Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar bu arada dün kaynanam bişi anlattı bana sizinlede paylaşıyım biliyosunuzki bebek için her zaman hayırlısıysa olsun dedim ki adam gibi doktora bile gitmedim yani kürtajdan sonra kaynanamla konuşurken dün ölen bebegimizden açıldı konu ve bi hikaye anlattı tvde izlemiş kadının birinin çocugu olmuyomuş ne doktorlar gezmişler falan yok hiç bi çare diyolarmış neyse kadının kardeşi evlenmiş ve hamile kalmış kadında heveslenip doktora kardeşiyle birlikte gidiyomuş bebegi görmeye doktor bu kadına demişki sizde varmı çocuk kadında anlatmış durumu doktorda ben senin tedavini yaparım olur çocugun demiş ve tedaviye başlamışlar bi süre sonra kadın ikizlerine hamile kalmış ve dogurmuş ama birisi kör biriside yürüyemiyomuş
Sizlerle paylaşmak istedim bu hikayeyi hamiş kalamayanlar için özellikle doktora tabiki gidicez kontrollerimizi olucaz ama eger buna ragmen hala hamile kalınmıyosa vardır hayırlı bi sebebi demeliyiz zamanı gelince olur sonuçta

:76:
valla bravo mervecımmm bole cesaretlı olmak lazım işteee
saolsun annem aman gıdılmez aman bebek küçük aman kalın gıydır aman bu aman şu derken valla hassas olacak dıye odum patlıyorrr ıtekım alıştım ben de annem gbı oluyorum yahuuuu :52 ben bu yaz tatıle gıdeceğiz dedım annem yahu yazık çocuk daha 8 aylık hasta falan olur azcık buysun ole gdersınız demeye başladı ama pek dınleyecek gbı değilim geçen sene de hamişliğimden ötürü gıdememiştimmm nasıpse tabı bu yıl gıdeceğiz bakalımmm her şeyın hayırlısı olsunnnn

çok hklısın cnım...hikaye bir çok dogruyu özetliyor aslında.her zaman herseyın hayırlısını dilemek ve sabretmek lazım...

ben bugun pek iştirak edemedim zati muhterem bayan arkadaşlarım şimdi çıkmam gerekiyor.hepinizi allaha emanet ediyorum ...çok çok öptüm sizleri yelizzz ojeler çok guzel bu mavı gercekten guzel duruyor ama bana yakışmadı sarısınım dıye..esmerlere ve de kızıllara yakıstırıyorum hadı by..bu arada prite ne oldu tekrardan telı tutmussun elınle

Vallahi canım anne olmadıım için henuz belkide ondan böyle rahatımdır :)
Ama 3aylık çocuk dikkat edildiği müddetçe gezmeye gidebilir bence...Çok titizlenmekte iyi değil koverip gitmekte orta yolu bulmak lazım...İnşallah gidersınız canım sizede değişiklik olur

:89::89:ben bugun pek iştirak edemedim zati muhterem bayan arkadaşlarım şimdi çıkmam gerekiyor.hepinizi allaha emanet ediyorum ...çok çok öptüm sizleri yelizzz ojeler çok guzel bu mavı gercekten guzel duruyor ama bana yakışmadı sarısınım dıye..esmerlere ve de kızıllara yakıstırıyorum hadı by..bu arada prite ne oldu tekrardan telı tutmussun elınle

Tamam canım konusamadık senınle bugün..görusuruz yıne ınsallah kendıne çok iyi bak kocaman öptük seni!

Deli kız yaaaaaaaaa

Hedin öptüm senii gülü gülüüü:79::79::79::79:

şekerım goruşuruz yınee
bu arada egeyle fotolarınızı gordum bayıldım maşallah
senı dolunay soysert e benzetıyorum ben yaa benzeten oldu mu hıç bılemıorum ama
artııı doğumdan snra kılo da kalmamış sanırsam bu da gusel valla bne de hala var tabı yıyorum daa o da annmlerın sayesınde oldu sutun olmaz ye sutum olmaz yee bole veremıosun iştee gerçi sut sıkıntısını yaşıorum malesef ara ara gun 2 kere falan mama alıyıor mert kağan napalım sağlıklı olsunlar da
ben de haftaya dıyetısyene gıdeceğim, zaten emzırdığımı bılıor ona gore sağlıklı bır dıyete verecek ve başlayacağım nasıpse anladım kı kılo hıçkımseye yakışmadığı gbı bana da yakışmıyorrr

of kızlar yaa bugün büyük salaklık yapıp hafif topuklu giydim zaten ağırayn sırtım belim ve boynum iki kat ağrımaya başladı

Arkadaşlar merhaba, bilginiz varsa bişey öğrenmek istiyrum.

