kuzularrr sabah 6 da uyanınca haberlere bakim bi didimmm şu internet yasagı olayından bahsediyolardı aman aman neler var yaaaa meme kelimesi yasak özgürlük kelimesi yasak haydar “, ” hayvan “, ” etek “, ” sarışın “, ” adrianne “, ” erotik “, ” baldiz yasak ve daha birsürü hatta yasak kelimesi bile yasak ne günlere kalıcaz bakalımmmmm
aaa..ne alakaaa...
hayata müdahale işte. sabah haberlerde bi yerin müdürü konuşuyodu anımsamıyorum şimdi adam diyoki meme kanseri bile denemiycek türkiyeyi öyle bi katagoriye sokuyolarki ülke olarak iran ve bu tarz bi uygulamayı kullanan diger ülkeler gibi insanların hayatının yasaklarla geçtigi ülkeler arasına giriyo türkiyede diyo.bu tarz internet filtre programlarını zaten üretiyolar isteyen kullanabiliyo ama istemeyenede zorla bişeyleri diretiyolar diyo ki bencede aşırı derecede saçma ya telekominikasyon başkanıda böyle bişey olmuycak biz kabul etmiyoruz diyo bu sadece seçim öncesi siyasi bi konuşma diyo anlamadım gitti
yeliz du ben bu kelimeleri deyeyeyim bizim iş yeri filtreli
yeliz du ben bu kelimeleri deyeyeyim bizim iş yeri filtreli
evet evett...bencede öyle yapınn.hak verdim tınkeraa...hem onun hastası çokk..belki seninle aynı şikayeti olan bi hastası olmuşturr..sana onu örnek verir..gittiği yolu anlatır sana...)
Biz geldikkk
geçmişi okudum ama alıntı yapamadım hepinize teşkkürler iyiki varsınız
Biz testi yineledik 15 düştü bugun çok şükür ki hastaneye yatırılmadı ama giderken ayaklarım geri geri gitti kızımdan ayrılmak istemiyordum çok şükür rabbim yanımızdaoldu
Şimdi bol bol emmesi lazım sürekli sütünü sag dedi dr teyze birde zehra sabah nuby nin bir biberonunu önerdi onu sipariş ettik 3 4 gibide o gelecek şu 15 günüde bir sag saglim atlatsak rahatlıcam valla
Ayşecim okudum yazdıklarını benim fikrimi sorarsan özel saglık sigortası yaptır sen önce sonra hem acıbademe hem kagana rahat rahat geniş geniş gidersin.
Ben çok pişman olmuştum yaptırmadım die bence yaptır verdigin parayı zaten misli misli çıkarırsın
kızlarrrrrrrrr trt de leyla ile mecnunu izliomusunuzzzzzzzzzz
eveett izliyoruz tocişimlee çok güzeel :)
Tünaydın kızancıklarııııııııımmmm
Tünaydın kızancıklarııııııııımmmm
çok komik yaaaaaaaaaaaaaa dün yarıldımm gülmekktennnnnn
pazar günü behzat ç de sorgulancaklarmışş
selam can ciğer kuzu sarmalarımm
benim hiç aklımda bile yok lazımmı sence onlarryemeğimizi yedik kızımla çalışıyoruz şimdi tekmeler savurup duruyor bana
birşey sorucam bu buhat bakinası stril aleti fln hangi marka aldınız tavsiyelerniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?