Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar nasılsınız göbek başkalarıyla göbek yarıştırmayın benim ilk kızımda kocamandı karnım bu
nda 6 ay bitince çıkmaya başladı insanın birinci ikinci hamileliği bile fark ediyorki siz başkalarıyla kıyaslamayın kendinizii ben 34. haftadayım henüz 6 kilo aldım ama bebek büyüyor üzülmeyin

canım zaten normalde iyi doktorların tek dedigi şey hamilelik boyunca her ay için bir kilo almak çok çok normal ve en saglıklısı ama işte insan hamile kalınca bebek te beslensin diye eline ne geçtiyse yiyo ama aslında bebege çok yararı olmuyo ve kadın kilo almaya başlıyo arkadaşlar daha iyi bilir bu konuyu ama hamilelikte anne vücuduna degil bebege yarayan bazı besinler ve beslenme şekilleri var aslında hamile kalınca öyle bi diyet yapılsa hem bebiş gelişir hemde anne hamilelik boyunca çok kilo almadıgı için dogumda daha kolay olur dogum sonrası kiloları vermektee

aynen katılıyorum canım...
neyse şimdilik gayet iyiyim çok şükür..
zaten göğüslerimde sertleşmeye başladı...göğüs uçlarım daha koyulaşmaya başladı.yavaş yavaş vücudum değişime başladı..

gerçi daha 5 ay var ama ben anneliğe baya bi hazırım psikolojik olarak..

kızlar ben biraz çıkıyorum.26 gün sonra yine sınavlarım var ve daha yetişecek birsürü konu var onlara çalışmam lazım...hepinizi öpüyorum ara ara gelirim..byee:80:

kızlarrr canınızz çekmesinnn...kavun sezonunu açtımmm... pazarcı alabilirsiniz güzel deyince aldımm..ohh bee yaz gibisi yokkk...bol bol meyveeeeeeeeeeee.....

yemeğimizi yedik geldik işler gene bi sürü izinden sonrda hiç çekilmiyor yaa kızım çok haraketli nazar değmesin annesine teklemler yumruklar savurup duruyor 10 mayıs da kontolum var kızımı özleidm kızımı görüem çok heycanlıyım annemde gliyo kuşadasından yarın akiam yola çıkıcak

ay sorma ne nane molla çıktı bu benim oğlum ay vallahi..spirale gelince ben hayatta acıp ta taktıramam orama o şeyi kız elle muayenede bile deli ediyom dru çok korkarım o seyden ben:18:
eheueh çok komik bide korkuyo bağırıyo iyiyimiş :)

oyy maşallahh yaa baya baya tabanvayı kullanmaya başladı hee :)
yürür yakında bu nesli çocugun gideceği yerler var demekki acelecii
evet ben 9 aylık yurumusum egenın de az kaldı bana kalırsa ..bır de tıpı gor nasıl soluk soluga kalıyo anlatamammühim işler yapıyor zatıııı muhterem ege bey
bilin bakalımm bu kimmmmmmmmmmm

canım bence de emzır aklına geldıkce ben egeyı mememden ındırmedım hıc yaka ıgnesı gıbı dusun ...kucaga kokuma ole alıştı zaten ama sırf kı sarılık olmaması ıcın ama gel gor kı oldu hatta 2 gece yattık ısık aldık hatırlamak dahı ıstemıyorum ...eskıden su verılırmıs sımdı yenı moda vermıyorlar annem eskıden verırdık kalmazdı bebegın bırseyı dıyor bız vermedık sıvısız kaldı bebek..anne sutu tam gelmıyor cunku...aam gıbı bı bır hafta on gune gelıyo sut..dıger turlu sulu bırsey gelıyo ama kolostrum cok onemlı ılk 7 gunde oluyormus o nedenle bol bol emzır bırak uyansın zilli daha duzen kurman ıcın cook erken canım benım..onun dıs dunyaya alışmadı kı duzen kurasın duzen ısı 1 aydan sonra baslar..hatta 2-3 aylık olmadan duzene gıremez bebek..sen emzır ınsanların bıldıgı var..benım ıkıncı olsun hatta su da vercem vallahı sarılıkta cok beter oluyorlar cunku...
Bebegının cıyaklamasının sebebı gaz sancısıdır canım ayacıklarına sıcak havlu koy ..bır de gobegı dustuyse her gun mutlaka yıka ve masaj yap ..hem rahatlıyor hem de kolay buyuyorlar...

