- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
sağol canım eee nasılsıngünaydın canım geçmiş olsunnn çok çokkk
günaydın canım maşllah sana istanbulun altını üstüne getirmişin
günaydın canım sen biz kızımla iyiyiz sen nasılsın
hoş geldiniz hayırdır inşallah
hoş geldin canım cicileriniz hayırlı olsun neler aldınız bakalım
HOŞ GELDİN CANIM YERİM BEN O ASYAYI MİNİCİK GÖZÜKÜYOR BÜYÜK RESMİ YOKMU
günaydın kızlarrrr biz geldüüük
kızlar artık karnım sertleşmeye ve çıkmaya başladı sonunda
hiç hamile gibi değilsin dediklerinde çok üzülüyodum şimdi biraz biraz belli olmaya başladı sanursam
sizler nasılsınız bakalım???
çirkin gece anamı aglattı vallakalkar kalkmaz kahveye dadandım
nasılsınız anne ogul bakalım
Bence uyandırmamalısınkendisi ne zaman acıkırsa ozaman uyanır zaten, geceleri sık sık uyandırmaya alıştırırsan sonra da sık sık uyanır, başına iş alırsın valla, onun uykuya da ihtiyacı var şimdi olur mu hiç öyle şey kim diyo bu şeyleri sana yaa
kızzz ööle değilmişş bakkk...sen ben tecrübesiziz sus sesini çıkarmaaa...
Günaydın kuşum, hoşgeldinben dersteydim ancak gördüm mesajını kusura bakma
günaydın kızlarrrr biz geldüüük
kızlar artık karnım sertleşmeye ve çıkmaya başladı sonunda
hiç hamile gibi değilsin dediklerinde çok üzülüyodum şimdi biraz biraz belli olmaya başladı sanursam
sizler nasılsınız bakalım???
günaydınnn hayırlı haftalar kızlarrrr biz geldikk.nasılsınızzz ne var ne yok bakalım görüşmeyeli. biz iyiyiz cok şükür bulantılarla mücadele etmekteyiz herzamanki gibi ama eskiye göre biraz hafifledi gibi inş. dahada azalıcak ve hiç kalmıcak. .
günaydınlarrrrrrrr maşalllahhh 4 ünüzedeeeeeeeeeee
canım demek sen dün memleketindeydin bende samsundaydım...Canlarım benim...
Dün gelemedim kusuruma bakmayın...Bugün size memleketimden ailemin yanından Değirmenderemden yazıyorum :)
Evett Rabbim nasip etti...Hiç bir aksilik takıklık olmadan biz rüzgar gibi geliverdik evimize.Kimse ne rapor sordu ne bişi hatta hamile oldugumu bile anlamadılar sanki :) Ucakta gayet rahattı ve sadece 1saat 5dakika sürdü...Eve girdim...Aksam 5 otobüsüyle eşimi yolcu ettim;kıyamam benı bıraktı teslim etti ve gittiİyi ki var...Hemende özledim kocişimi...Sürekli msjlasıoruz eski günlerdeki gibi arasıoruz böyleside fena değil aslında :)
Geldiğim gibi kendımı sokaklara attım..Dayımlara çıktık..Şimdi de ordayım;onların yanında kaldım.Nasipse sabahta babamlarla İzmit te hastane arastırması yapıp bir öngörüşme yapacagım.Bana şans dileyin canlar bir an önce surdan iyi bir doktor bulayım ve kendımı teslim edeyim...
Sizleri özledim..Nasılsınız acaba neler yapıosunuz ve hrsey yolunda dimi?
tek okudugum Tinker ımın hala adet olmadıgı;hayırlısyla gelsın su kırmızıda kurtul canın stresten ha bir de İdilişkomm sen de kustun mu rahatsızlandın mı şimdi iyi misin kıyamam...
diğer tüm kuzularım yine aranızdayım çok şükür...haberleri takip ediyorum sizleri çok seviyorum koccaman öpücükler gönderıorumbu arada Bilge yine delirmiş durumda her yerini sert bir sekilde fırlatıo ama canım yanıo artık ne böbrek kaldı ezilmedik ne mide ne kaburga napalım annelik hiç kolay iş değil..Cennet bile ayaklarının altına serilmiş...Ne mutlu bize ki Rabbim bu güzel duyguyu yasattı!
