saol canım benim az kaldı dimi mink kuşun yanaklarından öpmeye
kıslar hepinize iyi akşamlar iyi tatiller en dörtte kaçr 5 tede sınavım var
kızlar test yaptım negatifhaberiniz ola iyi haftasonları
Kızlarr iyi tatiller hepinizee...:80:
Göürüşürzzz....
Ben bu hafta yine yalnızımmm....
Gelirim topiğee...
kızlar test yaptım negatifhaberiniz ola iyi haftasonları
canım maşallah diyorumo ne güzellik oo ..kıyamam yaaa.allah bağışlasın çok kibar çok güzel bir kız maşallah...kusması mı oluyor sucum..ege de bi bilsen ne kusukluydu..yediği gibi çıkarırdı...onun sebebi şuu..deli gibi emiyorlar doyduklarını bile bile emme duygularını tatmın etmek ıccın ..sonra eskı sutle yenı sut mıdede karısınca gaza sebep oluyor ve fazlası cıkıyor kılosu normalse sen fazla takma kusma olayına ege nerdeyse 5 ay kustu hep her yer batıyordu bızde..o bir problem degıl yani.reflu olabılıyor kımı bebekte...basını yuksek tut sadece ve sırt ustu yatırma yan yatır yanındayken de yuz ustu yatır ıyı gelır gazına
geçmişi anca okuyabildim Su canımm kızın çok tatlı maşallah
İnşallahh canım ya :) daha kesin değil ama sanırım bi doktor buldum
okmeydanı araş. hastanesinde bi tanıdık var ayarlıycak ınsallah bakalım haber beklıyoruz kesın değil..
Ben de bayılıorum Bahar a Elif e Ceren de tam bir ceren çook tatlı...Ay hepsi çok güzel kızcelerin..
Erkeklerımızde çok yakısıklı Egemu Mertişkolar ayy yirim hepsini
:94ff egemu yine hasta sümükler balon olmuş ,hafıfte ates var dısler de cabası...ne kadar hassas bu oğlan ya...kime çekmiş ki aynı anası:94:
kizlar bu gidisle ben de bir test yapicam tekrardan cunkuuuu bugun yineee midem cok fena oldu ve kustummmmm bi bas agrisi var ki sormayin gitsinnn ne oldu bana yaaa offf ben boyleee degildimmmnazar degdiii bana
kizlar bu gidisle ben de bir test yapicam tekrardan cunkuuuu bugun yineee midem cok fena oldu ve kustummmmm bi bas agrisi var ki sormayin gitsinnn ne oldu bana yaaa offf ben boyleee degildimmmnazar degdiii bana
Canlarım merhabalar hepinize!!!
Ben gece rüyamda kanamam oldugunu gördüm..Sonrada bebişi dogurmusum ama hiç agrım yok...Sadece kafamı bir egdim iç çamasırımda kan var rüyamda bile olsa şok olmustum
Neyse yarın içinde aklım karısık canlar...Raporumu aldım biletlerımız alındı...Bakalım ucak şirketi bizi havaalanından çevirmezse yaklasık bir saat 25dakikalık bir ucus yapıcaz.Korkuyorum,heyecanlanıyorum,neyın ne olacagını bilmiorum...Dualarınızı eksik etmeyın emı kuzularım...
elif kız ayvayı yeriz biz eğer hamileysem işi gırgıra vuruyordum ama ciddiye bindi ...hayırlısı diyoruz ama hiç ama hiç hazır değiliz hem ekonomik hem bedensel hem de psikolojik olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?