Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlarr iyi tatiller hepinizee...:80:
Göürüşürzzz....
Ben bu hafta yine yalnızımmm....
Gelirim topiğee...

:94ff egemu yine hasta sümükler balon olmuş ,hafıfte ates var dısler de cabası...ne kadar hassas bu oğlan ya...kime çekmiş ki aynı anası:94:

teyzesi çoook teşekkür ederizz aminn
evet ya günde bi kere mutlaka kusuyo özellikle akşam yatmadan önce..
gündüz bişe yok..sanırım dediğin gibi süt fazla geliyo
sürekli emiyo çünkü doyduğunu bilmiyo demekki :) zaten doktor kontrolümüz var
orda kilosuna gelişimine bakılır ben yine de sizlere bi sorim dedim..
uykuda kusarda göremem diye endişeleniyorum Allah korusun..ayrıca hep yan yatırıyorum,
inşallah zamanla geçer bu kusmalar..sağolasın canım

geçmişi anca okuyabildim Su canımm kızın çok tatlı maşallah

canım teşekkür ederim Rabbim sizlere de nasip etsin

İnşallahh canım ya :) daha kesin değil ama sanırım bi doktor buldum
okmeydanı araş. hastanesinde bi tanıdık var ayarlıycak ınsallah bakalım haber beklıyoruz kesın değil..

hadi inşallah canım herşey istediğin gibi olur

Ben de bayılıorum Bahar a Elif e Ceren de tam bir ceren çook tatlı...Ay hepsi çok güzel kızcelerin..
Erkeklerımızde çok yakısıklı Egemu Mertişkolar ayy yirim hepsini

:94ff egemu yine hasta sümükler balon olmuş ,hafıfte ates var dısler de cabası...ne kadar hassas bu oğlan ya...kime çekmiş ki aynı anası:94:

oy kıyamam ya nazar değiyo kuzuya bence..Rabbim korusun onu..
geçmiş olsun canım..

Son düzenleme:
kizlar bu gidisle ben de bir test yapicam tekrardan cunkuuuu bugun yineee midem cok fena oldu ve kustummmmm bi bas agrisi var ki sormayin gitsinnn ne oldu bana yaaa offf ben boyleee degildimmm nazar degdiii bana

kizlar bu gidisle ben de bir test yapicam tekrardan cunkuuuu bugun yineee midem cok fena oldu ve kustummmmm bi bas agrisi var ki sormayin gitsinnn ne oldu bana yaaa offf ben boyleee degildimmm nazar degdiii bana

hadi bismillahh :)

kızım noluyo korunmuyonuzmuu

selam tınker ve ayse napıyonuz kızzlar

oyy egemu yınemı hasta oldu kıyamam yaa saclar gıttı ondan usutmus olabılırmı?

canım eger korunuyosan ve testler negatifse muhtemelen migren başlangıcı olabilir anlattıkların onu gömsteriyo

merve nezaman gidiyorsun canım???

biz yarın eşimle samsuna geliyoruz

hala adet olamadım olacak gibi de durmuyorum kasıklarım çok batıyo kızlar ya..korkuyorum:18:

elif kız ayvayı yeriz biz eğer hamileysem işi gırgıra vuruyordum ama ciddiye bindi ...hayırlısı diyoruz ama hiç ama hiç hazır değiliz hem ekonomik hem bedensel hem de psikolojik olarak

elif kız ayvayı yeriz biz eğer hamileysem işi gırgıra vuruyordum ama ciddiye bindi ...hayırlısı diyoruz ama hiç ama hiç hazır değiliz hem ekonomik hem bedensel hem de psikolojik olarak

e testyaptım negatif dedinnnn....:26:
hem sen her ay böyle korkcanmı yaaa....önlemini al artık canım yaa..iğne rahim içi bilmemne falann....Rabbim hayırlısını versin tabi ama şu durmda ikinci çocuk..çooooooooooook zorr..ege çooook küçükkk...

eliffffffffffffff bilgisayarında candan erçetin melek mp3 hali varmı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…