Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bakalım bizde iliki test için 13. haftada gidicez belki söylerse söyler ama bizim dr. biraz höt hüt davranıyo söylemeyede bilirolmassada bende 14. haftadan sonra başka dr. giderim..

bencede ultrason zararlı olsa zaten dr. çaığırmaz..

hakkımızda hayırlısı canım cinsiyeti hiç önemli değil sonucta sağlıklı olsunlarda kız erkek her ikiside canımızın canı olacakalar..
rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin..aminnnnnnnnnnnn..

amin canımmmmmmmmmmmmm

o doktor boluda hastane satın aldı hiç gitmedim sözde tüp bebek merkezi olucakmış bakalım ne olcak

valla bircok kişi memnun kalmamış ilk görüşmeyi kendisi yapıyomuş sonrasında asistenları bakıyomuş galiba tabi ne kadar doğru orasını bilemeyiz..
hatta mail atmıştım onun için bile geri dönmedi.

aminnnnnnnnnn canımmmm hayırlı evlat olsunlarda kız erkek ne fark eder:

kızlar yaa nane nerelerde acaba görüşen varmı merak ettim gelmiyo sanırım acaba başladımı tedaviye :26:

selizcim evet bende öyle yapicam ya hem uzman b, kadın doğumcu
degerlendırmsı olur tesekkurler canım :)

aminnnnnnnnnn canımmmm hayırlı evlat olsunlarda kız erkek ne fark eder:

kızlar yaa nane nerelerde acaba görüşen varmı merak ettim gelmiyo sanırım acaba başladımı tedaviye :26:

öyle valla allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

gecen benimde yatarken aklıma geldi acaba ne yaptı diye yazılarınıda görmedim.:26:.görüşen falan yokmu yada cebi kimde varsa msj atsın..
bu arada yasini bittimi onun..

ay_she+
GamzeliKiz
ciceklara
Yildiz10
tinkerbell09
Seliz
TEKRARDAN GÜNAYDIN KIZLARR NASILSINIZZ
YİNE Bİ DOGUM MUHABBETİ ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ
SEASTAR CANIM EMİN OL SANCILARDAN ÇOK ÇOK DAHA AZ ACITIR ELLE MUAYENE O YÜZDEN HİÇ KORKMA..HAYIRLISIYLA OLUR BİTER HERŞEYY BEN HALA AYNI ŞEYİ DÜŞÜNÜYORUM EGER HAMİLE KALIRSAM VE O AN DÜŞÜNCELERİM DEGİŞMEZSE SEZERYAN OLURUM.Kİ ARTI BELDEN VURULARAK DOGUMDA BELDEN AŞAGISINI UYUŞTURAN İGNELERDEN BİLE İSTEMEM YANİ ODA SEZERYANLA EŞDEGER OLMASINA RAGMEN.

ayşe liste yapıyordu ama bilmiyom herkes okudu mu ki:26:

yeniden hoşgeldin hayatım.

bende hep normal doğum taraftarıyım ama dr,umuz senin mecbur sezaryan başka şansın yok dedi..
aslında doğum 1-2 aralık gibi görünüyo ama sezaryanla olacağı için kasımın 3. haftası alınır diyo..
bende dedim neden normal doğum olmuyor dediki tüp bebekle hamile kalanların coğu sezaryanla doğum olur kıymetli bir gebelik olduğu için riske atılmaz..

merhaba kızlar açlıktan ölüyorum şu veliler gelse de karnımı doyursam vallahi...hava kotu okul ıcınde kutlayacagız artık anneler gununu

bakalım işte canım kızım ve benim için ne doğsu ne olursa en sağlıklısı ne olursa o olsun istiyorum

anladım canım benim için şuan sadece normal doğum gibi gözüküyor dedi muayene sırasında hiç oturup konuşmadık daha ne düşünüyorsun ne yapalım diye
kıymetlimiz allah kucağına alamyı nasp etsin canım

kizlar biz cikiyoruzzzzz baharla gezmeye gidicez hava cok guzelll gunes varrrrrrrr :) kendinize iyi bakin canlarimmmmmmmmmmmm gule guleeeeee
seaster canimmmmm bana kizmadin umarimmmm ben de biraz celallendim :)) her zaman mantikli dusun canimin içiiiii

yeliiiz kocişine neolduuuuuu
CANIM DÜŞTÜ ALLAH KORUDU YANİ NERDEYSE ARABANIN ALTINDA KALIYOMUŞŞ ALLAHTAN BİŞE OLMADI AMA AYAGI BURKULDU İŞTE BUNA ŞÜKÜRR

HOŞBULDUK BALIM EVET GENELDE TÜP BEBEK OLANLARI NORMAL YAPMAYIP SEZERYAN YAPIYOLAR VE BİŞİY OLMADAN ALIYOLAR HEMEN ÇÜNKÜ 38. HAFTADAN SONRA BAZI RİSKLER OLABİLİYOMUŞ KORDON DOLANMASI VS GİBİ.O GÜNLER GELSİNDE CANIM NORMAL SEZERYAN FARKETMEZ KUCAGINA ALDIGINI GÖRDE GERİSİ BOŞŞ

merhaba kızlar açlıktan ölüyorum şu veliler gelse de karnımı doyursam vallahi...hava kotu okul ıcınde kutlayacagız artık anneler gununu
hoşgeldinn canım..
gecen okumuştum anneler gününğ kutlucakmışsınız cok güzel bişey düşünmüşsünüz...
ohhh şimdi ne misler hazırlamıştır anneler afiyet olsunn bizim yerimizede yiyiver..

valla bende hiç sormadım ama dr. takır takır herşeyi saydı..
aminnn canımm rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı kucaklamayı inş..

hadi bakalım size iyi gezmeler..
valla kıskandırıyosun bizi daha burlara hala yaz gelmedi..
mayısın 5 oldu ama hala yağmur ve soğuk var galiba doğuya tayin cıkana kadar ısınmıcak ve denizede giremicez bu gidişle..
öpüyorumm sizi bizim yerimizede güneşlenin..

canım cok gecmiş olsun üzüldümm eşine ben duymamıştım okumadımda neyse allahım korumuş..

öyle valla canım kucağımıza allalımda sağlıklı nasıl olursa olsun ben hepsine razıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…