekeriiimmmm oluurrr o zmn :)

Teşekkür ederiz teyzoşumuz...
Dogsun bir bol bol ısırıcam ınsallah :)
ayy gamzelerını yerım ben onun...Evet Haticem in gamzeleri çok tatlı masallah!!

Ben de bayılıorum Bahar a Elif e Ceren de tam bir ceren çook tatlı...Ay hepsi çok güzel kızcelerin..
Erkeklerımızde çok yakısıklı Egemu Mertişkolar ayy yirim hepsini

Hoşbulduk canım!ayy sen de şifayı kapanlardansın bu aralar yıne salgın döndü sanki kendıne çok dikkat et dinlen...ihmal etme ye iç bol bol ...çok geçmiş olsun

saol canım benim az kaldı dimi mink kuşun yanaklarından öpmeye

kıslar hepinize iyi akşamlar iyi tatiller en dörtte kaçr 5 tede sınavım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…