şimdilerde çok korkuyorum ama eşim bişi olmaz o artık yerini sağlama aldı korkma diyogünaydın sekerımm :)
aşk ü meşk yapmak doğumu kolaylaştırıyor
doktorun yapma diyene kadar yapın :) göbüş engel olmuyorsa tabı :)
:)
şimdilerde çok korkuyorum ama eşim bişi olmaz o artık yerini sağlama aldı korkma diyo
göbüşmübizimki engel tanımıyo
kıslar bişey sorucamm bu ikili test kacıncı haftalarda yapılıyo..
burdaki dr. 11 ile 12 haftalar arasında yaptır dedi ama çanakkaledeki dr. 13. hafta gel dedi..
gunaydin canikommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ozledim seni yaaaa nerelerdesin sennnnbebis nasillllll bi agrin sizin yok dimiiiii
korkuyorum hemşom ama eşim tabi bildiğini okuyo :26::26::26::26::26:dusmesin kiz bol bol yapin sizzz :)) off ben de adet oldummmm yaaa ben de esimin yakasindan dusmezdim deeee beklicez artikkk :)))
günaydın canım hayırlı cumalargünaydınn hayırlı cumalarrr..
12-14 arası ama ne kadar erken olursa o kadar iyi biliyorum yani 12 de olur 13 dekıslar bişey sorucamm bu ikili test kacıncı haftalarda yapılıyo..
burdaki dr. 11 ile 12 haftalar arasında yaptır dedi ama çanakkaledeki dr. 13. hafta gel dedi..
ben 12.haftada yaptirmistimmmm canim
günaydın canım hayırlı cumalar
12-14 arası ama ne kadar erken olursa o kadar iyi biliyorum yani 12 de olur 13 de
evet ya gobusle zor oluyo amaaaa idare edeceksin artik hemsooommmmm
anladım canım cok sağol..inşallah hiçbişeycik cıkmaz..:18:
burdaki 11-12 hafta arasında daha sağlıklı dedi ama diğeri 13. hafta bitiminde çağırıyo.:26:
neyse ben 12. haftanın sonunda gideyim..
bişeycik çıkmaz inşallah canım içini ferah tut
Canlarım..Ayy ben burda ancak gece girmeye fırsat bulabiliyorumo zamanda sizler yoksunuz ama
Şu anda şiddetli bir mide yanması ve iki gecedir başlayan ve kızımın ani ve sert hareketleriyle vuku bulan sanki aşağıdan tüm gücüyle çıkmak istercesine şeyime baskı yapan sancılarım başladı kızlar...
gece 12de falan başlıyor...Çok can yakan bir sanci...Şeyime bıçak saplanırmış ya da tekme atılırmıs gibi bir anda oluyor görseniz odada bir sürü insan var ben istemdışı yerimden hızla sıçrıyorum...
Sanırım artık bebişe yeri dar geliyor ve bir an önce çıkası var benım kızımın...Bu arada bir tane doktor bulduk o şimdilik cepte :) memnun kaldım ilgisinden.bebeğim 2933gr olmuş teyzeleri.Herseyi yerli yerındeymıs çok şükür;hala normal dogum pozisyonunda...Haftaya catı muayenesi yapacakmıs doktor bakalım müsait miyim normal doguma diye..Hemen gerildim tabi bu haberi duyunca...Bir de benım doktorum bayandı çok rahat oluyordu o konu.İlk defa erkek bir jinekologa bu tür muayene olmanında heyecanı var sanırım...Yarında birde devletle görüşmek istedim.Bayan bir doktordan randevu aldım sabah nasipse oraya gidip onunla da konusacagım bakalım o ne dicek.
Şu aralar rüyada gibiyim kızlar...Bebiş her an gelecekmıs gibi yasamaya basladım.Çok heyecanlıyım,korkuyorum,şaşkınım ve de tabiki meleğim geliyor diye çok mutluyum.Eşimle uzun uzun tel.de konusuyoruz.O da çok şaşkın ve heyecanlı her an destegımle yanımda sağolsun.Dogum seklim içinde ikimizde tabiki hayırlısını diliyoruz.ama gönlüm normalden yana...
