Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın sekerımm :)
aşk ü meşk yapmak doğumu kolaylaştırıyor
doktorun yapma diyene kadar yapın :) göbüş engel olmuyorsa tabı :)

:)
şimdilerde çok korkuyorum ama eşim bişi olmaz o artık yerini sağlama aldı korkma diyo

göbüşmü bizimki engel tanımıyo

kıslar bişey sorucamm bu ikili test kacıncı haftalarda yapılıyo..
burdaki dr. 11 ile 12 haftalar arasında yaptır dedi ama çanakkaledeki dr. 13. hafta gel dedi..

gunaydin canikommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ozledim seni yaaaa nerelerdesin sennnn bebis nasillllll bi agrin sizin yok dimiiiii

ayy canım benim bende sizi özledim artıkın böyle uzun uzun muhabbet etmek isiyom ama bulantılar müsade etmiyo ve sonrasındada sızıp kalıyom birdahada gelemiyom..
bebiş iyi maşallahı var cok şükür..kuzum arada bizi korkutuyo ama iyiyiz.
siz nasılsınız baharım nasıll.

dusmesin kiz bol bol yapin sizzz :)) off ben de adet oldummmm yaaa ben de esimin yakasindan dusmezdim deeee beklicez artikkk :)))
korkuyorum hemşom ama eşim tabi bildiğini okuyo :26::26::26::26::26:
bakalım adetin kaç gün sürecek uzun sürmese bari
günaydınn hayırlı cumalarrr..
günaydın canım hayırlı cumalar
burdaki dr. 11 ile 12 haftalar arasında yaptır dedi ama çanakkaledeki dr. 13. hafta gel dedi..
12-14 arası ama ne kadar erken olursa o kadar iyi biliyorum yani 12 de olur 13 de

mervişim iyi olduğuna sevindim dayan canım çok az kaldı..
yakında kızcen kollarında olacak inş.
bak dr.bulmuşsun ne güzel...kaç günün kaldı hayatım???
merakta bırakma bizi seni seviyoruz
canım ödümü kopardın bende bişey oldu sandım.Allah korusun..
dikkat et bak kendine...dinlenmeye çalış...bebişin baya büyüdü kızz
canım gözün aydınn sonunda olmuşsun...

günaydın canım hoşgeldin.
ben 12.haftamda yaptırmıştım...
üçlüyüde yaptırdım 16.haftamda yalnız sonuçlar hala çıkmadı

günaydın canım hoşgeldin.
ben 12.haftamda yaptırmıştım...
üçlüyüde yaptırdım 16.haftamda yalnız sonuçlar hala çıkmadı
hoşbuldum canımmm...
bende 12. haftanın bitiminde gideyim 13. haftanın bitiminde çaığırmıştı ama önce gidiyim boşver..
inşallah seninde bişeycik cıkmaz allahımın izniyle..
bizde şimdi cinsiyet heyecanı var kızmı erkekmi diye..

ayşe buarada geçmişi okudum
bende kesinlikle kağan kocatepeye gitmelisin önce...
çünkü diğerine gittin adam seni dinlememiş bile bişeyin yok deyip göndermiş.
yine öyle olursa busefer boşuna 1 ay daha bekleme..
kağan kocatepe işinin ehli...ve yüzlerce hastası var.mutlaka senide güzel bir şekilde yönlendirecek

ya nebiliyim işte canım biraz az galiba sağlıklı olan normal doğum okuduğum zamanda sezeryanın fayadsından çok zararı var
hadi yaa o zaman o iş olurken değiyor yaniiii

günaydın kızlarrrrrr:118:

hayırlı cumalar diliyorum...

bugün hıdırellez hava yağışlı(((
günaydın buradad öyle

bende çok kızıyorum zati öyle diyenlere ama birden korktum panik oldum herhalde ama zaten ebbeğim ve benim sağlığım için doktor ne derse o olucak her ne kadar içim korku dolu olsada sonrasını düşününce normal doğum ilk öncelik bakma sen bana oturup mantıklı sakin düşününce sezeryan hep 2 plana düşüyor
anladım canım mide yana yana gidicez o zaman

hayırlısı bakalım canım bebeğim için herşeye değer sonuçda
yok doktorlar konuimadım salı günü gidicem o zaman söyliycem evet ya evde olsam sıkıntı olmazda iş yerinde yanınca çalışmakta pek zor oluyor. Anladım canım bebişim büyüyor büyüdükçe sığamıyor oraya

canım ıkılıteste 11-14 testı derler yanı 11+6 dan 13+6 ya kadar yapioalr
13+3 da yaptırmsıtım ben

katılıyorum haklısın...

haa birde şu kanal d. dr. söylemişsin ayşem ama onu hiç tavsiye etmiyolar..
ben tüp bebek için araştırmıştım o dr. ama k.k okuduğum kadarıyla tv,iyle ilgilenmekten hastalarıyla cok ilginlenmiyomuş..

ben 12.haftamda gittim dr görünmüyor daha erken dedi.doktora çok ısrar ettim bi tahmin yürütün diye oda ben kıza benzettim dedi..
16.haftamda çağırdı. ama ben 14.haftamda gittim
kesinlikle kız dedi..
16.haftamda bidaha ikili tarama için gittim.
annemgil çok kızıoar bana ikide bir bebeği ultrasona sokuyosun diye ama bi zararı olsa dr.istemezdi zatenn..

inş sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım..bak ben erkek diye tutturdum sonra 14.haftamda kız dedi dr.
sonra 16.haftamda bidaha gidince erkek diyecek diye ödüm koptu.bi anne bence kızıda olsa oğluda çabucacık sahipleniyor..
Allah yavrularımızı bize bağışlasın.
Allahım olmayanlarada nasip etsin en kısa zamanda

Son düzenleme:
o doktor boluda hastane satın aldı hiç gitmedim sözde tüp bebek merkezi olucakmış bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…