Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kız negatıftı ama hala olmadım ki..korunuyoz sözde tabii

aman bu çin işkencesi be..hiç de seçilmiyo meleğinin yüzü...ama uzaktan bile belli güzelliği asyamın

senin oğlun var tehlikesin yoksa yakın resmini koyardım

şaka kız video hazırlıom ama beceremedim hala 40ını bekleyemiyorum hergün akrabalar adanadan arayıp resim istiyo bende yapmaya çalışıom o uyurken

yavrukuşum naptın buldunmu MELEKi...atayımmı sana...

Canlarım benim...
Dün gelemedim kusuruma bakmayın...Bugün size memleketimden ailemin yanından Değirmenderemden yazıyorum :)

Evett Rabbim nasip etti...Hiç bir aksilik takıklık olmadan biz rüzgar gibi geliverdik evimize.Kimse ne rapor sordu ne bişi hatta hamile oldugumu bile anlamadılar sanki :) Ucakta gayet rahattı ve sadece 1saat 5dakika sürdü...Eve girdim...Aksam 5 otobüsüyle eşimi yolcu ettim;kıyamam benı bıraktı teslim etti ve gitti İyi ki var...Hemende özledim kocişimi...Sürekli msjlasıoruz eski günlerdeki gibi arasıoruz böyleside fena değil aslında :)

Geldiğim gibi kendımı sokaklara attım..Dayımlara çıktık..Şimdi de ordayım;onların yanında kaldım.Nasipse sabahta babamlarla İzmit te hastane arastırması yapıp bir öngörüşme yapacagım.Bana şans dileyin canlar bir an önce surdan iyi bir doktor bulayım ve kendımı teslim edeyim...

Sizleri özledim..Nasılsınız acaba neler yapıosunuz ve hrsey yolunda dimi?
tek okudugum Tinker ımın hala adet olmadıgı;hayırlısyla gelsın su kırmızıda kurtul canın stresten ha bir de İdilişkomm sen de kustun mu rahatsızlandın mı şimdi iyi misin kıyamam...

diğer tüm kuzularım yine aranızdayım çok şükür...haberleri takip ediyorum sizleri çok seviyorum koccaman öpücükler gönderıorum bu arada Bilge yine delirmiş durumda her yerini sert bir sekilde fırlatıo ama canım yanıo artık ne böbrek kaldı ezilmedik ne mide ne kaburga napalım annelik hiç kolay iş değil..Cennet bile ayaklarının altına serilmiş...Ne mutlu bize ki Rabbim bu güzel duyguyu yasattı!

Bu duyguyu yasamak isteyen tüm kadınlarımıza Rabbim tez zamanlarda yasatsın ınsallah !!!

Allah'a emanet olun canlarım!!

MERVEcim canımbenim..inşallaah Rabbim yardımcın olsunn.inşallaah iyi bi dr bulursun ve kavuşursun artık Bilgenee:)))
bende kötü bi gece geçiriyorumm.. bu gece kaç defa uyandımm..neden anlamadımmm...saat sabahın beşiii...sabah nasıl kalkıcam bilmiyorumm...

bekiyoruz sabırsızlıkla
ee test yapmadın mı ki ?
ıkıncı testı yapmadım bıraz daha bekleyeyım dıyorum bu haftada olmazsam cumaya yapıcam test ...

kuşum uykusuz geceler başlamıs demekkı sen son aylarda gor uykusuzlugu gecenın bı yarısı nefessız kalmalar tekmelerle uyanmalar bı anda acıkıp dolabın karsısında bulmalar ...normal bunlar canım ...sımdı nasılsın

ay çok sinir bişey yaaa...uykun var ama uyuyamıyosunn... içibde sanki alev topları varr.yanıyosunn...
evett karnımda çok acıkmıştı..maleseff dolapta bişey bulamadımm dişime göree...
bugünn dolabı doldurucamm..bide tatlı krizlerim tutuyor bu ara... :92:
sen nasılsınn bacımm???

