Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kzılar sağ kasığımda gece ağrı vardıı doğum ağrısımı?

yemeğimizi yedik kızımla çalışıyoruz şimdi tekmeler savurup duruyor bana
birşey sorucam bu buhat bakinası stril aleti fln hangi marka aldınız tavsiyelerniz neler

steril makınasını arzum bebe aldım canım tavsıye ederım her hamıle anneye sıddetle tavsıye ettıgım en guzel urun bu..sterıl makınası o kadar rahatlatıyor kı ınsanı..çok pratık bır sey..buhar makınasını da weewell aldım ama hemen bozulduchicconun al o guzeldi..vallahi ben chiccoyu çok begenıyorum kıyafetlerı cok pahallı ama dıger urunlerı baya guzel ve kalıtelı

benim hiç aklımda bile yok lazımmı sence onlarr

kesınlıkle bıberon emzık tarzı seyler sterıl etmek ıcın bıbebır..kullanmam demeyın mutlaka bı donem gelıyo kullanıyo ınsan..bırde kaynatılarak tam bır ezıyet bunda azcık ıyı su koyuyon elektrıklı 5-10 dk ya hemen sterıl edıyo..dıger turlu hem ekonomıkte degıl ..hem de bıberonlar bozuluyor kaynayınca ..ve de en ıyı sterıl yontemı buharmıs

anladım canım bende araştıyorum şimdi bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta sonu düzceye gidicez orda 4 katlı bir bebe mağzası varmış oraya bakıcaz internetten fiyat bakıyorum ona göre evet kıyafetleri çok pahalı chicconun arzum diyosun ben bi internette bakıyım arzumun ürünlerine ben emzik biberon flnda daha almadım onları da chicco mu alayım dersin yada önebilecğin ürünler nelerdir ve kaç tane alayım

offfffffffffffffffffffff ne sıkıcı bi gündür bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95:

zehracım sana çok teşekkür ederim sabah öle iyi geldin ki bana
az akanmı bilmiyorum valla o panikle tarif ettim senin dediğin gibi onlarda getirmiş şimdi aldık çok güzel biberon aynı meme allah razı olsun valla

bence süper eşinle konuş maddi durum izin veriyorsa hiç düşünme ama sigortacıya sakın hastalıgından bahsetme
diger türlü para yetiştirmek mümkün değil sonuçta aşagı yukarı hepimiz aynı durumlardayız tahmin edebiliyorum yani zoelugunu

ayy nesli kadın elinde test kagıdı geliyo ömrümden ömür gittti o an.
en çok orda bırakıp gelmek koyardı onsuz kalmayı Allahım nasip etmesin herkesin evladı yanıbaşında olsun.
bakalım nuby çok güzel görünüyo aynı gögüs gibi inşAllah emerde onada gerek kalmaz şimdi deneyim olmazsa başkada sipariş ederim yeterki kuzum huzurlu olsun
chicco ile aynı para kız çok pahalı değildi 25 lira biz cam biberon kullanıyorduk ama ondan sonra gögüsümü tutmamaya başladı yada ben huylandım sağolsun zehra söleyince yoksa aklıma gelmiyordu bırakacak die aglıyordum hep.

sen dogurmadın mı yavrukuş önceden bilmen lazımben sancı çekmediğimden bilemıycııımmama zannetmıyorum ya belden vururmus agrı
bilmiyom valla suni sancı verdilerdi ne olduğumu hatırlamıyorum siddetli bir sancıydı ama nerden girmişti bilmiyom benim bugün kasıklarıma sancı giriyor

kuzuu çok sevindim değer düşmeye başlamış,inşallah en yakın zamanda da
atlatırsınız nubynin biberonunu ben de almıştım gerçekten çok güzel
bana da zehsel tavsiye etmişti..gerçi hiç kullanmıyorum ama 1-2 kere mama
vermiştim ilk zamanlar,gerçekten anne göğüsü gibi yapmışlar..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız:

----------

Beklenen Regl Tarihleri:

----------

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--
madeofhonor
// berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ
yemyeshill--idilcan--prensesss016//superisiyim--karaguuul-gokcegokce//clemantine//TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Seliz

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
----------

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Gamzelikiz--Mguner

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
KotuKediSero

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
prensesss016 04.01.2011 (Enes bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)
karaguul 31.01.2011 (Miray bebek dünyaya gözlerini açtı)
clemantine 01.02.2011 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
TopukluAyakkabi 22.02.2011 (Tuna,Öykü,Naz bebek dünyaya gözlerini açtı)
Su06 14.04.2011 (Ceren bebek dünyaya gözlerini açtı)
SariLale 21.04.2011 (Asya bebek dünyaya gözlerini açtı)[/QUOTE]

maşallah topiğimiizn tam 19 tane bebeği olmuşş :)

daha yolda olanalrda var maşallah bizee :)

vallahi fazla emzik alma emzık tutmayabılır..bıberonu da cok alma ıkı tane aldım ılk etap sonra ıhtıyac oldukca aldım canım
maşallah topiğimiizn tam 19 tane bebeği olmuşş :)

daha yolda olanalrda var maşallah bizee :)

kız ıkızler 3ucuzlerde var daha fazla bebek 19 dogum oldu sadece

vallahi fazla emzik alma emzık tutmayabılır..bıberonu da cok alma ıkı tane aldım ılk etap sonra ıhtıyac oldukca aldım canım

kız ıkızler 3ucuzlerde var daha fazla bebek 19 dogum oldu sadece

aaa evet kızz harbiden gözden kaçırmışımm yani üçüzleride nasıl gözden kaçırdıysam aşk olsun bana

Polyanna'nın mutluluk sırları..

