eliffffffffffffff bilgisayarında candan erçetin melek mp3 hali varmı yaa
eliffffffffffffff bilgisayarında candan erçetin melek mp3 hali varmı yaa
var gülümmm..nirdesinn.şimdi gördüm yazınııı...
e testyaptım negatif dedinnnn....:26:
hem sen her ay böyle korkcanmı yaaa....önlemini al artık canım yaa..iğne rahim içi bilmemne falann....Rabbim hayırlısını versin tabi ama şu durmda ikinci çocuk..çooooooooooook zorr..ege çooook küçükkk...
aman bu çin işkencesi be..hiç de seçilmiyo meleğinin yüzü...ama uzaktan bile belli güzelliği asyamın
senin oğlun var tehlikesin yoksa yakın resmini koyardım
şaka kız video hazırlıom ama beceremedim hala 40ını bekleyemiyorum hergün akrabalar adanadan arayıp resim istiyo bende yapmaya çalışıom o uyurken
yavrukuşum naptın buldunmu MELEKi...atayımmı sana...
hala adet olamadım olacak gibi de durmuyorum kasıklarım çok batıyo kızlar ya..korkuyorum :18:
senin oğlun var tehlikesin yoksa yakın resmini koyardım
şaka kız video hazırlıom ama beceremedim hala 40ını bekleyemiyorum hergün akrabalar adanadan arayıp resim istiyo bende yapmaya çalışıom o uyurken
ıkıncı testı yapmadım bıraz daha bekleyeyım dıyorum bu haftada olmazsam cumaya yapıcam test ...ee test yapmadın mı ki ?
MERVEcim canımbenim..inşallaah Rabbim yardımcın olsunn.inşallaah iyi bi dr bulursun ve kavuşursun artık Bilgenee:)))
bende kötü bi gece geçiriyorumm..bu gece kaç defa uyandımm..neden anlamadımmm...saat sabahın beşiii...sabah nasıl kalkıcam bilmiyorumm...
kuşum uykusuz geceler başlamıs demekkı sen son aylarda gor uykusuzlugu gecenın bı yarısı nefessız kalmalar tekmelerle uyanmalar bı anda acıkıp dolabın karsısında bulmalar ...normal bunlar canım ...sımdı nasılsın
ay çok sinir bişey yaaa...uykun var ama uyuyamıyosunn...Içibde sanki alev topları varr.yanıyosunn...
Evett karnımda çok acıkmıştı..maleseff dolapta bişey bulamadımm dişime göree...
Bugünn dolabı doldurucamm..bide tatlı krizlerim tutuyor bu ara... :92:
Sen nasılsınn bacımm???
günaydın teyzoşlar haftanın ilk gününde nasılsınız ben oldukça bitkin ve uykusuz
yavyum aynı şeyler bendede var canavar gibiyim ne yiyeceğimi bilemiyorum bide sana bişi soracam multi vitamin kullanıyomusun son gittiğimde doktor yazmadı bana gerek yok sadece demir hapı yeter dedi
ay çok sinir bişey yaaa...uykun var ama uyuyamıyosunn...içibde sanki alev topları varr.yanıyosunn...
evett karnımda çok acıkmıştı..maleseff dolapta bişey bulamadımm dişime göree...
bugünn dolabı doldurucamm..bide tatlı krizlerim tutuyor bu ara... :92:
sen nasılsınn bacımm???
günaydın teyzoşlar haftanın ilk gününde nasılsınız ben oldukça bitkin ve uykusuz
yavyum aynı şeyler bendede var canavar gibiyim ne yiyeceğimi bilemiyorum bide sana bişi soracam multi vitamin kullanıyomusun son gittiğimde doktor yazmadı bana gerek yok sadece demir hapı yeter dedi
günaydın bacularrrrrrr
Canlarım benim...
