pişşştttt noluyooooo orda özele kaçıyonuz hheee
elifimnasılsın canımmm nazara gelmişsin canım galiba dualarını hep oku
herkescige günaydınn tekrardannn nasılsınız bakimmm
ben ascık üzgünüm kocişim dün düşmüş nerdeyse araba çarpıyomuş allah korumuşş düşerknde ayagını burkmuş üzerine zar zor basıyo dün gelince dedim acile gidelim diye aama gitmedi bende babasını aradım üzerine basamıyo dedim gelde acile götürelim dedim ama sonra cem arayıp gelmeyin demiş sabaha geçer diodu ama sabahta aynı işe gidemedi bugün şimdi acildee
günaydınn kızlarrr
ayşecim bozma canm moralini yelizinde dediği gibi bazı dr lar başka dr ların söylediklerine itibar etmeyip kendileri tekrar yapar tesleti kendi yorumlarını söyler. ümitsizliğe kapılma inşallah bulursun düzgün bi dr
yeliz geçmiş olsun kuzuuu
canım ne dıyeyım angut dr ...ayse ozelde guzel bır yere gorunsen mesela ıstanbuldasın ya su kagan kocatepeye falan gıtsen adam belki yönlendırır senı ..parasını bılmıyorum ama meshur dr ya..:44:ya da ne bıleyım hematolojı uzmanının ozelıne gıt ya da randevuyu gec veren hastanedekı dr ların ozelın egıt senı one cekerler ben de unıversıte hastanesınde bı profa muayene oldum ozelden ...normalde 1 ay sonraya verılen sıra aynı gunde oldu ne bıleyım ...üzüldüm çok..umarım halledersın bı an evvel
günaydın kıslar
yelizcim çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış Allahım korumuş
Ayşecim doktorun neden böle davranmış anlamadım değerlerden emin olmak için olabilirmi
hem bişeyin yok demiş kafaya takma litfen
canımm sağol...ya aslında böyle nazar oldum falan demeye utanıyorum.. bide ben burda kimseyle görüşmüyorumki..iş yerindeki babam yaşında üç tane adammı nazar edecek diye düşünüyorumm...öyle dikkat çekecek kılık kıyafette giymiyorumm...ama dün korktum yani kendimdenn.bi halsizlik bi iç sıkıntısı...komşum okudu..çenem kitlendi ağrıdı sende erkek nazarı var dedi...
herneysee...nazar duasınada bakıyımm.arada onuda okurumm...çok sağolunnn...
GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN CANIM ..AMAN DIKKAT ET YURURKEN DE DIKKATLI YURU ..ADIMLARINI SAYA SAYA GIT...
günaydınn kızlarrr
ayşecim bozma canm moralini yelizinde dediği gibi bazı dr lar başka dr ların söylediklerine itibar etmeyip kendileri tekrar yapar tesleti kendi yorumlarını söyler. ümitsizliğe kapılma inşallah bulursun düzgün bi dr
yeliz geçmiş olsun kuzuuu
geçmiş olsun canıım
günaydın kıslar
yelizcim çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış Allahım korumuş
Ayşecim doktorun neden böle davranmış anlamadım değerlerden emin olmak için olabilirmi
hem bişeyin yok demiş kafaya takma litfen
canım kağan kocatepeyede gidicemm arıyom sabah berı ulaşamadım bi arayım
bilgi alayım gidicem o adam anlıo bu ıslerdenn
canım öyle dikkat çekici olmakla alakası yokki bak kıza hamile hamile nasıl çalışıyolar deseler bile degebilir nazar kötü niyetli söylenmese bile işte dua oku bol bol
kızlar kağan kocatepeyı aradım şimdi sekreterle görüştüm dedim
durumum böyle böyle bana yardımcı oalbilir mi kadın doğumcular hematologa
hematolog kadın doğumcuya yolluyo dedim...kağpan bey ameliyatta
12 gibi arayın görüşün dedi peki dedim bu arada muayene ucretı kağan kocatepenın 200 tl
acıbadem hematolojının de muayene ucretı 200 tl bu ay ıkısınede peşpeşe gidemem
sizce hangısıne gitmem daha mantıklı olur :26:
sanırım önce hematoloğa gitmen daha iyi olurr.onun söyledikleriylede kağan kocatepeye gidersinn...durum böyle böyle dersinn..oda hamilelikle ilgili kısmına yorum yaparr... kanında ne olduğunu bilirse kağan kocatepe daha iyi yorum yaparr...
bende şöle düşünmüştüm...eski hematologum problemden bahsetmsıtı
sadece benı kontrol altında tutucak bi hemaolog bulmamı sölemıstı
bu bılgılerle direk kağan kocatepeye gitsem diye dusunduydum ama
kararsızım yanı ondan danısıom size :)
ay bilemedimmm... :26:
yeni aldıgım kuzularrrr
bugünkü ocelerrrrr
bütün ojelerimmmmmmmm
vede iş yerimmmmmmmm
sanırım kağana gidecem
nasısla bi hematologum var ama iyi bi kadın doğumcuya gözükmedim
ımmm bugunku ojelerin güzelmiş şekerimm :)
baya da birikmış kızz :) tırnakalrla oynamaktan bıkarsan
sana bı oje tezgahı açarız satarsınneheue
sanırım kağana gidecem
nasısla bi hematologum var ama iyi bi kadın doğumcuya gözükmedim
ımmm bugunku ojelerin güzelmiş şekerimm :)
baya da birikmış kızz :) tırnakalrla oynamaktan bıkarsan
sana bı oje tezgahı açarız satarsınneheue
şeker,m arkada koyu renkler var alix avien kapaklarıda siyah ya görünmemiş onlar orda 59 tane var 2 tane çantamdaydı 61 3 taneside odadaydı 64 oldu kuzularımmmeheuheuehue ayşeye katılıyorum walla ben 52 tane saydımmm yelizz yuhhh yani:d
şeker,m arkada koyu renkler var alix avien kapaklarıda siyah ya görünmemiş onlar orda 59 tane var 2 tane çantamdaydı 61 3 taneside odadaydı 64 oldu kuzularımmm
bu arada kızlarr ben adet oldummmm dün zeytininde yeni bitmişti şimcik ben başladımm
sıpammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dile bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
efettttt 6464 müü
demek zeytin bitt sen başladın heee
kız evet ilk dikkatimi çeken dil olduu allahımmm ne tatlı yaaaa ama kocamanolmuşşş
efettttt 64
ayy sorma aynen ööle oldu
dimi ya sıpam eşşek kadar olduuuu ama hala akıllanmadııı herşeyi merak ediyo geçen çantamı nasıl açmışsa açmış gitmiş kulaklıgımı parçe pinçik yapmış sıra ama karşında böle agzına sıgmayıp yandan taşan dilli bişeye nasıl kızarki insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?