Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ikimiz çok iyi anlaşıyoruzda bazen dışardan gelenlere takılıp kızın huzurunu bozuyorum galiba
şimdi bir görsen melek calıo durmadan hanım onu duyunca susuyo

aaaaaa ayse dısında kımse günaydın demedı bana yaaaaaa nasılsınız dıye bıle sordum yazan yok vallahı alacagınız olsun

ayy ben görmedim bilemmm günaydınn şekerimmmmmmm ama banada demedi ayşe dışında kimse günaydınn takma yani uykusuz herkesss

canım bebegın daha ufak oldugu için sık sık emmesı gerek 1 saatte bır yanı hatta bazı doktorlar ılk zamanlar yarım saat bıle dıyor ama uyandırınca aglıyor dıyosun uyandırmadan al gögsüne memeyı sok agzına yavasca o zaman belkı aglamadan emer canım baktınkı olmuyo uyandırma ama 2 saatı pek geçmese ıyı olur çünkü daha ufak bıraz daha büyük olsa elleme uyanır acıkınca derım ama sımdı küçük henüz bırde dıkkat et sarılık bebeklerı çok uyutur takıp et bu durumu egerkı sarılık olursa genelede çok uyuyr bebekler ve sarılıgı emerek atıyor bebekler atamazsa ışık tedavısı alıyorlar canım ondan dıkkat et bu duruma

günaydın canım maşllah sana istanbulun altını üstüne getirmişin

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım sen biz kızımla iyiyiz sen nasılsın

Son düzenleme:

Bence uyandırmamalısın kendisi ne zaman acıkırsa ozaman uyanır zaten, geceleri sık sık uyandırmaya alıştırırsan sonra da sık sık uyanır, başına iş alırsın valla, onun uykuya da ihtiyacı var şimdi olur mu hiç öyle şey kim diyo bu şeyleri sana yaa

aaaaaa ayse dısında kımse günaydın demedı bana yaaaaaa nasılsınız dıye bıle sordum yazan yok vallahı alacagınız olsun

Günaydın kuşum, hoşgeldin ben dersteydim ancak gördüm mesajını kusura bakma

efettt ayşe faceye yüklemiş ama bende topige yükliyim barimm elif ayşem ve bennnnnn

Eklentiler

• $216152_183276945057185_100001246425347_503609_451734_n.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 28

Bu sarılık olayını bilmiyodum ben :26: :26: :26: Bişey daha öğrenmiş olduk

fatoşş kızımmm uyandır emzir bebeğin sarılık olur emzirmessen hemde aç kalır
o şimdi açlığuını toklugunu bılmezkı yavryum mideside kucuk yanı az az emebılrı sonra
hemen acıkır sık ısk uyandırıp emzırlenmısın tabıı kıı uyansın ağlasın sorun değil...
bak doktor ve hemşire dediki bize eğitimde ağlayan çocuktan korkmayın ağlayan çocuk
dinç çocuk sğalıklı çocuktur dedi sen emzırmezsen açlıktan baygın düşer yavrun gözünü seveyım
ağlarsa susar doyur yanii sarılık olmasını da engelelrsinn hemde zamanla düzene girer
sen çocuga uyma o senın düzenine uymaya alışsın kucagıan al sarıl ki senın yanında oldugunu bılsın
sakinleşsin :)
ben doğurmadım evet ama meltemı gördüm ayrıca eğtimine katıldım kitaplarını okudum
sık sık emzirmen lazım

gübnaydın canım :) okudularını not edeyım kalanını okursun ınsallah :)
cicilerinizde hayrılı olsunn

eee normal pek bi minnakmışım bennn yaaa orda kırk günlügüm tamm agzımdaki emzige baksana kafam kadar

yuh kırk gunlukken emzık mı alıodn kızz :)

günaydın şerocumm :)

ay inanki iki saattir selam vericemm sonrada çıktın diye yazmadımm..ayy günaydın canımmm...

nasılsınız anne ogul bakalım

ayy ben görmedim bilemmm günaydınn şekerimmmmmmm ama banada demedi ayşe dışında kimse günaydınn takma yani uykusuz herkesss

günaydınnnnn anam bızım ksadar uykusuz olamazlar kız sabahladım resmen

evet bende sarılıktan korkuyorum valla inşAllah olmadan atlatırız bu gunleri

sarılık için şerom yoksa uyandırmam da

ne bilim ayşeye zaten kucagıma alıyorum şarkılar sölüom ona elimi bir sıkıyo ki yavrum hissediyo ama işte bi uykusu kafama takıldı bugun babamızı erken çağırdık bi dr a gidelim bakalım ne dicekler

kıss dedim yaaa bi aylıkken kayseriy gitmişler otobüsle ee babamda izin vermemiş emzirmesine annemin tıkmışlar biberonuuu ee sonrada susturmak için biberon emzik ne varsa dayamışlar tirbiyesizlerr
nasılsınız anne ogul bakalım

günaydınnnnn anam bızım ksadar uykusuz olamazlar kız sabahladım resmen
ayyy haklısın valla siizn mazeretiniz var bebekler durmuyo ben zibidiligimden uykusuzumm
BU ÜÇ FISTIKTA NERDEN ÇIKTI HELEDE ORDADAKİ

gökten düştükkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…