günaydın teyzoşlar haftanın ilk gününde nasılsınız ben oldukça bitkin ve uykusuz
yavyum aynı şeyler bendede var canavar gibiyim ne yiyeceğimi bilemiyorum bide sana bişi soracam multi vitamin kullanıyomusun son gittiğimde doktor yazmadı bana gerek yok sadece demir hapı yeter dedi

günaydın canımm..multivitamin dediğin normal vitaminmi... :26:
elevitle gyno ferro sanol kullanıyorum ben canımm...
ayy gece kalkıyorum midem kazınıyor ama canımın ne istediğini bilmiyorumm...hani şu olsada yeesem diyemiyorumm...

tabi canım doldur dolabını gecenın bı yarısı canın bırsey cekerse ..meyve doldur ozellıkle ama abur cubur kılo yapar dıyene bak hıc yememıs gıbı hamılelıgınde..ye tatlıyı çıkar hakkıyı demıslerzaten...ben nasıl olayım uykusuz ve yorgun egenın peşınden yetısemıyoruz karı koca tutulmus her yerlerımız yanasıl bır emeklemek o gırmedıgı yer yok dun yatakodasına gırmıs kapıyı da kapamıs bır cıglık geldı saftom kapı kapandı ya acamıyo korkudan bagırıyoama kazalarda arttı tabı habıre dusuyo...bir de gözü kara yurucem dıye salıyo kendını tutundugu yerden tabı gormedıgın anda hooop yere...koltuklara tutunmaya basladı ondan cok korkuyorum ya tutunuyo ama tam denge saglayamıyo..sıralıyo uzanıyo cekıyo berbat yani...

günaydın canım iyiyiz hamdolsunn...ama sen bitkınmıssın neden bebısım dinlenmıyomusun ki acebaa :)

günaydın bacularrrrrrr

günaydıınn :) hadi hayrılısı bakalım test ıcın cumayı beklıycez

sorunsuz gecmesıne sevındım canım demek memleketımdesın he ahh ahh haftaya cts pazar
meltemle bende samsundayız ınsallahh :)
İnşallah istediğin gibi bi yer bulursun canım bebişinin doğması içinn :)

günaydın yafyumm :) Allah yardımcın olsun
bu zamanlara ıkıncı aşerme dönemu dıyorlardı sanırrım :)

günaydın canım ben de kullanmadım elevıt kullandım o da multıvıtamın gıbı bırsey herhalde vıtamınlerın cogu var..hatta ben emzırırken bıle aldım onu...gunde bır tane kullanmıyorsan bence al zaten recetesız de verılebılıyo zannedersem

bende aynılarını alıyordum cıcım bu arada balık yagını ne ettın sen alıyor musun

decavit + ferrum fort kullanmıştım biteli bir ay oldu şimdi sadece ferrum fort verdi kafam karıştı ben çalıştığım için yeterince yeterince beslenebildiğimi düşünmüyorum içim içiimi yiyor acaba doktor yazmadı ben yinede alsamıydım
bende gece kalkıyorum susuyorum ama yanındada canım şekerli bişi istiyo sonrada uykum kaçıyor
geçenlerde buz gibi meyve suyu içtim sabah kalktım boğazım ağrımış
Bide sıksık dolabın başına geliyorum kapağını açıyorum seyredip gidiyorum ne istediğimi bilmiyorum

ayyy onun çükünü yerleerrr...
hem yürüycem diye inat ediyo..hemde kitli kalınca korkuyo heee...pabucumun erkeğiii....
meyve yiyorum neslide malumm sınırlıı bu ara meyvee.aahh yazı dört gözle bekliyorumm..kavunnnn karpuzz üzümm kirazz erikkk....ohhhh....

günaydın yafyumm :) Allah yardımcın olsun
bu zamanlara ıkıncı aşerme dönemu dıyorlardı sanırrım :)

günaydınnnnn....
valla enteresan oluyo bee.midem kazınıyor ama canımın ne istediğini bilmiyorumm..gecede ne yiyim ne yiyim domates ekmek yidim yattımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…