kızlarrr canınızz çekmesinnn...kavun sezonunu açtımmm... Pazarcı alabilirsiniz güzel deyince aldımm..ohh bee yaz gibisi yokkk...bol bol meyveeeeeeeeeeee.....

allah seni ne yapmasın demek almadın balık yağını..kızım sene dedim ya tarif ettim ...hayretsin elif hamılelıkte balık ıhmal edılır mı ya..cevız ayrı balık ayrı...

pabucumun erkeği hakketten düştüğü zaman nasıl ağlıyor gör yüzüne bırsey dokunsun hemen çığlığı basıyo ya...yaşlı yaşlı hem de ...ben goruyorum bırsey olmadıgını ama ege bey fazla nazlı çıktıbir de bana sarılıyor ağlarken gorsen...dund babasının tişörtüne ağlarken sümüklerini sürdü babası dondu kaldı...iyi be hem teselli ver hem de sümüğünü sürsün diyo..ay sümüklü resimlerini çektim egenın iğrenmıyecegınızı bılsem yuklerım buraya aksama

allah seni ne yapmasın demek almadın balık yağını..kızım sene dedim ya tarif ettim ...hayretsin elif hamılelıkte balık ıhmal edılır mı ya..cevız ayrı balık ayrı...

evet almadımm... :26: yaa adam ozaman iki çeşidi var dedi..bazıları balığın ciğerindenmi ne yapılıyomuş zararlıymış yaa.senin dediğini tam anlamadı..o gün bugün kaldı...almam lazım biliyorumm...

ay yükle yüklee..tiksinmeyizzz....

kızlarrr canınızz çekmesinnn...kavun sezonunu açtımmm... pazarcı alabilirsiniz güzel deyince aldımm..ohh bee yaz gibisi yokkk...bol bol meyveeeeeeeeeeee.....

yarasın tosuncuğa
en sevdiğim olanı yiyosun ve canınız çekmesin diyosun çekti bile akşama gidemde kavun bakem

yarasın tosuncuğa
en sevdiğim olanı yiyosun ve canınız çekmesin diyosun çekti bile akşama gidemde kavun bakem

ayy canım çok pardonn..ama artık çıktı ya ondan rahat rahat söyledimm..al al...valla yazın bana 7/24 kavun versinlerr banamısın demem...bayılıyorummm...

ayy canım çok pardonn..ama artık çıktı ya ondan rahat rahat söyledimm..al al...valla yazın bana 7/24 kavun versinlerr banamısın demem...bayılıyorummm...

bende öle ya aslında gördüm geçende almadım iyi çıkmaz diye kızıma bulduğum isim nasıl

bende öle ya aslında gördüm geçende almadım iyi çıkmaz diye kızıma bulduğum isim nasıl

SUDE güzel isimm...kibar geliyor kulağa ve modernnn...anlamıda iyiysee listene ekle canımm....
ayy benim hiç isim derdim olmadı..beyfendi koydu ismini tee yıllar öncesindenn...
aman gerçi Allah biliyor yaa..tek derdim onu kucağıma almak...

bugünki ojelerim cumartesi günü ayşoşlarla aldımm bakır rengi simmli ojelerimm

Eklentiler

• $Yeni Resim.webp
    18 KB · Görüntüleme: 20

anlamı karışık ezilmiş büzülmüş
aaaaaaay bende biran önce isim derdinden kurtulsam yaf insan hiç bi ismi beğenemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…