Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
anlamı karışık ezilmiş büzülmüş
aaaaaaay bende biran önce isim derdinden kurtulsam yaf insan hiç bi ismi beğenemiyor

belki yüzünü gördüğünde karar verirsinn..bu olmalı diyee...

belkide canımmmmmmmmmm:26::26::26::26:

ayyy canımm isim olayına bu kadar takılma yaaa insanın kafasında belirleniyo zaten bi kaç isim dogduktan sonra bile olsa karar verirsin bi tanemesela ben küçüklügümden beri ya eylem yada asya diyodum hep koyucam kızım olursa inşallah oglum olursada ateş toprak rüzgar 3 ünden biriii

haklısın canım korkuyorum aile büyüklerimden birinin aaa şu isim güzelmiş koy demesinden
mesela anne annem başlamış ben azime ismini severim diyeee

haklısın canım korkuyorum aile büyüklerimden birinin aaa şu isim güzelmiş koy demesinden
mesela anne annem başlamış ben azime ismini severim diyeee

ayy evet sagdan soldan hep derler zaten yok şunu koy yok bunu koyy bilmem ne benim adımda aslında funda olucakmış ben dogmak üzereyken funda gülümsün diye bi şarkı varmış annemde çok seviyomuş hep funda olucak diyomuş ama ben dogunca amcamın eşi aramış demişki benim kıızın adına uygun olsun deniz kızın adıda benimkinide yeliz koymuşlarrr

mesela halam berfin çiçeğinin ne kadar güzel olduğundan bahsediyor anlamından falan anlamı güzel ama aklıma hep güneşi gördüm filmindeki travesti geliyo

Doktora gittik geldikkkkk

Teyzesi çok sevdi kızımı sıpada onun yanında pek cırlamadı
kan gruplarımızdan dolayı o a grubu ben 0 grubu sarılık olabilir dedi test yaptırcaz yarın dogum yaptıgım hastanede inşAllah bişi olmaz
Nesli annemde dio su verirdik die ben 1 defa şekerli su verdim eskiden sarılık olmasın die veriolarmış
olmazsa normal su vercem günde bi kaç kaşık,
eve geldik gögüslerim öle dolmuştu ki sızısından duramaz haldeydim sabah 5 ten beri almıyordu gögüsümü süt sagdım hemen biberonu hemen aldı cadaloz normalde dili ile itekliyordu acıkınca demekki
rezene cayı verdi bide 30cc kaşıkla ver dedi gazıda benden geçmiş dün biraz baharatlı yemiştim o yapmıştır dedi
hergün en az 1 defa yag ile masaj yapacaksın dedi bide fitil verdi bakalım şimdilik sızdı o aglamaya ben olsam bu sattte kadar hayatta dayanamazdım valla

Yıldız ismini yüzünü görünce karar ver bence
ben kızıma 1 hafta asya dieyemedim neredeyse hep hiç sevmedigim halde azra dedim
yada elif dedim bir türlü alışamamıştım

ben kızıma 1 hafta asya dieyemedim neredeyse hep hiç sevmedigim halde azra dedim

isim zor ya bizde helan daha karar veremedik artık ismi ile konuşalım kızımızala diyoruz ama karar veremiyoruz

canım benim geçmiş olsun sarılıkmı olmuş asyacık bizim burda sarı örtü örterler sarılığı alırmış
canım ne bileyim ben bu kadar zorluk çekipte birilerinin bi isim koymasından endişeleniyorum

aslında öle abartı bir sarılık yok ama çoğalmasını istemiyorum
kimsenin koymasına izin verme ben son zamanlarda inciden vazgeçince kayınvalidem aylin koy demeye başladı sinir oluyordum ama yinede koymam yani :)

ay yerim ben o cadalozuu..kızlar bayılıyorum böyle bebeklerinizi anlatmanıza..dört göz yapışıyorum valla ekrana...
Rabbim banada nasip etsinn böyle paylaşmayı inşallahhh...
ay ne alaka bilmiyorumm bizim ordada sarı çiçek falan koyarlar kadının yanınaa.bebek sarılık kapmasın deyüüü...

Son düzenleme:

aman çoğalmasın canım
bizimkide ismimi koy dermi der ama koymam tabikiside

evet bayanlarrr işte bizim son halimiz..elif teyzesinin onayı üzerine sümüklü fotosunu da koydum ege nin...bu arada şu an itibariyle gecikmeli de olsa adet oldum

kuşum menimmm yazdıklarını okuyorum henüz annelik adına bir tecrübem olmadığı içinde yorum yapamadım..hani uyandırma bırak uyusun desem bi türlü uyandır emzir desem bitürlüübilmiorumki başımdan geçince ben sana sorarım artıkımbuarada asyamızı ufakta olsa görebiliyoruz ama tam seçilmiyor nezaman görücez tam anlamıyla annesi yaabi becerip koyamadın fotoları..o üstündeki pembiş tulum ne öyle yaa yirim ben onuu nekadanda güzel duruyor maşallah kuzuma
isim zor ya bizde helan daha karar veremedik artık ismi ile konuşalım kızımızala diyoruz ama karar veremiyoruz
canım bizde isim koyamayacğız gibi görünüyor..eniyisi bizde sona anda fatoş gibi kura çekeriz..
bnm eşimin her isime itirazı var.şuaralar almina yada mina olsun dio..ben onlardanda caydım..bilemiyorum nasip neyse onu koyarız artıkım

ay bizim burdada sarılık olmasın diye bebek doğar doğmaz ağzına birkaç damla limon sıkarlar.hakikatende kimsenin bebeği sarılık olmaz.biz ablamdan gizli gizli sıkmıştık yiğenime birkaç damla..ben kendi bebeğimede limon damlatcm

KIZ BU KADARINI TAHMİN ETMEMİŞTİMM..HEM SÜMÜKLÜ HEM TİPSİZZZZZZZZZZZZZ....
MAŞALLAHH ÇOK BÜYÜMÜŞ ÇOKKK...
GÜLMEKTE ÇOK YAKIŞIYOR PABUCUMUN ERKEKİNEEE...

senin o sümüklerini yesinler :111: o ağzını burnunu yerim senin,nedir bendeki be bebek sevgisi ayhhh bi kızımda doğsaydıda yeseydim onudasabah öğle akşam

nesli maşallah egemuyadaçok tatlı çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…