Sizlerde iyisiniz demi...iyi olun üzmeyin beni...:)
başka bir havadis varsa kacırmısımdır canlar affola...yarın gelirim doktordan sonra insallah.sizleri çok seviyorum ve de Allah'a emanet ediyorum!
canım ödümü kopardın bende bişey oldu sandım.Allah korusun..Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiimmmmbu sabah bir 10 dak. öncesine kadar sancıdan kıvranıyordum ama şu an geçti gibi :26: inşallah gelmez birdaha çok korktum yaa hemen tuvalete koştum leke falan yok çok şükür minnakım hala benimledir inşallah çarşamba kontrolümüz var ve ben şimdiden heyecan yapmaya başladım valla nasıl geçecek bu günler :18:
Biz bugün 8. haftamızı bitiriyoruz maşallah deyin teyzoşlar
canım gözün aydınn sonunda olmuşsun...Mervemmmm o duyguyu bilirimmmmm hem cok korkuyorsunn hem heyecanlaniyorsunnn hemen bebegini dogurmak istiyorsun kucagina almak istiyorsun, ama bir yandan da korkuyorsunnn hayatin degisecek , nasil olacak? iyi bir anne olabilecek miyim? bebegime bakabilecek miyim? cok aci ceker miyim?........
bu arada bilge hanimmmm seni bayagi zorluyormus sanirimmmm karateci kiz :))) masallah onaaaaaaaaaaa
KotuKediSero masallahhhh
Gunaydin kizlar nasilsiniz? beni soracak olursaniz belim cok agriyorr, hamileligimde basladi bu agrilar ve halaa cekiyorum yaaa, halaaa yatakta oturup sonra donuyorum saga sola......cok fena kizlarbu arada ben adet oldum sonunda yawww cok korkmustum
hoşbuldum canımmm...günaydın canım hoşgeldin.
ben 12.haftamda yaptırmıştım...
üçlüyüde yaptırdım 16.haftamda yalnız sonuçlar hala çıkmadı
canim korkutmak istemezdim seni ben yasadiklarimi anlatiyorum....
ama inan o sancilarin yanindaaaaa parmak filan viz gelir :))))) biraz sabredecen muayene yapilana kadar zaten en fazla bir 10 saniye suruyo :) acilma olup olmadigina bakiyorlar....hiç unutmam hastanede ebeyle randevum vardi baharin kafasina dokunmus muayene ederkennn "bebegin cok iyi bayagi asagida" benn cok sasirmistimmm...esime anlattiktan sonra '' eee biz o isi yaparkennnn kafasina degiyo mu acaba' demisti ve ben yerlere yatmistim tabiiii
günaydın buradad öylegünaydın kızlarrrrrr:118:
hayırlı cumalar diliyorum...
bugün hıdırellez hava yağışlı(((
ay canim bunun içinnn mi vazgeçiyosun normal dogumdannn, hayret biseysin kiz :)
keske turkiyedeee isteyen herkese sezeryan yapilmasaaydi cok guzel olurduuu ya.........seasterrr kusura bakma ama bennnn korkuyorum sezeryan yaptirmak istiyorum diyenlere sinir oluyorumkolay degil anne olmakkkkkkkkkkm
mide yanmasi normal canimmmmmmm bende de olurdu o! maleseffff ne yaparsan yappp geçmezzz soguk sut icebilirsin ama biraz hafifliyooo
sezeryanla yapsan bakılmıycakmı sanki alttan canım bazı doktorlar bakıyor
kk da topikelr var zaten oku bazısı bakıyo bazısı bakmıyo ama genede hersey yolundamı
diye bakmak isteyebuılrı canım ya korkma lütfeen :)
hamılelık reflüsü olmuşsun sanırım doktoruna söyledınmı ?
sana rennıe duo suurp yazsın rahatlarsın bırde az az ve sık sık yemek yemenı
tavsıye ederım göbeğin bebegın buyudu mıdenı sıkıstırıyo canım
ondan oluyor mide yanmaların :)
ayşe buarada geçmişi okudum
bende kesinlikle kağan kocatepeye gitmelisin önce...
çünkü diğerine gittin adam seni dinlememiş bile bişeyin yok deyip göndermiş.
yine öyle olursa busefer boşuna 1 ay daha bekleme..
kağan kocatepe işinin ehli...ve yüzlerce hastası var.mutlaka senide güzel bir şekilde yönlendirecek
hoşbuldum canımmm...
bende 12. haftanın bitiminde gideyim 13. haftanın bitiminde çaığırmıştı ama önce gidiyim boşver..
inşallah seninde bişeycik cıkmaz allahımın izniyle..
bizde şimdi cinsiyet heyecanı var kızmı erkekmi diye..
canım ıkılıteste 11-14 testı derler yanı 11+6 dan 13+6 ya kadar yapioalr
13+3 da yaptırmsıtım ben
o doktor boluda hastane satın aldı hiç gitmedim sözde tüp bebek merkezi olucakmış bakalım ne olcakkatılıyorum haklısın...
haa birde şu kanal d. dr. söylemişsin ayşem ama onu hiç tavsiye etmiyolar..
ben tüp bebek için araştırmıştım o dr. ama k.k okuduğum kadarıyla tv,iyle ilgilenmekten hastalarıyla cok ilginlenmiyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?