Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

sorma canım çok özleidm çok da heycanlıyım bugün bir an önce 17.30 olsun da gideyim diyorum.
doktora sorsan birşey önerir mi ki acaba?

aydemet26+
seastar
KotuKediSero
tinkerbell09

günaydınn kuzularrrr nasılsınızzz
ben aşırı yorgun ve uykusuzummmmmm

nanem nasılsın balummmm.. Görüşemiyoz senle cnm. Neler yapıyosunnnnn

iyiyim tatlım benim...sen nasılsın?sanırım kuzucugun diş çıkarmış bişeyde yemiyomuş oyy kıyamam ben ona
ewet canım görüşemedik ne zamandır..çok yogundum şimdi çok şükür rapor aldımda evde dinleniyorum bayagı hasta etmişim kendimi...bu arada tüpbebek tedavisine başladım ben

evet cnm mert bugünlerde huzursuz dişten dolayı.

Cok sevindim bitanem. Soracaktım aslında seni üzmeyim diye sormamıstım.ne zaman basladınız. Ayy allahım sanada nasip etsin cnm. Senin içinde dua yapalım mı.?

çok geçmiş olsun mertciğe inş huzursuzlugu geçer biran önce canım...

saol canım benim geçen cmtesi başladık iğnelere yarın sabah kontolüm var bakalım ne dicek doktor...inş bu tedavinin sonunda size güzel haberler veririm
çok saolasın canım düşünmen bile yeter...saolsun arkadaşlar başladılar 40 yasin okuyolar sanırım az kaldı bitmesine...saolsun ayşem takibini yapıyor
istersen ona sorabilirsin adet olan arkadaşlarımız vardı okuyamayanlar eger eksik varsa tabiki istersen okuyabilirsin canım benim

aydemet26+
seastar
KotuKediSero
tinkerbell09

günaydınn kuzularrrr nasılsınızzz
ben aşırı yorgun ve uykusuzummmmmm

günaydın canımmm

şeker taraması yaptırdınmı sen canım. Belki bu haftalarda onu isteyebilir..
yok daha yaptırmadım bakalım bugün söyler herhalde haftasonuda 2. aşımı olucam cumartesi güün açık mı sağlık ocakları biliyormusunuz

sorma canım dısınız hayırlı olsun cok normal ole olması bızım bırde dıs donemı hep grıp olduk dusun cıfte sıkıntı sadece emıyordu hep aglıyordu...dısler cıkınca rahatlıyor gecer bır haftaya ama o donemde ıyıce suzuluyorlarr..egenın altta ıkı dısı usttede bır tanesı yenı patladı ama ne tesadufturki yıne soğuk algınlıgı vardun bekıcıdan aldıgımda yanıyordu onlarda sırkelı su yapmıslar ama gece boyu cıplak gezdırdım nasıl ellerı ayakları morardı ..gorsen ooof valahı haladaha uykusuzum dun gece de uyutmadı babayla benı...

Günaydın teyzoşlaaaaaaaaarrrrrrrrrr minnakımı görmeme son 1 kaldı aaciiip helecan yaptım

aman da aman gusel anne küüğünü görmeye mi gıdıyormuş yesınler sızı yaa.allahım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın nagiş senın ve diğer tum arkadaşlarımınn

günaydınn kızlarrrr nabersiniz
şerommmm balımmmm yarın minnakınımı görcen oyyy yerim ben senin o minnakını

şekerım nanemmm nerelerdesın sen yaaa
özledım senınle muhabbet etmeyııı hastaymışsın bıraz sanırım çok çok geçmiş olsun hayatımm bu arada tedavıye başlanmış çok sevındımmm umarım hayırlı gusel haberlerle gelırsın buraya yarınn

GUNAYDIN TONTİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRR nasılsınz bugunn
yıne burası kapalı içim bayıldı artık vallaaa

selammmmmmm çıtırrlarrrrrrrr

günayddınn kızlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…