Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selammmmmmm çıtırrlarrrrrrrr

selam nasılsın

tontiş hoşuma gitti bu iyiyiz çalışıyoruz sen nasılsın

KIZLARR MUTFAK DOLAPLARIMI KAPLADIGIMI SÖLEMİŞTİMMM FOTOGRAF ÇOK NET DEGİL AMA BELLİ OLUYO YİNEDEEE BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİİ BAKALIM SİZ BEGENECEKMİSİNİZZZZ.
SIPAMIDA UYURKEN ÇEKTİMMM

Eklentiler

• $4.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $2.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $1.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 23
merhaba kızlarr off çok uykum var yaa masterchefi izlicam die 2 de yattım vallahaa
ölüom uykusuzluktan :S
bide bide mutfaam çok daanıkkk anaammm

yelizcim bu arad mutfaan güzel olmuş affelim sana :) ocelerişnde güzel

e herkes güzel sen güzelsiiiiiiiiinn güzelsiiinnn nıhahah

uuuukum vaaa ve saat daha 11 allam yarebbımmm

anaaaa ben yokmuyum
sanada günaydınnn üçkagıtcı
bak gördünmü ayşemm üçkagıtcı dedin kıza adı üçkagıtcı kalacak

eheueehueh

selam nasılsın

eheuehu bende kocişime hep tontiş derimm

selam nasılsın

mertişkomu uyuttum sızleyım valla
dışarda felaket yağmur yağıor şimşek çakıor arap kızı camdan bakıorrr

İİYİM KUZUM SEN NASILSIN MERTCİK NASILLL

AL BAKALIM BUGÜNKİİİ OCELERİMMMMM

ayyyyyyyyyyyyyyy bayuldumm ocelerınee e
bunları çok sevdım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

AYYYYYYYYY BUGĞNDE HERKESİN UYKUSU VAR YAWWWW :))))))) HOŞGELDİN TATLIMM GÜSEL OLMUŞ DİİM YA RENGİ ÇOK KÖTÜYDÜ VE ÇOK ESKİ GÖRÜNÜODUUUU PARA YOK NAPİMM BENDE 22 TL YE ALDIGIM YAPIŞKANLI KAPLA KAPLADIMMM BİRSÜRÜDE ARTTI KABIM TOPLAM 15 TL YE FALAN GELDİ BANA MUTFAK

ANAMMMMMM MAŞALLAHHHHHHHHHH

babamız ts lu ts clıbtan gıtmiş almışşş ben de gıydıreyım barıı dedımmm hıhhhhhhhhh bu fotolar yaklaşık 2 haftalık kızlarrr yanı ıkı hafta once şimdı bakıorum da mert bu fotolrdan daha buyuk ve mımıklerı daha farklıı her gun buyur mu bebekler yahuuu buyuyor yanı jest mımık değişiyorrr tam bır tıky benım oğlummm bı gorsenızz pazar gunu anneler gunune dışardaydıkkk... eşimın ark da vardı oğluşuma benetton dan aldığım tulumları goıydırdımm , mont ayakkabılarımız nıkee hahahahhahaha gorsenız öğrencılerım yolda goruyoo hocamm oğlunuzu da kendınıze benzetmişsiznız bu ne tıkylık dıolar ve nasıl sevıolarrr yeavrumuuuuuu bıuyudu teyzelerı buyuduu yaaaa

ben tınkeer ın eylul de sanırım yanlış hatrlamıosam doğumunu hatrlıorum ben ıst daydım o zamanlarrr allahım zaman nasıl geçti ege şimdı nasıl buyuduuuu

günaydınn kızlarrrrr nabersiniizzzz

biz kalktıkk sağlık ocağına gittikk elifin kontrolü vardıııı aşısı vardııı

evett kilosunu açıklıyorum 8 kg olmuş eliff 63.5 cm de boyu

evet eylüldü..ve ege 8 aylık oldu 9.aydayız..emekliyo kendını kurtardı yanı..ayyy dungece 3 mu 4 mu bılmıyom uyandı yatagın kenarında sıralıyoooçok tehlıkelı oldu çoookkk

canımm çok geçil olsun egeciğee.
sanırım bu grip olayı tasadüf değil hayatım bizimkide öyle her diş çıkarışında boğaz enfeksiyonu, grip oldu. öksürük salya sümük ateş hepsi birbirne karıştı.
doktor dişler yüzünden demişti.

bizde geçen hafta dördüncü köpek dişimizi patlattık çokşükür.
ama inan neslicim korkutmak gibi olmasın ama köpek dişlerini en zoru diyolardı gerçektende öyleymiş.

vallahi ben egeye kıyafetlerını lcw den alıyorum hem güzel hem ekonomık çünkü bebeğin yediği helal giydiği haram derler hakkettende öle..hele ek gıda donemınde kıyafetlerın resmen canına okunuyo..çok pahallı seyler almıyorum egeye kıyafet konusunda..çünkü 1 ay sonra gelmıyo çoğu..sadece ayakkabısını güzel aldım adıdastan ılk adım ayakkabısı ççoda ilk adım önemli diye okumuştum...diğer türlü zaten kıyafetleımızın çoğu lcw...ben kozmetiklerine bezine mamasına biberonuna dikkat ediyorum iyi olsun diye diğer türlü lcw sağolsun bizi giydiriyor..

yaaaaaaaazılar nasıl acaba siz erkencisiniz maşallah

gökçeciimm maşallahhh kocaman olmuş yavruınnn allah nazarlardan saklasınn :) :) :)

hoşbulduk canım güzel güzel güle güle kirlet
kalanlarlada ayakkabuıı kutularını kaplasaydın kzı bişey koyarsın eheueheu

günaydınn kızlarrrrr nabersiniizzzz

biz kalktıkk sağlık ocağına gittikk elifin kontrolü vardıııı aşısı vardııı

evett kilosunu açıklıyorum 8 kg olmuş eliff 63.5 cm de boyu

maşallahh yavrımmaa maşalaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…