evet sölemesi ayıp çapkın çapkın güleriz biz...bazen de gülerken gözleri kısarız tek kaşı kaldırıp indiririz mimik bol biz de teyze...allah senın oğlunu da böle SÜMÜKLÜ ve TİPSİZ yapsın inşallahhhhhKIZ BU KADARINI TAHMİN ETMEMİŞTİMM..HEM SÜMÜKLÜ HEM TİPSİZZZZZZZZZZZZZ....
MAŞALLAHH ÇOK BÜYÜMÜŞ ÇOKKK...
GÜLMEKTE ÇOK YAKIŞIYOR PABUCUMUN ERKEKİNEEE...
sağol canım aman ya stres yapıyom her ay daha da düzene gıremedım ondan belkı de...çok tatlı ve doğal ya
bu arada gözün aydın
senin o sümüklerini yesinler :111: o ağzını burnunu yerim senin,nedir bendeki be bebek sevgisi ayhhh bi kızımda doğsaydıda yeseydim onudasabah öğle akşam
nesli maşallah egemuyadaçok tatlı çocuk
:44::44::44::44::44::44::44:sağol canım aman ya stres yapıyom her ay daha da düzene gıremedım ondan belkı de...
neslicim şu olay inanılmaz iyi bişiy seni tebrik ediyorum özellikle 7-8 aylık bebeklerin mikrop kapmasından korkarak genelde toprakla yada çimle oynamasına izin vermiyor bazı anneler ve bu şekilde davranan annelerin çocuklarında genel anlamda hep saglık sorunları yaşanabiliyo çünkü çocuk gerekli mikropları alamıyor ve vücudu o mikroplara karşı bagışıklık üretemiyor.benim bi tanıdıgımın başına geldi bu olay kızı 6 yaşına geldiginde belden aşagısında bacaklarında sanki sinek ısırmış gibi lekeler oluştu ama öyle tek tük degil çok fazla kızın bacakları öyle bi şiştiki bi bacak oldu iki bacak nerdeyse iki sene ne doktorlar dolaştılar ama hiç bi gelişme olmadı vede hiç bişiy bulamadılar en son bi profösöre gittiler daha çocugu görür görmez adam kızdı kadına sen ne yaptın bu çocugu hiç evden çıkarmadınmı diye ki ni tekim dışarıdaki mikroplara karşı bagışıklık kazanmadıgı için vücut birden alınca mikrobu buna sebep olmuş çok şükürki geçti şimdi
ay bizim burdada sarılık olmasın diye bebek doğar doğmaz ağzına birkaç damla limon sıkarlar.hakikatende kimsenin bebeği sarılık olmaz.biz ablamdan gizli gizli sıkmıştık yiğenime birkaç damla..ben kendi bebeğimede limon damlatcm
evet sölemesi ayıp çapkın çapkın güleriz biz...bazen de gülerken gözleri kısarız tek kaşı kaldırıp indiririz mimik bol biz de teyze...allah senın oğlunu da böle sümüklü ve tipsiz yapsın inşallahhhhh
canım ilk 6 ay acayip titizdim her konuda..ama bılıyorum ki 6 aydan sonra cocuklar mıkropla da tanısmalı..su anda hala ıctıgı suyunu hem ıyı su kullanır hem de o suyu kaynatmadan vermem..ayrıca bıberonlarını strerılasyon aletıyle sterıl ederım onun dısında ege ne bulsa agzına alıyo zaten ne yapsam etsem de kesfetmek ıstıyo onunda tek yolu yalamak ve ısırmakmecbur mıkrop alıyor ben topraktakı vıtamıne de ınananlardanım hava guzel olsa corapları cıkarıp bastırırdım da koydekı cocukları gore gore aştım bazı seylerı...ay ınanır mısın gecen de terlıgı almıs yalıyordu ne kadfar koruyabılırız kı artık..anlattıgın cocuk adına da uzuldum korumacı anne babanın eserı
canım tabiki ilk 6 ay zaten bagışıklık sistemi daha yeni yeni oturdugu için korunması lazım bebegin su olayına gelince tabiki en ve en önemli korunması ve steril olması gereken şey bence ki bırak bebegi insanlar için bile öyle yanii.ama dedigin gibi köyde yaşaman çok çok büyük bi etken olmuştur sana ordaki çocuklar ne şartlarda yaşıyolar ama ne kadar saglıklılarrr 6 ayı geçtikten sonra bagışıklık sisteminin en iyi çalıştıgı dönemmiş yani o tanıdıgımla bende gitmiştim doktora o anlatmıştı ne kadar dogru bilmiyorum ama öyle demiştiki çocugun halini gördükten sonra iananıyosun direk zaten çok çok kötüydü yani sanki bacagındaki her santimi sivrisinekler ısırmıştı kukusunun ordan ayak bilegine kadar:26::26::26: Ve kadınıda iyi tanıyorum çocuk dogdugundan beri öyle bi koruduki anlatamam zaten titzlik hastası kadın 8 aylık oglu bitlendi diye kafasına sinek ilacı sıkmış düşünnn yani kızı olduktan sonrada işte öyle bi koruduki biraz büyüdü 1 buçuk yaşında falan dışarıya çıkarırken elinde battaniyelerle dolaşır ve hiç bi şekilde topraga dokundurmazdı bile sonradan çok pişman oldu ama
