Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayşe ne desen haklısın valla yaa biri öyle söylüyo biri böyle
iyice stres ettiler seni..bence de önce iyi bi kadın doğumcu bul da sonra hematolog
bulursun..Allah yardımcın olsun canım inşallah artık sorun var mı yok mu bi kesinleşir de
ona göre bi yol çizilir..tabi temennimiz herşeyin yolunda olması..
hakkında hayırlısı olsun canım

Son düzenleme:

sanada çok geçmiş olsun canım
ya bu doktorları anlamak mümkün değil allah sabır versin valla ne diyim

ay kıyamam geçmiş olsun kuzuya..üzülme annesi olur böyle şeyler
Allah daha kötüsünden korusun..inşallah düşer canım sen sıkma canını

inşAllah geçer canım Allahım başka dert vermesin
bu arada çok geç yazabildm mama yedi uyuttum bu fırsat duş alim dedim de

Ayşecim geçmiş olsundaa tekrardan..ne kötü bi öyle bi böyle denmesii...insan derdini bilirde ona göre davranır ama insanı muallakta bırakıyolarrr....
en iyisi son bikez çok çok iyi dr araştır ve son noktayı koydurtt..gerekirse dr.a biraz para yedir canımm..napıcaksınn bazen işler böyle yürüyorr..

kızlarrr günaydınn..ben dün çok kötüydümmm...çok kötü oldumm.bi halsizlik bi halsizlikk...
komşum okudu beni nazar vardı sende dedi...
kim görüpte nazar edeceksee...
ama okuduktn sonra gözlerimi açtımm...böyle nazara,,halsizliğe karşı felak nas okuyorumm..ayetel kürsi okuyorumm...acaba başka yapabileceğim iyi gelen bişey varmı kızlarrr???
valla kötü oluyor insannn... :26:

lalemm fatoşumm Rabbim başka dertler vermesinn.sarılık her çocuk geçiriyor sanırımm...açıkçası ayrıntısını bilmiyorum bu hastalığın ama yaygın gb biliyorumm..canını sıkmaa..stres yapma..oldumu...

çöok moraqlim bozuk ya sarılıgı 16 çıktı bugun mama ver dedi doktor bu gece şimdi mama hazılıyorum malesef ki yarın tekrar ölçülecek inşAllah düşer yarın
bozma moralini canım yaa yenidoğanlardaoluyor korkma sen içini ferah tut

canım ya ne desen haklısın herkes farklı birşey söylüyor sen içini ferah tut dediğin gibi daha ii bir uzmana git canım

günaydın kızlar bu arada burası yağmurlu yine sabah çok zor kalktım midem hem yanıyor hem bulanıyor büyükler saçı çıkıyor diyorlar sabah zorla yedim birşeyler hiç işe gelesim fln da yoktu ama mecburen işte

çöok moraqlim bozuk ya sarılıgı 16 çıktı bugun mama ver dedi doktor bu gece şimdi mama hazılıyorum malesef ki yarın tekrar ölçülecek inşAllah düşer yarın

canım günaydın geşöiş olsunn çok canını sıkma tatlımm her bebekte oluyo işşte biran önce atlatır işallah asyamızdaa

teşekkürler kızlar ne yapıcamı şaşırdım ya
ama inşallah bakalım bı de özeldekı kadın doğumcuya görüneyım diyorum
belki yorumlar testleri değil mi ??
olmassa özeldeki hematologa giderim o da olamssa
doktora neym gitmem havalar serınleyınce düşünürüm bebek ısını cunku benı sıcakalr çok etkılıo
yaz gelmedende doğrumus olurum kansulandırı iğne fln verir heralde kadın doğumcu
öyle gider heralde doğumuda sezeryan yaparım riske atmamak için
ne yapayım nasib olacaksa olur....

he birde sağlık sigortasını kesin yaptırıcam inşallahh

günaydın ayşemmm bence doktorun dedigi gibi testleri bi tekrarlat mutlaka bildigi bişey vardır bu arada bazı doktorlar herşeye en baştan kendileri hakim olmak için önceden yapılan hiç bişeye bakmıyolar muhtemelen doktor bu yüzden senden test istemiştir ki böyle doktorlar genelde iyi oluyo işallah seninkide öyledir testlerini yaptır bi götür başından geçenleride anlat eger adam gibi bişi yapmazsa başka birine gidersin ama yaparsa iyi bi doktor bulmuş olursunn.