· Evimi bir misafirlik sonrası temizlemek için sa...a...tlerce uğraşıyorsam, bir çok arkadaşım var demektir.

· Faturalarımı ödeyebiliyorsam, bir işim var demektir.

· Pantolonum biraz sıkıyorsa, aç kalmıyorum demektir.

· Gölgem beni izliyorsa, güneş ışığını görüyorum demektir.

· Otobüsten indiğim yerden işyerime yolu uzun buluyorsam, yürüyebiliyorum demektir.

· Otobüs beklerken yanımdaki adam anahtarları ile oynuyor ve ben bu sesten rahatsız oluyorsam, duyuyorum demektir.

· Camları silmem, çatıyı onarmam gerekiyorsa bir evim var demektir.

· Doğal gaz faturam yüklü geliyorsa, ısınıyorum demektir.

· Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırlarım varsa, yığınla giyeceğim var demektir.

· Çalar saatim sabahın köründe çalıyorsa, yaşıyorum demektir.

· Akşamları kendimi yorgun hissediyor ve bacaklarım ağrıyorsa, o gün üretici olmuşum demektir.

VE TÜM BUNLARIN FARKINA VARABİLİYORSAM MUTLUYUM DEMEKTİR.

Canlarım..Ayy ben burda ancak gece girmeye fırsat bulabiliyorum o zamanda sizler yoksunuz ama

Şu anda şiddetli bir mide yanması ve iki gecedir başlayan ve kızımın ani ve sert hareketleriyle vuku bulan sanki aşağıdan tüm gücüyle çıkmak istercesine şeyime baskı yapan sancılarım başladı kızlar...
gece 12de falan başlıyor...Çok can yakan bir sanci...Şeyime bıçak saplanırmış ya da tekme atılırmıs gibi bir anda oluyor görseniz odada bir sürü insan var ben istemdışı yerimden hızla sıçrıyorum...
Sanırım artık bebişe yeri dar geliyor ve bir an önce çıkası var benım kızımın...Bu arada bir tane doktor bulduk o şimdilik cepte :) memnun kaldım ilgisinden.bebeğim 2933gr olmuş teyzeleri.Herseyi yerli yerındeymıs çok şükür;hala normal dogum pozisyonunda...Haftaya catı muayenesi yapacakmıs doktor bakalım müsait miyim normal doguma diye..Hemen gerildim tabi bu haberi duyunca...Bir de benım doktorum bayandı çok rahat oluyordu o konu.İlk defa erkek bir jinekologa bu tür muayene olmanında heyecanı var sanırım...Yarında birde devletle görüşmek istedim.Bayan bir doktordan randevu aldım sabah nasipse oraya gidip onunla da konusacagım bakalım o ne dicek.

Şu aralar rüyada gibiyim kızlar...Bebiş her an gelecekmıs gibi yasamaya basladım.Çok heyecanlıyım,korkuyorum,şaşkınım ve de tabiki meleğim geliyor diye çok mutluyum.Eşimle uzun uzun tel.de konusuyoruz.O da çok şaşkın ve heyecanlı her an destegımle yanımda sağolsun.Dogum seklim içinde ikimizde tabiki hayırlısını diliyoruz.ama gönlüm normalden yana...

Sizlerde iyisiniz demi...iyi olun üzmeyin beni...:)

Fatoş kuzum sarılık değerleri düşmüş bizim sarı ördeğin çok şükür masallah daha da olmasın ınsallah canım;biberonunuzda ınsallah iyi gelirde faydasını görürsünüz...

Haticem canım senden de kan gelmiş az miktarda olsa korkmussun kıyamam...Ama doktor herseyın yolunda oldugunu söylemiş...Kuzun masallah hayatından gayet memnun...Sen de dinlenmeye devam et annesi..İkinizde iyi olun ınsallah kuzum.

başka bir havadis varsa kacırmısımdır canlar affola...yarın gelirim doktordan sonra insallah.sizleri çok seviyorum ve de Allah'a emanet ediyorum!

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiimmmm bu sabah bir 10 dak. öncesine kadar sancıdan kıvranıyordum ama şu an geçti gibi :26: inşallah gelmez birdaha çok korktum yaa hemen tuvalete koştum leke falan yok çok şükür minnakım hala benimledir inşallah çarşamba kontrolümüz var ve ben şimdiden heyecan yapmaya başladım valla nasıl geçecek bu günler :18:
Biz bugün 8. haftamızı bitiriyoruz maşallah deyin teyzoşlar

Son düzenleme:
günaydın canım
maşallah maşallah maşallah

canım yaaa artık size kavuşmak istiyor ama dur kızım biraz daha dur mide yanması bende dün akşam oldu ikindi gibi başladı böyle sanki acı su geliyor gidi ağzıma şu andada var normal mi bu dönemlerde olması böyle şeylerin
muayane gerçekten çok gergin oluyor ilk hamile olduğumda vajinal ultrason için 2 defa oldum şuan için böyle bir duruma ihtiyaç yok ama sanırım ilerde çatı için 1 kere daha olucam

günaydın canım Allah kızımını sevmeği sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…