Bu duyguyu yasamak isteyen tüm kadınlarımıza Rabbim tez zamanlarda yasatsın ınsallah !!!
Allah'a emanet olun canlarım!!
çok güzel görünüyorsunuzzefettt ayşe faceye yüklemiş ama bende topige yükliyim barimm elif ayşem ve bennnnnn
günaydın canım hosgeldın ıyıyım sen nasılsın karnın çıkmaya basladı demek masallah
günaydınnn hayırlı haftalar kızlarrrr biz geldikk.nasılsınızzz ne var ne yok bakalım görüşmeyeli. biz iyiyiz cok şükür bulantılarla mücadele etmekteyiz herzamanki gibi ama eskiye göre biraz hafifledi gibi inş. dahada azalıcak ve hiç kalmıcak. .
günaydın canım benim hoşgeldiniz...sende bendensin bulantıların bnm gibi 14.haftanda bitecek...günaydınnn hayırlı haftalar kızlarrrr biz geldikk.nasılsınızzz ne var ne yok bakalım görüşmeyeli. biz iyiyiz cok şükür bulantılarla mücadele etmekteyiz herzamanki gibi ama eskiye göre biraz hafifledi gibi inş. dahada azalıcak ve hiç kalmıcak. .
teşekkür ederiz hayatımmgünaydınlarrrrrrrr maşalllahhh 4 ünüzedeeeeeeeeeee
GAMZE ve SELİZ hoşgeldinizzz...
SELİZ KARNIN ÇIKMAMIŞ DİYENLERE HİİİİİİİÇ ALDIRMAA..İLK HAMİLELİKLERDE GEÇ ÇIKIYORR.VE ZAYIFLARINDA GEÇ ÇIKIYORR...BEBEĞİN SAĞLIKLIYSA BOŞVERR...
bende iyiyim canım...evet karnım çıkmaya başladı diye seviniyorum..benimle aynı hafta olan bide 3 hafta olan arkadaşlarım var.onların acayip göbüşleri çıktı benim çıkmadı diye sorun ediyordum dr.normal olan seninki desede..birazda hamiş olduğum belli olsun diye karnımı ittiriyordum ama yoruluyordumoğluşun nasıl???hala yoruyormu senii??
günaydın canım benim hoşgeldiniz...sende bendensin bulantıların bnm gibi 14.haftanda bitecek...
teşekkür ederiz hayatımm
hoşbulduk elif..herkes 5.ayına girdin daha çıkmadı diyor morelim bozuluyordu.gerçi bizim sülaledeki kızların hamileliklerinde hep geç çıkıyor ama şuanda benimle aynı hafta hamile olanlar var onlarla kıyaslanıyorum tabii.gerçi 20 haftalık bir arkadaşımız var cuma günü bendeydi 11 kilo almış afedersinizyarmagül gibi olmuşş.beni görünce onun moreli bozuldu dr.ona diyet vermiş...şekeri yükselmiş.öyle olmakta istemem ama geçen hafta çıkmaya başladı karnım...artık dikkatle bakan anlar hamiş olduğumusanırım seninde baya bi geç çıkmıştı
hoşbulduk elif..herkes 5.ayına girdin daha çıkmadı diyor morelim bozuluyordu.gerçi bizim sülaledeki kızların hamileliklerinde hep geç çıkıyor ama şuanda benimle aynı hafta hamile olanlar var onlarla kıyaslanıyorum tabii.gerçi 20 haftalık bir arkadaşımız var cuma günü bendeydi 11 kilo almış afedersinizyarmagül gibi olmuşş.beni görünce onun moreli bozuldu dr.ona diyet vermiş...şekeri yükselmiş.öyle olmakta istemem ama geçen hafta çıkmaya başladı karnım...artık dikkatle bakan anlar hamiş olduğumusanırım seninde baya bi geç çıkmıştı
tamam şekerim aldırmam sen sinirlenmeyeterki...
evet kadınlar hep konuşurlar...yanii biiizz..
nişanlanırsın düğün nezaman,evlenirsin çocuk nezaman,hamile kaldık karnın nezaman çıkacak,karnın çıkar bu sefer doğum nezaman,doğum yaparsın buseferde 2.çocuk nezaman??sorular sorular hiç bitmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?