yaa zehsel sana bşey sorucamm
mert kağan bu ay 600gr aldı ve dr memeden snra 10cc falan mama yap ver dedı bakalım alıor mu dıye ben de yapıorum ama almıor dıyorum kı demekkı doyuyor ama goğüslerım de ole çok sut yok farkındayım yanı içim rahat etmıyor:2: ben de avent ın bıberonu var bıberonu almıor oğlum bılmıorum ama açlığından olse de almıor bıberonu nasıl olcak bılmıorum dun çok aşırı uykuya daldı da ole aldı bıberonu ağzına yanı düşünnn
sence ne yapmalıyımmm
yanı normal mı almamasıı
az da olsa sutumden doyarmıkı
doymasa anlar mıyımkı nasıl doymadığınıııı offfffffffff annelık çok zormuş yaaa
dimiiii annelik cok zorrrrrrrrrrrr :2:
kız ıdıl kozmatiğin göbeğindesınnn bana da parfum yollasana ordann
annemler parıs e geldıklerınde tam kuçuk bır valız parfumle gelmışlerdı herkese dağıttılar yaaa şaka gbıı ınsan azcık saklar dımı ama
heeee sen oyle sann yeliz :))))))) koca bi kafa cikiyo hissetmiyorsun haaaahiç gulecegim yoktu
canım aç olsa bence bıberonu alır ama senı emmedıgı için bıberonuda reddedebılır belkı o yuzden almıyor anne gögsü gıbı olan bıberonlar var onlarda al dene ayıramasın gögsünle bıberonu ayrıca 600gr da az degıl bu doktorlar ne ıstıyor anlamıyorum ben aç olsa o çocuk durmaz hep mız mız olur yanı gece gündüz anlarsın bence ama 3 gündür kaka da yapmadı dıyosun yapmasıda lazım yanı doyduguna göre olmazsa bır fıtıl koy içi rahatlasın çocugun sonra emzir ve dedıgım bıberonla dene mamayı ayrıca belkıde o mamanın tadını sevmemıstır baska al dene
canım aç olsa bence bıberonu alır ama senı emmedıgı için bıberonuda reddedebılır belkı o yuzden almıyor anne gögsü gıbı olan bıberonlar var onlarda al dene ayıramasın gögsünle bıberonu ayrıca 600gr da az degıl bu doktorlar ne ıstıyor anlamıyorum ben aç olsa o çocuk durmaz hep mız mız olur yanı gece gündüz anlarsın bence ama 3 gündür kaka da yapmadı dıyosun yapmasıda lazım yanı doyduguna göre olmazsa bır fıtıl koy içi rahatlasın çocugun sonra emzir ve dedıgım bıberonla dene mamayı ayrıca belkıde o mamanın tadını sevmemıstır baska al dene
zor ama çok gusel bır duyguuu
mert kağanımaa tontişim dıyorum yaa nasıl atlıyor kucağıma beşiğinden benm kucağıma atlamak ıstıyor kollarını açarak guluyorr canım yaaaaannesı onun pıpısını yerrr
evet kusum kozmetigin gobegindeyimmmm ama var ya cok pahaliii yaa BVLGARI diye bir parfum aldim ufacik bir sey 45€ iki tane aldim biri yengeme biri anneme= 90€ + gorumcemin ayakkabilari 30€ = 120€ battim ben kizlar :)))) 18'inde de esimin dogum gunu varrr fikirlerinize hala ihtiyacim varrrrr
canim ayda 600gram iyi bence doktorun niye az diyor ki anlamiyorum sen canini sikma annesiii, ac olsaydiii inannnn kiyameti koparirdii.......cocuk acligini da toklugunu da bilir merak etme sen....
