Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr nasılsınız bakimmmm ben çok yogun dolu ve acaip yorgun bi haftasonu geçirdim şimdide ayılabiliyim diee kahve içiommmmmmmmm
cumartesi ayşe meltem ve elifff ee tabi bide benn gesmelere gittik güzel bi günndüüüü günün sonundada damla sakızsız kahve içtikkkk

pazar günüde arkadaşla yeşilköy sahile gittik taş topladık birsürüüüü akvaryum için ordan çıktık bişiler yedik sonrada arkadaşın abisinin kız arkadaşına gittik okey oynadıkk bide martini içtikkkkkkkkk

günaydın kızlar nasılsınız

tınker canım ege hastaymış geçmıs olsun dıkkat et nazar degıyor kerataya sende test yapmışsın negatıfmış ancak hala adet olmamısın bence adet olursan önlemını al rahat edersın ben spiral taktırdım çok da rahatım

günaydın canım vakit kaybetmeden alsam iyi olur yeterince sağlıklı beslenebildiğimi düşünmüyorum açıkçası :26::26::26:

eheueh çok komik bide korkuyo bağırıyo iyiyimiş :)

oyy maşallahh yaa baya baya tabanvayı kullanmaya başladı hee :)
yürür yakında bu nesli çocugun gideceği yerler var demekki acelecii

bende aynılarını alıyordum cıcım bu arada balık yagını ne ettın sen alıyor musun

ya gülüm sen bana ilacın adını verdikten sonra gitmiştim işte eczaneye...
iki çeşidi var dedi..bende bilemedim ben sorayım gelirim twekrar dedim kaldı öylee...
tabiki balığın yerini tutmaz ama bol bol ceviz yemeye çalışıyorumm.ama gına geldi artıkkk... :120:

ay bende yapıyom onuu..kapağı açıyorumm.saf saf bakınıyorumm kapatıyorummm...

günaydın canım :)

Günaydın :)

oo gezmeye devam diyosun :)

Günaydın kepeleklerim biz geldiiiiiiiiiiikkk ay ben bu haftasonu da hep rüyalarımda erkek bebeğim olduğunu gördüm kesin erkek olacak haa

bilin bakalımm bu kimmmmmmmmmmm

Eklentiler

• $76872_466521302508_525972508_5428486_3684661_n.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 21
herkese günaydın 1 haftalık bir aradan sonra burdayım oldukça yoğun bir hafta geçirdim ankaraya gittik alışveri yaptık kızıma bi sürü ciciler aldım yatağını aldık arabsını fln aldık kendimede bi sürü ciciler aldım tabi ki
sonra biraz hastalandım çok şidettli baş ağrım oldu baş ağrısı ile beraber mide bulantımda oldu ama şimdi çok şükür iyiym
yarın annemde geliyo kuşadasından çok mutluyum
bu arada bende 3 tane okudum yasin okuyamadım hastalanınca yattım kaldım öyle
siz neler yaptınız değişkil var mı sonr agelişmeler neler 1 haftalık açığımı kapatayım

günaydın canım geçmiş olsunnn çok çokkk

günaydın bir uykusuz daha geldiii

günaydın canım nasılsın bende çooooook uykusuzum sorma gıtsın sabaha kadar oglumu pışpışladım vallahı kızın nasıl alıştınızmı bırbırınıze yakın resım yolla bana fatoşşşşş

zehraaaa canım ya bişi sorcam benim kızım gece uyuyunca 2 saatten fazla uyuyo bana sürekli uyandır emzir diolar ama uyandırırınca çıngar kopuyo sabaha kadar uyumuyor ve düzgün emmiyo ama kendi uyanınca hem çok güzel emiyo hem tekrar uyuyo ben napcam yaa

aaaaaa ayse dısında kımse günaydın demedı bana yaaaaaa nasılsınız dıye bıle sordum yazan yok vallahı alacagınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…