Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnnnnn hayırlı günler kızlarr nasılsınızz...

ayşemm canımm yaa valla seninde dr. yana şansın yok..tahlillerde herşey ortada dr. bişeyin yok diyo allahım böyle dr. eline düşürmesin kimseyi..
bence sen özelde iyi bir dr. bul kendine ve onunla devam et yoksa devlete bağlı hastaneler insanı süründürüyo resmen..

bu arada bana gelince salı günü akşam avuç içi kadar kanamam geldi ayy ben şokk elim ayağım titredi ne yapıcamı şaşırdım eşimi aradım hemen dedim kanamam geldi..
neyse hemen dr. aradık gelin bakalım dedi gittik bebek gayet hayatından memnun suyun içinde yüzüyo sıpaa.gecen hafta gittiğimizde demiştiki dr. kesenin arkasında kanama var ama kese önünü kapatmış kanama yapıcanı sanmıyorum dedi meğerse o kanama gelmiş cok şükür bebeğin gelişimi kalp atışları herşey normal ama bizi baya bir korkuttu eşşek sıpasıhele doğsun kıcına kıcına yicek tokadı.şuandada normal akıntıya döndü dinleniyorum sürekli..

canımmm benimmm Allah a şükür herşey yolundaymışşşş sağlıkla ilerler inşallah
vur annesi totosuna totosuna

günaydın canım geçmiş olsun merak etme hayırlısla bişicik olmaz sen dinlen bol boll

HATİCE çok şükürrr bişey yomuş canımm..çok sevindimm.Rabbim sonuna kadar böyle sağlıklı sürdürsünnn...

canımmm benimmm Allah a şükür herşey yolundaymışşşş sağlıkla ilerler inşallah
vur annesi totosuna totosuna
sağol canım cok şükürr...
valla doğsunda neler yapıcam ben ona.

günaydın canım geçmiş olsun merak etme hayırlısla bişicik olmaz sen dinlen bol boll

teşekkür edeirm canımm inş. sağlıklı kucaklıcazz allahımın izniyle..
yatarken zaten yanlarıma doğru genişledim iyice..

kız dün şirinevlerdeki süvariye gittim benim 1,50 2 tl ye aldıgım ojeler 90 kuruş kaçarmı hemen doldurdum torbamıı

ooo iyiymişş :)

canım gecmıs olsun önemlı bişi dğeilmiş dimi ??
vay sıpa vayy çok çektirecejk sana bu yaramaz hatce bakana keyfi yerındeymıs iyiymiş
maşallaahhh ye iç yan gel yat ohh :) he bide yaramazlık yap
dinlen canım bol bol

günaydın kılaaarrrrrr nasılsınızzzz

ablaaaaaaa bnce kağan kocatepeye git hematolağa gidiosn nasılsaaa

günaydın kılaaarrrrrr nasılsınızzzz

ablaaaaaaa bnce kağan kocatepeye git hematolağa gidiosn nasılsaaa

günaydın melojumm :)

öylemı yapayımm yaa...bide güneş sigortayla görüştüm

peşin 150 tl kalanı 5 ay taksit ayda 85 tl özel sigorta

daha mı uyguna gelri kzı nedersın uygun bı zamanda acentesıne

gidip ayrıntılı görüşücem ama ??

canım bence kağana git..bırde doktorumdaki adam var ya o da kadın dogumcu o da ıyı dıyorlar..ama kagan ısınde 1 numara bence her tv programına falan onu cagırıyorlar..bence gıt kagana tabı ben ıcımden gcenı soledım ..ıyıce bı anlat adama derdını elbet tanıdıgı uzmanlar flan vardır bı telefon acar hallolur ısın..keşke bende ıstanbulda olsam da bır kerede olsa muayene olsam derdım hamıleyken hep sıtesıne gırdıgımde..yıne de ıyıce arastır bakalım

evet ya bencede kağan kocatepeye gideyım dediğin gibi
adam bir numara bu işte :)

evet ya bencede kağan kocatepeye gideyım dediğin gibi
adam bir numara bu işte :)

evet evett...bencede öyle yapınn.hak verdim tınkeraa...hem onun hastası çokk..belki seninle aynı şikayeti olan bi hastası olmuşturr..sana onu örnek verir..gittiği yolu anlatır sana...)

Biz geldikkk
geçmişi okudum ama alıntı yapamadım hepinize teşkkürler iyiki varsınız

Biz testi yineledik 15 düştü bugun çok şükür ki hastaneye yatırılmadı ama giderken ayaklarım geri geri gitti kızımdan ayrılmak istemiyordum çok şükür rabbim yanımızdaoldu
Şimdi bol bol emmesi lazım sürekli sütünü sag dedi dr teyze birde zehra sabah nuby nin bir biberonunu önerdi onu sipariş ettik 3 4 gibide o gelecek şu 15 günüde bir sag saglim atlatsak rahatlıcam valla

Ayşecim okudum yazdıklarını benim fikrimi sorarsan özel saglık sigortası yaptır sen önce sonra hem acıbademe hem kagana rahat rahat geniş geniş gidersin.
Ben çok pişman olmuştum yaptırmadım die bence yaptır verdigin parayı zaten misli misli çıkarırsın

kuzularrr sabah 6 da uyanınca haberlere bakim bi didimmm şu internet yasagı olayından bahsediyolardı aman aman neler var yaaaa meme kelimesi yasak özgürlük kelimesi yasak haydar “, ” hayvan “, ” etek “, ” sarışın “, ” adrianne “, ” erotik “, ” baldiz yasak ve daha birsürü hatta yasak kelimesi bile yasak ne günlere kalıcaz bakalımmmmm

Fatos canım nuby nın bıberonunu sıparıs etmıssın ıyı olmus yavas akıs olacak emzıgı haberın olsun ona dıkkat et alırken yoksa çok akar emzıkten canım benım degerınızde düşmüş çok sevındım sen rahat ol hersey yoluna gırecek canım benım sabah dedıklerımı unutma olurmu öptüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…