hadi gözün aydın canım kızın hık demiş babasının burnundan düşmüşl zaten ..kafası da benzemiş işte.telaş yaptığına deymedi..tabiki normal ..anladimmm canim ben normal sariliktan bahsediliyor sanmistim :)
valla bilmiyorum tinker yaaaa niye boyleee yaaa offf hiç gecikmezdii ama duzenim bozulduuu ne zaman adet olacam bilmiyorumm
bu arada bahari hastaneye goturduk kafasi için, hersey normal dedi...bi problem yok olabilirmis her bebekte
canım biliyotum onu ama güneş yok tu bgn azıcık gördü şükür yarında güneş olursa yatırcam ufoyuacıp
fatooooşşş napıyonnn...
günaydın kızlarrr....
bu gece rüyamda kızarmış tavuk gördümmm...anam bide güzeldiki...
tabi uyandımki tavuktan eser yokk...
bişeyler yedim bu seferde çok yemişimmm uyuyamadımm kusucam diyee...
benim uykusuz geceler başladı...
gözümü bi açtığımda bi daha kapatamıyorumm...
aslında iyi oluyorr bana..çok uyuyodumm.uykusuzluğa alışmam lazımm... :92:
günaydın :) 7/24 açık olan bi restoranla sözleşme imzalasan iyi olur
rüyandakıleri algılayıp hazırlarlar sana eheueh
ayyy bide bozguna uğruyoki insann.az önce gözünün önünde olan şey yokk...
Valla ne iyi olurdu öylee 7/24 hizmetimde olan bi restorann...
Nasılsın ayşe???
günayydınnn kuzuşşlarrrrrrrrrrrrrrr
Gunaydin kizlar................................nasilsiniz?
ben iyiyim bahar uyuyo yarin asisi var off yine aglicak ama bu son artik, bir sonraki asimiz eylul'de :)
Var mi yeni haberlerrrrrr?? Nane'den ne haberrrrrr? bu arada ayse, benim 5 yasin okunmustur haberin olsun
haticeee, seroooo iyiler dimi?
merve belle az kaldi size de, bir kaç hafta sonra kizlarinizi kucaginiza alicaksiniz insallahhhh...
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNKızlaarr annem yarın için okmeydanı hematolojiye randevu almışşş
yarın gidiyorum doktorumaa
dimi :) olsaydı keşke :)
hamdolsun ben iyiyim canım napalım uğraşıyorum işte :)
uykusuzluk haricinde sen naıslsın :) ?
günaydın canımm :)
Gunaydin kizlar................................nasilsiniz?
ben iyiyim bahar uyuyo yarin asisi var off yine aglicak ama bu son artik, bir sonraki asimiz eylul'de :)
Var mi yeni haberlerrrrrr?? Nane'den ne haberrrrrr? bu arada ayse, benim 5 yasin okunmustur haberin olsun
haticeee, seroooo iyiler dimi?
merve belle az kaldi size de, bir kaç hafta sonra kizlarinizi kucaginiza alicaksiniz insallahhhh...
EVETTTT VE BUGÜNÜN OJELERİİİİFLORMARIN ÇOK AÇIK Bİ PEMBESİNİN ÜZERİNE SÜNGER BASKI SİM UYGULADIMMMM TIRNAK UÇLARIMDA SİMİ DAHA YOGUN KULLANDIMMM FAVORİLERİMDEN BİRİ OLDUUUU
GÜNAYDINNNNNNNNNNNN
AYŞEMM GÖZÜN AYDIN YA SONUNDAAA
Ayse gozun aydin canikommmmmmmmm!!!!
bu arada kizlarrr 18'inde esimin dogum gunu varrr, ama hediye konusunda kararsizimmmm fikirlerinizee ihtiyacim var canlarimmm
orijinal bir sey olsun istiyorummmmmmm, yaniii parfum saat gibi seyler degil de daha degisikkk bir hediyeee
evet yelizcim canım anam yemedi içmedi aldı randevuyu kıss :)
tesekurler idilcimm
ay hediyemı bana hedıye deme valla 4 mayıs erkek kardesımın doğum gunu
8 mayıs anneler gunu 16 haziran babalar gunu ayrıca görümcemın doğum gunu
ve devam eden doğum günleri hediye düşünmekten kafam patlıcakk :S
günaydın teyzoşlar
idilim çok sevindim canım ya boşu boşuna canını sıktın,
yelizcim ojelerin bugün çok güzel tam benlik
yavyum benimki rüya değil gece kalktım peynir ekmek kavun :26::26::26bez oldum iyice
hoşşgeldinnn tatlımmm çokkk çokk tenk yuuugünaydın teyzoşlar
idilim çok sevindim canım ya boşu boşuna canını sıktın,
yelizcim ojelerin bugün çok güzel tam benlik
yavyum benimki rüya değil gece kalktım peynir ekmek kavun :26::26::26bez oldum iyice
tişkürler balımmm hediye olayındann hiçç ankamadıgım için yardımcı olamıcam valla tam bi kalasım o konudaagunaydin hemsommmm nasilsinnnn yigenimnasil yaaa tekmeliyo mu annesiiii :) iyi bak yigenime haaaaa
evet bosu bosuna canimi siktimm ama naparsinn annelik istee canim yaaherseyi kafaya takiyoruz
evet yelizim ojelerin her zamanki gibi cok guzellll!!!!!
aynen kizzzz, 7 mayista gorumcemin ve diger yengem olan gorumcemin dogum gunleri var
10 mayista annemin dogum gunu ve anneler gunu var tabiki
ve esimin dogum gunu 18 mayis :))))
Gorumcemi eledimm, begendigi bir ayakkabi vardi onu alicam
Yengeme bir parfum alicam
Annem ve Esim hala karar veremedim :44::44:
günaydın canlar!!!
nasılsınız bakalım????
ben yine annemin mağzayı bekliyorum hasta hastaonlar şehir dışındalar beklemek yine bana düştü ve sınavlara çalışmam lazım 25 günüm kaldıı off ya yarında kaynanam gezmeye götürecek..kaçıp gidecem buralardann çok sıkıldım artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?