Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiimmmmbu sabah bir 10 dak. öncesine kadar sancıdan kıvranıyordum ama şu an geçti gibi :26: inşallah gelmez birdaha çok korktum yaa hemen tuvalete koştum leke falan yok çok şükür minnakım hala benimledir inşallah çarşamba kontrolümüz var ve ben şimdiden heyecan yapmaya başladım valla nasıl geçecek bu günler :18:
Biz bugün 8. haftamızı bitiriyoruz maşallah deyin teyzoşlar
günaydınn kızlarrrrr
kötükedicim maşallahhh
canım yaaa artık size kavuşmak istiyor ama dur kızım biraz daha dur mide yanması bende dün akşam oldu ikindi gibi başladı böyle sanki acı su geliyor gidi ağzıma şu andada var normal mi bu dönemlerde olması böyle şeylerin
muayane gerçekten çok gergin oluyor ilk hamile olduğumda vajinal ultrason için 2 defa oldum şuan için böyle bir duruma ihtiyaç yok ama sanırım ilerde çatı için 1 kere daha olucam
günaydın canım Allah kızımını sevmeği sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Mervemmmm o duyguyu bilirimmmmm hem cok korkuyorsunn hem heyecanlaniyorsunnn hemen bebegini dogurmak istiyorsun kucagina almak istiyorsun, ama bir yandan da korkuyorsunnn hayatin degisecek , nasil olacak? iyi bir anne olabilecek miyim? bebegime bakabilecek miyim? cok aci ceker miyim?........
bu arada bilge hanimmmm seni bayagi zorluyormus sanirimmmm karateci kiz :))) masallah onaaaaaaaaaaa
KotuKediSero masallahhhh
Gunaydin kizlar nasilsiniz? beni soracak olursaniz belim cok agriyorr, hamileligimde basladi bu agrilar ve halaa cekiyorum yaaa, halaaa yatakta oturup sonra donuyorum saga sola......cok fena kizlarbu arada ben adet oldum sonunda yawww cok korkmustum
günaydın idilcim :)
belin derken kuyuk sokumuna doğru mu oluyor ağrı
gebelık sonrası olması normalmiş kilo verildikçe ağrı gider diye bılıyorum
oh gözün aydın :)
evet canim ya aynen orasi((( cok fena yaaaa dun bahari kucagima alamadimm ya o kadar ki agriyorduu valla kilolar gitmiyo yaa hep ayniiii 70kilooo 5 kilo fazlam var su an ama bi 10 kilo versem super olurr haaaa
yaa çok kokrtum ben şimdi yaa kanama dedin acı dedin ben ilişkiye bile girerken acı çekiyorum yaa çok hassasım o kunuda 1.5 sen oldu evleneli ama hep ağrılı oluyor yani ben öyle parmaklatmam bi kere bakar yeter yaa geçen ultrasonda kasıklarım ağrıyo diyince biraz bakarken herşey normal bebeğin duruşu fln normal doğum gibi dedi ayyy çok kokrtum şimdi ben yaaya ben hamileligimde her zamannnn yaparlardi o cati muayenesini
acilma filan olmus mu bakmak için,
ilk haftalarda hep vajinal ultrasonla bakardi doktorummm
her gittigimdeeee son aylarda ozellikle 8.aydan itibaren heppp parmaklarini sokarlardi doktorum ve hastanede ebeler, hem de dibine kadarrrrrrr aci veriyo ama katlanmak zorundasinnn, bazen kanama bile olabiliyooo ben de cok olduuu ....orada neden boyle anlamiyorum, dogume esleri almiyorlarrrr, cati muayenesii diyince korkuyorsunuz
yaa çok kokrtum ben şimdi yaa kanama dedin acı dedin ben ilişkiye bile girerken acı çekiyorum yaa çok hassasım o kunuda 1.5 sen oldu evleneli ama hep ağrılı oluyor yani ben öyle parmaklatmam bi kere bakar yeter yaa geçen ultrasonda kasıklarım ağrıyo diyince biraz bakarken herşey normal bebeğin duruşu fln normal doğum gibi dedi ayyy çok kokrtum şimdi ben yaa
evet canım idilin dediği doğru 8. aydan ıtıbaren her gittiğinde elle muayene diyolar
etmeleride gerekıyo...here normal doğuma gittiğinde sancıyla...yarım saate bir
elle muayene yaparlar yani öyleside gerekır yapacak bişey yok işn usulu bu
korkma korkulcak bişey yok....yani sancı çekiceksın acı duyucaksın buna hazır ol tabide
dayanılmıycak gibide dğeil yani olucak o kadar insan çıkıyo ordan boru mu
yaa çok kokrtum ben şimdi yaa kanama dedin acı dedin ben ilişkiye bile girerken acı çekiyorum yaa çok hassasım o kunuda 1.5 sen oldu evleneli ama hep ağrılı oluyor yani ben öyle parmaklatmam bi kere bakar yeter yaa geçen ultrasonda kasıklarım ağrıyo diyince biraz bakarken herşey normal bebeğin duruşu fln normal doğum gibi dedi ayyy çok kokrtum şimdi ben yaa
evet canım idilin dediği doğru 8. aydan ıtıbaren her gittiğinde elle muayene diyolar
etmeleride gerekıyo...here normal doğuma gittiğinde sancıyla...yarım saate bir
elle muayene yaparlar yani öyleside gerekır yapacak bişey yok işn usulu bu
korkma korkulcak bişey yok....yani sancı çekiceksın acı duyucaksın buna hazır ol tabide
dayanılmıycak gibide dğeil yani olucak o kadar insan çıkıyo ordan boru mu
Vazgeçtim şuan itibari ile normal doğumdan yaa niye o kadar elliyorlar yaa off ay çok gerildim düşünmemeye çalışayım bari
bu arada az önce sordum ama diğer sayfalarda kaldı benim dünden beri mide yanmam var böyle acısu gibi ağzımın tadı bu aylarda normal mi yada ne yapsam biraz rahatlayabilirim
Vazgeçtim şuan itibari ile normal doğumdan yaa niye o kadar elliyorlar yaa off ay çok gerildim düşünmemeye çalışayım bari
bu arada az önce sordum ama diğer sayfalarda kaldı benim dünden beri mide yanmam var böyle acısu gibi ağzımın tadı bu aylarda normal mi yada ne yapsam biraz rahatlayabilirim
günaydın kızlar
çatı muayenesimi var bugün topikte :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
hemşom bende olsam eşinin yerinde aynı şeyi düşünürdüm
bu arada kaçıncı aydan sora ilişki yasak kızlar bilen varmı
günaydın kızlar
çatı muayenesimi var bugün topikte :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
hemşom bende olsam eşinin yerinde aynı şeyi düşünürdüm
bu arada kaçıncı aydan sora ilişki yasak kızlar bilen varmı
günaydın kızlarrrrrr:118:
hayırlı cumalar diliyorum...
bugün hıdırellez hava yağışlı(((
canim yasak yokkkkkkk biz son gunlerde daha cok yapiyorduk ki baharim hemen gelsin diye :)))) hastanede bir ebe bana orgazm ve sperm rahmi yumusatiyo demisti ben de ondan sonra hergunnnnn esimleeee :))))
yasakları sevmem zaten
aman benüm herüf duymasın , düşmez yakamdan
günaydınn hayırlı cumalarrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?