günaydın canım vakit kaybetmeden alsam iyi olur yeterince sağlıklı beslenebildiğimi düşünmüyorum açıkçası :26::26::26:günaydın canım ben de kullanmadım elevıt kullandım o da multıvıtamın gıbı bırsey herhalde vıtamınlerın cogu var..hatta ben emzırırken bıle aldım onu...gunde bır tane kullanmıyorsan bence al zaten recetesız de verılebılıyo zannedersem
tabi canım doldur dolabını gecenın bı yarısı canın bırsey cekerse ..meyve doldur ozellıkle ama abur cubur kılo yapar dıyene bak hıc yememıs gıbı hamılelıgınde..ye tatlıyı çıkar hakkıyı demıslerzaten...ben nasıl olayım uykusuz ve yorgun egenın peşınden yetısemıyoruz karı koca tutulmus her yerlerımız ya nasıl bır emeklemek o gırmedıgı yer yok dun yatakodasına gırmıs kapıyı da kapamıs bır cıglık geldı saftom kapı kapandı ya acamıyo korkudan bagırıyo ama kazalarda arttı tabı habıre dusuyo...bir de gözü kara yurucem dıye salıyo kendını tutundugu yerden tabı gormedıgın anda hooop yere... koltuklara tutunmaya basladı ondan cok korkuyorum ya tutunuyo ama tam denge saglayamıyo..sıralıyo uzanıyo cekıyo berbat yani...
bende aynılarını alıyordum cıcım bu arada balık yagını ne ettın sen alıyor musun
decavit + ferrum fort kullanmıştım biteli bir ay oldu şimdi sadece ferrum fort verdi kafam karıştı ben çalıştığım için yeterince yeterince beslenebildiğimi düşünmüyorum içim içiimi yiyor acaba doktor yazmadı ben yinede alsamıydım
bende gece kalkıyorum susuyorum ama yanındada canım şekerli bişi istiyo sonrada uykum kaçıyor
geçenlerde buz gibi meyve suyu içtim sabah kalktım boğazım ağrımış
Bide sıksık dolabın başına geliyorum kapağını açıyorum seyredip gidiyorum ne istediğimi bilmiyorum
günaydın kızlar nasılsınız
tınker canım ege hastaymış geçmıs olsun dıkkat et nazar degıyor kerataya sende test yapmışsın negatıfmış ancak hala adet olmamısın bence adet olursan önlemını al rahat edersın ben spiral taktırdım çok da rahatım
günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr nasılsınız bakimmmm ben çok yogun dolu ve acaip yorgun bi haftasonu geçirdim şimdide ayılabiliyim diee kahve içiommmmmmmmm
cumartesi ayşe meltem ve elifff ee tabi bide benn gesmelere gittik güzel bi günndüüüü günün sonundada damla sakızsız kahve içtikkkk
pazar günüde arkadaşla yeşilköy sahile gittik taş topladık birsürüüüü akvaryum için ordan çıktık bişiler yedik sonrada arkadaşın abisinin kız arkadaşına gittik okey oynadıkk bide martini içtikkkkkkkkk
Günaydın kepeleklerim biz geldiiiiiiiiiiikkkay ben bu haftasonu da hep rüyalarımda erkek bebeğim olduğunu gördüm kesin erkek olacak haa
bilin bakalımm bu kimmmmmmmmmmm
[
hoşgeldin canımm..hayır olsun inşallahhh...sağlıklı olsunn inşallahh...
banada erkek gb geliyorr...
annenle babanmı???
ya ortalarındakide benimmmmmmmmm
ay ortalarındakini farketmedimmkiiii...
günaydın canım geçmiş olsunnn çok çokkkherkese günaydın 1 haftalık bir aradan sonra burdayım oldukça yoğun bir hafta geçirdim ankaraya gittik alışveri yaptık kızıma bi sürü ciciler aldım yatağını aldık arabsını fln aldık kendimede bi sürü ciciler aldım tabi ki
sonra biraz hastalandım çok şidettli baş ağrım oldu baş ağrısı ile beraber mide bulantımda oldu ama şimdi çok şükür iyiym
yarın annemde geliyo kuşadasından çok mutluyum
bu arada bende 3 tane okudum yasin okuyamadım hastalanınca yattım kaldım öyle
siz neler yaptınız değişkil var mı sonr agelişmeler neler 1 haftalık açığımı kapatayım
günaydın bir uykusuz daha geldiii
günaydın bir uykusuz daha geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?