Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

geçmiş olsun canım yaramazın korkutmus senı..allahtan onemlı degılmıs kaç kısı duydum ole kanay kanaya 9 ayı getırıyo sagsaglım doguyo bebeklerı...onun keyfı yerındedır emın ol

ALLAH RAZI OLSUN CANIMMMMM
İŞALLAH TATLIM O GÜNLER Bİ GELSİNDEEE BİZDE PAYLAŞICAZ HEYECANINI

canımcım geçmiş olsun duymamıştım çok üzüldüm
neysekii ucuz atlatmış...

kızlar bende ders çalışmam lazım tamamen derse odaklanmam lazım.2.sınavlar çok zor konulrda
görüşmek üzere...

geçmiş olsun canım yaramazın korkutmus senı..allahtan onemlı degılmıs kaç kısı duydum ole kanay kanaya 9 ayı getırıyo sagsaglım doguyo bebeklerı...onun keyfı yerındedır emın ol
sağol canımm evet yaa korkutuyo sıpa bizi cok şükür cok önemli bişey değil dedi dr..
bende cok kişi duydum şarıl şarıl kanaması olupta doğuran inş. bende doğurucam allahımın izniyle.

ALLAH RAZI OLSUN CANIMMMMM
İŞALLAH TATLIM O GÜNLER Bİ GELSİNDEEE BİZDE PAYLAŞICAZ HEYECANINI
aminn inşallahhhhh...
kızlar bende ders çalışmam lazım tamamen derse odaklanmam lazım.2.sınavlar çok zor konulrda
görüşmek üzere...
görüşürüzz canım iyi dersler...
kizim tekrar uyudu yaa inanmiyorum :)))) gidemedikkkk uyanmasini beklicemm

neyse baharcık uyusunda yarında gidersiniz ne olsa..

bende cıkıyorum kızlar yine fena oldumm...ama bugün yine iyi dayandımm azda olsa muhabete katıldım..
öptük hepinizi teyzoşlar.

slmmmmmmmmmm
hayırlı cumalar kızlar
ben de mert ı emzırdım uyuttum anca yazabıldım
umarım uyanmaz yaramaz oğluşumm

yemeğimi yedim geldim cuma vakti yaa şuanda kimsecikler yok o yüzden rahat rahat oturuyorum .
erik aldım kendime onları yiycem şimdi canınız çekmesin ama
hava çok soğuk ya üşüdüm bende

allah razı olsun canım evet çok şükürki ayagı burkuldu sadece araba son anda durmuşş
Görüürz canım iyi çalışmalarrr

slmmmmmmmmmm
hayırlı cumalar kızlar
ben de mert ı emzırdım uyuttum anca yazabıldım
umarım uyanmaz yaramaz oğluşumm
günaydınnn canım hayırlı cumalar sanadaaa
yemeğimi yedim geldim cuma vakti yaa şuanda kimsecikler yok o yüzden rahat rahat oturuyorum .
Erik aldım kendime onları yiycem şimdi canınız çekmesin ama
hava çok soğuk ya üşüdüm bende

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm:95::95::95::95::95::95:

ıyı sayılırım işte bende R üzgar uyumadı hiç nerdeyse bugün berbat haldeyım sorma gıtsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…