anlamı karışık ezilmiş büzülmüş
aaaaaaay bende biran önce isim derdinden kurtulsam yaf insan hiç bi ismi beğenemiyor
belki yüzünü gördüğünde karar verirsinn..bu olmalı diyee...
belkide canımmmmmmmmmm:26::26::26::26:
ayyy canımm isim olayına bu kadar takılma yaaa insanın kafasında belirleniyo zaten bi kaç isim dogduktan sonra bile olsa karar verirsin bi tanemesela ben küçüklügümden beri ya eylem yada asya diyodum hep koyucam kızım olursa inşallah oglum olursada ateş toprak rüzgar 3 ünden biriii
haklısın canım korkuyorum aile büyüklerimden birinin aaa şu isim güzelmiş koy demesinden
mesela anne annem başlamış ben azime ismini severim diyeee
ayy evet sagdan soldan hep derler zaten yok şunu koy yok bunu koyy bilmem ne benim adımda aslında funda olucakmış ben dogmak üzereyken funda gülümsün diye bi şarkı varmış annemde çok seviyomuş hep funda olucak diyomuş ama ben dogunca amcamın eşi aramış demişki benim kıızın adına uygun olsun deniz kızın adıda benimkinide yeliz koymuşlarrr
Yıldız ismini yüzünü görünce karar ver bence
ben kızıma 1 hafta asya dieyemedim neredeyse hep hiç sevmedigim halde azra dedim
yada elif dedim bir türlü alışamamıştım
isim zor ya bizde helan daha karar veremedik artık ismi ile konuşalım kızımızala diyoruz ama karar veremiyoruz
canım benim geçmiş olsun sarılıkmı olmuş asyacık bizim burda sarı örtü örterler sarılığı alırmışDoktora gittik geldikkkkk
Teyzesi çok sevdi kızımı sıpada onun yanında pek cırlamadı
kan gruplarımızdan dolayı o a grubu ben 0 grubu sarılık olabilir dedi test yaptırcaz yarın dogum yaptıgım hastanede inşAllah bişi olmaz
Nesli annemde dio su verirdik die ben 1 defa şekerli su verdim eskiden sarılık olmasın die veriolarmış
olmazsa normal su vercem günde bi kaç kaşık,
eve geldik gögüslerim öle dolmuştu ki sızısından duramaz haldeydim sabah 5 ten beri almıyordu gögüsümü süt sagdım hemen biberonu hemen aldı cadaloz normalde dili ile itekliyordu acıkınca demekki
rezene cayı verdi bide 30cc kaşıkla ver dedi gazıda benden geçmiş dün biraz baharatlı yemiştim o yapmıştır dedi
hergün en az 1 defa yag ile masaj yapacaksın dedi bide fitil verdi bakalım şimdilik sızdı o aglamaya ben olsam bu sattte kadar hayatta dayanamazdım valla
canım ne bileyim ben bu kadar zorluk çekipte birilerinin bi isim koymasından endişeleniyorumYıldız ismini yüzünü görünce karar ver bence
ben kızıma 1 hafta asya dieyemedim neredeyse hep hiç sevmedigim halde azra dedim
yada elif dedim bir türlü alışamamıştım
canım benim geçmiş olsun sarılıkmı olmuş asyacık bizim burda sarı örtü örterler sarılığı alırmış
canım ne bileyim ben bu kadar zorluk çekipte birilerinin bi isim koymasından endişeleniyorum
Doktora gittik geldikkkkk
kan gruplarımızdan dolayı o a grubu ben 0 grubu sarılık olabilir dedi test yaptırcaz yarın dogum yaptıgım hastanede inşAllah bişi olmaz
Nesli annemde dio su verirdik die ben 1 defa şekerli su verdim eskiden sarılık olmasın die veriolarmış
eve geldik gögüslerim öle dolmuştu ki sızısından duramaz haldeydim sabah 5 ten beri almıyordu gögüsümü süt sagdım hemen biberonu hemen aldı cadaloz normalde dili ile itekliyordu acıkınca demekki
rezene cayı verdi bide 30cc kaşıkla ver dedi gazıda benden geçmiş dün biraz baharatlı yemiştim o yapmıştır dedi
hergün en az 1 defa yag ile masaj yapacaksın dedi bide fitil verdi bakalım şimdilik sızdı o aglamaya ben olsam bu sattte kadar hayatta dayanamazdım valla
aslında öle abartı bir sarılık yok ama çoğalmasını istemiyorum
kimsenin koymasına izin verme ben son zamanlarda inciden vazgeçince kayınvalidem aylin koy demeye başladı sinir oluyordum ama yinede koymam yani :)
Eki Görüntüle 188396 Eki Görüntüle 188397 Eki Görüntüle 188395
evet bayanlarrr işte bizim son halimiz..elif teyzesinin onayı üzerine sümüklü fotosunu da koydum ege nin...bu arada şu an itibariyle gecikmeli de olsa adet oldum
ayyyyyyyy nesli istanbulda olsaydınız yada ben oralarda olsaydımmmmmmm bu egeyi yerdim yerdim valla yaaaaaaaaaaaaaa
kuşum menimmm yazdıklarını okuyorum henüz annelik adına bir tecrübem olmadığı içinde yorum yapamadım..hani uyandırma bırak uyusun desem bi türlü uyandır emzir desem bitürlüüDoktora gittik geldikkkkk
canım bizde isim koyamayacğız gibi görünüyor..eniyisi bizde sona anda fatoş gibi kura çekeriz..isim zor ya bizde helan daha karar veremedik artık ismi ile konuşalım kızımızala diyoruz ama karar veremiyoruz
ay yerim ben o cadalozuu..kızlar bayılıyorum böyle bebeklerinizi anlatmanıza..dört göz yapışıyorum valla ekrana...
Rabbim banada nasip etsinn böyle paylaşmayı inşallahhh...
ay ne alaka bilmiyorumm bizim ordada sarı çiçek falan koyarlar kadının yanınaa.bebek sarılık kapmasın deyüüü...
evet bayanlarrr işte bizim son halimiz..elif teyzesinin onayı üzerine sümüklü fotosunu da koydum ege nin...bu arada şu an itibariyle gecikmeli de olsa adet oldum
çok tatlı ve doğal yaEki Görüntüle 188396 Eki Görüntüle 188397 Eki Görüntüle 188395
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?