Dün gelemedim kusuruma bakmayın...Bugün size memleketimden ailemin yanından Değirmenderemden yazıyorum :)
Evett Rabbim nasip etti...Hiç bir aksilik takıklık olmadan biz rüzgar gibi geliverdik evimize.Kimse ne rapor sordu ne bişi hatta hamile oldugumu bile anlamadılar sanki :) Ucakta gayet rahattı ve sadece 1saat 5dakika sürdü...Eve girdim...Aksam 5 otobüsüyle eşimi yolcu ettim;kıyamam benı bıraktı teslim etti ve gittiİyi ki var...Hemende özledim kocişimi...Sürekli msjlasıoruz eski günlerdeki gibi arasıoruz böyleside fena değil aslında :)
Geldiğim gibi kendımı sokaklara attım..Dayımlara çıktık..Şimdi de ordayım;onların yanında kaldım.Nasipse sabahta babamlarla İzmit te hastane arastırması yapıp bir öngörüşme yapacagım.Bana şans dileyin canlar bir an önce surdan iyi bir doktor bulayım ve kendımı teslim edeyim...
Sizleri özledim..Nasılsınız acaba neler yapıosunuz ve hrsey yolunda dimi?
tek okudugum Tinker ımın hala adet olmadıgı;hayırlısyla gelsın su kırmızıda kurtul canın stresten ha bir de İdilişkomm sen de kustun mu rahatsızlandın mı şimdi iyi misin kıyamam...
diğer tüm kuzularım yine aranızdayım çok şükür...haberleri takip ediyorum sizleri çok seviyorum koccaman öpücükler gönderıorumbu arada Bilge yine delirmiş durumda her yerini sert bir sekilde fırlatıo ama canım yanıo artık ne böbrek kaldı ezilmedik ne mide ne kaburga napalım annelik hiç kolay iş değil..Cennet bile ayaklarının altına serilmiş...Ne mutlu bize ki Rabbim bu güzel duyguyu yasattı!
Bu duyguyu yasamak isteyen tüm kadınlarımıza Rabbim tez zamanlarda yasatsın ınsallah !!!
Allah'a emanet olun canlarım!!
MERVEcim canımbenim..inşallaah Rabbim yardımcın olsunn.inşallaah iyi bi dr bulursun ve kavuşursun artık Bilgenee:)))
bende kötü bi gece geçiriyorumm..bu gece kaç defa uyandımm..neden anlamadımmm...saat sabahın beşiii...sabah nasıl kalkıcam bilmiyorumm...
günaydın canım ben de kullanmadım elevıt kullandım o da multıvıtamın gıbı bırsey herhalde vıtamınlerın cogu var..hatta ben emzırırken bıle aldım onu...gunde bır tane kullanmıyorsan bence al zaten recetesız de verılebılıyo zannedersemgünaydın teyzoşlar haftanın ilk gününde nasılsınız ben oldukça bitkin ve uykusuz
günaydın canımm..multivitamin dediğin normal vitaminmi... :26:
elevitle gyno ferro sanol kullanıyorum ben canımm...
ayy gece kalkıyorum midem kazınıyor ama canımın ne istediğini bilmiyorumm...hani şu olsada yeesem diyemiyorumm...
günaydın canımm..multivitamin dediğin normal vitaminmi... :26:
Elevitle gyno ferro sanol kullanıyorum ben canımm...
Ayy gece kalkıyorum midem kazınıyor ama canımın ne istediğini bilmiyorumm...hani şu olsada yeesem diyemiyorumm...
tabi canım doldur dolabını gecenın bı yarısı canın bırsey cekerse ..meyve doldur ozellıkle ama abur cubur kılo yapar dıyene bak hıc yememıs gıbı hamılelıgınde..ye tatlıyı çıkar hakkıyı demıslerzaten...ben nasıl olayım uykusuz ve yorgun egenın peşınden yetısemıyoruz karı koca tutulmus her yerlerımız ya nasıl bır emeklemek o gırmedıgı yer yok dun yatakodasına gırmıs kapıyı da kapamıs bır cıglık geldı saftom kapı kapandı ya acamıyo korkudan bagırıyo ama kazalarda arttı tabı habıre dusuyo...bir de gözü kara yurucem dıye salıyo kendını tutundugu yerden tabı gormedıgın anda hooop yere... koltuklara tutunmaya basladı ondan cok korkuyorum ya tutunuyo ama tam denge saglayamıyo..sıralıyo uzanıyo cekıyo berbat yani...
günaydın yafyumm :) Allah yardımcın olsun
bu zamanlara ıkıncı aşerme dönemu dıyorlardı sanırrım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?