hoşgeldinn canım..
gecen okumuştum anneler gününğ kutlucakmışsınız cok güzel bişey düşünmüşsünüz...
ohhh şimdi ne misler hazırlamıştır anneler afiyet olsunn bizim yerimizede yiyiver..
valla bende hiç sormadım ama dr. takır takır herşeyi saydı..
aminnn canımm rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı kucaklamayı inş..
hadi bakalım size iyi gezmeler..
valla kıskandırıyosun bizi daha burlara hala yaz gelmedi..
mayısın 5 oldu ama hala yağmur ve soğuk var galiba doğuya tayin cıkana kadar ısınmıcak ve denizede giremicez bu gidişle..
öpüyorumm sizi bizim yerimizede güneşlenin..
canım cok gecmiş olsun üzüldümm eşine ben duymamıştım okumadımda neyse allahım korumuş..
öyle valla canım kucağımıza allalımda sağlıklı nasıl olursa olsun ben hepsine razıyım..
CANIM DÜŞTÜ ALLAH KORUDU YANİ NERDEYSE ARABANIN ALTINDA KALIYOMUŞŞ ALLAHTAN BİŞE OLMADI AMA AYAGI BURKULDU İŞTE BUNA ŞÜKÜRR
HOŞBULDUK BALIM EVET GENELDE TÜP BEBEK OLANLARI NORMAL YAPMAYIP SEZERYAN YAPIYOLAR VE BİŞİY OLMADAN ALIYOLAR HEMEN ÇÜNKÜ 38. HAFTADAN SONRA BAZI RİSKLER OLABİLİYOMUŞ KORDON DOLANMASI VS GİBİ.O GÜNLER GELSİNDE CANIM NORMAL SEZERYAN FARKETMEZ KUCAGINA ALDIGINI GÖRDE GERİSİ BOŞŞ
sağol canımm evet yaa korkutuyo sıpa bizi cok şükür cok önemli bişey değil dedi dr..geçmiş olsun canım yaramazın korkutmus senı..allahtan onemlı degılmıs kaç kısı duydum ole kanay kanaya 9 ayı getırıyo sagsaglım doguyo bebeklerı...onun keyfı yerındedır emın ol
aminn inşallahhhhh...ALLAH RAZI OLSUN CANIMMMMM
İŞALLAH TATLIM O GÜNLER Bİ GELSİNDEEE BİZDE PAYLAŞICAZ HEYECANINI
görüşürüzz canım iyi dersler...kızlar bende ders çalışmam lazım tamamen derse odaklanmam lazım.2.sınavlar çok zor konulrda
görüşmek üzere...
kizim tekrar uyudu yaa inanmiyorum :)))) gidemedikkkk uyanmasini beklicemm
ayşe liste yapıyordu ama bilmiyom herkes okudu mu ki:26:
kizim tekrar uyudu yaa inanmiyorum :)))) gidemedikkkk uyanmasini beklicemm
canımcım geçmiş olsun duymamıştım çok üzüldüm
neysekii ucuz atlatmış...
Kızlar bende ders çalışmam lazım tamamen derse odaklanmam lazım.2.sınavlar çok zor konulrda
Görüşmek üzere...
günaydınnn canım hayırlı cumalar sanadaaaslmmmmmmmmmm
hayırlı cumalar kızlar
ben de mert ı emzırdım uyuttum anca yazabıldım
umarım uyanmaz yaramaz oğluşumm
yemeğimi yedim geldim cuma vakti yaa şuanda kimsecikler yok o yüzden rahat rahat oturuyorum .
Erik aldım kendime onları yiycem şimdi canınız çekmesin ama
hava çok soğuk ya üşüdüm bende
günaydınnn canım hayırlı cumalar sanadaaa
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm:95::95::95::95::95::95:
selam kızlar
hoşgeldınnn canm
hosbulduk canım naber mert nasıl
ıyıdır
mert de ayağımda bugun bıraz huysuz sallıorummm bı yandann
2 gundur kakasını yapamadı kendısı o yuzden sıkıntılı dıye duşunuyıorummm bakalımmm
sen nasılsın ruzgar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?