Spremler kaç saat canlı kalıyor ? 72 saat diye duyuryoum hep ama kulaktan dolma geliyor bana
internet sitelerinde 48 saat yazıyor..hoş onada güvenemiyorum da ....

evet canım senden önce bir kişi daha benzetmişti..ama bazen de ne alaka diyorumama dolunayı çok beğenirim hoşuma gitmedi değil hanivallahi canım doğum öncesi kilomdayım ama normalde daha da zayıftım 55 falandım sımdı 60kg.ben de dıkkat edıyom 55 olmak ıstıyorum ..ama bana gore degıl rejım ya..yemeden yapamam ben..emzırmeye gelınce bende hala emzırıyorum ama ole cok degıl zati ege ne versen yıyo benım sutum ona yemek sonrası turk kahvesi gibi doyurucu degıl

bence 72 olamaz ya ..o ortam da onları oldurucu zaten bır suru salgı var sen hesabını 48 saate kadar yap..hamıle kalmak ıstıyorsan bence gun asırı degıl her gun yap..ben aylarca gun asırı yaptım olmadı hergun yaptıko ay tuttu

valla şekerım ben de hala kılolar var maşallahhh ama gıdecek allahın ıznıylee allah sağlık versın de

bu arada yaa nesli sana bışey sorcam benım oğluşum gunduzlerı 5-6 saat uyuyorr 3saatte bı emzırıyorumm ya da ara sıra mama verıyorum azcık azcıkk, gecelerı de 2 kere falan kalkıoruz bazen 1 kere kalkıoruz normal dımı ? aç kalmaz yanı ? gerçi okudum nette normal yazıyor ama tecrubeblılerden de öğrenmke lazım yaıı

Su dan haberı olan varmı kızlar sanırım gırmıyor gıremıyor yanı ınsallah hersey yolundadır merak ettım suuuuu senı gırersen yaz bana canım

canımm merak ettiğin için sağol..valla bu aralar hiç giremiyorum yaa o kadar uykusuzumki
vakit kalmıyor nete girmeye :) kızım huysuz değil ama gece sürekli uyanıyorum emzirmek için
sonrada geç dalıyor uykuya bi bakıyorum sabah olmuşş sonra misafir gelen giden derken
çok yoruldum valla bide bugün mevlüdümüz vardı yarı kırkımızda yapalım dedik o da bitti
çok şükürr..Allah kabul etsin inşallah..mesajını aldım ama yoğunluktan yazamadım..
sonuç olarak iyiyiz yani kızımla,sadece biraz yoğun ve uykusuz geçiyor günler :)
sen de rüzgar da iyisiniz umarım...

kızlarrr sizler de iyisiniz inşallah pek giremiyorum ama
fırsat buldukça geçmişi okuyorum..hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

Son düzenleme:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız:

??

Beklenen Regl Tarihleri:

yelizcem............................6 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--
madeofhonor
// berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ
yemyeshill--idilcan--prensesss016//superisiyim--karaguuul-gokcegokce//clemantine//TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Seliz

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
----------

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Gamzelikiz--Mguner

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
KotuKediSero

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
prensesss016 04.01.2011 (Enes bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)
karaguul 31.01.2011 (Miray bebek dünyaya gözlerini açtı)
clemantine 01.02.2011 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
TopukluAyakkabi 22.02.2011 (Tuna,Öykü,Naz bebek dünyaya gözlerini açtı)
Su06 14.04.2011 (Ceren bebek dünyaya gözlerini açtı)
SariLale 21.04.2011 (Asya bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:
kuzuuuuu napıyosunn nasıl gidiyooooo annelik:)

çöok moraqlim bozuk ya sarılıgı 16 çıktı bugun mama ver dedi doktor bu gece şimdi mama hazılıyorum malesef ki yarın tekrar ölçülecek inşAllah düşer yarın

çöok moraqlim bozuk ya sarılıgı 16 çıktı bugun mama ver dedi doktor bu gece şimdi mama hazılıyorum malesef ki yarın tekrar ölçülecek inşAllah düşer yarın

ay kıyamam geçmiş olsun kuzuya..üzülme annesi olur böyle şeyler
Allah daha kötüsünden korusun..inşallah düşer canım sen sıkma canını

kızlar iyi geceler

bugün doktora gittim belgelerımı sunup anlatıyodum anlatmama ızın vermedı dur dedi
belgelerıme baktı bıseyın yok dedi hiç dediklerimi dinlemedi 2 hafta önce verdiğim testlerin
aynısını yazdı samatyay agit yaptır dedi....bakırköyde yapiolar dedim
samatyaya git diyorum dedi...neyım var dedim...bişeyın yok dedi
değerler neden böyle peki dedim bişeyın yoook dedii

ben artık bıktım usandım biri başka söyluyo bırı baska kıme ınanıcamı artık bılmıyorum
hayır tahlılleri görmemıs olsam değerler normal olsa dicemkı evet hersey normal
ama kadın doğumcular bile antı trombın eksıklıgının gebelıkde zorlu oldugunu
söyluolar.........hematolojı benım hıcbısey anlatmama izin vermedi.
acaip sinirim bozuldu....önce hematolojik meselelrden anlayan iyi bi kadın doğumcuyla
görüşeyim diyorum sonra da özel bı hastanede hematologa giderim belkı artık bıktım
bişeyleri göz göre göre riske edemem artık ne yapayım şaşırdım herkes farklı bişey
söyluıyo değerlerim berbat anlamıyorum..pozitif olmaya çalışıyorum ama düşün düşün
stres stresss...

canım çok geçmiş olsun inşallah gecer saılıgı hemencık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…