sinek ilacı mı deli mi ne zehırlıcek bebeğibu arada köyde yaşamıyom kız ben görev yerim orda gidiş geliş yapıyorum o kadar ama ordakı bebeklerı goruyorum tabi..vallahi ben onu bunu bılmem bebek buyuturken fazla kurallara baglı kalmayacaksın bebek senı zaten ole guzel yonlendırıyor kı egeyı ben 4 aylıkken basladım ek gıdaya ama ege kendı ıstıyordu bız yerken yalanıyordu baktım verınce alıyo hemen basladım dr a da fazla takılmadım hala da ole netten okuyorum hkendımce uyguluyorum kıymayı 3 kere cektırın dıyorlar ege masallah kusbası bıle yıyıyor:) cok guzel oluştu damak tadı balık cıger ne versen yıyo maşallah ama ben herseyı tattırdım ona..sımdı de çok rahatım o konuda kemık suyu et suyu tavuk balık cıger yumurta geçende karides yedirdim nasıl yiyor görsen hayret edersin..öle işte...ama sadece hastane ortamında acayıp tıtızımdır eve gelınce ne var ne yok yıkarım.gecen hastanede bı kadın gordum konustuk bebegı mıkrobık ishal olmus ama bebegın herseyı yerde..portbebesını yere koydu..sonra aldı o port bebeyı kucagına koydu ...ıcımden dedım tabı bebek mıkrobık ıshal olur dedım..
kızlar merhaba bat dündü dünden beri karnım ağrıodu ama regl olmadım ,test yaptım biraz önce silik çizgi çıktı,ama kafam karıştı önce testin çalışırlığını gösteren çizgi daaha sonra gebelik varsa diğer çizgi çıkmıo mu?ilk önce silik çizgi çıktı snra diğeri çıktı?bi fikriniz var mı beni aydınlatın lütfen
canım tebrıkler hamılesınama idrarı ne taraftan koyarsan ilk o çizgi çıkar hayatım hem nıye ona takılıyorsun sen resmen hamılesın işte ..kan da ölçtür hemen yarın bence
Merahaba kizlar, nasilsiniz????
Fatossss asyayiii gunes isigina koyyy sarilik olan cocuklari oyle yapiyorlar, hatta bahar da anne sutunden sarilik gecirmistiii ama hafif bir sarilik, gunes isigi iyi geliyormus aklinda bulunsun!
bu arada ben de test yaptim kizlarrr negatifff ama adetim 3 gun gecikti anlamadimmmm yaaawww dogumdan sonra duzenim bozuldu
Merahaba kizlar, nasilsiniz????
Fatossss asyayiii gunes isigina koyyy sarilik olan cocuklari oyle yapiyorlar, hatta bahar da anne sutunden sarilik gecirmistiii ama hafif bir sarilik, gunes isigi iyi geliyormus aklinda bulunsun!
bu arada ben de test yaptim kizlarrr negatifff ama adetim 3 gun gecikti anlamadimmmm yaaawww dogumdan sonra duzenim bozuldu
canım onunki normal bir sarılık değil..aslında normal de biraz özel bir durumları eşiyle anladığım kadarıyla ab uyumsuzluğu var..0 ve a gurubu kanı olan cıftlerınbebeklerı sarılıgı bıraz daha agır atlatabılıyor.yanı evde gecırmek bıraz zor ..ablamın bebegı de aynı sekıldeydı esı a ablam 0 gurubuydu bebekte ab uyumsuzlugu nedenıyle sarılık daha agırdı..ışık verıyorlar küvezde hastanede..o kadar yavas yavas deger dusuyor..tabı bu arada kan alıyorlar bebekten sürekli çok can sıkıcı ama ben de yaşadım ege de sarılık oldu ve 2 gece hastanede yattık çok sinir bir durumdu..ama oğluşumun degerı dustu..tabı tam olarak o sarı suratı 1.ayı bitene kadar devam etti...annelik zor işte...bu sarılık özellikle de sezeryan doğum yapanların bebeklerınde çıkıyo
al benden de o kadar ...bahar geldi ya düzen bozuldu..kız bız her ay test mi yapcez beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?