günayddınn kızlarrrrr
selammmmmmm çıtırrlarrrrrrrr
aman da aman gusel anne küüğünü görmeye mi gıdıyormuş yesınler sızı yaa.allahım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın nagiş senın ve diğer tum arkadaşlarımınn
şekerım nanemmm nerelerdesın sen yaaa
özledım senınle muhabbet etmeyıııhastaymışsın bıraz sanırım çok çok geçmiş olsun hayatımm bu arada tedavıye başlanmış çok sevındımmm umarım hayırlı gusel haberlerle gelırsın buraya yarınn
GUNAYDIN TONTİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRR nasılsınz bugunn
yıne burası kapalı içim bayıldı artık vallaaa
gunaydın şekerım nasılsınn
yelız bugun ne oce surdum gostertsene bızee hadı amaaa
anaaaa ben yokmuyum
sanada günaydınnn üçkagıtcı
bak gördünmü ayşemm üçkagıtcı dedin kıza adı üçkagıtcı kalacak
selam nasılsın
tontiş hoşuma gitti bu iyiyiz çalışıyoruz sen nasılsın
selam nasılsın
tontiş hoşuma gitti bu iyiyiz çalışıyoruz sen nasılsın
İİYİM KUZUM SEN NASILSIN MERTCİK NASILLL
AL BAKALIM BUGÜNKİİİ OCELERİMMMMM
AYYYYYYYYY BUGĞNDE HERKESİN UYKUSU VAR YAWWWW :))))))) HOŞGELDİN TATLIMM GÜSEL OLMUŞ DİİM YA RENGİ ÇOK KÖTÜYDÜ VE ÇOK ESKİ GÖRÜNÜODUUUU PARA YOK NAPİMM BENDE 22 TL YE ALDIGIM YAPIŞKANLI KAPLA KAPLADIMMM BİRSÜRÜDE ARTTI KABIM TOPLAM 15 TL YE FALAN GELDİ BANA MUTFAKmerhaba kızlarr off çok uykum var yaa masterchefi izlicam die 2 de yattım vallahaa
ölüom uykusuzluktan :S
bide bide mutfaam çok daanıkkk anaammm
yelizcim bu arad mutfaan güzel olmuş affelim sana :) ocelerişnde güzel
e herkes güzel sen güzelsiiiiiiiiinn güzelsiiinnn nıhahah
uuuukum vaaave saat daha 11 allam yarebbımmm
eheueehueh
eheuehu bende kocişime hep tontiş derimm
günaydınn kızlarrrrr nabersiniizzzz
biz kalktıkk sağlık ocağına gittikk elifin kontrolü vardıııı aşısı vardııı
evett kilosunu açıklıyorum 8 kg olmuş eliff 63.5 cm de boyu
babamız ts lu ts clıbtan gıtmiş almışşşben de gıydıreyım barıı dedımmm hıhhhhhhhhh bu fotolar yaklaşık 2 haftalık kızlarrr yanı ıkı hafta once şimdı bakıorum da mert bu fotolrdan daha buyuk ve mımıklerı daha farklıı her gun buyur mu bebekler yahuuu buyuyor yanı jest mımık değişiyorrr tam bır tıky benım oğlummm bı gorsenızz pazar gunu anneler gunune dışardaydıkkk... eşimın ark da vardı oğluşuma benetton dan aldığım tulumları goıydırdımm , mont ayakkabılarımız nıkee hahahahhahaha gorsenız öğrencılerım yolda goruyoo hocamm oğlunuzu da kendınıze benzetmişsiznız bu ne tıkylık dıolar ve nasıl sevıolarrr yeavrumuuuuuu bıuyudu teyzelerı buyuduu yaaaa
ben tınkeer ın eylul de sanırım yanlış hatrlamıosam doğumunu hatrlıorum ben ıst daydım o zamanlarrr allahım zaman nasıl geçti ege şimdı nasıl buyuduuuu
HOŞGELD,İN CAnım maşallahhh elifeee
sorma canım dısınız hayırlı olsun cok normal ole olması bızım bırde dıs donemı hep grıp olduk dusun cıfte sıkıntı sadece emıyordu hep aglıyordu...dısler cıkınca rahatlıyor gecer bır haftaya ama o donemde ıyıce suzuluyorlarr..egenın altta ıkı dısı usttede bır tanesı yenı patladı ama ne tesadufturki yıne soğuk algınlıgı vardun bekıcıdan aldıgımda yanıyordu onlarda sırkelı su yapmıslar ama gece boyu cıplak gezdırdım nasıl ellerı ayakları morardı ..gorsen ooof valahı haladaha uykusuzum dun gece de uyutmadı babayla benı...
babamız ts lu ts clıbtan gıtmiş almışşşben de gıydıreyım barıı dedımmm hıhhhhhhhhh bu fotolar yaklaşık 2 haftalık kızlarrr yanı ıkı hafta once şimdı bakıorum da mert bu fotolrdan daha buyuk ve mımıklerı daha farklıı her gun buyur mu bebekler yahuuu buyuyor yanı jest mımık değişiyorrr tam bır tıky benım oğlummm bı gorsenızz pazar gunu anneler gunune dışardaydıkkk... eşimın ark da vardı oğluşuma benetton dan aldığım tulumları goıydırdımm , mont ayakkabılarımız nıkee hahahahhahaha gorsenız öğrencılerım yolda goruyoo hocamm oğlunuzu da kendınıze benzetmişsiznız bu ne tıkylık dıolar ve nasıl sevıolarrr yeavrumuuuuuu bıuyudu teyzelerı buyuduu yaaaa
ben tınkeer ın eylul de sanırım yanlış hatrlamıosam doğumunu hatrlıorum ben ıst daydım o zamanlarrr allahım zaman nasıl geçti ege şimdı nasıl buyuduuuu
canımm çok geçil olsun egeciğee.
sanırım bu grip olayı tasadüf değil hayatım bizimkide öyle her diş çıkarışında boğaz enfeksiyonu, grip oldu. öksürük salya sümük ateş hepsi birbirne karıştı.
doktor dişler yüzünden demişti.
bizde geçen hafta dördüncü köpek dişimizi patlattık çokşükür.
ama inan neslicim korkutmak gibi olmasın ama köpek dişlerini en zoru diyolardı gerçektende öyleymiş.
AYYYYYYYYY BUGĞNDE HERKESİN UYKUSU VAR YAWWWW :))))))) HOŞGELDİN TATLIMM GÜSEL OLMUŞ DİİM YA RENGİ ÇOK KÖTÜYDÜ VE ÇOK ESKİ GÖRÜNÜODUUUU PARA YOK NAPİMM BENDE 22 TL YE ALDIGIM YAPIŞKANLI KAPLA KAPLADIMMM BİRSÜRÜDE ARTTI KABIM TOPLAM 15 TL YE FALAN GELDİ BANA MUTFAK
ANAMMMMMM MAŞALLAHHHHHHHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?