Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım aç olsa bence bıberonu alır ama senı emmedıgı için bıberonuda reddedebılır belkı o yuzden almıyor anne gögsü gıbı olan bıberonlar var onlarda al dene ayıramasın gögsünle bıberonu ayrıca 600gr da az degıl bu doktorlar ne ıstıyor anlamıyorum ben aç olsa o çocuk durmaz hep mız mız olur yanı gece gündüz anlarsın bence ama 3 gündür kaka da yapmadı dıyosun yapmasıda lazım yanı doyduguna göre olmazsa bır fıtıl koy içi rahatlasın çocugun sonra emzir ve dedıgım bıberonla dene mamayı ayrıca belkıde o mamanın tadını sevmemıstır baska al dene

evet kusum kozmetigin gobegindeyimmmm ama var ya cok pahaliii yaa BVLGARI diye bir parfum aldim ufacik bir sey 45€ iki tane aldim biri yengeme biri anneme= 90€ + gorumcemin ayakkabilari 30€ = 120€ battim ben kizlar :)))) 18'inde de esimin dogum gunu varrr fikirlerinize hala ihtiyacim varrrrr

heeee sen oyle sann yeliz :))))))) koca bi kafa cikiyo hissetmiyorsun haaaa hiç gulecegim yoktu

canım senin igneyle ilgili bi sorunun oldugunu hatırlıyorum hatta felç kalıyodum nerdeyse gibi bişi sölemiştin sanırım eger öyleyse ve hissettiysen demekki igneni iyi vuramamışlar. çünkü tinkerde epidural sezeryan oldu kestigini mutlakaki hissetmiştir ama acı yok aynı epidural gibi çünkü benim arkadaşımda normal epidural oldu suni sancıyı çekti ama dogumda sadece kafanın çıktıgını hisseti yine acı yok

canm benı emıyor zatennn benı emdıkten snra mama vermeye çalışıorum ama almıorr
dedığin gbı mama da değiştrdım bazen alıyor bazen almıyorrr
anne göğsü gbı olan bıberonu nerden bulcam allahın dağında ben yaa nette varmıdırkı bana yardımcı olsanız hımmm
artı o dediğin bıberon hangısı nuby dedığın mı canımmm

canim ayda 600gram iyi bence doktorun niye az diyor ki anlamiyorum sen canini sikma annesiii, ac olsaydiii inannnn kiyameti koparirdii.......cocuk acligini da toklugunu da bilir merak etme sen....
bahar da da kabizlik sorunu varr, fitil koymadan kaka yapmiyo ve ciglik atiyo ne yapicaz bilmiyorum 2 kere doktora gittik bir care bulamadilar ya offf delirecem dun de yapmadi bugun bekliyorum yapmazsa fitil koyacam yineee microlax diye bir jel var poposuna koyuyorum hemen aninda cikariyo kakayi cok sert ve acayip pis kokuyo kakasi ya ne yapmam lazim sasirdim kaldimmmmm (((((

sezeryan olcam die ööle bi bagırınıyomki hamile kalınca sezeryanı beklemeden hopp gelcek anırta anırta

amam aldığın bulgarı de gusel parfumdur yanı po da bı gerçek şekerımmm kullandım ben de
bu arada cıdden batmışsın yahuu
valla ben kayınvalıdemı arayım da anneler gununde opsun başına koysun
bana onca yaptıklarına rağmen arasam mı aramasam mı dıyorumm ama yıne de anne dıyorum ne bıleyım sallaaaa gökçe sallaaaaaaaaa

canm az demedı dr 600gr a zaten 600ıle 1000alması lazım dedı tam alt sevıyede almış dedı.mamayı da dene dedı denıyorum bazen alıo bazen almıo hep benı emıo zaten ama yeterlı gelmıo mu acaba dıyorum bennn ... kabızlı konusunu da dedım olur dedı dr ama uykusunda ağlıo yavrum şuann fıtıl bana da yazdı daha hıç vermedım ama bu akşam verırım belkıı off offf yazık bu bebeklere yaaa

evet nuby canım bak burdan hem emzık var hem suluk ıkı sekılde ve kulplu 39tl yanı 6. aydan sonra suluk kısmını takıp su ve meyve suyu falanda verebıleceksın senın ufaklık 3 ayı geçtıgı için orta akıs olacak emzıkte ok