bu arada sabah haberlerde dinledim kanser artık anne karnındaki ceninde bile çıkabiliyomuş jinekologunuzun vermiş oldugu haplardan başka bi hap içmeyin yada jinekologa danışın öyle için dedi

kemm gözlere şişş :)
canım doğru sureleri okuyosun....avcuna 3'er kere okuyup vücuduna
sürersen faydasını görürüsün inşallah
peygamber efendımız böyle yaparmış :)

herkescige günaydınn tekrardannn nasılsınız bakimmm

ben ascık üzgünüm kocişim dün düşmüş nerdeyse araba çarpıyomuş allah korumuşş düşerknde ayagını burkmuş üzerine zar zor basıyo dün gelince dedim acile gidelim diye aama gitmedi bende babasını aradım üzerine basamıyo dedim gelde acile götürelim dedim ama sonra cem arayıp gelmeyin demiş sabaha geçer diodu ama sabahta aynı işe gidemedi bugün şimdi acildee

çook geçmiş olsunn..verilmiş sadakanız varmıışşş... (((

günaydınn kızlarrr

ayşecim bozma canm moralini yelizinde dediği gibi bazı dr lar başka dr ların söylediklerine itibar etmeyip kendileri tekrar yapar tesleti kendi yorumlarını söyler. ümitsizliğe kapılma inşallah bulursun düzgün bi dr

yeliz geçmiş olsun kuzuuu

çöok moraqlim bozuk ya sarılıgı 16 çıktı bugun mama ver dedi doktor bu gece şimdi mama hazılıyorum malesef ki yarın tekrar ölçülecek inşallah düşer yarın
çok zor değil mi mama vermekten çekinme canım..sıvıya ihtiyacı var çünkü ama kendini de emzir bol bol doğal bıberonlar var onlardan al anne memesıne en benzer olanlardan ...sarılığa gelınce yavas yavas atlatacak ama alıştır kendını 1 aydan once tam anlamıyla gecmıyor..hastaneye yatırmayacakmı dr.16 da falan bız ısık almıstık..ablamın esı ve kendıde 0 a gurubu kan uyusmazlıgı oldugundan agır atlattı sarılıgı 3-4 gun kaldılar..ama gecıyoır korkma..gözlerının ıcı bıle sarı oluyor bılırım ama bu yasanılan seyler sen canını sıkma ...bence su da vermeye devam et

canım ne dıyeyım angut dr ...ayse ozelde guzel bır yere gorunsen mesela ıstanbuldasın ya su kagan kocatepeye falan gıtsen adam belki yönlendırır senı ..parasını bılmıyorum ama meshur dr ya..:44:ya da ne bıleyım hematolojı uzmanının ozelıne gıt ya da randevuyu gec veren hastanedekı dr ların ozelın egıt senı one cekerler ben de unıversıte hastanesınde bı profa muayene oldum ozelden ...normalde 1 ay sonraya verılen sıra aynı gunde oldu ne bıleyım ...üzüldüm çok..umarım halledersın bı an evvel

geçmiş olsun canıım

GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN CANIM ..AMAN DIKKAT ET YURURKEN DE DIKKATLI YURU ..ADIMLARINI SAYA SAYA GIT...

günaydın kıslar
yelizcim çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış Allahım korumuş
Ayşecim doktorun neden böle davranmış anlamadım değerlerden emin olmak için olabilirmi
hem bişeyin yok demiş kafaya takma litfen

allah razı olsun canım ..bu arada sendede nazar varmışş allahım alsın götürsün inşallah nazar duası var bide onu oku bu dualarla

canımm sağol...ya aslında böyle nazar oldum falan demeye utanıyorum.. bide ben burda kimseyle görüşmüyorumki..iş yerindeki babam yaşında üç tane adammı nazar edecek diye düşünüyorumm...öyle dikkat çekecek kılık kıyafette giymiyorumm...ama dün korktum yani kendimdenn.bi halsizlik bi iç sıkıntısı...komşum okudu..çenem kitlendi ağrıdı sende erkek nazarı var dedi...
herneysee...nazar duasınada bakıyımm.arada onuda okurumm...çok sağolunnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…