Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aaa..ne alakaaa...

aaa..ne alakaaa...

hayata müdahale işte. sabah haberlerde bi yerin müdürü konuşuyodu anımsamıyorum şimdi adam diyoki meme kanseri bile denemiycek türkiyeyi öyle bi katagoriye sokuyolarki ülke olarak iran ve bu tarz bi uygulamayı kullanan diger ülkeler gibi insanların hayatının yasaklarla geçtigi ülkeler arasına giriyo türkiyede diyo.bu tarz internet filtre programlarını zaten üretiyolar isteyen kullanabiliyo ama istemeyenede zorla bişeyleri diretiyolar diyo ki bencede aşırı derecede saçma ya telekominikasyon başkanıda böyle bişey olmuycak biz kabul etmiyoruz diyo bu sadece seçim öncesi siyasi bi konuşma diyo anlamadım gitti

yeliz du ben bu kelimeleri deyeyeyim bizim iş yeri filtreli

yeliz du ben bu kelimeleri deyeyeyim bizim iş yeri filtreli

anamm kuzularr sizin dünyadan haberin,iz yokk vallaa
şekerim olayı baştan anlatıyım ben sana şimdi normalde filtre sistemleri kullanılan yerlerde belli sitelere girmek istesende giremessin yada her siteye girersin ama resim video izleyemessin bu işverenin belirledigi bi şeyyy
ama bu benim bahsettigim 22 agustosta gerçekleşecek terbiyeli internet diye dalga geçilen bi sistem yani burda türkiyedeki tüm insanlara 4 adet internet paketi sunulacak hangileri oldugu bilinmiyo daha
ama bu 4 pakettede yasak bazı kelimeler olacakmış ve bu yasaklı kelimeler yüzünden bi çok sitede kapanacak isimlerinde bu kelimeler oldugu için ve artı bazı sitelerede erişim gerçekleşemiycek yani mesela you tubeyi bi ara nasıl kapattılar yada blogerı nasıl kapattılar onun gibi düşünnn

şimcik açıklama yapmışlar standart pakette bi degişiklik yapılmıycakmış yani şu an kullandıgımız internet hizmetlerinde ama bunun yanında 3 tane daha paket yapıyolarmış bakalım bekliom ben 22 agustosu neler olucak

evet evett...bencede öyle yapınn.hak verdim tınkeraa...hem onun hastası çokk..belki seninle aynı şikayeti olan bi hastası olmuşturr..sana onu örnek verir..gittiği yolu anlatır sana...)

evet şekerim bende katıldım tinker a ama bak fatosun dediide güzel bi aşağıda :) bakınız

canım bende aynenn öyle düşünmüştüm o 200 her muayende vereceğime özel sağlık
sigortasıan vereyım hem kagana hem acıbademe gideyım demı ama valla süper aklın yolu bir
ben zaten görüştüm uygun bi zamanda gidip görüşücem kocişimle konsutuık destekledi o da
evet çıakrırım misli misli valla :)

oh canım sevındım değer düşmüş :) evet bol bol süt içsinki gecsın sarılıgı yavrunun :)
nuby çok iyi bi bivberon diye bılıyorum herkes çok memnun :)

yemeğimizi yedik kızımla çalışıyoruz şimdi tekmeler savurup duruyor bana
birşey sorucam bu buhat bakinası stril aleti fln hangi marka aldınız tavsiyelerniz neler

fatoşum heh evet nuby nin biberonu vallahı keşke bı kaç tane alsaydın 1 tane yetmez ki steril falan ediceksin..oooo..gerci baya da pahallı bı bıberon ya..olmadı chicco da alırsın ben ege ye hep onu verdım bayılıyor memeyı de bırakmadı hıc ...aklında bulunsun..senın bebegın kucuk nubyı kullan ama bı kaç tane daha gerekırse chicco da alabılırsın..kolık onleyıcı bıberonları var tavsıye ederım..degerınde dusus baslamıs sevındım yatmadıgınıza cok berbat oluyo cunku yasadıgımdan bılıyom..bebek durmuyo küvezde çırılçıplak gozlerı bantlı..hemsıre seslenır bebegınız aglıyo bayan dıye..apar topar gıderım küvezden alıp emzırıırım bıraktıgım gıbı aglar..uykusuzluk ...moral bozuklugu dıkısler ne zordu yaooof aklıma geldı sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…