Nuby %0 BPA Doğal Dokunuş %100 Silikon Biberon Kulplu 210  - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

idil ve gökçe bebeklerınız kabızmıs bol bol su verın emzırsenız bıle verın ancak bu sekılde atacak kabızlıgını bırde 1 çay kasıgı zeytınyagı içirebılırsınız

bos ver canim ara sennn, iyilik sende kalsin

ya turkiyedeki doktorlarla burdaki doktorlarrr cok baska seyler soyluyorlar o zaman, bana 3 aydan sonra bebekler daha az kilo alirlar dediler, bahar su an gunde 20 gram aliyorr yani ayda 500 gram filan oluyo bu normal yaniii mert zaten baharin kilosunda dimi su an bahar 6.875 gramdi carsamba ....yani benceee mert gayet iyiiii endiselenme gokce

idil ve gökçe bebeklerınız kabızmıs bol bol su verın emzırsenız bıle verın ancak bu sekılde atacak kabızlıgını bırde 1 çay kasıgı zeytınyagı içirebılırsınız

zehsel ya zeytinyag verdim olmadiii, bol bol su içiyo zatennn ama yine de kakasini yapamiyo cok sey denedimmm siyah erik kompostosu veridm olmuyooo herseyi denedimmm ama esimin ailesinden geliyo bu kabizlik hemen hemen hepsi kabizzzzz gorumcelerim cocuklari esimmmm hepsi kabizzz yani olan benim baharima oldu

hımmm baktım canm evet gerçkten meme ucu farklı zaten bana gnderdiğin de 2.aşama yanı 3ay + şeklınde 40tl alırım bu akşam bunu ben bır de sterılazetör alıcam chıcco ya da arzum bakıcam hangısı olsun acaba ?

yaa 6ay su yasak dedı dr bana
ben su falan vermıorumkı yavrumaaa

evet canm 1 haftaonce 6.600gr ıdı ayın 19unda aşımız var 4.ayımız bıtıyor çnku 5 e adım atacağızzz ınanamıyorum nasıl geçıyor zaman
artı şoktayım su içiyor dıosunn
komposta içiyor dıyosun alla alla anne sutu de verıyorsun değil mı ?mama falan da var mı
burda eşimın ark olan çocuk dr kesınlıkle 6 ay anne sutu dıyor varsa eğerr ek gıdaya 6.aydan snra dıyooo anlamadımkı ben de orayla burayııı :26:

canim sen bu doktorun dediklerini cok takiyorsun yaaa :)))
ben veriyorum su vermek zararli degilkiii ama emziren anneler vermeyebilir diyorlar suyu anne sutunden aliyor bebekler ama verebilirsin yasak degil....bence sen harfi harfine doktorun soylediklerini uygulama yani...... ben bahara herseyden tattiriyorum elma yedigim zaman ona da uzatiyorum somuruyoo elmayii, portakall, kabak hasliyorummm veriyorum bezelyeeee ispanakkkk tabi bunlari 4 aylik olduktan sonra yapmaya basladimmm ... 6 ayi bekleme benceee herseyden tattir merte sonra hiç bir sey yemez demedi deme, yigenim oyle benim sonra esimin yigeniii anneleri tipki senin gibi "ay verme daha erken '' ''ayy vermeee bogazina kaçarrr" "ay bogulur' ay bilmem neee cocuklari yemekten soguttular simdi biri 15 aylik digeri 2 yasinda hiç birsey yemiyorlar...tabi bu benim fikrimmmm ben kendi adima herseyden tattiriyorumm cikolata bile veriyorum azicik parmagimla yedigim zaman :)))

benm kocam da pımpırıklı yahuuuu
bundan snra yavaş yavaş vereyım ben de barııı
bu nuby nın bıberonunu da alıcammm bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…