bahar da da kabizlik sorunu varr, fitil koymadan kaka yapmiyo ve ciglik atiyo ne yapicaz bilmiyorum 2 kere doktora gittik bir care bulamadilar ya offf delirecem dun de yapmadi bugun bekliyorum yapmazsa fitil koyacam yineee microlax diye bir jel var poposuna koyuyorum hemen aninda cikariyo kakayi cok sert ve acayip pis kokuyo kakasi ya ne yapmam lazim sasirdim kaldimmmmm(((((
canm benı emıyor zatennn benı emdıkten snra mama vermeye çalışıorum ama almıorr
dedığin gbı mama da değiştrdım bazen alıyor bazen almıyorrr
anne göğsü gbı olan bıberonu nerden bulcam allahın dağında ben yaa nette varmıdırkı bana yardımcı olsanız hımmm
artı o dediğin bıberon hangısı nuby dedığın mı canımmm
bos ver canim ara sennn, iyilik sende kalsinamam aldığın bulgarı de gusel parfumdur yanı po da bı gerçek şekerımmmkullandım ben de
bu arada cıdden batmışsın yahuu
valla ben kayınvalıdemı arayım da anneler gununde opsun başına koysun
bana onca yaptıklarına rağmen arasam mı aramasam mı dıyorumm ama yıne de anne dıyorum ne bıleyım sallaaaa gökçe sallaaaaaaaaa
ya turkiyedeki doktorlarla burdaki doktorlarrr cok baska seyler soyluyorlar o zaman, bana 3 aydan sonra bebekler daha az kilo alirlar dediler, bahar su an gunde 20 gram aliyorr yani ayda 500 gram filan oluyo bu normal yaniii mert zaten baharin kilosunda dimi su an bahar 6.875 gramdi carsamba ....yani benceee mert gayet iyiiii endiselenme gokcecanm az demedı dr 600gr a zaten 600ıle 1000alması lazım dedı tam alt sevıyede almış dedı.mamayı da dene dedı denıyorum bazen alıo bazen almıo hep benı emıo zaten ama yeterlı gelmıo mu acaba dıyorum bennn ... kabızlı konusunu da dedım olur dedı dr ama uykusunda ağlıo yavrum şuann fıtıl bana da yazdı daha hıç vermedım ama bu akşam verırım belkıı off offf yazık bu bebeklere yaaa
idil ve gökçe bebeklerınız kabızmıs bol bol su verın emzırsenız bıle verın ancak bu sekılde atacak kabızlıgını bırde 1 çay kasıgı zeytınyagı içirebılırsınız
idil ve gökçe bebeklerınız kabızmıs bol bol su verın emzırsenız bıle verın ancak bu sekılde atacak kabızlıgını bırde 1 çay kasıgı zeytınyagı içirebılırsınız
bos ver canim ara sennn, iyilik sende kalsin
ya turkiyedeki doktorlarla burdaki doktorlarrr cok baska seyler soyluyorlar o zaman, bana 3 aydan sonra bebekler daha az kilo alirlar dediler, bahar su an gunde 20 gram aliyorr yani ayda 500 gram filan oluyo bu normal yaniii mert zaten baharin kilosunda dimi su an bahar 6.875 gramdi carsamba ....yani benceee mert gayet iyiiii endiselenme gokce
zehsel ya zeytinyag verdim olmadiii, bol bol su içiyo zatennn ama yine de kakasini yapamiyo cok sey denedimmm siyah erik kompostosu veridm olmuyooo herseyi denedimmm ama esimin ailesinden geliyo bu kabizlik hemen hemen hepsi kabizzzzz gorumcelerim cocuklari esimmmm hepsi kabizzz yani olan benim baharima oldu
evet canm 1 haftaonce 6.600gr ıdı ayın 19unda aşımız var 4.ayımız bıtıyor çnku 5 e adım atacağızzzınanamıyorum nasıl geçıyor zaman
artı şoktayım su içiyor dıosunn
komposta içiyor dıyosun alla alla anne sutu de verıyorsun değil mı ?mama falan da var mı
burda eşimın ark olan çocuk dr kesınlıkle 6 ay anne sutu dıyor varsa eğerr ek gıdaya 6.aydan snra dıyooo anlamadımkı ben de orayla burayııı :26:
canim sen bu doktorun dediklerini cok takiyorsun yaaa :)))
ben veriyorum su vermek zararli degilkiii ama emziren anneler vermeyebilir diyorlar suyu anne sutunden aliyor bebekler ama verebilirsin yasak degil....bence sen harfi harfine doktorun soylediklerini uygulama yani...... ben bahara herseyden tattiriyorum elma yedigim zaman ona da uzatiyorum somuruyoo elmayii, portakall, kabak hasliyorummm veriyorum bezelyeeee ispanakkkk tabi bunlari 4 aylik olduktan sonra yapmaya basladimmm ... 6 ayi bekleme benceee herseyden tattir merte sonra hiç bir sey yemez demedi deme, yigenim oyle benim sonra esimin yigeniii anneleri tipki senin gibi "ay verme daha erken '' ''ayy vermeee bogazina kaçarrr" "ay bogulur' ay bilmem neee cocuklari yemekten soguttular simdi biri 15 aylik digeri 2 yasinda hiç birsey yemiyorlar...tabi bu benim fikrimmmm ben kendi adima herseyden tattiriyorumm cikolata bile veriyorum azicik parmagimla yedigim zaman :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?