Hoşgeldinnn zehsellllll
hosbulduk canım
ojelrın çok güzelmış
Kızlarrrrr bide ben dün akşamm mutfak dolaplarımıda kapladımmm yapışkanlı kaplarlaaaa mutfak dolabım çok eski ee para yok yaptıramıyoruz şu anda gözüme batıp duruyodu bende aldım kap bi güzel kapladım bugün fotolarını çekiyim yarın koyarımmmmmm
ıyı sayılırım işte bende R üzgar uyumadı hiç nerdeyse bugün berbat haldeyım sorma gıtsın
gecelerı mı uyumuyor bı tanem
saol şekerimm yarın koyucammhımmm yarın koy da görelım resımlerı güzel olmustur yaaaa ıyı fıkır senınkıde afferın sana
ayy çok saol tatlımmm ben yaptımmbak bu oceielrine de bayıldım yaaaaaaaaaaaaa :81::81::81::81::81:
kıslar bi arkadaşımla konuştum epidural normal doğum yapmış hiç sancı çekmemiş
fatos canım nasılsın bıberon geldımı nasıl verdın mı hiç onunla Asya ya kutunun üzerınde yazıyor yavas akıs orta akıs hızlı akıs dıye senınkı yavas akıs olmalı
gecelerıde çok sık uyanıyor sallamak ıstıyor ne oldu bılmıyorum bozuldu düzenı diş sıkıntısı dıye tahmın edıyorum çıkmadı gıttı bu dişler günzdüzde çok az uyuyor yarım saat yarım saat sabahtan bu yana çok az uyudu durmuyoda gerıldım ıyıce vallahı offff offfff
saol şekerimm yarın koyucamm
ayy çok saol tatlımmm ben yaptımm
gülümmm epidural normal dogumlaaa sezeryanın hiçç bi farkı yok benim gözümde vallaacı hissetmiyosunki ikisindede birinde karnını kesiyolar hissetmiyosun digerinde şeyinden koca bi kafa çıkıyo yine hissetmiyosunn
Geldi canım geldi Varya her görüşümde sana dua ediyorm.
30cc mama verdim peşine hemen gögüsümü verdim hiç ayırmadan emdi
karnı iyice doyuncada sızdı kaldı bgn sarılıgı bayagı bir azaldı gibi ve çok uyumadıda o böle huzurlu olunca bende çok mutlu oluyorum
bu aradaaa biz geldikkk gezmemiz cok kisa surdu cunku bahar hanim huysuzlandiiii
hediyelerimi aldimmm anneme ve yengeme parfum aldimmm gorumceme de begendigi bir ayakkabi vardi onuu aldimmm....sira geldi esimeeeeee ona hala karar veremedim ne alsam yaaa offffffffffffffffffffff offffffffffffff
yaa zehsel sana bşey sorucamm
mert kağan bu ay 600gr aldı ve dr memeden snra 10cc falan mama yap ver dedı bakalım alıor mu dıye ben de yapıorum ama almıor dıyorum kı demekkı doyuyor ama goğüslerım de ole çok sut yok farkındayım yanı içim rahat etmıyor:2: ben de avent ın bıberonu var bıberonu almıor oğlum bılmıorum ama açlığından olse de almıor bıberonu nasıl olcak bılmıorum dun çok aşırı uykuya daldı da ole aldı bıberonu ağzına yanı düşünnn
sence ne yapmalıyımmm
yanı normal mı almamasıı
az da olsa sutumden doyarmıkı
doymasa anlar mıyımkı nasıl doymadığınıııı offfffffffff annelık çok zormuş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?