kzılar sağ kasığımda gece ağrı vardıı doğum ağrısımı?
benim hiç aklımda bile yok lazımmı sence onlarr
kzılar sağ kasığımda gece ağrı vardıı doğum ağrısımı?
yemeğimizi yedik kızımla çalışıyoruz şimdi tekmeler savurup duruyor bana
birşey sorucam bu buhat bakinası stril aleti fln hangi marka aldınız tavsiyelerniz neler
benim hiç aklımda bile yok lazımmı sence onlarr
anladım canım bende araştıyorum şimdi bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta sonu düzceye gidicez orda 4 katlı bir bebe mağzası varmış oraya bakıcaz internetten fiyat bakıyorum ona göre evet kıyafetleri çok pahalı chicconun arzum diyosun ben bi internette bakıyım arzumun ürünlerine ben emzik biberon flnda daha almadım onları da chicco mu alayım dersin yada önebilecğin ürünler nelerdir ve kaç tane alayımsteril makınasını arzum bebe aldım canım tavsıye ederım her hamıle anneye sıddetle tavsıye ettıgım en guzel urun bu..sterıl makınası o kadar rahatlatıyor kı ınsanı..çok pratık bır sey..buhar makınasını da weewell aldım ama hemen bozulduchicconun al o guzeldi..vallahi ben chiccoyu çok begenıyorum kıyafetlerı cok pahallı ama dıger urunlerı baya guzel ve kalıtelı
bencedeeee hadi uyuyalımofffffffffffffffffffffff ne sıkıcı bi gündür bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95:
Fatos canım nuby nın bıberonunu sıparıs etmıssın ıyı olmus yavas akıs olacak emzıgı haberın olsun ona dıkkat et alırken yoksa çok akar emzıkten canım benım degerınızde düşmüş çok sevındım sen rahat ol hersey yoluna gırecek canım benım sabah dedıklerımı unutma olurmu öptüm çok
canım bende aynenn öyle düşünmüştüm o 200 her muayende vereceğime özel sağlık
sigortasıan vereyım hem kagana hem acıbademe gideyım demı ama valla süper aklın yolu bir
ben zaten görüştüm uygun bi zamanda gidip görüşücem kocişimle konsutuık destekledi o da
evet çıakrırım misli misli valla :)
oh canım sevındım değer düşmüş :) evet bol bol süt içsinki gecsın sarılıgı yavrunun :)
nuby çok iyi bi bivberon diye bılıyorum herkes çok memnun :)
fatoşum heh evet nuby nin biberonu vallahı keşke bı kaç tane alsaydın 1 tane yetmez ki steril falan ediceksin..oooo..gerci baya da pahallı bı bıberon ya..olmadı chicco da alırsın ben ege ye hep onu verdım bayılıyor memeyı de bırakmadı hıc ...aklında bulunsun..senın bebegın kucuk nubyı kullan ama bı kaç tane daha gerekırse chicco da alabılırsın..kolık onleyıcı bıberonları var tavsıye ederım..degerınde dusus baslamıs sevındım yatmadıgınıza cok berbat oluyo cunku yasadıgımdan bılıyom..bebek durmuyo küvezde çırılçıplak gozlerı bantlı..hemsıre seslenır bebegınız aglıyo bayan dıye..apar topar gıderım küvezden alıp emzırıırım bıraktıgım gıbı aglar..uykusuzluk ...moral bozuklugu dıkısler ne zordu yaooof aklıma geldı sımdı
bilmiyom valla suni sancı verdilerdi ne olduğumu hatırlamıyorum siddetli bir sancıydı ama nerden girmişti bilmiyom benim bugün kasıklarıma sancı giriyorsen dogurmadın mı yavrukuş önceden bilmen lazımben sancı çekmediğimden bilemıycııımm ama zannetmıyorum ya belden vururmus agrı
Biz geldikkk
geçmişi okudum ama alıntı yapamadım hepinize teşkkürler iyiki varsınız
Biz testi yineledik 15 düştü bugun çok şükür ki hastaneye yatırılmadı ama giderken ayaklarım geri geri gitti kızımdan ayrılmak istemiyordum çok şükür rabbim yanımızdaoldu
Şimdi bol bol emmesi lazım sürekli sütünü sag dedi dr teyze birde zehra sabah nuby nin bir biberonunu önerdi onu sipariş ettik 3 4 gibide o gelecek şu 15 günüde bir sag saglim atlatsak rahatlıcam valla
