Yavruşlar ben geldim:)
Yine ince konuların tam ortasına indim galiba :))
İyisiniz ınsallah kuzular...
ben bi kere arkadasimi durttum diye (durtmek ne demekse artik esim oyle diyo durttun diyo :)) ) esimm kiyameti kopardii ama o arkadasimin ablasi da esimin arkadasiii, esim arkadasina sarildiiii ben kiyameti koparinca da ''niye bu kadar kiskancsin'' diyooo
erkekleri anlamakkkkk mumkun degill kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yavruşlar ben geldim:)
yine ince konuların tam ortasına indim galiba :))
iyisiniz ınsallah kuzular...
Merve meloş elif ve bilgeee meleba melebaaaaaaaaa:79::79::79::79::79:
Hosgeldin Merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! bilgemiz nasillllllll karate yapiyormusunuz :)))
hoş geldin tatlım ben kendi adıma gribim dışardada dolu yağmur üfsssss bian önce eve gitsem yaaaaaaaaa
selam kızlarrrrr
bugün mesaiye erken başlamışınız sabahın köründennnn hayırdııırrrr ehueheueh
meloşş hoşgeldınnn
bak yeliz diokı yarın buluşuosmu dioo :)
hem bilale hedıyede alırıs olmazmıı
Masallah Bilgeyeeeeeeeeee yerim ben onun tombik yanaklariniiii!!!!!!!!! bak bak kizzz ben de haticenin resimlerini cok bakmistim hamileykennn kizimin da gamzeleri var
Meloj hosgeldin bacim Elif nasil sen nasilsin?
Masallah Bilgeyeeeeeeeeee yerim ben onun tombik yanaklariniiii!!!!!!!!! bak bak kizzz ben de haticenin resimlerini cok bakmistim hamileykennn kizimin da gamzeleri var
ablaaaaaaaaaaaaa hastaymışsın sen ölemii annem söledi demin
ama telde hiç annamadım yauuu geçmiş olsunnn şimdi nasıl daha iimisin ????
ivit göldümmmmm emmeee yarın bi olsunnnn inş. hava güzel olcakmış yarın öle duydumm gidebilerisssama ben gelemesemde size ii eğlencelerrr üüühhüüü (
ben bi kere arkadasimi durttum diye (durtmek ne demekse artik esim oyle diyo durttun diyo :)) ) esimm kiyameti kopardii ama o arkadasimin ablasi da esimin arkadasiii, esim arkadasina sarildiiii ben kiyameti koparinca da ''niye bu kadar kiskancsin'' diyooo
erkekleri anlamakkkkk mumkun degill kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldinn caınmmmm...
Merve meloş elif ve bilgeee meleba melebaaaaaaaaa:79::79::79::79::79:
hoşgeldın şekerimmm :) :) :)
selam kızlarrrrr
bugün mesaiye erken başlamışınız sabahın köründennnn hayırdııırrrr ehueheueh
evet ya soğuk almışım boğazım şiştii :) saol cnm eh ıdare ederr
kızım avm de fln olururs ya bişi olmazz ki amaa :) gideriz gezeriz işi olmass bulusakk
Hoşbulduk canım!ayy sen de şifayı kapanlardansınbu aralar yıne salgın döndü sanki kendıne çok dikkat et dinlen...ihmal etme ye iç bol bol ...çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?