Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sorma aysem yaaa gicik bu kadin yaaaaaaaaaaaaaaaa

bence gıcıklık değil görgüsüzlük senin için birseyler yapıldıysa tesekkur edersın..senın görümceni küçükken ayılar kaçırmıs onlar buyutmus herhalde.....benım velılerdede var bazıları evlerıne gıdıyorum çocukları anne su ver dıyor..ben haytta ızın vermem bole bırseye ne demek ver...yetıstırme de olabılır..insan evladına ricayı teşekkürü öğretebilmeli bence...

kızlarr çigdemle konuştumm imdaaaatt diye bagırıyooo kuzularında bıdır bıdır sesi gfeliodu maşallah onlaraaa yanlızmış şimdi annesi gitmiş tabi veletlerde büyümüşler hiç durmuyolarmışşş çok zor ama çok güzel yaaaa dioooo hepinize çoookkk selamı varrrr

eminim başını kaşıcak vakti yoktur allah sabır versınde ayaklanmaya basladıklarında ne yapacak vallahı ya...dıs donemı falan:84:ben su an dıyorum kı ılk aylar ne kadar rahtmıs..emeklemeye basladı ve hıc durmuyor ege sımdı de ayaga dıkelıyor..orayı burayı karıstırıyo gecende salonda konsolun cekmecesını asıltırken buldum ben de babay emanet etmıstım iş yapıyordumnerdeyse tepesıne ınecek engelledıgındede çığlığı basıyo ...hayırdan anlamıyo..bunu 3 le çarp vay vay çiğdeme..ama aynı anda 3 sevgı 3 de bırden sarılır anneye..o da bambaskadır ya...kızlar ya bazen ege nasıl oldu benımmı dıye cok dusunuyorum unuttum hamileliği..ınanın çalışmasam doğururdum ama ...çalışırken peş peşe ıkı tanesı cok zor olur..ama karar verdım ıkıncı kesın yapcam..ama ege anasınıfına gıtsın bi..2-4 yas arası dusunuyorum

dogur bacim dogurrrrrrr :)

ben oğluşum gunduzlerı sallıodm uyutıordu uynamazdı 2-3saat
şimdı tık yok ayağımda sallıorum ole uyuyacak ben kalkmayacağımm napcam bole bılmıorummm ben yaa

off ne gündü ama tam bir pazartesi günüydü çok kalabalıkdı çok şükür geçti şimdi hızlıca işleri toplamaya çalışıyoruz umrarım toplanır ve gideriz yoruldum bugün duş almak istiyorum eve gidip

Günaydın teyzoşlaaaaaaaaarrrrrrrrrr minnakımı görmeme son 1 kaldı aaciiip helecan yaptım

günaydınnn ay ne güzel
bende bugün kızımı görücem 1 aydır görmüyordum özlemiştim kızımı bakalım bize el sallayıp gülücek mi çok haraketli maşallah yerinde durmuyor muayenedede öyle olursa değişiki bi sürü halini görürüz herhalde şimdi bile anneyi tekmeleyip duruyor

Maşallah senin minnak kızına yaa biz de görürüz inşallah o günleri kızım mı olacak oğlum mu acaba çok merak ediyorum

Maşallah senin minnak kızına yaa biz de görürüz inşallah o günleri kızım mı olacak oğlum mu acaba çok merak ediyorum
Önce sağlıklı olsun diyorum sonrasında da ben hep kız istemişdim Allah nasip etti inş kucağıma almayıda nasip eder.
hepimiz için geçerli tabi bu sağlıklı br şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız

1 ay sonra acaba nasıl şimdi merakı...bambaşka bir heycan

GÜNAYDIN CANLA NASILSINIZ..

NAGİHANCIM YARIN MİNNAKINIMI GÖRCENN.. MASALLAH 9 HAFTALIK OLMUSSUN..

SEASTER CNIM NASILSIN. KIZINI GÖRECEKMİSSİN. OYYY NE HEYECAN VARDIR SENDE ŞİMDİ...

TİNKERCİM CNM NASILSIN. SENDE HAFTA SONU UYUMAMISSIN BENİM GİBİ . ÇOK UYKUSUZ VE YORGUNUM BİZİM TEK DİŞ ÇIKTI NU HAFTA SONU. NE YOGURT , NE CORBA NE MEYVE SUYU HİÇ BİRİNİ YEMİYO.. SADECE EMMEK İSTİYO.NAPACAM YAAAA. BENDEDE SÜT AZ.

günaydınn kızlarrrr nabersiniz
şerommmm balımmmm yarın minnakınımı görcen oyyy yerim ben senin o minnakını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…