Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrrr biz geldüüük
kızlar artık karnım sertleşmeye ve çıkmaya başladı sonunda
hiç hamile gibi değilsin dediklerinde çok üzülüyodum şimdi biraz biraz belli olmaya başladı sanursam

sizler nasılsınız bakalım???

günaydın canım geçmiş olsunnn çok çokkk
sağol canım eee nasılsın

bebek arabası yatağını aldık battaniye hastane çıkışı fln badeiler yaza giymesi için kot etekler tulumlar fln aldım daha var eksikler ama bayağı bi alışveriş yaptık

kimse özet geçmemiş gelişmeler nerler

günaydın canım hosgeldın ıyıyım sen nasılsın karnın çıkmaya basladı demek masallah

günaydınnn hayırlı haftalar kızlarrrr biz geldikk.nasılsınızzz ne var ne yok bakalım görüşmeyeli.biz iyiyiz cok şükür bulantılarla mücadele etmekteyiz herzamanki gibi ama eskiye göre biraz hafifledi gibi inş. dahada azalıcak ve hiç kalmıcak..

çirkin gece anamı aglattı valla kalkar kalkmaz kahveye dadandım

yerim onuu...
nasılsınız anne ogul bakalım

iyiyz canım çok şükürrr...bu ara biraz babamızdan ayrı olduğumuz içinn moralimiz bozukkk...
onun dışında bi sorun yok çok şükürr...

günaydınlarrrrrrrr maşalllahhh 4 ünüzedeeeeeeeeeee

GAMZE ve SELİZ hoşgeldinizzz...
SELİZ KARNIN ÇIKMAMIŞ DİYENLERE HİİİİİİİÇ ALDIRMAA..İLK HAMİLELİKLERDE GEÇ ÇIKIYORR.VE ZAYIFLARINDA GEÇ ÇIKIYORR...BEBEĞİN SAĞLIKLIYSA BOŞVERR...

canım demek sen dün memleketindeydin bende samsundaydım...
tarif ettiğin yere gittim bebişkoya dediğin gibi en güzel bebek mağzası ordaydıı.senin bilgeye aldığın yerden bende kızıma birsürü bişeyler aldımnerdeyse baya bişey aldık..çok sağol canımmm iyiki sormuşum sana.çünkü samsunda doğrudüzgün başka bebek mağzaları bulamadık..

uçakta sorun yaşamadığına çok ama çok sevindim..artık anneciğinin ve babacığının yanındasın..doktor işini halledersin hiç korkma...benim ablamın doğumu pazara gelmişti aslında hafta içi olacaktı ama pazar suyu gelmişti..pazar günüde hangi dr.varsa o yapıo doğumunu ablamın kendi doktoru bebek doğduktan sonra gelmişti..5 dk bakıp gitmişti.ablam o nöbetçi dr.kdr memnun kaldıki 2.bebeğinde ona gitmişti..oyüzden sende memnun kalırsan hiç sorun olmaz canım..çok yaklaştı artık k.ç.i.b
bilegemede tabi...öpüyorum sizi...
efettt ayşe faceye yüklemiş ama bende topige yükliyim barimm elif ayşem ve bennnnnn
çok güzel görünüyorsunuzz
günaydın canım hosgeldın ıyıyım sen nasılsın karnın çıkmaya basladı demek masallah

bende iyiyim canım...evet karnım çıkmaya başladı diye seviniyorum..benimle aynı hafta olan bide 3 hafta olan arkadaşlarım var.onların acayip göbüşleri çıktı benim çıkmadı diye sorun ediyordum dr.normal olan seninki desede..birazda hamiş olduğum belli olsun diye karnımı ittiriyordum ama yoruluyordumoğluşun nasıl???hala yoruyormu senii??

günaydın canım hosgeldınız ıyıyız sen nasılsın bulantılarda azalmış ne güzel

sorma ya moralini bozmak istemem ama benim haşen daha devam ediyor desem yeridir geçti bitti diyorum yeniden başlıyor 2 gün resmen yatırdı beni baş ağrısı ve mide bulantısı o derece yani çok şükür bugün iyyim ama

günaydın canım benim hoşgeldiniz...sende bendensin bulantıların bnm gibi 14.haftanda bitecek...
günaydınlarrrrrrrr maşalllahhh 4 ünüzedeeeeeeeeeee
teşekkür ederiz hayatımm

hoşbulduk elif..herkes 5.ayına girdin daha çıkmadı diyor morelim bozuluyordu.gerçi bizim sülaledeki kızların hamileliklerinde hep geç çıkıyor ama şuanda benimle aynı hafta hamile olanlar var onlarla kıyaslanıyorum tabii.gerçi 20 haftalık bir arkadaşımız var cuma günü bendeydi 11 kilo almış afedersinizyarmagül gibi olmuşş.beni görünce onun moreli bozuldu dr.ona diyet vermiş...şekeri yükselmiş.öyle olmakta istemem ama geçen hafta çıkmaya başladı karnım...artık dikkatle bakan anlar hamiş olduğumusanırım seninde baya bi geç çıkmıştı

dert etme karnını çıkar herkesın farklıdır yapısı ıyı oglum baya yoruluyorum sorma diş sıkıntısı var mahvedıyo benı huysuz baya ve uyumuyo yanı kuş uykusuna yatıyor

günaydın arkadaşlar mrb.
benim 25 nisanda adet olmam gerkiyordu ama hala olmadım.
28 nisanda test yaptım kendim negatif çıktı.
acaba hamilemiyimdir ki

offffffffffff sabahtan beri 5. bardak ama hala ve hala ayılmadım ya bi yıgında iş ver karıştımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay ben bu gece ruyamda pempe danayı gördümm diyorum kı kız gel bi boğaz turu yapalım
içim sıkıldı bunaldım gezelim tozalım diyorum ya bılmemkı fln diyo hadı gel gel dıyorum
tam gıderken yelizi görüyrouz üöçümüz gidicek oluyoruz balık yiyelım fln diyopruz böle
rüyamda bile yemek yıoyorum yaa

ah canım bı an önce gecer ınsallah bulantıların çok zor :) ama gecıcek

günaydın :)

günaydın selizcimm
ay şöle konusuo ya kadınalr kıl oluyorum saç baş dalasım gelıyo ayyyy
herkes bır dğeilki yaa bak sinirlendım gene sen aldırma onlaraa
son gunelrın gelıncede başlarlar sen nası doğurcan demeye kafana bi sürü şey sokarlar
zor biliyorum ama aldırma şekerim...

canımm benimde hemen çıkmadı göbeğimm..ama bazen öyle bi şişiyordukii..gazdann tabi...heves ediyordumm.nezaman çıkacak diyee.KK da araştırıp duruyodumm...
sonra aşı için gittiğimde hemşireye sordum niye çıkmadı diyee.senin iç karnın geniş yattığında dikkat ettim yanlara doğru yayıldı dedi..hakkatende öylee..uzandığımda yayılıyo karnım...ama şimdi hiç takıntılı değilimm.insan düşünüyorr.yarım kiloluk şey nekadar çıkaracak karnımı diyee...yeni yeni çıkıyo iştee... :97:

yaaa bu nasıl bir havadır 10 dk önce günlük güneşlikdi şimdi bardakdan boşalırcasına yağmur yağıyor of yaa bu ne böyle

ayyyynen öylee kelimesi kelimesinee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…