maşallah maşallhhh...seninde böyle güzel kızın olur inşallahhh...eee normal pek bi minnakmışım bennn yaaa orda kırk günlügüm tamm agzımdaki emzige baksana kafam kadar
günaydın bir uykusuz daha geldiii
aaaaaa ayse dısında kımse günaydın demedı bana yaaaaaa nasılsınız dıye bıle sordum yazan yok vallahı alacagınız olsun
günaydın canım nasılsın bende çooooook uykusuzum sorma gıtsın sabaha kadar oglumu pışpışladım vallahı kızın nasıl alıştınızmı bırbırınıze yakın resım yolla bana fatoşşşşş
aaaaaa ayse dısında kımse günaydın demedı bana yaaaaaa nasılsınız dıye bıle sordum yazan yok vallahı alacagınız olsun
zehraaaa canım ya bişi sorcam benim kızım gece uyuyunca 2 saatten fazla uyuyo bana sürekli uyandır emzir diolar ama uyandırırınca çıngar kopuyo sabaha kadar uyumuyor ve düzgün emmiyo ama kendi uyanınca hem çok güzel emiyo hem tekrar uyuyo ben napcam yaa
günaydın canım maşllah sana istanbulun altını üstüne getirmişingünaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr nasılsınız bakimmmm ben çok yogun dolu ve acaip yorgun bi haftasonu geçirdim şimdide ayılabiliyim diee kahve içiommmmmmmmm
Cumartesi ayşe meltem ve elifff ee tabi bide benn gesmelere gittik güzel bi günndüüüü günün sonundada damla sakızsız kahve içtikkkk
Pazar günüde arkadaşla yeşilköy sahile gittik taş topladık birsürüüüü akvaryum için ordan çıktık bişiler yedik sonrada arkadaşın abisinin kız arkadaşına gittik okey oynadıkk bide martini içtikkkkkkkkk
günaydın canım sen biz kızımla iyiyiz sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız
ay bende yapıyom onuu..kapağı açıyorumm.saf saf bakınıyorumm kapatıyorummm... :1:[/quote .!.:
hoş geldiniz hayırdır inşallahgünaydın kepeleklerim biz geldiiiiiiiiiiikkkAy ben bu haftasonu da hep rüyalarımda erkek bebeğim olduğunu gördüm kesin erkek olacak haa
hoş geldin canım cicileriniz hayırlı olsun neler aldınız bakalımherkese günaydın 1 haftalık bir aradan sonra burdayım oldukça yoğun bir hafta geçirdim ankaraya gittik alışveri yaptık kızıma bi sürü ciciler aldım yatağını aldık arabsını fln aldık kendimede bi sürü ciciler aldım tabi ki
sonra biraz hastalandım çok şidettli baş ağrım oldu baş ağrısı ile beraber mide bulantımda oldu ama şimdi çok şükür iyiym
yarın annemde geliyo kuşadasından çok mutluyum
bu arada bende 3 tane okudum yasin okuyamadım hastalanınca yattım kaldım öyle
siz neler yaptınız değişkil var mı sonr agelişmeler neler 1 haftalık açığımı kapatayım
HOŞ GELDİN CANIM YERİM BEN O ASYAYI MİNİCİK GÖZÜKÜYOR BÜYÜK RESMİ YOKMUgünaydın bir uykusuz daha geldiii
zehraaaa canım ya bişi sorcam benim kızım gece uyuyunca 2 saatten fazla uyuyo bana sürekli uyandır emzir diolar ama uyandırırınca çıngar kopuyo sabaha kadar uyumuyor ve düzgün emmiyo ama kendi uyanınca hem çok güzel emiyo hem tekrar uyuyo ben napcam yaa
hoşgeldinnnn...çirkin kızınn çirkin anasıı....
canım bebegın daha ufak oldugu için sık sık emmesı gerek 1 saatte bır yanı hatta bazı doktorlar ılk zamanlar yarım saat bıle dıyor ama uyandırınca aglıyor dıyosun uyandırmadan al gögsüne memeyı sok agzına yavasca o zaman belkı aglamadan emer canım baktınkı olmuyo uyandırma ama 2 saatı pek geçmese ıyı olur çünkü daha ufak bıraz daha büyük olsa elleme uyanır acıkınca derım ama sımdı küçük henüz bırde dıkkat et sarılık bebeklerı çok uyutur takıp et bu durumu egerkı sarılık olursa genelede çok uyuyr bebekler ve sarılıgı emerek atıyor bebekler atamazsa ışık tedavısı alıyorlar canım ondan dıkkat et bu duruma
efettt ayşe faceye yüklemiş ama bende topige yükliyim barimm elif ayşem ve bennnnnn
herkese günaydın 1 haftalık bir aradan sonra burdayım oldukça yoğun bir hafta geçirdim ankaraya gittik alışveri yaptık kızıma bi sürü ciciler aldım yatağını aldık arabsını fln aldık kendimede bi sürü ciciler aldım tabi ki
sonra biraz hastalandım çok şidettli baş ağrım oldu baş ağrısı ile beraber mide bulantımda oldu ama şimdi çok şükür iyiym
yarın annemde geliyo kuşadasından çok mutluyum
bu arada bende 3 tane okudum yasin okuyamadım hastalanınca yattım kaldım öyle
siz neler yaptınız değişkil var mı sonr agelişmeler neler 1 haftalık açığımı kapatayım
eee normal pek bi minnakmışım bennn yaaa orda kırk günlügüm tamm agzımdaki emzige baksana kafam kadar
Bence uyandırmamalısınkendisi ne zaman acıkırsa ozaman uyanır zaten, geceleri sık sık uyandırmaya alıştırırsan sonra da sık sık uyanır, başına iş alırsın valla, onun uykuya da ihtiyacı var şimdi olur mu hiç öyle şey kim diyo bu şeyleri sana yaa
Günaydın kuşum, hoşgeldinben dersteydim ancak gördüm mesajını kusura bakma
ay inanki iki saattir selam vericemm sonrada çıktın diye yazmadımm..ayy günaydın canımmm...
