sorma aysem yaaa gicik bu kadin yaaaaaaaaaaaaaaaa
eminim başını kaşıcak vakti yoktur allah sabır versınde ayaklanmaya basladıklarında ne yapacak vallahı ya...dıs donemı falan:84:ben su an dıyorum kı ılk aylar ne kadar rahtmıs..emeklemeye basladı ve hıc durmuyor ege sımdı de ayaga dıkelıyor..orayı burayı karıstırıyo gecende salonda konsolun cekmecesını asıltırken buldum ben de babay emanet etmıstım iş yapıyordumnerdeyse tepesıne ınecek engelledıgındede çığlığı basıyo ...hayırdan anlamıyo..bunu 3 le çarp vay vay çiğdeme..ama aynı anda 3 sevgı 3 de bırden sarılır anneye..o da bambaskadır ya... kızlar ya bazen ege nasıl oldu benımmı dıye cok dusunuyorum unuttum hamileliği..ınanın çalışmasam doğururdum ama ...çalışırken peş peşe ıkı tanesı cok zor olur.. ama karar verdım ıkıncı kesın yapcam..ama ege anasınıfına gıtsın bi..2-4 yas arası dusunuyorum
Günaydın teyzoşlaaaaaaaaarrrrrrrrrrminnakımı görmeme son 1 kaldı aaciiip helecan yaptım
Günaydın teyzoşlaaaaaaaaarrrrrrrrrrminnakımı görmeme son 1 kaldı aaciiip helecan yaptım
günaydınnn ay ne güzel
bende bugün kızımı görücem 1 aydır görmüyordum özlemiştim kızımı bakalım bize el sallayıp gülücek mi çok haraketli maşallah yerinde durmuyor muayenedede öyle olursa değişiki bi sürü halini görürüz herhalde şimdi bile anneyi tekmeleyip duruyor
Önce sağlıklı olsun diyorum sonrasında da ben hep kız istemişdim Allah nasip etti inş kucağıma almayıda nasip eder.Maşallah senin minnak kızına yaabiz de görürüz inşallah o günleri kızım mı olacak oğlum mu acaba çok merak ediyorum
Maşallah senin minnak kızına yaabiz de görürüz inşallah o günleri kızım mı olacak oğlum mu acaba çok merak ediyorum [/QUOT
kızın olcak ve biz istemeye gelicez..yavrucum ınan kız da olsa erkek de olsa ınsan kendını ona koşulluyo sanki hep onu ıstemıs gıbı oluyorsun
günaydınnn ay ne güzel
bende bugün kızımı görücem 1 aydır görmüyordum özlemiştim kızımı bakalım bize el sallayıp gülücek mi çok haraketli maşallah yerinde durmuyor muayenedede öyle olursa değişiki bi sürü halini görürüz herhalde şimdi bile anneyi tekmeleyip duruyor
1 ay sonra acaba nasıl şimdi merakı...bambaşka bir heycan
günaydınn kızlarrrr nabersiniz
şerommmm balımmmm yarın minnakınımı görcen oyyy yerim ben senin o minnakını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?