vallahi fazla emzik alma emzık tutmayabılır..bıberonu da cok alma ıkı tane aldım ılk etap sonra ıhtıyac oldukca aldım canımanladım canım bende araştıyorum şimdi bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta sonu düzceye gidicez orda 4 katlı bir bebe mağzası varmış oraya bakıcaz internetten fiyat bakıyorum ona göre evet kıyafetleri çok pahalı chicconun arzum diyosun ben bi internette bakıyım arzumun ürünlerine ben emzik biberon flnda daha almadım onları da chicco mu alayım dersin yada önebilecğin ürünler nelerdir ve kaç tane alayım
maşallah topiğimiizn tam 19 tane bebeği olmuşş :)
daha yolda olanalrda var maşallah bizee :)
vallahi fazla emzik alma emzık tutmayabılır..bıberonu da cok alma ıkı tane aldım ılk etap sonra ıhtıyac oldukca aldım canım
kız ıkızler 3ucuzlerde var daha fazla bebek 19 dogum oldu sadece
günaydın canımGünaydın kepelekleriiiiiiiiiiimmmmbu sabah bir 10 dak. öncesine kadar sancıdan kıvranıyordum ama şu an geçti gibi :26: inşallah gelmez birdaha çok korktum yaa hemen tuvalete koştum leke falan yok çok şükür minnakım hala benimledir inşallah çarşamba kontrolümüz var ve ben şimdiden heyecan yapmaya başladım valla nasıl geçecek bu günler :18:
Biz bugün 8. haftamızı bitiriyoruz maşallah deyin teyzoşlar
Canlarım..Ayy ben burda ancak gece girmeye fırsat bulabiliyorumo zamanda sizler yoksunuz ama
Şu anda şiddetli bir mide yanması ve iki gecedir başlayan ve kızımın ani ve sert hareketleriyle vuku bulan sanki aşağıdan tüm gücüyle çıkmak istercesine şeyime baskı yapan sancılarım başladı kızlar...
gece 12de falan başlıyor...Çok can yakan bir sanci...Şeyime bıçak saplanırmış ya da tekme atılırmıs gibi bir anda oluyor görseniz odada bir sürü insan var ben istemdışı yerimden hızla sıçrıyorum...
Sanırım artık bebişe yeri dar geliyor ve bir an önce çıkası var benım kızımın...Bu arada bir tane doktor bulduk o şimdilik cepte :) memnun kaldım ilgisinden.bebeğim 2933gr olmuş teyzeleri.Herseyi yerli yerındeymıs çok şükür;hala normal dogum pozisyonunda...Haftaya catı muayenesi yapacakmıs doktor bakalım müsait miyim normal doguma diye..Hemen gerildim tabi bu haberi duyunca...Bir de benım doktorum bayandı çok rahat oluyordu o konu.İlk defa erkek bir jinekologa bu tür muayene olmanında heyecanı var sanırım...Yarında birde devletle görüşmek istedim.Bayan bir doktordan randevu aldım sabah nasipse oraya gidip onunla da konusacagım bakalım o ne dicek.
Şu aralar rüyada gibiyim kızlar...Bebiş her an gelecekmıs gibi yasamaya basladım.Çok heyecanlıyım,korkuyorum,şaşkınım ve de tabiki meleğim geliyor diye çok mutluyum.Eşimle uzun uzun tel.de konusuyoruz.O da çok şaşkın ve heyecanlı her an destegımle yanımda sağolsun.Dogum seklim içinde ikimizde tabiki hayırlısını diliyoruz.ama gönlüm normalden yana...
Sizlerde iyisiniz demi...iyi olun üzmeyin beni...:)
Fatoş kuzum sarılık değerleri düşmüş bizim sarı ördeğin çok şükür masallahdaha da olmasın ınsallah canım;biberonunuzda ınsallah iyi gelirde faydasını görürsünüz...
Haticem canım senden de kan gelmiş az miktarda olsa korkmussun kıyamam...Ama doktor herseyın yolunda oldugunu söylemiş...Kuzun masallah hayatından gayet memnun...Sen de dinlenmeye devam et annesi..İkinizde iyi olun ınsallah kuzum.
başka bir havadis varsa kacırmısımdır canlar affola...yarın gelirim doktordan sonra insallah.sizleri çok seviyorum ve de Allah'a emanet ediyorum!
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiimmmmbu sabah bir 10 dak. öncesine kadar sancıdan kıvranıyordum ama şu an geçti gibi :26: inşallah gelmez birdaha çok korktum yaa hemen tuvalete koştum leke falan yok çok şükür minnakım hala benimledir inşallah çarşamba kontrolümüz var ve ben şimdiden heyecan yapmaya başladım valla nasıl geçecek bu günler :18:
Biz bugün 8. haftamızı bitiriyoruz maşallah deyin teyzoşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?