ayy ben görmedim bilemmm günaydınn şekerimmmmmmm ama banada demedi ayşe dışında kimse günaydınn takma yani uykusuz herkesss
efettt ayşe faceye yüklemiş ama bende topige yükliyim barimm elif ayşem ve bennnnnn
Anaaaammmm yanaklara bak tam ısırmalık
günaydın canım sen biz kızımla iyiyiz sen nasılsın
canım bebegın daha ufak oldugu için sık sık emmesı gerek 1 saatte bır yanı hatta bazı doktorlar ılk zamanlar yarım saat bıle dıyor ama uyandırınca aglıyor dıyosun uyandırmadan al gögsüne memeyı sok agzına yavasca o zaman belkı aglamadan emer canım baktınkı olmuyo uyandırma ama 2 saatı pek geçmese ıyı olur çünkü daha ufak bıraz daha büyük olsa elleme uyanır acıkınca derım ama sımdı küçük henüz bırde dıkkat et sarılık bebeklerı çok uyutur takıp et bu durumu egerkı sarılık olursa genelede çok uyuyr bebekler ve sarılıgı emerek atıyor bebekler atamazsa ışık tedavısı alıyorlar canım ondan dıkkat et bu duruma
Bence uyandırmamalısınkendisi ne zaman acıkırsa ozaman uyanır zaten, geceleri sık sık uyandırmaya alıştırırsan sonra da sık sık uyanır, başına iş alırsın valla, onun uykuya da ihtiyacı var şimdi olur mu hiç öyle şey kim diyo bu şeyleri sana yaa
fatoşş kızımmm uyandır emzir bebeğin sarılık olur emzirmessen hemde aç kalır
o şimdi açlığuını toklugunu bılmezkı yavryum mideside kucuk yanı az az emebılrı sonra
hemen acıkır sık ısk uyandırıp emzırlenmısın tabıı kıı uyansın ağlasın sorun değil...
bak doktor ve hemşire dediki bize eğitimde ağlayan çocuktan korkmayın ağlayan çocuk
dinç çocuk sğalıklı çocuktur dedi sen emzırmezsen açlıktan baygın düşer yavrun gözünü seveyım
ağlarsa susar doyur yanii sarılık olmasını da engelelrsinn hemde zamanla düzene girer
sen çocuga uyma o senın düzenine uymaya alışsın kucagıan al sarıl ki senın yanında oldugunu bılsın
sakinleşsin :)
ben doğurmadım evet ama meltemı gördüm ayrıca eğtimine katıldım kitaplarını okudum
sık sık emzirmen lazım
ıyıyız bızde oglumu uyutmaya çalışıyorum işte yaramaz
kıss dedim yaaa bi aylıkken kayseriy gitmişler otobüsle ee babamda izin vermemiş emzirmesine annemin tıkmışlar biberonuuu ee sonrada susturmak için biberon emzik ne varsa dayamışlar tirbiyesizlerrfatoşş kızımmm uyandır emzir bebeğin sarılık olur emzirmessen hemde aç kalır
o şimdi açlığuını toklugunu bılmezkı yavryum mideside kucuk yanı az az emebılrı sonra
hemen acıkır sık ısk uyandırıp emzırlenmısın tabıı kıı uyansın ağlasın sorun değil...
bak doktor ve hemşire dediki bize eğitimde ağlayan çocuktan korkmayın ağlayan çocuk
dinç çocuk sğalıklı çocuktur dedi sen emzırmezsen açlıktan baygın düşer yavrun gözünü seveyım
ağlarsa susar doyur yanii sarılık olmasını da engelelrsinn hemde zamanla düzene girer
sen çocuga uyma o senın düzenine uymaya alışsın kucagıan al sarıl ki senın yanında oldugunu bılsın
sakinleşsin :)
ben doğurmadım evet ama meltemı gördüm ayrıca eğtimine katıldım kitaplarını okudum
sık sık emzirmen lazım
gübnaydın canım :) okudularını not edeyım kalanını okursun ınsallah :)
cicilerinizde hayrılı olsunn
yuh kırk gunlukken emzık mı alıodn kızz :)
günaydın şerocumm :)
ayyy haklısın valla siizn mazeretiniz var bebekler durmuyo ben zibidiligimden uykusuzummnasılsınız anne ogul bakalım
günaydınnnnn anam bızım ksadar uykusuz olamazlar kız sabahladım resmen
BU ÜÇ FISTIKTA NERDEN ÇIKTI HELEDE ORDADAKİ
çokmu yaramazlık etti canım aman dikkat et grip falan olmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?